ma Tete najbolja bilaZZtop10 je napisao/la:i ja , jest dobra bila ona Tete ...anonimni je napisao/la:i jaZagor je napisao/la:[youtube][/youtube]
jel ih ko gledao, ja sam bio lud za ovom serijom...![]()
![]()
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Upravo!Marsal je napisao/la:Ne znam za vas ali ja svoje djetinjstvo pamtim po igranju fudbala, skitnji po cijeli Božiji dan, igranja ludih igara kao što je žmira na lopti ili planova, pik čele, policajaca i lopova...
Da mi je se sad na 10 dana vratit u djetinjstvo da opet sve to oćejfim...
Ovi samo pričaju o serijama i crtanim, isto kao da ulice očima nisu vidjeli.
Mi što smo rođeni prije rata smo imali definitivno mnogo bolje djetinjstvo nego današnja omladina.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
ma sve joj oprastam 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
bašZZtop10 je napisao/la:ma sve joj oprastam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
sjećam se i ja toga dosta... Lutaš čitav dan ... igraš lopte. čuvaš nekakve pse.. svašta nešto je bilo. Znam da smo jednom provalili u jedan objekat da se napijemo vode poslije igranja lopte cijelog dana i došla policija, zapisala nas itd,. svašta se dešavalo.GaziHusrevbeg je napisao/la:Upravo!Marsal je napisao/la:Ne znam za vas ali ja svoje djetinjstvo pamtim po igranju fudbala, skitnji po cijeli Božiji dan, igranja ludih igara kao što je žmira na lopti ili planova, pik čele, policajaca i lopova...
Ovi samo pričaju o serijama i crtanim, isto kao da ulice očima nisu vidjeli.![]()
Mi što smo rođeni prije rata smo imali definitivno mnogo bolje djetinjstvo nego današnja omladina.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Emir ZENICA
- Kontakt:
zmire sam vazda volio dok pik cele nisam,dosadi mi to
Bila je nekakva igra poredas cepove (polje neko)i gadjas lopticom kad srusis sve cepove ovi te ganjaju al mora te lopticom pogoditi,sve dok ti ne skupis te cepove,odnosno ne slozis.Ne znam tacno kako se zvala igra
Pa onda "smrde" opet sa lopticom gadjas koga pogodis on "smrdi"
Onda policajaca i lopova,kekama
pucas iz pistolja lafo ti ubijen ne igras vise hahahahah
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Cuj Yu Gi Oh...
Bjeeezi.
Nindje Kornjace zakon.
Strumfovi.
He Man.
Tom & Jerry.
Meni je licno najdraza emisija bila Robotech. Ta je emisija bila hit u Mostaru. Neko od mladje raje otidje po kasetu u videoteku i svi se nadjemo i gledamo cijeli dan.

Video: http://www.robotech.com/gallery/mmitem.php?id=254" onclick="window.open(this.href);return false;
Bjeeezi.
Nindje Kornjace zakon.
Strumfovi.
He Man.
Tom & Jerry.
Meni je licno najdraza emisija bila Robotech. Ta je emisija bila hit u Mostaru. Neko od mladje raje otidje po kasetu u videoteku i svi se nadjemo i gledamo cijeli dan.

Video: http://www.robotech.com/gallery/mmitem.php?id=254" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 11 sep 2012, 16:29, ukupno mijenjano 2 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- IlPrincipe
- Kontakt:
ja baEmir ZENICA je napisao/la:zmire sam vazda volio dok pik cele nisam,dosadi mi toBila je nekakva igra poredas cepove (polje neko)i gadjas lopticom kad srusis sve cepove ovi te ganjaju al mora te lopticom pogoditi,sve dok ti ne skupis te cepove,odnosno ne slozis.Ne znam tacno kako se zvala igra
![]()
![]()
![]()
Uglavnom ćela,žmira, ke kama ( KE! Come On )
Kako smo znali krasti komšijine voćke, gađati ljude cjepuškama sa balkona ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Bome, ima starudije na forumu, gledajući trenutno stanje ankete..
nu, nu...
nu, nu...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
gojzerica
- Kontakt:
I dan danas se kradu.GaziHusrevbeg je napisao/la: Ovi pojedini su brali i kukuruze pa prodavali od kuće do kuće. Ima ona velika poljanja na Butmiru i dan danas se tu siju kukuruzi.
Mi smo to zvali ''kanta''.Marsal je napisao/la:Ne znam za vas ali ja svoje djetinjstvo pamtim po igranju fudbala, skitnji po cijeli Božiji dan, igranja ludih igara kao što je žmira na lopti ili planova, pik čele, policajaca i lopova...
Najjaca serija.High je napisao/la:[youtube][/youtube]
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma lazu, stid ih kliknuti na 13-16. :pdubrava je napisao/la:Bome, ima starudije na forumu, gledajući trenutno stanje ankete..
nu, nu...
...Život za Široki...
Ja sam iz Zenice, al sam krao tu kukuruzegojzerica je napisao/la:I dan danas se kradu.GaziHusrevbeg je napisao/la: Ovi pojedini su brali i kukuruze pa prodavali od kuće do kuće. Ima ona velika poljanja na Butmiru i dan danas se tu siju kukuruzi.![]()
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ovo je bilo glavno oruzje kad sam zivio u Splitu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Marsal
- Kontakt:
Ma rođen sam tek nešto malo prije rata ali definitivno nisam bio jedan od one djece koja su se furala na Play Station i tako te zavrzlame što zaglupljuju djecu, nije da nisam nikako igrao, jesam ali stalno smo se igrali vani, fudbala najvise, pa onda čak i bejzbola, a o kocki da ne govorim.GaziHusrevbeg je napisao/la:Upravo!Marsal je napisao/la:Ne znam za vas ali ja svoje djetinjstvo pamtim po igranju fudbala, skitnji po cijeli Božiji dan, igranja ludih igara kao što je žmira na lopti ili planova, pik čele, policajaca i lopova...
Ovi samo pričaju o serijama i crtanim, isto kao da ulice očima nisu vidjeli.![]()
Pa onda kad smo išli u šumu i pravili neke kolibe, pa svi oni odlasci u trešnje i breskve gdje bi najsporiji uvijek nayebao....
A dans djeca od 7 godina znaju o tehnologiji vise od mene
A iskreno igro sam i igrica ali daleko vise sam napolju bio, hiljadu puta sam dobio cuske od mame i tate jer bih izgubio pojam o vremenu. Od serija najvise sam volio Mekgajvera i neku englesku komediju o nekom detektivu
A Japanska 4 i World Scariest Police Chases su igre na kecu kojih sam najvise igro sa rajom
"Čepići" se zvala igraEmir ZENICA je napisao/la:zmire sam vazda volio dok pik cele nisam,dosadi mi toBila je nekakva igra poredas cepove (polje neko)i gadjas lopticom kad srusis sve cepove ovi te ganjaju al mora te lopticom pogoditi,sve dok ti ne skupis te cepove,odnosno ne slozis.Ne znam tacno kako se zvala igra
![]()
![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
To je reći djetinjstvo.
Ja igrica nikad nisam puno igrao, ustvari skoro pa nikako, tek su mi roditelji kupili računar u drugom srednje jer je bio neophodan za moje i bratovo dalje školovanje. Živim skromnim životom.
Kad već spominjem brata, znam da smo obojica dobivali batine, bez obzira ko napravi zijan.
Ponekad sam kod jarana znao igrati ISS soccera i onog Terminatora, svaki drugi dan joystick se pokvari pa smo ga nosili stalno kod jednog starijeg komšije da nam zalemi i zaletuje neke žice, šta ja znam...
Mi smo pravili kućice na drvetu sve dok nam nije svima iz ulice došla policija na vrata. Uzimali one drvene grede kojim su esforci obilježavali minsko polje i koji dio je deminiran i od njih pravili kućice, čak smo i skovali golove jednom prilikom. Inače moj stan je nekih 100 metara od prve ratne linije razdvajanja.
Glavni su nam bili noćni ulični turniri, skupi se nas nekoliko ekipa i svaki igrač donese po marku, bude 4 ili 6 ekipa nekako se podjelimo organizujemo i na kraju pobjednička ekipa uzme svu lovu. U moj dio naselja još prije rata su bile postaljene bandere ili lampioni tako da se 3 ili 4 godine poslije rata omladina uglavnom okupljala u mom dijelu mahale.
Ovom jednom čovjeku, doduše danas sam s njim u dobrim odnosima, merak bio uzeti loptu i probušiti je.
Čitajući ovu temu i prisjećajući se tih stvari tačno me ufati neka nostalgija.
Ja igrica nikad nisam puno igrao, ustvari skoro pa nikako, tek su mi roditelji kupili računar u drugom srednje jer je bio neophodan za moje i bratovo dalje školovanje. Živim skromnim životom.
Kad već spominjem brata, znam da smo obojica dobivali batine, bez obzira ko napravi zijan.
Ponekad sam kod jarana znao igrati ISS soccera i onog Terminatora, svaki drugi dan joystick se pokvari pa smo ga nosili stalno kod jednog starijeg komšije da nam zalemi i zaletuje neke žice, šta ja znam...
Mi smo pravili kućice na drvetu sve dok nam nije svima iz ulice došla policija na vrata. Uzimali one drvene grede kojim su esforci obilježavali minsko polje i koji dio je deminiran i od njih pravili kućice, čak smo i skovali golove jednom prilikom. Inače moj stan je nekih 100 metara od prve ratne linije razdvajanja.
Glavni su nam bili noćni ulični turniri, skupi se nas nekoliko ekipa i svaki igrač donese po marku, bude 4 ili 6 ekipa nekako se podjelimo organizujemo i na kraju pobjednička ekipa uzme svu lovu. U moj dio naselja još prije rata su bile postaljene bandere ili lampioni tako da se 3 ili 4 godine poslije rata omladina uglavnom okupljala u mom dijelu mahale.
Ovom jednom čovjeku, doduše danas sam s njim u dobrim odnosima, merak bio uzeti loptu i probušiti je.
Čitajući ovu temu i prisjećajući se tih stvari tačno me ufati neka nostalgija.
Željezničar ale!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Eh jest,to je to.Upravu siMarsal je napisao/la: "Čepići" se zvala igra, barem smo je mi tako zvali.
Zaboravio sam dodati onu sandokana boli glava---
Volim te Celik ! ! !

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imo istu ovaku, samo ne znam da li je jos u zivotu, lijepo se sjetit svih ovih stvari od prije.High je napisao/la:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.