sutra cu postaviti sve svoje danasnje listice, to nema veze s kladjenjem, gdje sam zaobisao engleze, pokupio sam irce:)
cca 400 KM mogucg dobitka plus ulog na sve te listice je bio 40 tak KM.
da te malo utjesim ako nista;) pozz!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
edoox je napisao/la:Ma kontam englezi nakantali moldaviju ( jest slaba ekipa ) pa ce mozda izvuci nekako pobjedu sa ukrajinom a ja kvotu da popravim. Qrac..Jucer djokovic za 40 danas engleska za 100. Makar me tjesi sto sam proslo kolo 60 digo
sutra cu postaviti sve svoje danasnje listice, to nema veze s kladjenjem, gdje sam zaobisao engleze, pokupio sam irce:)
cca 400 KM mogucg dobitka plus ulog na sve te listice je bio 40 tak KM.
da te malo utjesim ako nista;) pozz!
SempreJuve je napisao/la:Naravno da jesam,samo me strah,znam da je bilo u srbiji,zakonom zabranjeno i to veoma strogim zakonom.hodža je napisao/la:SempreJuve je napisao/la:jel zakonom dozvoljeno online kladjneje u bih?
Moze li se igrati npr na kladionicama tipa 365,unibet,Bwin,odnosno uplacivati i isplacivati preko kartice bez problema ?
ako si punoljetan, možeš
Kod nas nisam mogao naci na netu te informacije.
Otkud tebi to?
Nagadjas ili si negdje procitao?
Nije se sa drzavnim zakonima igrati
Haha ma kakvi nasi drzavni zakoni, pa ove sve kladionice kod nas u BiH u kojima mozes uplacivati da igras online to rade bez dozvole tako da uopste ne bi trebao imati problema pogotovo sa tim poznatijim online kladionicama.SempreJuve je napisao/la:Naravno da jesam,samo me strah,znam da je bilo u srbiji,zakonom zabranjeno i to veoma strogim zakonom.hodža je napisao/la:SempreJuve je napisao/la:jel zakonom dozvoljeno online kladjneje u bih?
Moze li se igrati npr na kladionicama tipa 365,unibet,Bwin,odnosno uplacivati i isplacivati preko kartice bez problema ?
ako si punoljetan, možeš
Otkud tebi to?
Zato su i zatvorene tolike kladionice kad je ''prozujala'' porezna kroz federaciju10DelPiero je napisao/la:Haha ma kakvi nasi drzavni zakoni, pa ove sve kladionice kod nas u BiH u kojima mozes uplacivati da igras online to rade bez dozvole tako da uopste ne bi trebao imati problema pogotovo sa tim poznatijim online kladionicama.SempreJuve je napisao/la:Naravno da jesam,samo me strah,znam da je bilo u srbiji,zakonom zabranjeno i to veoma strogim zakonom.hodža je napisao/la:
ako si punoljetan, možeš
Otkud tebi to?
dr.van nostrand je napisao/la:Goias-Criciuma 1 1,75
Antigua-Guatemala 2 1,70
bravodr.van nostrand je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Goias-Criciuma 1 1,75
Antigua-Guatemala 2 1,70
ma daj boze da taj bude prelaz od onih juce ..... ev ljudi na klixu stavili ili L hospital ili santatnder koliko sam upratio ta dva odgovaraju proracunimadijabola je napisao/la:Poslije sinoć S.Irske, koja je vidim mnoge zezunula (mene za 160km), danas samo jedan par igram:
Alcoyano-Tenerife 1/2, i to na marku čisto jer imam želju pogodit prelaz
i ja mislim da bi trebalovecaveca je napisao/la:da li ste malo da uredimo opcenito nasu temu kladionica da podijelimo na fudbal,kosarka,tenis i drugi sportovi..mislim da je to potrebno da se odradi bilo bi dobro za sve nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.