FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nukleusmember » 11 sep 2012, 17:23

shta bi sa ignoreom?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 sep 2012, 17:26

nukleusmember je napisao/la:shta bi sa ignoreom?
Kad sam tuzan pogledam tvoje postove i isti izmame osmijeh na mom licu, to je upravo i sada slucaj, pa zato ne pitaj sta je sa ignore, tu si ti jos ne brini.I odgovor ti je "nako", skreCHes sa teme.
Za zivot cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 sep 2012, 17:28

"Velika je razlika između ekipa koje igraju Ligu Evrope i Ligu prvaka. To ljudi malo zaboravljaju. Pogotovo naši ljudi. Ljudi koji su zlobni, u principu. Ogromna je razlika. U najelitnijem takmičenju imaš priliku da vidiš na čemu si, a ovamo se možeš nekad i provući, pa misliti da znaš nešto. Liga prvaka pokazuje pravo stanje stvari. Tu nema loših ekipa." reče jedan pametan čovjek nedavno, i objasni mnogo toga.
DRUG NEBI TI PUNCA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 sep 2012, 17:54

bagrcavi je napisao/la:"Velika je razlika između ekipa koje igraju Ligu Evrope i Ligu prvaka. To ljudi malo zaboravljaju. Pogotovo naši ljudi. Ljudi koji su zlobni, u principu. Ogromna je razlika. U najelitnijem takmičenju imaš priliku da vidiš na čemu si, a ovamo se možeš nekad i provući, pa misliti da znaš nešto. Liga prvaka pokazuje pravo stanje stvari. Tu nema loših ekipa." reče jedan pametan čovjek nedavno, i objasni mnogo toga.
Papcima ne moze objasniti jer papak nece da mu se objasni.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 sep 2012, 18:26

nukleusmember je napisao/la:tc tc tc tc.....e moji skretnichari,vama je rachun blokiran vech dugo dugo vremena,nema kome ne dugujete,lista je predugachka,na toj listi sam na svu srechu ja(presretni pitar) i moja firma,ha ha ha ha ha...dugujete mi 3 glave koje su sa kamatama do sada evoluirale u ne znam ni ja koliko,eto na shta ste spali,jedno je sigurno,kamate vam otpisati nechu,uzhivam u ovom dugu vjerujte mi,al ako nishta nisam bio zlonamjeran pa vam pravio problem oko proshlogodishnje licence,da se razumijemo, ni kod nas nije nishta bolje ali smo barem malo transparentniji.hajde sada nakostrijeshite se,prichajte da sam balavac , da izmishljam i sl :D
Jbt, pa ti imass fiiirmuuu,dr. , mr. , a najvjerovatnije fr. Jbt,pa ti si džoha brat,jel se ckapi lijepe ko muha na vnago,aaaa? jbt,on ima fiiirmuuu :lol: :lol: :lol:

Šalu na stranu,cuo sam da je neki tileva upao u septicku jamu nakon sto se jug ispraznio tamo,pa ima 10god trazi odstetu od 300km :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .dace ti,sevap je,za sapuna ako nista :mrgreen:

mirises li jos ? :lol: :lol: :lol:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 sep 2012, 18:55

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zbog-re ... eura/87673" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda ce nas Pape malo pogurati sa Svrakom :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 sep 2012, 19:03

ZZtop10 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/zbog-re ... eura/87673
Mi cemo za minule kvalifikacije za EP dobiti 6988 €. Jedini klub u nasoj drzavi pored nas koji ce dobiti para od toga je Borac koji dobija 24458 €, siguran sam da je skoro sve zbog Avdukića.

Znaci BiH ukupno dobija 31.446 €, dok Hrvatska npr. dobija 472.602€, naravno vecinu dobija Dinamo Zagreb, cak €344.020. Srbija dobija 208.595 €, a najvise Partizan koji dobija €87.000 i Vojvodina koja dobija €84.000.

Naravno, od ove stvari ce najvise profitirati najslabije fudbalske drzave, ciji igraci vecinom igraju u nacionalnim prvenstvima, npr. tako ce jedan klub iz San Marina koji dobija najvise dobiti 104.822 € sto je za njih veliki novac. Naravno, najveci klubovi ce dobiti najvise para, ali naspram njihovog budzeta, te pare su pravo male i posluzit ce im da potkrijepe neke sitne stvari.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 11 sep 2012, 19:27, ukupno mijenjano 3 puta.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 sep 2012, 19:20

AnelZ je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/zbog-re ... eura/87673
mi cemo za minule kvalifikacije za EP dobiti 6988 €. Jedini klub u nasoj drzavi pored nas koji ce dobiti para od toga je Borac koji dobija 24458 €, siguran sam da je skoro sve zbog Avdukića.
zar se to nece znati tek kad zavrse kval. i ovdje pise da ce dobiti za nastupe , a ja ne vjerujem da ce Avdukic i minute upisati, a Svraka je upisao vec 15-ak min. :)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 sep 2012, 19:21

Minule-Završene-Bile i prošle. Odnosi se na kvalifikacije u kojima smo došli do baraža s Portugalom, ne na ove sad za Brazil. Ne dobijamo za Svraku, nego za Šehu ja mislim. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 sep 2012, 19:22

Aha , nisam dobro shvatio. Izvinite.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 sep 2012, 21:04

bagrcavi je napisao/la:"Velika je razlika između ekipa koje igraju Ligu Evrope i Ligu prvaka. To ljudi malo zaboravljaju. Pogotovo naši ljudi. Ljudi koji su zlobni, u principu. Ogromna je razlika. U najelitnijem takmičenju imaš priliku da vidiš na čemu si, a ovamo se možeš nekad i provući, pa misliti da znaš nešto. Liga prvaka pokazuje pravo stanje stvari. Tu nema loših ekipa." reče jedan pametan čovjek nedavno, i objasni mnogo toga.
Najgore od svega sto ti ne mozes objasniti ovo nekome tko se nikada nije ni nasao u ovom takmicenju, ili se bar jednom okusao.. ;)

nanek

Post Postao/la nanek » 11 sep 2012, 22:36

" onclick="window.open(this.href);return false;

Gledaj starih drugova u pozadini :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 sep 2012, 22:55

dobar friz kod Šehe :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 sep 2012, 23:10

Šef nas nagrdi, a ovi dezurni ultrasi sute. :shock:

Para se nema, bit ce nam veselo ovih par mjeseci. :)
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 sep 2012, 23:59

Imam jedan prijedlog pa bih volio sa par ozbiljnih osoba da malo razmotrimo stvar. ;) Mozda ce svudaci suludo, mozda ne, ali volio bih zaista kada bi se otvorila pozitivna diskusija na ovu temu...

Naime, sva ova negativna desavanja oko naseg kluba u posljednje vrijeme koji realno gledajuci u BH drustvu je najvise napredovao i kao takav natovario na vrat tonu dusmana, kako vanjski tako i unutrasnjih, ali pored svega ovoga pojave se razni faktoriputu koji pokusavanju ili rade negativne stvari na ruku naseg kluba. Meni pade na pamet, mozda za pojedince suluda ideja, ali za one prave ljubitelje (osobe kojima je Zeljo na prvom mjestu i nista drugo) sigurno jedno od rijesenja za blisku buducnost kako se rijesiti "navijaca, sipmatizera" kojima Zeljo zapravo nije na prvom mjestu, a prave se da jeste....

Mene zanima, zasto mi ne bi pokusali uvesti identifikacijski sistem pri ulazu na stadion Grbavica. Ako uzmemo da je prosjecna posjecenost na nasoj utakmici 4.000 (od toga 3.500 vjernih dusa), gdje je vec sistem skeniranja karata uveden, ne vidim nigdje da bi se problem mogao roditi osim u samoj volji navijaca, simpatizera tima sa Grabvice..

Kako to odraditi:

1. Svakom pravo navijacu koji ima godisnju ili polugodsnju ulaznicu treba uputiti poziv da se dode registrovati u klub i postati clan istoga.
2. Sa registacijom dobiva odredene benificije, kao sto su popust u fan-shopu, bezbijednost na stadionu, itd... (nadovezite se)
3. Onima koji ne zele da postanu clanovi, obezbijediti odreni sektor koje ce osiguravati posebno osiguranje sa posebnim mogucnostima u slucaju nekog incidenta...

EDIT: Ovo sto sam naveo je sve ugrubo izneseno...Nemojte me samo fatati na zub radi ovoga ili onoga. ;)

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 12 sep 2012, 00:14

SamoZeljo je napisao/la:
Prvo Amar kao veliki stručnjak trebao bi da zna da niste ni vi niti iko iz BiH igrao LP nego u kvalifikacijama za istu, što morate priznati nije baš isto. Druga stvar što je vama vaše sramoćenje uspjeh, ne kontam šta je to objasnio. Valjda da je bolje zijaniti u LP nego pobjediti u recimo EL. De mi objasnite kakva je to velika razlika između recimo Vallette koja je bila prvak Malte i igrala kvalifikacije za LP i Hiberniansa kojeg smo mi izbacili u isto kvalifikacijama za EL. Što bi rekli ne provociram.... nego možda mi Amara stvarno ne kontamo !?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 sep 2012, 00:27

Pitar sa Kariba je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Prvo Amar kao veliki stručnjak trebao bi da zna da niste ni vi niti iko iz BiH igrao LP nego u kvalifikacijama za istu, što morate priznati nije baš isto. Druga stvar što je vama vaše sramoćenje uspjeh, ne kontam šta je to objasnio. Valjda da je bolje zijaniti u LP nego pobjediti u recimo EL. De mi objasnite kakva je to velika razlika između recimo Vallette koja je bila prvak Malte i igrala kvalifikacije za LP i Hiberniansa kojeg smo mi izbacili u isto kvalifikacijama za EL. Što bi rekli ne provociram.... nego možda mi Amara stvarno ne kontamo !?
Neces da ga razumijes i to je to. "U najelitnijem takmičenju imaš priliku da vidiš na čemu si" sad znamo da nas nivo nije ni blizu onome potrebnom za LS i to je to.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 sep 2012, 00:30

Pitar sa Kariba je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
pa sam si evo objasnio sta je htio reci...normalno covjek trazi alibi za visegodisnje brukanje u europi,i jos konstatuje koliko mu je "milo"ako mi odemo pola koraka dalje od njih,minimiziranje klasicno,sto opet nije nista novo..treba u svakom slucaju cijeniti sto je iskren...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 12 sep 2012, 00:32

Zna li neko kakva je situacija sa Kerlinom povredom?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 sep 2012, 01:46

Ode prica u skroz drugom smijeru. Sama pomisao da Amar trazi alibi za poraze u evropi, gdje su nas realno poralize ekipe kojima je sitvacija u klubovima deset puta bolja od nase, ekipe ciji je budet svjetlosnim godinama ispred naseg? Dajte ljudi, svaki daljni vid rasprave sa vama ne vodi nigdje...

Svaka cast Amaru sto je iskren i objektivan do kraja bio. Sumljam da cete vi ikada u zivotu imati jednog ovakvog, u cemu zapravo lezi pravi problem. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Mana i 20 gostiju.