Ja mislim da ce se probati krpit malo ali ako ne bude pilo vode ode on na kraju sezone barem ja tako mislim.Raul7 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/755/europe/ ... eakingnews
da li ovo znaci da falcao ode u januaru negdje hmm
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
[quote="Raul7"]
da li ovo znaci da falcao ode u januaru negdje hmm[/quote]
Ne znaci .
Nego ,hvala familiji Gil i Cerezu,bez kojih se Atleti nebi nalazio u ovako eminentnom drustvu. U Spaniji to za sada prolazi . Naravno,Uefa je nesto sasvim drugo . S njima nema zaj+bancije . A bas sada naletih na jednu stariju vijest . Naime,mislim prije 2 godine ,Gil nije zelio da proda svoje dionice bivsem izvrsnom direktoru direktoru Uniteda i Chelsea , Peter Kenyonu.
Znam da ovaj ima brdo love ,a pravio je odlicne transfere za Chelsea i United koliko se ja sjecam . Navodno mu je bio ponudio 75M€. I sasvim sigurno da zna vise o fudbalu nego li Gilma . Bas steta za Atleti sto se nikada nece otarasiti raka zvanog Gil .
da li ovo znaci da falcao ode u januaru negdje hmm[/quote]
Ne znaci .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma ajde juzni,svagdje ima takvih..
Kreni od Celika,Arsenala,Reala,Athletica..
Nemas se sta zaliti,razvoj Athletica u zadnje vrijeme je u konstantnom rastu,bez obzira na dugove ,koji ce vjerovatno biti znatno smanjeni kad se preseli na novi stadion..
Ko bi rekao prije par godina da bi Athleti mogao iskesirati za jednog igraca 40 mil,il dovesti jednog igraca poput Diega,Godina,Silvia..Da ce imati na klupi jednog od najboljih strucnjaka na svijetu..
Ja i dalje ocekujem da ce Athletiko rasti..Uz sav potencijal koji imaju u prvoj ekipi dodaj trenutno najbolju generaciju juniora u evropi,dokaz je osvajanje klupskog evropskog prvenstva za mlade,pa na racun ovoga i prodaja Radovana(koja bi znacila jos jedan aktivan transfer period a Adrian,Gabi,Miranda,Juanfran i slicni su dokaz Athletikovog perfektnog poslovanja)ne bi predstavljala prevelik gubitak..
Nemas se sta zaliti,razvoj Athletica u zadnje vrijeme je u konstantnom rastu,bez obzira na dugove ,koji ce vjerovatno biti znatno smanjeni kad se preseli na novi stadion..
Ko bi rekao prije par godina da bi Athleti mogao iskesirati za jednog igraca 40 mil,il dovesti jednog igraca poput Diega,Godina,Silvia..Da ce imati na klupi jednog od najboljih strucnjaka na svijetu..
Ja i dalje ocekujem da ce Athletiko rasti..Uz sav potencijal koji imaju u prvoj ekipi dodaj trenutno najbolju generaciju juniora u evropi,dokaz je osvajanje klupskog evropskog prvenstva za mlade,pa na racun ovoga i prodaja Radovana(koja bi znacila jos jedan aktivan transfer period a Adrian,Gabi,Miranda,Juanfran i slicni su dokaz Athletikovog perfektnog poslovanja)ne bi predstavljala prevelik gubitak..
Problem je sto ovo nije AtHletic nego Atletico Madrid.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Problem je sto mene boli cuna.M4kaveli je napisao/la:Problem je sto ovo nije AtHletic nego Atletico Madrid.
Boli i mene sto si ti nepismen...samo konstatacija!L_blancos je napisao/la:Problem je sto mene boli cuna.M4kaveli je napisao/la:Problem je sto ovo nije AtHletic nego Atletico Madrid.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Boli i mene sto sam nepismen ,zato me babo poslO na medicinu a ne na bosanski jezik i knjizevnost...
samo konstatacija
samo konstatacija
On je zapravo i najveca zvijezda odnosno snaga ovog tima .Donio je s sobom taj stari pobijednicki duh koji je Atletico imao prije dosta godina. Njegov ostanak bi trebao biti prioritet za kretene u upravi . Ako se ne varam, do kraja ove sezone ima ugovor. Iako ja njega vidim u Interu za koju godinu ,jer i snjima on ima jake veze . Oni mu sigurno mogu ponuditi vece ciljeve od borbe za trecu ili cetvrtu poziciju u prvenstvu .Bas neki dan De Gea kaze da od dolaska Cole,igraci nakon sto istrce iz svlacionice,lete po terenu k'o avioniL_blancos je napisao/la:Ma ajde juzni,svagdje ima takvih..

Jedva cekam tekmu protiv Raya . Ocekuje se pun stadion ,bice i nekoliko hiljada navijaca Raya . Bice to pravi gradski derby
Inace,Emre zabio za Tursku ,dok je Falcao za Kolumbiju .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Realno, Cholo spada u sami vrh trenerske nogometne kreme. Sigurno. Jos kao igrac on je posjedovao te sposobnosti vodje, karizmu, svi su ga slusali i voljeli. A onda sa Estudiantesom i Riverom osvoji dvije Lige, Cataniju izvadi iz govana pa sa Atleticom uzme dva trofeja.
On izvlaci maksimum iz ove ekipe. Ne treba se mnogo vratiti unazad pa vidjeti kakav je Atletico bio bez njega. Svaka cast Quiqueu za ona dva trofeja, ali kakvu je momcad imao, Ligu prvaka u obe sezone trebao je ozbezbjediti bez ikakvih problema. O profesoru Manzanu koji je ubiljezio dva boda na svim gostovanjima ne treba ni pricati. Agresivnost, muda, srce, camiseta rojiblanca, to je ono sto je on vratio Atleticu. Doduse, bio sam malo skeptican prema njemu kada je doveden, mislio sam da je bolje rjesenje vratiti senilnog Aragonesa, ali izgleda da je Cerezo napravio njegovim dovodjenjem najbolji posao u cijelom svom vijeku na fotelji predsjednika Atletica.
Sad protiv Rayita. Otpisah ja njih prije pocetka sezone, a ljudi melju li melju
Djaba, opet ce im Radovan presudit. Imam osjecaj da ce biti kakav penal za vas 
I jos nesto. Znam da mu je Burgos pomocnik, ima li kakvu funkciju onaj Vizcaino sada u Atleticu?
On izvlaci maksimum iz ove ekipe. Ne treba se mnogo vratiti unazad pa vidjeti kakav je Atletico bio bez njega. Svaka cast Quiqueu za ona dva trofeja, ali kakvu je momcad imao, Ligu prvaka u obe sezone trebao je ozbezbjediti bez ikakvih problema. O profesoru Manzanu koji je ubiljezio dva boda na svim gostovanjima ne treba ni pricati. Agresivnost, muda, srce, camiseta rojiblanca, to je ono sto je on vratio Atleticu. Doduse, bio sam malo skeptican prema njemu kada je doveden, mislio sam da je bolje rjesenje vratiti senilnog Aragonesa, ali izgleda da je Cerezo napravio njegovim dovodjenjem najbolji posao u cijelom svom vijeku na fotelji predsjednika Atletica.
Sad protiv Rayita. Otpisah ja njih prije pocetka sezone, a ljudi melju li melju
I jos nesto. Znam da mu je Burgos pomocnik, ima li kakvu funkciju onaj Vizcaino sada u Atleticu?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ja bih ga volio jednom gledat na klupi Intera,ali ima vremena za to.Strama je sad tu,ima potencijala čovjekjuznjak> je napisao/la:Iako ja njega vidim u Interu za koju godinu ,jer i snjima on ima jake veze . Oni mu sigurno mogu ponuditi vece ciljeve od borbe za trecu ili cetvrtu poziciju u prvenstvu .Bas neki dan De Gea kaze da od dolaska Cole,igraci nakon sto istrce iz svlacionice,lete po terenu k'o avioni. Ali eto ,nadam se da ce ostati bar jos 2-3 sezone,mada bi ja volio da ostane 100 godina
.
Tako da...ostaje on u Atleticu sigurno još 2-3 godine,naravno ako ga ne smijene
juznjace. Sta bi vise volio, pobjedu nad Madridom ili osvajanje nove Europske lige? 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ma buraz,trofej je trofej
ne znam sta Soe i ostali Colchoneri kazu?
Nego ,u posljednjoj utakmici nedjeljnog rasporeda Atletico u gradskom derbyu docekuje Rayo Vallecano .
Duel ekipa sa potpuno razlicitim ambicijama. Iako je na pocetku sezone Rayo debelo nadmasio ocekivanja,ipak realno je ocekivati da ce se boriti za goli zivot ove sezone . Preko ljeta ,Rayo je ostao bez nekoliko proslosezonskih prvotimaca, prije svih tu mislim na Michua, koji je za sramotnih 2M€ otisao u Swensea . A da je to zaista sramotna cifra pokazuju i Michuovi nastupi u PL,gdje je za sada najbolji strijelac (ako se ne varam Takodje,ostali bez Raula Tamuda, Raula Brava, Michela, Armenterosa, Pulida i Joela . U klub je dovedeno dosta solidnih igraca poput Niki Billa ,kojeg sam spominjao dok je igra za Elche . Po meni najvece pojacanje ce im biti Alejandro Dominguez (poznatiji kao Chori ),jako iskusan i kvalitetan igrac . Tu jos od poznatijih imena ,doveli su i Jordi Amata(Espanyol). Novi je i trener , a to je Paco Jemez kojemu je ovo prvi posao u Primeri. Prosle sezone uspio je Cordobu odvesti do playoffa . Sto mu je najveci uspjeh za sada . Rayo mi je uvijek bio simpa klub,sto zbog Bolica, sto zbog dresova i zaj'banih navijaca
. No bodove neka potraze na drugom stadionu
.
Vjerovatni sastav Razita
Rayo: Gimenez; Tito, Amat, Casado; Lass, Trashorras, Adrian, Fuego, Piti; Bille, Leo
Zadnjih pet duela .
Rayo Vallecano 0-1 Atletico Madrid
: Atletico Madrid 3-1 Rayo Vallecano
Rayo Vallecano 2-4 Atletico Madrid
: Rayo Vallecano 0-0 Atletico Madrid
Atletico Madrid 2-0 Rayo Vallecano
Sto se tice Atletica , Colo nema vecih problema s sastavom. Adrian bio lakse ozlijeden, imao je nekih problema s preponom,tako da ne treba riskirati.Bolje neka odsjedi ovu utakmicu na klupi,jer dolaze utakmice u Evropi , a Atleti ima jako zgusnut raspored u narednom periodu ,stoga je svaki igrac itekako potreban . Uglavnom,ocekujem pobjede u naredna tri kola i preuzimanje trece ili cetvrte pozicije s kojih se nebi skidali do kraja prvenstva
.
Bice zanimljivo i na tribinama,FA su poznati kao desnicari ,dok s druge strane , Bukaneros ultra ijevicari .
Nego ,u posljednjoj utakmici nedjeljnog rasporeda Atletico u gradskom derbyu docekuje Rayo Vallecano .
Duel ekipa sa potpuno razlicitim ambicijama. Iako je na pocetku sezone Rayo debelo nadmasio ocekivanja,ipak realno je ocekivati da ce se boriti za goli zivot ove sezone . Preko ljeta ,Rayo je ostao bez nekoliko proslosezonskih prvotimaca, prije svih tu mislim na Michua, koji je za sramotnih 2M€ otisao u Swensea . A da je to zaista sramotna cifra pokazuju i Michuovi nastupi u PL,gdje je za sada najbolji strijelac (ako se ne varam Takodje,ostali bez Raula Tamuda, Raula Brava, Michela, Armenterosa, Pulida i Joela . U klub je dovedeno dosta solidnih igraca poput Niki Billa ,kojeg sam spominjao dok je igra za Elche . Po meni najvece pojacanje ce im biti Alejandro Dominguez (poznatiji kao Chori ),jako iskusan i kvalitetan igrac . Tu jos od poznatijih imena ,doveli su i Jordi Amata(Espanyol). Novi je i trener , a to je Paco Jemez kojemu je ovo prvi posao u Primeri. Prosle sezone uspio je Cordobu odvesti do playoffa . Sto mu je najveci uspjeh za sada . Rayo mi je uvijek bio simpa klub,sto zbog Bolica, sto zbog dresova i zaj'banih navijaca
Vjerovatni sastav Razita
Rayo: Gimenez; Tito, Amat, Casado; Lass, Trashorras, Adrian, Fuego, Piti; Bille, Leo
Zadnjih pet duela .
Rayo Vallecano 0-1 Atletico Madrid
: Atletico Madrid 3-1 Rayo Vallecano
Rayo Vallecano 2-4 Atletico Madrid
: Rayo Vallecano 0-0 Atletico Madrid
Atletico Madrid 2-0 Rayo Vallecano
Sto se tice Atletica , Colo nema vecih problema s sastavom. Adrian bio lakse ozlijeden, imao je nekih problema s preponom,tako da ne treba riskirati.Bolje neka odsjedi ovu utakmicu na klupi,jer dolaze utakmice u Evropi , a Atleti ima jako zgusnut raspored u narednom periodu ,stoga je svaki igrac itekako potreban . Uglavnom,ocekujem pobjede u naredna tri kola i preuzimanje trece ili cetvrte pozicije s kojih se nebi skidali do kraja prvenstva
Bice zanimljivo i na tribinama,FA su poznati kao desnicari ,dok s druge strane , Bukaneros ultra ijevicari .
Ja bih vise volio pobjedu protiv Reala ali u finalu kupa kralja
.
To nebi bilo nimalo iznenadjujuce, s obzirom da je Atleti u finalima Cupa uspjesniji od Reala .soe je napisao/la:Ja bih vise volio pobjedu protiv Reala ali u finalu kupa kralja.
Oderat cete veceras Rayo
zbog Radamela najviše (ali ostatka družine pod rukom Simeonea) ove sezone jedva cekam da gledam tekme Atletica.
Kakva šteta što ne igraju LP ove godine
Kakva šteta što ne igraju LP ove godine
Rayo je uvijek nezgodna ekipa.
Pogotovo ako igraju na svom stadionu .. sto sada nije slucaj
Pogotovo ako igraju na svom stadionu .. sto sada nije slucaj
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji gradski derbi

Cholove takticke varijacije na temu Atleti

Cholove takticke varijacije na temu Atleti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bice tesko Falcau . Vidim da ce Rayo igrati s tri stopera ,tako da Tigar nece imati previse prostora. Ocekujem da Atletico najvise napada preko krila (Arde i Cebille ),tu ce biti prostora i da Koke pokaze sta zna . Upravo mislim da ce Koke zabiti neku golcinu .
A ono ,cisto radi kur'enja , Atletico ce se danas po prvi puta predstaviti svojim navijacima osvojeni super Cup Evrope . Takodje,rukometasi ce predstaviti pehar Super Globea .
A ono ,cisto radi kur'enja , Atletico ce se danas po prvi puta predstaviti svojim navijacima osvojeni super Cup Evrope . Takodje,rukometasi ce predstaviti pehar Super Globea .
1:0 poslije prvih 45 minuta,igra nije na nivou predhodne dvije utakmice ali nije ni lose.
Drago mi je da je i Diego Costa dobio sansu da pokaze sta zna,solidan igrac.
Drago mi je da je i Diego Costa dobio sansu da pokaze sta zna,solidan igrac.
Poprilicno dosadna utakmica.
Falcao NE zabija veceras .. hoce li se neko kladit ?
Falcao NE zabija veceras .. hoce li se neko kladit ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.