FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Malo o nasim U21 reprezentativcima..
Bukvic-lose..Lose procjene leta lopte..Mlad je golman pa mozda mu to moze biti opravdanje,jer znamo kako je s njima..Nizak jeste sto je nedostatak svakako,ali nije bas presudan faktor..
Colic-po meni odigrao vrlo dobro obje utakmice..Bas i i raja oko mene na stadionu komentarisala kako se popravio..
Kvesic-i on dobar,protiv Grkcke vrlo dobar..Danas je ispao kod onog jednog gola Njemaca,ne znam jel 2 ili 3..
Zolotic-u pocetku kad je usao pogubio se..Ostavljao je dosta prostora na sredini terena..Jedan gol Njemacke je i pao zbog toga..Kasnije se pribrao i odigrao pristojno..Napravio par dobrih faulova..
Bukvic-lose..Lose procjene leta lopte..Mlad je golman pa mozda mu to moze biti opravdanje,jer znamo kako je s njima..Nizak jeste sto je nedostatak svakako,ali nije bas presudan faktor..
Colic-po meni odigrao vrlo dobro obje utakmice..Bas i i raja oko mene na stadionu komentarisala kako se popravio..
Kvesic-i on dobar,protiv Grkcke vrlo dobar..Danas je ispao kod onog jednog gola Njemaca,ne znam jel 2 ili 3..
Zolotic-u pocetku kad je usao pogubio se..Ostavljao je dosta prostora na sredini terena..Jedan gol Njemacke je i pao zbog toga..Kasnije se pribrao i odigrao pristojno..Napravio par dobrih faulova..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sto se tice Bukvica momak je branio solidno dok nije usao Zolotic koji je kriv za dva gola. Covjek ga uveo u drugom poluvremenu u pravo iz tog razloga da blokira u sredini terena odnosno kao zadnji vezni da bude ispred sesnesterca lik ne zna gdje igra. Ubjedljivo najgori igrac danas. Kvesa solidan, fino cuvao lijevu stranu imao finih centarsuteva. Colic isto dobar s tim da je kod cetvrtog gola mogao probati skociti, ali sve u svemu dobar je bio. Visca solidan koliko je igrao.Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
Nijedan gol ne ide direktno njemu na dusu
A sto se Kvesica tice, mozda jest ispao kod drugog gola uz aut liniju, ali jel zbog toga kriv za gol? Jest za sansu, ali za gol su krivi oni koji su ostavili Njemca samog na 15 metara, i onako legli obojica na trzaj
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
na radio sarajevo , ali je samo na probi izgleda.bagrcavi je napisao/la:gdje si to pročito ?ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
e svaštaZZtop10 je napisao/la:na radio sarajevo , ali je samo na probi izgleda.bagrcavi je napisao/la:gdje si to pročito ?ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu

DRUG NEBI TI PUNCA
to se i ja pitam 

Nije ni Dzeko imao mjesta u Zelji pa vidi sadZZtop10 je napisao/la:to se i ja pitam

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma ako od onog bude ista odo i ja na probu u CityRios je napisao/la:Nije ni Dzeko imao mjesta u Zelji pa vidi sadZZtop10 je napisao/la:to se i ja pitam![]()
Salim se malo..

-
- Kontakt:
Kvesic je kriv jer im je on namjestio sansu, izgubio je cistu loptu!Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
A sto se Kvesica tice, mozda jest ispao kod drugog gola uz aut liniju, ali jel zbog toga kriv za gol? Jest za sansu, ali za gol su krivi oni koji su ostavili Njemca samog na 15 metara, i onako legli obojica na trzaj
- Ultras1921
- Kontakt:
nadam se da nema... je.bo klub ciji dio navijaca je nacionalisticki nastrojen... zasluzili smo ovu kaznu i tacka!!!Ultras1921 je napisao/la:Imal ista od one zalbe?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Koliko se ja sjecam bio je i onaj Dino Muharemovic na probi u ChelseauZZtop10 je napisao/la:na radio sarajevo , ali je samo na probi izgleda.bagrcavi je napisao/la:gdje si to pročito ?ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu

Usput, gdje je on sad

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
@ceze
Dino Muharemovic prekinuo fudbalsku karijeru zbog povrede na njegovu zalost i na zalost AO jer mu je AO dao priliku i bio zadovoljan sa njim al' povreda ga sj.ebala
edit:tm84 momak smiri se
Dino Muharemovic prekinuo fudbalsku karijeru zbog povrede na njegovu zalost i na zalost AO jer mu je AO dao priliku i bio zadovoljan sa njim al' povreda ga sj.ebala
Znam da je igrao i odjednom nestao, pa pitamarelinho je napisao/la:@ceze
Nikad Muharemovic nije bio na probi u Celsiju. Vec je bio u njihovom kampu mjesec i pol. Najvise zahvaljuci njegovim roditeljima koji zive u Londonu.
Momak je znao igrati lopte, ali povrede i glava ga udaljila od terena. Sigurno da je ostao raditi s Osim par godina bilo bi nesto od njega, bar ja tako mislim. Podsjeca sigurno na Zolotica stilom igre.
Momak je znao igrati lopte, ali povrede i glava ga udaljila od terena. Sigurno da je ostao raditi s Osim par godina bilo bi nesto od njega, bar ja tako mislim. Podsjeca sigurno na Zolotica stilom igre.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Do mene je, izvinjavam se.Paranoja je napisao/la:Nikad Muharemovic nije bio na probi u Celsiju. Vec je bio u njihovom kampu mjesec i pol. Najvise zahvaljuci njegovim roditeljima koji zive u Londonu.
Podsjeca na Zolotica i izgledom

bukvic je bojazljiv bio citavu utakmicu i to se vidjelo al sad mu pripisivat golove ne mozemo, pvi go ga je lik lobovo i onaj go ti ni jedan golman nebi mogao odbranit jedino da je stajao na drugoj stativi i cek'o loptu, nemoguce za branit, zadnji go nije on mogao istrcavat i boksovat lopta je iz kornera isla na drugu stranu 10ak metara od gola tu nije mogo boksovat, a takodje nije je mogo boksovat ni kad je igrac vratio na peterac tu uopste ne vidim m mogucnost boksovanja, kod drugog gola cini mi se da je igrac njemacke napravio faul nad kvesicem kod aut linije, al nisam siguran kao da ga je rukom okreno, al et sta je bilo bilo je. Sve u svemu zadovoljan sam odigranim kako citave mlade repke tako i zeljinih igracaTabija je napisao/la:pa prvi gol ga frajer lobuje na gol liniji sta si ti gledao covjece a 4 gol pa ni 1 metar da istrci da izboksuje,nista..taj momak ce zavrsiti kao i Karic vjecna rezerva jer definitivno nije kvalitet za želju..smijesan decko bgm..moze braniti ove revijalne tekme..nisu oni džabe doveli Antolovica..Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Protiv Grcke su i Bukvic i Colic i Kvesic bili dobri..Vrlo dobri..Danas je Benjo po meni odigrao najbolje od svih Zeljinih igraca,Kvesic bio dobar al je ispao kod onog gola,2 ili 3 ne znam sad tacno..Jbg,nije smio bas onako jer je kasnije igrac sam isao na centarsut i gol..Sve u svemu nije los bio ni Kvesic..Bukvic los..Nesiguran,los kod istrcavanja..Nisam bas zadovoljan..Zolotic se izgubio kad je usao..Ostavljao dosta prostora na sredini sto je kasnije kaznio onaj za 3-3 onim sutem koji je Zola trebao da blokira..Kasnije se probudio i do kraja odigrao pristojno..mumin je napisao/la:bukvic je bojazljiv bio citavu utakmicu i to se vidjelo al sad mu pripisivat golove ne mozemo, pvi go ga je lik lobovo i onaj go ti ni jedan golman nebi mogao odbranit jedino da je stajao na drugoj stativi i cek'o loptu, nemoguce za branit, zadnji go nije on mogao istrcavat i boksovat lopta je iz kornera isla na drugu stranu 10ak metara od gola tu nije mogo boksovat, a takodje nije je mogo boksovat ni kad je igrac vratio na peterac tu uopste ne vidim m mogucnost boksovanja, kod drugog gola cini mi se da je igrac njemacke napravio faul nad kvesicem kod aut linije, al nisam siguran kao da ga je rukom okreno, al et sta je bilo bilo je. Sve u svemu zadovoljan sam odigranim kako citave mlade repke tako i zeljinih igracaTabija je napisao/la:pa prvi gol ga frajer lobuje na gol liniji sta si ti gledao covjece a 4 gol pa ni 1 metar da istrci da izboksuje,nista..taj momak ce zavrsiti kao i Karic vjecna rezerva jer definitivno nije kvalitet za želju..smijesan decko bgm..moze braniti ove revijalne tekme..nisu oni džabe doveli Antolovica..Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Je ovaj decko imao nesto problema sa srcem? Sve u svemu, neka mu je sa srecom..bagrcavi je napisao/la:gdje si to pročito ?ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu

Ja ga se sjecam da je usao samo jednom i to u Mostaru protiv Zrinjskog kada je Savic dao gol za pobjedu..
- bistrikboy
- Kontakt:
Tada je poceo i fulio zicer odmah nekad na pocetkuDzoleZeljo je napisao/la:Je ovaj decko imao nesto problema sa srcem? Sve u svemu, neka mu je sa srecom..bagrcavi je napisao/la:gdje si to pročito ?ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu![]()
Ja ga se sjecam da je usao samo jednom i to u Mostaru protiv Zrinjskog kada je Savic dao gol za pobjedu..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua