Pa tek je 2 mjeseca kod Zemana. Mislim da je Susic zasluzniji, ali tesko ce to ti priznatigringobih je napisao/la:Jedno je sigurno a o tom sam pricao i prije Pjanketu je falio trener u karijeri...
Mi Zdeneku trebamo dignuti spomenik...Pjanke se preporodio kako je prosao pripreme pod palicom Zdeneka...
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
A tesko, Pape odradi 10-20 treninga godisnje sa njim, a ovaj u 2 mjeseca je odradio brat bratu 50calcio je napisao/la:Pa tek je 2 mjeseca kod Zemana. Mislim da je Susic zasluzniji, ali tesko ce to ti priznatigringobih je napisao/la:Jedno je sigurno a o tom sam pricao i prije Pjanketu je falio trener u karijeri...
Mi Zdeneku trebamo dignuti spomenik...Pjanke se preporodio kako je prosao pripreme pod palicom Zdeneka...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Podrzavam @cezetaceze je napisao/la:A tesko, Pape odradi 10-20 treninga godisnje sa njim, a ovaj u 2 mjeseca je odradio brat bratu 50calcio je napisao/la:Pa tek je 2 mjeseca kod Zemana. Mislim da je Susic zasluzniji, ali tesko ce to ti priznatigringobih je napisao/la:Jedno je sigurno a o tom sam pricao i prije Pjanketu je falio trener u karijeri...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Kontakt:
Ali ima tu problem u komunikaciji, Mire jos ne prica talijanski, a ne vjerujem ni da zna ceski. Dok sa Sajom moze i na bosanskom i na francuskom, i sigurno je primio dosta savjeta i instrukcija za ovih 2,5 godine koliko rade zajednoceze je napisao/la:A tesko, Pape odradi 10-20 treninga godisnje sa njim, a ovaj u 2 mjeseca je odradio brat bratu 50calcio je napisao/la:Pa tek je 2 mjeseca kod Zemana. Mislim da je Susic zasluzniji, ali tesko ce to ti priznatigringobih je napisao/la:Jedno je sigurno a o tom sam pricao i prije Pjanketu je falio trener u karijeri...
@Rajkan i vi rajkanovci ste mi tihi ovih dana, a vi kako hocete.legenda reala je napisao/la:Iako će nas hare napasti slažem se sa dva zadnja posta koja je napisao Rajkan![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zeman je TRENER koji zna proizvesti igrca...Ni sekunde nisam sumnjao u Pjanicev progres pod palicom prvenstveno pedagoga pa tek onda trenera...calcio je napisao/la:Pa tek je 2 mjeseca kod Zemana. Mislim da je Susic zasluzniji, ali tesko ce to ti priznatigringobih je napisao/la:Jedno je sigurno a o tom sam pricao i prije Pjanketu je falio trener u karijeri...
Enrike ,Puel su "treneri" koji su tu zbog nekih petih stvari, nikako zbog strucnosti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- calcio
- Kontakt:
Susic mu je dao dosta slobode u igri zato po meni on pocesto i igra bolje za reprezentaciju nego za Romu gdje ipak mora dosta paziti na neke stvari, da ne naljuti Tottija, da ne naljuti trenera itd.Rios je napisao/la: Podrzavam @cezeta@calcio,Pape jedino sto moze da uradi za Mireta je da mu preda "dirigentsku palicu" naseg tima..Ostalo Mire donese iz Rome i naravno njegov talenat od Boga
Ne daju mu ba slobodnjake da puca
On ako je sta pokupio od Safeta i ja samcalcio je napisao/la:Ali ima tu problem u komunikaciji, Mire jos ne prica talijanski, a ne vjerujem ni da zna ceski. Dok sa Sajom moze i na bosanskom i na francuskom, i sigurno je primio dosta savjeta i instrukcija za ovih 2,5 godine koliko rade zajednoceze je napisao/la:A tesko, Pape odradi 10-20 treninga godisnje sa njim, a ovaj u 2 mjeseca je odradio brat bratu 50calcio je napisao/la:
Pa tek je 2 mjeseca kod Zemana. Mislim da je Susic zasluzniji, ali tesko ce to ti priznati
Cuj Susic zasluzan bas kao i svaki drugi selektor jaci komentar odavno nisam procitao
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kako tihi pa vidjel ti spisak gore igraca koje je "expert" pozvao a nisu ni za Vrbanjuse???harishp je napisao/la:@Rajkan i vi rajkanovci ste mi tihi ovih dana, a vi kako hocete.legenda reala je napisao/la:Iako će nas hare napasti slažem se sa dva zadnja posta koja je napisao Rajkan![]()
Ne mjenjam ja stavove tek tako to treba zasluziti
Prvo skociti pa onda moze i od mene hop...
A priznaj da nanjusim na kilometar ko nije za repke i ko je tu zbog menadjera...
Kad u repci budu Zukanovic,I Hajrovic, Djuric, Visca, Bilbija,Stevanovic,Hadjic(manje vise vagam gledajuci Ried) pa i ovaj Nadarevic mozda i sklonim potpis...
A do tad on je jasan kakve stavove imam...
- legenda reala
- Kontakt:
Znaš da ja nikad nisam bio Rajkanovac, niti sam pljuvaoharishp je napisao/la:@Rajkan i vi rajkanovci ste mi tihi ovih dana, a vi kako hocete.legenda reala je napisao/la:Iako će nas hare napasti slažem se sa dva zadnja posta koja je napisao Rajkan![]()
Šta će mu Pape reći na Bosanskom, kad ovaj ga jedva naglaba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa uvijek ti igraci koji dolaze iz velikih klubova u reprezentacijama imaju vise slobode..calcio je napisao/la:Susic mu je dao dosta slobode u igri zato po meni on pocesto i igra bolje za reprezentaciju nego za Romu gdje ipak mora dosta paziti na neke stvari, da ne naljuti Tottija, da ne naljuti trenera itd.Rios je napisao/la: Podrzavam @cezeta@calcio,Pape jedino sto moze da uradi za Mireta je da mu preda "dirigentsku palicu" naseg tima..Ostalo Mire donese iz Rome i naravno njegov talenat od Boga
Ne daju mu ba slobodnjake da puca
A slobodnjake mu ni u repki ne daju bas pretjerano cesto da puca
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Kontakt:
Da mu posaljemo Vrsajevica na dva mjeseca?gringobih je napisao/la:Zeman je TRENER koji zna proizvesti igrca...Ni sekunde nisam sumnjao u Pjanicev progres pod palicom prvenstveno pedagoga pa tek onda trenera...calcio je napisao/la:Pa tek je 2 mjeseca kod Zemana. Mislim da je Susic zasluzniji, ali tesko ce to ti priznatigringobih je napisao/la:Jedno je sigurno a o tom sam pricao i prije Pjanketu je falio trener u karijeri...
Enrike ,Puel su "treneri" koji su tu zbog nekih petih stvari, nikako zbog strucnosti...
Dobar je Zeman ali tek je dosao... ko zna jeli stigao nauciti imena svim igracima za ovo malo vremena a ne nesto vise
Ko će slušat tudju muku.calcio je napisao/la: Ne daju mu ba slobodnjake da puca
@Gringo: Od navedenih ja bih jedino Zukanovića i Hadžića. Ovi ostali nisu ništa posebno. Stevanović već i jeste u reprezentaciji. To je valjda jasno. Nadarević neka predje u ozbiljniji klub i onda ću napokon i ja biti za njega. Ne sumnjam u njegov kvalitet, al' mora biti gladniji malo. Inače mi se svidja kao igrač.
Hajrović manje-više, eto samo radi brata, Djurića neka u U21, Bilbija mora uspjeti u životu, a Edin da, al' dok su Lulić i Miroslav zdravi i ne, zbog toga što bi sjedio na klupi, a u U21 bi mogao igrati.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- calcio
- Kontakt:
I naravno, ako te upitam da obrazlozis to sto si napisao dobicu sipak. Hajd ipak da pokusam...propuh je napisao/la: On ako je sta pokupio od Safeta i ja sam![]()
Cuj Susic zasluzan bas kao i svaki drugi selektor jaci komentar odavno nisam procitao
Zbog cega smatras da Susic ne moze prenijeti nesto od svog iskustva na nekog igraca?
Vrsajevicu treba rad od jedno 2-3 godine sa Murinjom, Fergusonom i Wengerom 
- legenda reala
- Kontakt:
Fazon je moj Arnele što su Đurić,Bilbija,Višća prešli mladu repku, tako da nema drugog izbora 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rekao je selektor Latvije da su BiH i Grčka kandidati za 1 mjesto u grupi,stim da Grci ne igraju dobro ofanzivno ali ipak redovno osvajaju bodove..Igrač utakmice po njemu Miralem Pjanić
- calcio
- Kontakt:
Mire Dirka nasArnelinho je napisao/la:Ko će slušat tudju muku.calcio je napisao/la: Ne daju mu ba slobodnjake da puca
Problem je sto nema vise njima U21 a ako se ne budu vrtili oko A repke sto apsolutno zasluzuju onda je Vladin trud uzalud...Arnelinho je napisao/la:Ko će slušat tudju muku.calcio je napisao/la: Ne daju mu ba slobodnjake da puca
@Gringo: Od navedenih ja bih jedino Zukanovića i Hadžića. Ovi ostali nisu ništa posebno. Stevanović već i jeste u reprezentaciji. To je valjda jasno. Nadarević neka predje u ozbiljniji klub i onda ću napokon i ja biti za njega. Ne sumnjam u njegov kvalitet, al' mora biti gladniji malo. Inače mi se svidja kao igrač.
Hajrović manje-više, eto samo radi brata, Djurića neka u U21, Bilbija mora uspjeti u životu, a Edin da, al' dok su Lulić i Miroslav zdravi i ne, zbog toga što bi sjedio na klupi, a u U21 bi mogao igrati.
Upravo to !gringobih je napisao/la:Problem je sto nema vise njima U21 a ako se ne budu vrtili oko A repke sto apsolutno zasluzuju onda je Vladin trud uzalud...Arnelinho je napisao/la:Ko će slušat tudju muku.calcio je napisao/la: Ne daju mu ba slobodnjake da puca
Treba ih zvati da na okupljanja, da treninraju, da ih zove na prijateljske, moze napraviti i onaj termin van oficijelnog termina FIFA-e protiv neke ekipe u zimskoj pauzi i isprobati ih
Kao ono protiv Poljske
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.