afa97 neznam jesu to tvoje dojave ili od nekog drugog al vidim da ti objasnjavas oko toga pa evo cu dati samo moje skromno misljenje:afa97 je napisao/la:Dojava je 10e prije meca i 30 poslije, a prosla dojava je bila u subotu pa prije te 1.9
1º tesko je da se prave dojave i 100% sigurne nalazi po forumima,
2º zadnja slika koju sam vidjela gdje se zavrsivala ekipa na slovo e nista nam nije govorila jer taj dan bile su 4 moguce utakmice koje su mogle biti pod tom dojavom,
3º 10€ prije utakmice i 30€ poslije za dojave sa prijelazom, molim te nemoj da te netko cuje od profesionalnih kladionicara, da nisi mozda zaboravio koju nulu ili dvije nadodadti
4º a kao zadnje samo da kazem da fotoshop radi cuda, nedavno je izasla najnovija verzija i moguce je napraviti sta god se zazeli sa njim,
5º jos uvijek umirem od smijeha za cjenu od 10€ za dojavu prije utakmice i 30€ poslije utakmice, HALOOOOOO!!!!!, sva sreca da sam 15 godina u ovom svijetu kladjenja pa sve to lijepo razumijem, nastavite se vi samo zajebavat oko dojava, zar niste vidjeli da nedavno covjeka skoro ubise u vezi toga ali on je barem pametno prodavo maglu ali po 500 eura a ne por 10€ prije tekme i 30€ poslije: http://www.jutarnji.hr/iz-belgije-dosli ... e/1048121/" onclick="window.open(this.href);return false;