FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Danas igramo KUP RS...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ma lagano 5,6 komada sa drugom postavomdjoleprijedor je napisao/la:Trebala bi danas biti rutinska pobjeda ...

Ma u Banjaluci se ne zna rezultat na poluvremenu a da mi znamo iz Rudanke odmah po završetku utakmice. 

Ipak 0:2. Vranešević (penal) i Ramić. Oba u prvom poluvremenu. A sada... Travnik!
Meni lično najmrža ekipa lige.

3 gola su nam ponistili. Jel se zna kad su izvlacenja za sledece kolo kupa. Ako ja nisam nesto propustio po tom pitanju. 

Ne lazi sam sebe!!!K0MT je napisao/la:Ipak 0:2. Vranešević (penal) i Ramić. Oba u prvom poluvremenu. A sada... Travnik!Meni lično najmrža ekipa lige.
L87
Uh, stvarno. Gotovo i da zaboravih. Yebiga, mi gledamo samo ISPRED sebe, nikad IZA.

-
- Kontakt:
Ne kontam sustinu Kaniđinog posta?! Msm, kontam da se mangupise ali opet.. 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Možda nije direktan podatak za Rudar Prijedor,ali tiče se fudbala u Gradu Prijedoru...Baš sam pregledao sve nivoe takmičenja i izbrojao sam čak 17 aktivnih fudbalskih klubova sa područja našeg grada;Rudar Prijedor,Radnik Urije,Omarska,Brdo(Hambarine),Berek 1975,FSA,Gomjenica Celpak,Kozara(Donji Orlovci),Sloga(Rakelići),Bratstvo(Kozarac),Mrakovica(Kozaruša),Trnopolje,Brzi(Busnovi),Rasavci,Ljubija,
Moštanica(Božići),Tukovi.Lijepa brojka,stavrno
Dokaz da je Prijedor ,grad fudbala
Dobro nisu svi timovi baš iz grada,pod grad smatram Prijedor kao naseljeno mjesto,to su :Rudar Prijedor,Radnik Urije,Berek 1975,FSA,Gomjenica Celpak i Tukovi.To se može pješke obići
a za ostale klubove ,treba upaliti auto
Imamo dosta klubova i šteta je što nemamo bar jednog predstavnika bar u 2.ligi RS(Zapad),imamo tri tima u "regionalnom zapadu" to jest 3.(4.)rangu takmičenja RS(BiH).
Moštanica(Božići),Tukovi.Lijepa brojka,stavrno

Imamo dosta klubova i šteta je što nemamo bar jednog predstavnika bar u 2.ligi RS(Zapad),imamo tri tima u "regionalnom zapadu" to jest 3.(4.)rangu takmičenja RS(BiH).
Mens sana in corpore sano.
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bice vam tu livestream rudar - travnik
bice vam tu livestream rudar - travnik
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Jel' moze neko na PP da mi napise tekst pesme koju su "Alkoholicari" pevali malopre na melodiju "Dunavom brodovi plove".
Hvala.

Hvala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I meni istoDevil je napisao/la:Jel' moze neko na PP da mi napise tekst pesme koju su "Alkoholicari" pevali malopre na melodiju "Dunavom brodovi plove".![]()
Hvala.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Ultras1921
- Kontakt:
Hahahahhaha sta fuli onaj!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Smijesan ste klub ja ne znam 5 minuta sam gledao, i ono je smijesno nije ni za 5 lige, ni vi ni Travnik, dobro sto vam dolazi i onih 100 navijaca sto imate na stadionu, ovo vrijedja inteligenciju kad se gleda.
Ja sta li je ovom Cruzu u glavi pa je ovako lud ,frajer poginu na terenu,bas je prelud
Inace dzaba i tribine i sve,kad je teren dole uzasan,dugo losiji teren vidio nisam...dobro su ljudi ikako i trcali po ovome kamoli lopte igrali

Inace dzaba i tribine i sve,kad je teren dole uzasan,dugo losiji teren vidio nisam...dobro su ljudi ikako i trcali po ovome kamoli lopte igrali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U Rudaru su napadaci trutine teske. Handzic izadje pred golmana jedan na jedan prodje golmana i sto je komentator reko" na kraju nije pogodio ni onaj oboreni pomocni gol". Rastoka je momak koji je zalutao u Rudar iskreno, ono promasiti u 94 minuti stvarno, al zato Mikic i Cruz vrijede za desetoricu.Moj prijedlog je Stojnicu da Cruza stavi u napad a da ove botove izbaci . Zasluzena pobjeda
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
- djoleprijedor
- Kontakt:
Realno,mislim da smo najlošije odigrali ove sezone,a ipak smo osvojili 3 boda i to je najvažnije.Travnik tvrda i nezgodna ekipa,ljudi su mogli ladmo do boda ovde..u prvom poluvremen ,"Šoda spasilac"
,a u drugom je naša odbrana djelovala dosta smušeno,naročito od 75.minuta,kad smo svojim greškama dovodili Travnik u šansu da izjednače.Teren veoma loš za igru
Kod Rudara je Mikić po ko zna koji put dokazao da je najbolji igrač,ubjedljivo...Kruz odigrao borbeno i dobro,naročito u napadu.Solidan je bio i Savić.Ostali ništa posebno,neki su odigrali veoma loše,po meni Topić ,Rastoka i Handžić su morali bolje.....A ono što Rastoka promaši na kraju
NO COMENT!...Sad je na redu Kup i HŠK Zrinjski.

Mens sana in corpore sano.