Sto se tice nastavka nasih na turniru, ocekujem da Brkic pruzi otpor Hajderu, dok od Setkica bi bilo lijepo ocekivati da uzme makar jedan set.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Bravo delko lesinaru, svaka cast i hvala na odlicnom izvjestaju.
Sto se tice nastavka nasih na turniru, ocekujem da Brkic pruzi otpor Hajderu, dok od Setkica bi bilo lijepo ocekivati da uzme makar jedan set.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sutra nasi igraju na centralnom 
Danas razocaranje za mene, cekao sam Phaua i nisam ga docekao :/ cova se povrijedio :/ al hajd
sutra ce se sve zanimljivo moci vidjeti na streamu tako da je super za sve koji nisu u BL trenutno
htjedoh samo da komentarisem Sergejeva i Lajovica, Lajovic jeste bio nosioc i blagi favorit ali se iz daleka moze vidjeti koliko je Ukrajinac kvalitetniji teniser - u to nema sumlje, samo stalno je stajao predaleko od baseline-a prilikom servisa, nema Dule neki strasan servis pa da mora biti udaljen 5m od osnovne, al hajd da i nekako to razumijem, ali da se na drugi servis koji je isto jako slab kod Lajovica ne pomjeri bar metar unaprijed to mi nije jasno :O msm da bi mogao biti SUPER teniser samo mu treba tim odlicnih trenera oko njega, prvo sto se tice taktickog dijela a drugo fitnes, vidi se da ima stomak, to mogu ja imat' kao posmatrac al on kao teniser -nikako
tako da uz tim dobrih trenera imao bi veliku sansu za ako nista bar top 50 
htjedoh samo da komentarisem Sergejeva i Lajovica, Lajovic jeste bio nosioc i blagi favorit ali se iz daleka moze vidjeti koliko je Ukrajinac kvalitetniji teniser - u to nema sumlje, samo stalno je stajao predaleko od baseline-a prilikom servisa, nema Dule neki strasan servis pa da mora biti udaljen 5m od osnovne, al hajd da i nekako to razumijem, ali da se na drugi servis koji je isto jako slab kod Lajovica ne pomjeri bar metar unaprijed to mi nije jasno :O msm da bi mogao biti SUPER teniser samo mu treba tim odlicnih trenera oko njega, prvo sto se tice taktickog dijela a drugo fitnes, vidi se da ima stomak, to mogu ja imat' kao posmatrac al on kao teniser -nikako
Kisa pada, tesko da ce se ista odigrati danas.
yep pljusti cio dan : ) bude li padala do 16h vjerovatno vise nece bit ni teoretske sanse da neko izadje danasbhsport je napisao/la:Kisa pada, tesko da ce se ista odigrati danas.
Prema prognozama, do subote je ovako.delko je napisao/la:yep pljusti cio dan : ) bude li padala do 16h vjerovatno vise nece bit ni teoretske sanse da neko izadje danasbhsport je napisao/la:Kisa pada, tesko da ce se ista odigrati danas.
Jeste da je oblacno danas, ali evo od jutra pa do sada nije pala ni kap kise, mogli su odigrati nekoliko meceva :/
naravno da su mogli , neznam sta je sad u pitanju , mozda sto je prehladno ??delko je napisao/la:Jeste da je oblacno danas, ali evo od jutra pa do sada nije pala ni kap kise, mogli su odigrati nekoliko meceva :/
Zasto ne radi stream na stranici TSRS (valjda se ovako skracenica pise
)?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
de ti nama kazi na koji ti turnir mislis ?likma23 je napisao/la:Zasto ne radi stream na stranici TSRS (valjda se ovako skracenica pise)?
Mislim na ovaj u Banja Luci, ali sam sad vidio da nik ne igrta na centralnom, misli sam da Brkic igra na centralnom ali ne igradelko je napisao/la:de ti nama kazi na koji ti turnir mislis ?likma23 je napisao/la:Zasto ne radi stream na stranici TSRS (valjda se ovako skracenica pise)?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslovalikma23 je napisao/la:Mislim na ovaj u Banja Luci, ali sam sad vidio da nik ne igrta na centralnom, misli sam da Brkic igra na centralnom ali ne igradelko je napisao/la:de ti nama kazi na koji ti turnir mislis ?likma23 je napisao/la:Zasto ne radi stream na stranici TSRS (valjda se ovako skracenica pise)?
. Trenutno niko ne igra.
btw ovdje imas sve o turniru, kad ko izlazi i poslije koga
http://www.banjaluka-challenger.com/novi/
[quote="delko[/quote]
nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslova
a po prognozama nece ni sutra niko izlaziti 
kao i sve finese oko turnira 
http://www.banjaluka-challenger.com/novi/[/quote]
Igrao je malo prije Brkic, izgubio Brkic 1. set 1-6/ 2-2 a sad su mecevi svi prekinuti
nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslova
Igrao je malo prije Brkic, izgubio Brkic 1. set 1-6/ 2-2 a sad su mecevi svi prekinuti
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslovalikma23 je napisao/la:[quote="delko
Igrao je malo prije Brkic, izgubio Brkic 1. set 1-6/ 2-2 a sad su mecevi svi prekinuti[/quote]
ma ja nisu do 16h igrali pa su poceli pa opet prekinuli
Igrao je malo prije Brkic, izgubio Brkic 1. set 1-6/ 2-2 a sad su mecevi svi prekinuti[/quote]delko je napisao/la:nije niko igrao ni danas ni juce zbog losih vremenskih uslovalikma23 je napisao/la:[quote="delkoa po prognozama nece ni sutra niko izlaziti
btw ovdje imas sve o turniru, kad ko izlazi i poslije kogakao i sve finese oko turnira
http://www.banjaluka-challenger.com/novi/
ma ja nisu do 16h igrali pa su poceli pa opet prekinuli
Mislim, razumjemo se
Valjda ce sutra igrat
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sutra od 10h se trebaju igrati/nastaviti mecevi u BL.
Basic je ostao u Turskoj te ce ovaj vikend igrati kvale ch u Ankari,gdje je 3.nositelj
Basic je ostao u Turskoj te ce ovaj vikend igrati kvale ch u Ankari,gdje je 3.nositelj
poceli mecevi sretno nashi 
Tomo izgubio
U 2. setu vodio 4-2 i taj set je zavrsen rezultatom 4-6 
EDIT Aldin igra sjajno
EDIT Aldin igra sjajno
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://www.banjaluka-challenger.com/nov ... Itemid=206" onclick="window.open(this.href);return false; gledajte 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.