FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 sep 2012, 16:32

nukleusmember je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:tc tc tc tc.....e moji skretnichari,vama je rachun blokiran vech dugo dugo vremena,nema kome ne dugujete,lista je predugachka,na toj listi sam na svu srechu ja(presretni pitar) i moja firma,ha ha ha ha ha...dugujete mi 3 glave koje su sa kamatama do sada evoluirale u ne znam ni ja koliko,eto na shta ste spali,jedno je sigurno,kamate vam otpisati nechu,uzhivam u ovom dugu vjerujte mi,al ako nishta nisam bio zlonamjeran pa vam pravio problem oko proshlogodishnje licence,da se razumijemo, ni kod nas nije nishta bolje ali smo barem malo transparentniji.hajde sada nakostrijeshite se,prichajte da sam balavac , da izmishljam i sl :D
jesi nas zajebo swaka ti chast :lol:
jesam,jesam :D ,vech moljakate da vam otpishem kamate koje rastu vech 10 godina ,inache to i radim da budem iskren,al prema vam to nechu makar mi to zadnje bilo
Ko ce bolan tebe shvatiti ozbiljno ,a pises kao internet balavac 'neCHu','priCHajte','izmiSHljam' i sl....Samo ti jos fali ono 'maWa','sWatka' i tako to... :lol: :lol: :lol:

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 11 sep 2012, 16:36

@champions1921 Bog te čuo majstore. Mada je to mala šansa. O tim iznosima se odlučuje na mnogo višem nivou od Gredinog.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 11 sep 2012, 16:40

Očito kao klub ulazimo u veoma turbulentan period.Zujina ostavka mi nekako dobiva sve konkretnije konture.Amarovo obracanje navijačima je razotkrilo sve kvazi navijače našeg tima.Da ne ulazim u rasprave ko je u pravu a ko nije treba jednostavno prihvatiti pravila igre.A ona vele da nema baklji da nema parola da nema poruka.Neću ja biti ništa manje bosanac ako poštujem pravila Uefe.Šta god ja mislio o lopovluku iste njihova pravila su jasna i njih treba poštovati.Politika na stadionu i instrumentalizacuja iste nikada nije donijela dobro.Mozda je najbolji ovaj posljednji primjer i slučaj sa reflektorima i tamošnjim aktuelnim načelnikom Najnovije upozorenje ,ja bih to tako nazvao,iz Liona nas debelo koči.Te pare su nam neophodne.Očito ce se morati praviti rezovi a na nama je da ljudima u klubu ne odmazemo.Amar je sve rekao.Svi moramo pamet u glavu i nikako ne zabijati glavu u pijesak.Krivica je i do zaštitarskih agencija a i do odgovornog lica u klubu.Nadam se da se sve ovo nece odraziti na već ustaljen način priprema za utakmice.Gostovanje u N.Pazaru je samo pokazatelj koliko se radi na odrzavanju takmičarske forme.Kontinuitet uspjeha nam treba i svi ,baš svi moramo dati skroman doprinos

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 11 sep 2012, 16:42

Naš prioritet je da unovčimo pare od prodaje Šehe,veoma blizu smo naplate.Sa tom lovom ne samo da ćemo poklopiti ove kriterije od UEFE,nego i čitav dug svesti skoro pa na nulu.Ova posljednja dešavanja nam nisu trebali nikako,al šta je tu je.
Za sve ostalo je AMAR OSIM!!

Pustite se divova i ostalih kreatura i podržite ekipu i klub
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 sep 2012, 16:43

champions1921 je napisao/la:
papir je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
UEFA samo trazi garanciju da ces isplatiti, ne mora to biti do 30 septembra, ali ti njima daj cvrstu podlogu da ces stvarno izmiriti te obaveze i dobices pare. Ovo sam napisao prema onome sta sam procitao na Marci u vezi Malage i A. Madrida, da UEFA od njih trazi dokaz da ce izmirivati svoje obaveze na nacin na koji su se obavezali, jeli sada prema drzavi ili nekome, nije bitno.
A šta je to čvrsta garancija? Po meni samo bankovna garancija. Koja bi to banka garantovala za bilo koji naš klub?
Almir Gredic (UnicreditBank[) :mrgreen:
Pa evo npr ovo sto dugujemo poreznoj upravi, koliko sam shvatio imamo sada i kao neki dogovor sa istom u vezi isplate. Kada bi mi garantirali UEFA-i da cemo izmirivati te obaveze onako kako smo se obavezali prema drzavi, oni bi rekli da je to uredu, ali ukoliko bi onda prekrsili nasu rijec, vjerujem da bi sigurno dobili dobru kaznu, mozda cak tipa suspenzije na godinu dana igranja u evropi ili sl. Ako imamo dugovanja prema nekim ljudima, siguran sam da je ista prica, imaj dogovor sa njima i ispostuj taj dogovor tako da su svi oni zadovoljni poslije toga.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 16:49

papir je napisao/la:@champions1921 Bog te čuo majstore. Mada je to mala šansa. O tim iznosima se odlučuje na mnogo višem nivou od Gredinog.
Ma salim se.. Nije ni ovo mjesto da se raspravlja o tim problemima kao ni o mnogim kojih se bezpotrebno doticemo.. Za tu problematiku su zaduzeni ljudi koji vode klub i ovo im je sansa da dokazu koliko su sposobni da rjesavaju probleme.. Svaki klub kao i u ostalom svaki privredni subjekt ima, vise manje, problema i komplikacija u svom poslovanju.. Ne znam sto bi mi bili iznimka.. Sve je to rjesivo i nije toliko opasno da se ovako palimo.. U kakvom je stanju klub bio prije cetiri godine pa smo se izdigli nekako.. Ne znam cemu sada ovolika panika na svaki moguci problem.. Ne ide nikome u ovoj drzavi ko po loju...

Meni je recimo trenutno problem a da je vezan za Zelju kako da dodjem do novinarske akreditacije i da posmatram ove dvije utakmice koje smo pod kaznom :mrgreen: .. Ali i to cu, uz pomoc dobrih ljudi vjerovatno rijesiti :D
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 11 sep 2012, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 11 sep 2012, 16:49

Trening 17:30
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 sep 2012, 16:56

@nezalaganje,znash kol ko me interesuje hoche li me ti ili bilo ko drugi sa ovog sitea uzimati za ozbiljno?jedini lik koji mi je bio bitan u svoj ovoj prichi da me uzme za ozbiljno je bio sudija na rochishtu.@87,istina je da je u islamu kamata grijeh ali je puno vechi grijeh dugovati nekome 3 glave 10 godina a vam se shatro gadjati milionim i busati se u prsa fildzanskim titulama,e nechesh majchin sine

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 sep 2012, 16:58

ti bash mislish da nekoga boli **** za to shto ti pishesh ? :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 17:02

bagrcavi je napisao/la:ti bash mislish da nekoga boli **** za to shto ti pishesh ? :lol:
boli boli,chim odgovarash
PlatiCHe mo ti bolan :lol: .. samo nemoj viSHe biti dosadan.. Jeli 300 KM naraslo na 300 000 pa si navalio toliko :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 11 sep 2012, 17:05

Najjace je ovo, kamate su skocile ne znam ni ja na koliko :lol: :lol: :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 17:08

Paranoja je napisao/la:Najjace je ovo, kamate su skocile ne znam ni ja na koliko :lol: :lol: :lol:
Zakucale kamate :lol: .. MoraCHemo pola ekipe prodati da ga platimo :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 11 sep 2012, 17:09

Paranoja je napisao/la:Najjace je ovo, kamate su skocile ne znam ni ja na koliko :lol: :lol: :lol:
Zakucale kamate :lol: .. MoraCHemo pola ekipe prodati da ga platimo :lol: :lol:
Koji plac. Ha ha ha :D
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 sep 2012, 17:12

jeni,hochu samo da budete svjesni dna vasheg kluba i da se ne zanosite previshe kada se busate u prsa tim smijeshnim fildzanskim titulama a vamo niste sposobni platiti 3 glave 10 godina,a kada dodje evropa?bub po ushima,3/20 gol razlika u zadnjih 10 godina,sada kada malo bolje skontam trebali ste me tjerati da vam osporim taj dug u uefi,izvukli bi se bez kazni i ne bi primili 6-ticu,josh bi bili na pozitivnoj nuli

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 sep 2012, 17:14

nukleusmember je napisao/la:jeni,hochu samo da budete svjesni dna vasheg kluba i da se ne zanosite previshe kada se busate u prsa tim smijeshnim fildzanskim titulama a vamo niste sposobni platiti 3 glave 10 godina,a kada dodje evropa?bub po ushima,3/20 gol razlika u zadnjih 10 godina,sada kada malo bolje skontam trebali ste me tjerati da vam osporim taj dug u uefi,izvukli bi se bez kazni i ne bi primili 6-ticu,josh bi bili na pozitivnoj nuli
Golubovci :lol: :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2012, 17:14

Jos jedan na ignore, kad promjenis nacin pisanja i ponasanje, obavjesti me na pm, pa cu razmisliti da li da te uklonim sa te liste.
Za zivot cijeli!

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 11 sep 2012, 17:16

Dusha draga!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 sep 2012, 17:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jos jedan na ignore, kad promjenis nacin pisanja i ponasanje, obavjesti me na pm, pa cu razmisliti da li da te uklonim sa te liste.
nechu 3 dana oka sklopiti zbog toga

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 sep 2012, 17:20

nukleusmember je napisao/la:jeni,hochu samo da budete svjesni dna vasheg kluba i da se ne zanosite previshe kada se busate u prsa tim smijeshnim fildzanskim titulama a vamo niste sposobni platiti 3 glave 10 godina,a kada dodje evropa?bub po ushima,3/20 gol razlika u zadnjih 10 godina,sada kada malo bolje skontam trebali ste me tjerati da vam osporim taj dug u uefi,izvukli bi se bez kazni i ne bi primili 6-ticu,josh bi bili na pozitivnoj nuli
Golubovci :lol: :lol: :lol:
nako ti je taj odgovor,skrechesh sa teme

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2012, 17:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jos jedan na ignore, kad promjenis nacin pisanja i ponasanje, obavjesti me na pm, pa cu razmisliti da li da te uklonim sa te liste.
nechu 3 dana oka sklopiti zbog toga
Koja budala jos spava po danu?
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.