VFC1922MOSTAR je napisao/la:ja sam pucao na ultras pab i krivo mi je sto prodani balija sto ga cuva nije poginooo
sta cemo sad???

glupa provokacija majmune! da ti nije turska u gacama matere tvoje?ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Nesmije se uhapsiti jer je "s lijeve strane" i to je to...A zna se kralju ,ali izgleda netko Viši stoji iza nega pa mu se nesmije ništa...Ali ničija nije do zore cvala...I nemojte se javljati više idite na svoju temu...Navijači Brazila i navijači Turske...
Poz
steve-o je napisao/la:glupa provokacija majmune! da ti nije turska u gacama matere tvoje?ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Nesmije se uhapsiti jer je "s lijeve strane" i to je to...A zna se kralju ,ali izgleda netko Viši stoji iza nega pa mu se nesmije ništa...Ali ničija nije do zore cvala...I nemojte se javljati više idite na svoju temu...Navijači Brazila i navijači Turske...
Poz
Svati ti to primitivac kako hočeš i bjaži sa teme...steve-o je napisao/la:glupa provokacija majmune! da ti nije turska u gacama matere tvoje?ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Poz
ja bola a ultrasi kad su išli u vrapčiće tražiliautobuse tako što su polegli po cesti i tako preprečili put igračima... i to također nije bilo u medijima i kao što kažeš cijelu su državu digli na noge zbog prijevoza a ultrasi odkad postoje muku muče s prjevozom...bola šabani neviđeni danas seru protiv policije a sutra će im guze davat ma fuj ulizice jeb,.enetorca_ mostar je napisao/la:Ultrasi svaka cast parola pogođena u sridu
nedaj Bože da im je pala dlaka s glave i ovako su cijelu drzavu digli na noge da im osiguraju prijevoz,,samo kukaju kukaju i kukaju
Tako je kralju nisu nam dali prijevoz,u stvari poslali nam jedan bus i rekli toliko nas može ići na stadion...A ostalo je legenda...Kad su zapjevali kad nas je prvih par stoja ušlo "Malo vas je ****", a onda nove ekipe stižu pored Đure Salaja...Oni navijaju ZRINJSKI mi MOSTAR i dalje samo smo pristizali...naša pjesma se orila,a oni šute kao ukopani kad su vidjeli koliko nas ima... DRAMAel zrinja je napisao/la:ja bola a ultrasi kad su išli u vrapčiće tražiliautobuse tako što su polegli po cesti i tako preprečili put igračima... i to također nije bilo u medijima i kao što kažeš cijelu su državu digli na noge zbog prijevoza a ultrasi odkad postoje muku muče s prjevozom...bola šabani neviđeni danas seru protiv policije a sutra će im guze davat ma fuj ulizice jeb,.enetorca_ mostar je napisao/la:Ultrasi svaka cast parola pogođena u sridu
nedaj Bože da im je pala dlaka s glave i ovako su cijelu drzavu digli na noge da im osiguraju prijevoz,,samo kukaju kukaju i kukaju
Kralju vratili smo se na pobjednički kolosjek,imali smo dosta ozlijeđenih...Stone Island je napisao/la:Što ste se okuražili nakon ove pobjede.
Bola gonimo na tituluZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Kralju vratili smo se na pobjednički kolosjek,imali smo dosta ozlijeđenih...Stone Island je napisao/la:Što ste se okuražili nakon ove pobjede.
A sad je bolja situacija vratili se Stoja i Sušić,s tim da smo doveli Tabija...Još kad nam se vrate u drugom dijelu sezone Đida i Žiža...Daleko smo najbolji ...Vidjećeš...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Koliko znam za trebao bi biti potpuno spreman za tri ili četiri zadnje utakmice u jesnjem dijelu. Tako barem tvrde u upravi.ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Vidiš u pravu si Dragičevića sam zaboravio i on se oporavlja i vrača u drugom djelu sezone...
Ne zaboravite samo da Olimpik ima jednu od najboljih ekipa u ligi.Samo sto im je hendikep sto sve utakmice igraju u gostima.ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:U Modrići je bila prijelomna,ali ako uzmemo sva 3 boda Olimpiku...Idemo u odbranu titule...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Znam da je Olimpik dobra ekipa, ali nas ništa neinteresuje nego samo 3 boda.newton_heath_lyr je napisao/la:Ne zaboravite samo da Olimpik ima jednu od najboljih ekipa u ligi.Samo sto im je hendikep sto sve utakmice igraju u gostima.ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:U Modrići je bila prijelomna,ali ako uzmemo sva 3 boda Olimpiku...Idemo u odbranu titule...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.