edoox je napisao/la:Ljudi stvarno ne razumijem na sta se vi smarate, momak nije stavio prijelza da svak vidi, stavio je nesta pa ste svi nesta pretpostavljali sta bi moglo biti, bile su 4-5 opcije za taj prijelaz, jel itko vidio od tog momka dobitni listic sa tim prijelazom gdje se tocno vidi?, pa jel vam clan ovog foruma Liverpul jasno napisao: "Ja pricao sa jednim kolegom i u subotu je on tog kontaktirao za dojavu, i bila je cijena 10€ na wwin prije meca i taj mu je rekao da je dojava Alfreton - Luton 1/2 (rez (2:0)3:0), znaci zajeb'o ga muski..a na slici se jasno vidjelo da je zadnje slovo e."
A sad cu vam ja reci jednostavnu matematiku za te dojave i sta lik cini, prodaje dojave po internetu za 10€ (PAZI 10€, Dobro ste vidjeli!!!!) i naravno uvijek ima milijun naivne raje koja ce mu dati tih 10€, posto je cifra 10€ naravno da ce imati svaki dan sigurno 30-40 jadnih naivaca a to su 300-400 eura dnevno, on naravno 50€ riskira i stavi bilo koji prijelaz okladu da bi mogao staviti sliku na internet, ako slucajno pogodi koji prijelaz dobro je zaradio ako i ne zaradio je opet nekih 200-300 eura dnevno, i tako radi on to, jednostavna matematika, pa reko vam je forumas Liverpul da je njegovom jaranu rekao jedan prelaz a na slici se vidjelo da ga je zajebao i da zavrsava na slovo e, samo sta je mali seljak pa nije znao sakriti dobro to slovo e, a evo vam i jos jedan primjer sta mozemo napraviti: ja cu mu poslati 10€ i nek mi posalje prelaz, i nek jos par clanova posalje 10€ i garantiram vam da ce svakom razlicite prijelaze poslati, a cemu to???, e jednostavno: prije ce proci neki prijelaz od 10-15 razlicitih nego jedan te isti i onda ako prodje eto mu reklame, ajde moja djeca izgleda da ste prvi put usli u kladionicu u zivotu, kako vas raja vuce za nos to je nevidjeno, a najsmijesnije od svega cjena prijelaza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa kad je to prijelaz i dojava zasto se ne upitate zbog cega ne stavlja vece sume na listic nego frajer ulaze 50e na dojavu i kvotu 27, djeco mislim da je vrijem da se uozbiljite malo a opet bi se moglo ponoviti tom momku sta se desilo onom zagrebkingsu kad su ga oteli zbog prijelaza koje je slao, pa i ne cudi me, nekome posaljes prijelaz kao dojavi i frajer mozda ulozi 20-30 iljada kao pravi profesionalac i popusi te pare, normalno da ce te trazit i da ce biti belaja, neka djeca to ne svataju i igraju se dok se ne opeku
![]()
![]()
![]()
![]()
upravu si, sve je ovo tacno, osim sto je u subotu samo hart-carlisle prosao..a da zavrsava na e.
A onda mi objasni zasto je rekao da je dojava Alfreton - Luton 1/2 (rez (2:0)3:0) jednom klijentu koji mu je platio 10€?, ajde momci ne smarajte me vise sa tim djecjim glupostima, svak nek ima svoje misljenje a ja cu svoje i to je to, a da jednom Sapini kazes da se prodaju prijelazi za 10€ covjek bi te ismijao i dao bi ti 100e samo da ga ne smaras sa tim djecjim pricama