FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
11,12 i 13 kolo Zeljo domacin
Zeljo-Velez KUP
Modrica-Zeljo
Zeljo-Velez
Olimpik-Zeljo
Zeljo-Sarajevo
Po ovome veoma tezak raspored kup za 3 dana treba pobjediti Velez i nakon toga pauza 10 dana.
Zeljo-Velez KUP
Modrica-Zeljo
Zeljo-Velez
Olimpik-Zeljo
Zeljo-Sarajevo
Po ovome veoma tezak raspored kup za 3 dana treba pobjediti Velez i nakon toga pauza 10 dana.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo jedno pitanje za one sto kazu da Stanic nikad nista nije uradio.
Koliko je utakmica u prethodnim sezonama igrao svih 90 minuta? A koliko je imao takvih vezanih utakmica?
Sta moze pokazati igrac kojeg j.bu dva trenera redom i daju mu otprilike po 12-20 minuta na utakmici i to na zavrsetku utakmice?
Djecak je bio, cini mi se, U-19 ili U-17 reprezentativac BiH jos dok je igrao u Slaviji. Zar je to bez nekog razloga i znanja?
Koliko je utakmica u prethodnim sezonama igrao svih 90 minuta? A koliko je imao takvih vezanih utakmica?
Sta moze pokazati igrac kojeg j.bu dva trenera redom i daju mu otprilike po 12-20 minuta na utakmici i to na zavrsetku utakmice?
Djecak je bio, cini mi se, U-19 ili U-17 reprezentativac BiH jos dok je igrao u Slaviji. Zar je to bez nekog razloga i znanja?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
ma ja mislim da bi u tih pet tekmi trebali naravno proci u kupu uzet bod(ove)modrici i dobit 3 tekme na svom
- TheManiacs
- Kontakt:
Mali stanic,Otkriven Pomocu Osima... Vjeruj te mi Bit ce kao sto je stila,Ipak je on jos relativno mlad..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
J.bene su te tri utakmice na Grbavici. Prvo dolazi Velez koji nije nimalo bezopasan. Onda "gostujemo" Olimpiku koji je izgleda tek krenuo sa dobrim igrama. Sa Rajovicem i Spalevicem u napadu i Pelakom iza njih imaju jedan od jacih napada lige. jedino dobro je to sto im je odbrana suplja. A onda derbi koji je uvjek 50-50 bez obrzira gdje se igra.DoKlE_ViShe je napisao/la:ma ja mislim da bi u tih pet tekmi trebali naravno proci u kupu uzet bod(ove)modrici i dobit 3 tekme na svom
AMAR OSIM
prvo ide velez,pa modrica,opet velez,olimpik pa tek onda sarajevo...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve znam. Ja govorim o tri uzastopne utakmice na Grbavici.ljožee je napisao/la:prvo ide velez,pa modrica,opet velez,olimpik pa tek onda sarajevo...
AMAR OSIM
Ok,samo napominjem za one koji ne znaju 

imali klipova navijanja protiv Slobode

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
-
- Kontakt:
vidio sam vam trenera- mahnit lik
i zaželio sam mu sreću da pobijedite livadiće u kupu. Čovjek je rekao da hoće- pa **** mu ako ne održi obećanje 

Po dolasku u ŽELJU je Stanić kod Hadžije igrao u prvoj postavi. Mrsko mi sad da pišem, ali evo nabrojaću ti otprilike protivnike drugog ŽELJINOG tima kojima Stanić u to vrijeme nije dao nijedan gol. Iako je redovno igrao po 90 minuta i imao priliku da se nametne. SAŠK, Famos dva puta, Pofalićki, Radnik iz Hadžića... Zaboravio sam neke gigante. Uglavnom, i tih par utakmica sam gled'o i fakat je bio bezopasan. Znači, bukvalno nije pokazivao NIŠTA. Tebi ako je draže da misliš da su treneri krivi, bujrum. Po onome što je prikazivao, Stanić je dobio i previše prilika. Baš zbog toga što je stekao dobru reputaciju u mlađim kategorijama. To, naravno, nije slučajno uradio, ali igrači napreduju i propadaju. I Neil Wood je potpisao profesionalni ugovor s Manchester Unitedom. Ni to nije slučajno. Uglavnom, najbitnije je da je Stanić eksplodir'o. Nadam se da će ovo ohrabriti i Svraku, Mehića...Stole iz Bora je napisao/la:Samo jedno pitanje za one sto kazu da Stanic nikad nista nije uradio.
Svraka je sinoć imao nekoliko ekstra poteza. Šteta što se toliko ljudi oduševilo kad je promašio onu loptu. Takav stav itekako odmaže igračima. Valjda će se sad imati malo više strpljenja za ove naše talente, kad se vidjelo da može uroditi plodom...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
bilo je govora da ce olimpik protiv zelje i sarajeva igrati na bilinom poljuThecoldfear je napisao/la:11,12 i 13 kolo Zeljo domacin
Zeljo-Velez KUP
Modrica-Zeljo
Zeljo-Velez
Olimpik-Zeljo
Zeljo-Sarajevo
- Groundhopper
- Kontakt:
Jučer su pred utakmicu Željezničara i Slobode samome stadionu ali i oko njega postavljene kutije i "štandovi" za prikupljanje novčane pomoći malome Vedadu Ražanici,bebi sa teškim oboljenjem crijeva.
Prikupljanje novca na ovaj način organizovalo je Udruženje navijača FK "Željezničar" - TM1987 zajedno sa svojim članovima.Svi oni koji su propustili pomoći malom Vedi to mogu učiniti putem poziva na broj 090 291 027 čiji okretanjem doniraju 2 KM.Pozivi su mogući isključivo iz BH telecom mreže ali i putem uplate na slijedeće račune:
Broj računa 09001001605 za uplate u KM
Broj računa 19000708647 za devizne uplate
Raiffeisen banka Sarajevo 1610000000000011

Prikupljanje novca na ovaj način organizovalo je Udruženje navijača FK "Željezničar" - TM1987 zajedno sa svojim članovima.Svi oni koji su propustili pomoći malom Vedi to mogu učiniti putem poziva na broj 090 291 027 čiji okretanjem doniraju 2 KM.Pozivi su mogući isključivo iz BH telecom mreže ali i putem uplate na slijedeće račune:
Broj računa 09001001605 za uplate u KM
Broj računa 19000708647 za devizne uplate
Raiffeisen banka Sarajevo 1610000000000011

Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kup BiH se, najvjerovatnije, nece ni igrati ove sedmice!zlatandr je napisao/la:Sta ono hoce da odgode iz Veleza tekmu fol nije im dovoljno 48 sati da se fino odmore od duela sa Zrinjskim :S
AMAR OSIM
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Prema njima se uputila grupa od oko 150 navijača Željezničara koji nose parolu "R.I.P. Vedrane". Navijači Željezničara su se prehodno okupili na južnoj tribini stadiona Grbavica odakle su krenuli prema centru grada kako bi iskazali podršku okupljenim navijačima Sarajeva i ostalim građanima.
hvala navijačima željezničara
hvala navijačima željezničara
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
SVAKA CAST SVIM MOMCIMA KOJI SU SE OKUPILI DANAS NA JUGU I OTISLI DO GRADA DA ODAJU POCAST VEDRANU
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Navijačka grupa The Maniacs 1987 duboko žali povodom pogibije našeg sugrađanina i komšije. Vedranovoj porodici, prijateljima i grupi izražavamo saučešće i nadamo se da će uspjeti smoći snage da izdrže ovaj veliki gubitak.
Juče Aner... danas Vedran.... Sutra?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Valjda ce onaj les Tulic pozvat momka.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:
Valjda ce onaj les Tulic pozvat momka.
Ma sta ce onaj debil poziva igrace iz Srbijanske druge lige ne znam ko njega postavi za selektora gori od Nikica.
AMAR OSIM!
-
- Kontakt: