Welbeck sta fula ebem ga mutava...soxx je napisao/la:Moji tiketi:
TOP/BiH-Latvija 1 1,35
Bugarska-Armenija 1 1,7
Austrija-Njemacka 2 1.35
Madjarska-Nizozemska 2 1.55
Svicarska-Albanija 1 1.3
Grcka-Litva 1 1.3
Engleska-Ukrajina 1 1.4
Poljska-Moldavija 1 1.2
Kvota 13.63 Uplata 5KM
Turska-Estonija 1 1.25
Poljska-Moldavija 1 1.20
Svicarska-Albanija 1 1.30
Kvota 27.2 Uplata 2 KM
Svicarska-Albanija 1 1.3
Engleska-Ukrajina 1 1.4
Grcka-Litva 1 1.3
Poljska-Moldavija 1 1.2
Kvota 6.47 Uplata 5KM
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- vendeta1921
- Kontakt:
Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Lugo-Racing Santander 1/2 15,0vendeta1921 je napisao/la:Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna![]()
![]()
Na to uplatis 20 feninga i dobit ces kvotu 3
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- vendeta1921
- Kontakt:
Bjezi ba Edo ne zajebaji Irska me u grob poslala,osjecam se ko popisan jos me i ti prcasEdin TM87 je napisao/la:Lugo-Racing Santander 1/2 15,0vendeta1921 je napisao/la:Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna![]()
![]()
Na to uplatis 20 feninga i dobit ces kvotu 3
čekaj vikend ba..sutra glupa ponuda do bolavendeta1921 je napisao/la:Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna![]()
![]()
a za vikend imaš : City, Real, Barcu, Bayern, PSG, United, Dinamo Z
FORZA MARŠAL !!!
- vendeta1921
- Kontakt:
ma nije to tako lahko poznavajuci sebe za vikend za kafe i cigara necu imat a ne za kladionice,al eto probacu sacuvat ovohodža je napisao/la:čekaj vikend ba..sutra glupa ponuda do bolavendeta1921 je napisao/la:Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna![]()
![]()
![]()
a za vikend imaš : City, Real, Barcu, Bayern, PSG, United, Dinamo Z
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?a44482f9920f9d801 ... c2f8b4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; eto jel ti dosta?vendeta1921 je napisao/la:Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna![]()
![]()
odluci se koji ces smajli staviti
Za zivot cijeli!
ma nije to tako lahko poznavajuci sebe za vikend za kafe i cigara necu imat a ne za kladionice,al eto probacu sacuvat ovo[/quote]
pricekaj sutra ove sto tenis prate, jesu celendzeri u pitanju al mozes nesto skuckati.
ne znam kakva je ponuda za Amer. sportove? ja sam sinoc prosao dva para sa foruma
pricekaj sutra ove sto tenis prate, jesu celendzeri u pitanju al mozes nesto skuckati.
ne znam kakva je ponuda za Amer. sportove? ja sam sinoc prosao dva para sa foruma
Jest mi krivo sto danas ne pogodi na kladioni.. A cijelo vrijeme pricam jaranu ukrajina zna iznenadit a ja opet nju odigram pu.. Inace sam imao nekakav predosjecaj i za luxemburg jer nisu dzabe igrali sa portugalom 1-2 pa njih nisam ni odigrao..
Kud sam jos engleze na oba stavio.. ebem te zivoteeeeeee
-
SempreJuve
- Kontakt:
jel zakonom dozvoljeno online kladjneje u bih?
Moze li se igrati npr na kladionicama tipa 365,unibet,Bwin,odnosno uplacivati i isplacivati preko kartice bez problema ?
Moze li se igrati npr na kladionicama tipa 365,unibet,Bwin,odnosno uplacivati i isplacivati preko kartice bez problema ?
ono moje jel?edoox je napisao/la:
vjeruj da ima gorih od tebe;)..budi pozitivan i prepisuj od ovih sto znaju (naravno nemoj nikad dodavat svoje parove)soxx je napisao/la:Jest mi krivo sto danas ne pogodi na kladioni.. A cijelo vrijeme pricam jaranu ukrajina zna iznenadit a ja opet nju odigram pu.. Inace sam imao nekakav predosjecaj i za luxemburg jer nisu dzabe igrali sa portugalom 1-2 pa njih nisam ni odigrao..
- vendeta1921
- Kontakt:
ma brate tuzan do boga duzan,al sta cu necu se ubit sadThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://pokit.org/get/?a44482f9920f9d801 ... c2f8b4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; eto jel ti dosta?vendeta1921 je napisao/la:Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna![]()
![]()
odluci se koji ces smajli stavitiil
il
il si sretan il si tuzan
![]()
Edin TM87 je napisao/la:ono moje jel?edoox je napisao/la:
usput imenjak hvala, bezbol, san diego, jos dodao brazil 3+ i novi zeland3+...ali sve mi "prosuse" ovi kretenski irci
SempreJuve je napisao/la:jel zakonom dozvoljeno online kladjneje u bih?
ako si punoljetan, možeš
FORZA MARŠAL !!!
za veceras :
Vitoria - Boa 2 kvota 7.00
do sada su igrali 2, da li ce i veceras, videcemo
Vitoria - Boa 2 kvota 7.00
do sada su igrali 2, da li ce i veceras, videcemo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nije majka Muju kudila sto se kladio, nego sto se vadio, tako da, pricekaj malo, sacuvaj te pare sto imas i za vikend ih pametno ulozi.vendeta1921 je napisao/la:ma brate tuzan do boga duzan,al sta cu necu se ubit sadThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://pokit.org/get/?a44482f9920f9d801 ... c2f8b4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; eto jel ti dosta?vendeta1921 je napisao/la:Molim vas mozeli mi neko naci za sutra kvotu od 3 do 4 hocu 15 km da uplatim moram se izvuci al samo ko zna![]()
![]()
odluci se koji ces smajli stavitiil
il
il si sretan il si tuzan
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Ma kontam englezi nakantali moldaviju ( jest slaba ekipa ) pa ce mozda izvuci nekako pobjedu sa ukrajinom a ja kvotu da popravim. Qrac..edoox je napisao/la:vjeruj da ima gorih od tebe;)..budi pozitivan i prepisuj od ovih sto znaju (naravno nemoj nikad dodavat svoje parove)soxx je napisao/la:Jest mi krivo sto danas ne pogodi na kladioni.. A cijelo vrijeme pricam jaranu ukrajina zna iznenadit a ja opet nju odigram pu.. Inace sam imao nekakav predosjecaj i za luxemburg jer nisu dzabe igrali sa portugalom 1-2 pa njih nisam ni odigrao..
haha, ma meni obori Murray glupi, trebalo mi 3:1edoox je napisao/la:
usput imenjak hvala, bezbol, san diego, jos dodao brazil 3+ i novi zeland3+...ali sve mi "prosuse" ovi kretenski irci
-
SempreJuve
- Kontakt:
Naravno da jesam,samo me strah,znam da je bilo u srbiji,zakonom zabranjeno i to veoma strogim zakonom.hodža je napisao/la:SempreJuve je napisao/la:jel zakonom dozvoljeno online kladjneje u bih?
ako si punoljetan, možeš
Kod nas nisam mogao naci na netu te informacije.
Otkud tebi to?
Nagadjas ili si negdje procitao?
Nije se sa drzavnim zakonima igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.