Zvjezdan Misimović

Pauleta
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 07:42

Gdje su sada kritičari koji su ga ismijavali, govorili da treba na klupu??? Sinoć je se vidjelo šta je Misimović za našu reprezentaciju. Kao što sam pisao, a mnogi se ovdje smijali, duša ove reprezentacije.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 sep 2012, 12:01

http://sportsport.ba/bh_fudbal/miske-ni ... mnom/87711" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 12:02

Ponos Torina je napisao/la:Mislim da pored Pjanica on nema potrebe da bude vise pozvan u Repku...
Imaš li sada komentar za Misimovića???
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 sep 2012, 12:55

Sjecam se kad su ga strucnjaci tjerali, pricali kako je debel kako nije u formi kako mu se treba zahvaliti.....
Msike kao i Dzeko, zacepi im usta svima.
Najbolji tehniacr u nasoj reprezentaciji ( ovo ponavljam vec ko zna koji put, oprostite :))

Igrac koji igra mozgom, i za 4 godne ce moci igrati na nivou.

P.S. Da, i ja mislim da mu je nacinjena nepravda oduzimanjem kapitenske trake. Nemam nista protiv Spahica ali Miske je vise zasluzuje!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 12 sep 2012, 13:01

legenda reala je napisao/la:Učinjena mu je nepravda za oduzimanje trake, al haj.
Kad je Miske bio kapiten, kod intoniranja himne svi su ruke držali na srcu :mrgreen:
Sinoc je,ako sam ja dobro vidio, samo Spaha drzao ruku na srcu! ;)

Sto se tice Misketa,odlicna partija,vise trci,vise se vraca po loptu nego prije!Krenuli ga i golovi,sto je veoma bitno za repku,svaka cast za zalaganje!!!(o umijecu s loptom ne treba govoriti)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 12 sep 2012, 13:21

Samo jedna rijec opisuje ovog velikana on je u nasoj reprezentaciji TATA!

Kada god je islo repke lose Tata je pogadzao, sjetimo se Danske, Spanije i Bjelorusije.

Hvala ti Tata, igracina si i pol.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 sep 2012, 13:25

dinoze je napisao/la:Samo jedna rijec opisuje ovog velikana on je u nasoj reprezentaciji TATA!

Kada god je islo repke lose Tata je pogadzao, sjetimo se Danske, Spanije i Bjelorusije.

Hvala ti Tata, igracina si i pol.
Nesto se ne sjecam da je on dancima dao go... :?

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 sep 2012, 13:26

Nije ni bio na dispoziciji kad se bio odlučujući boj sa Dancima... mislim da je Miske debitovao marta 2004 u prijateljskoj protiv Finske kad se Hibić oprostio... i da je tada dao prvi gol za repku...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 sep 2012, 13:30

Miske je igrač koji je jedini uvijek za BiH igrao srcem, a ne političkim uvjerenjima, željom za novcem i sl. Papac je uvijek od navijača BiH dobijao nevjerovatnu podršku, ali je uvijek nekako nonšalantno postupao u odnosu s tim. Ja se sjećam da su se dugo vrtile neke peticije po netu da se on vrati u repku, dobijao je podršku, ali eto nije htio sve do samog zalaska karijere. Misimović je najbolji igrač Bosne i Hercegovine u povijesti vjerovatno, i to je neosporivo.
naprijed rejal

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 sep 2012, 13:32

ramiral je napisao/la:Nije ni bio na dispoziciji kad se bio odlučujući boj sa Dancima... mislim da je Miske debitovao marta 2004 u prijateljskoj protiv Finske kad se Hibić oprostio... i da je tada dao prvi gol za repku...
Debi mu je bio protiv Finaca 100%, ušao s klupe i glavom zabio gol, pred sami kraj, slavili smo 1:0, e sad koji je datum bio ne znam.

Protiv Danske na Koševu je Spahić mislim igrao od današnje ekipe jedino :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 sep 2012, 13:36

Sveti je napisao/la:Miske je igrač koji je jedini uvijek za BiH igrao srcem, a ne političkim uvjerenjima, željom za novcem i sl. Papac je uvijek od navijača BiH dobijao nevjerovatnu podršku, ali je uvijek nekako nonšalantno postupao u odnosu s tim. Ja se sjećam da su se dugo vrtile neke peticije po netu da se on vrati u repku, dobijao je podršku, ali eto nije htio sve do samog zalaska karijere. Misimović je najbolji igrač Bosne i Hercegovine u povijesti vjerovatno, i to je neosporivo.
Ma ko te pita za Papca pod broj 1 i kako te nije sramota da mu bilo sta spocitavas,posebno ovako perfidno poredeci ga sa Misimovicem!??Papac je covjek od rijeci,svi znamo gdje je rodjen ,zivio i igrao prije odlaska u inostranstvo,a to,za razliku od Misketa koji je rodjen u Minhenu,ako ne grijesim,itekako moze imati uticaja pri tvom odabiru za koju reprezentaciju treba da nastupas!Poredi bilo koga sa Misketom u nastupima,ali ovog covjeka se mani!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 sep 2012, 13:48

legenda reala je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Nije ni bio na dispoziciji kad se bio odlučujući boj sa Dancima... mislim da je Miske debitovao marta 2004 u prijateljskoj protiv Finske kad se Hibić oprostio... i da je tada dao prvi gol za repku...
Debi mu je bio protiv Finaca 100%, ušao s klupe i glavom zabio gol, pred sami kraj, slavili smo 1:0, e sad koji je datum bio ne znam.

Spaha debitovao protiv Rumunije u gostima 2003 u junu mislim kad je igrao lijevog beka (2:0 za Rumune) gdje smo igrali dobro i pacerski primili dva gola...

Miske mislim glavom dao - koliko se sjećam Fincima.. tada još igrao Litmannen

Protiv Danske :

Hasagić

Spahić Hibić Konjić Musić

Bešlija Barbarez Bajramović Salihamidžić

Bolić... fali mi jedan.. ne mogu se sjetiti ovako na brzinu...

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 12 sep 2012, 13:53

ramiral je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

Spaha debitovao protiv Rumunije u gostima 2003 u junu mislim kad je igrao lijevog beka (2:0 za Rumune) gdje smo igrali dobro i pacerski primili dva gola...

Miske mislim glavom dao - koliko se sjećam Fincima.. tada još igrao Litmannen

Protiv Danske :

Hasagić

Spahić Hibić Konjić Musić

Bešlija Barbarez Bajramović Salihamidžić

Bolić... fali mi jedan.. ne mogu se sjetiti ovako na brzinu...
Nije ni cudo da se ne mozes sjetiti na brzinu,kad je u pitanju takva fudbalska velicina kao sto je Vladan Grujic ;) ;) ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 sep 2012, 13:55

Vladan Grujic je u pitanju. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 sep 2012, 13:55

Grujić i ja sam se prisjećao, i ostalo mi ko je počeo kao drugi zadnji vezni on ili Biščević i sjetim se da je Baka kasnije rekao da mu je ža što Bukija nije poslao od prve minute.

Berberović,Hrgović,Grujić,Biščević su tad imali jako dobru minutažu, igrali su petkom za mladu, subotom za A tim :lol: :lol:

Baljić i Spahić su ušli sa klupe 100%, Balja je profulio dvije dobre šanse tad :roll: :roll:

Tad smo bili najbliže prvenstvu :x

Joj pa kad odosmo na Parken i mlatnusmo Dansku, još mi ušima ozvanaj antologijski komentar Igora Kristića :lol: :lol: jesmo ih razbili tad, a otišli smo brat bratu sa 12 igrača tamo :P
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 sep 2012, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 sep 2012, 13:56

Eh vidiš... nije mi ni na kraj pameti bio... ubili su nas tad Poulsen.. a pogotovo Gravesen... zvijer na sredini...

Misketa tad nije bilo...

a Spaha je počeo utakmicu i jako rano Barber mu dao žuti karton... netom nakon što smo primili gol

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 sep 2012, 14:00

ramiral je napisao/la:Eh vidiš... nije mi ni na kraj pameti bio... ubili su nas tad Poulsen.. a pogotovo Gravesen... zvijer na sredini...

Misketa tad nije bilo...

a Spaha je počeo utakmicu i jako rano Barber mu dao žuti karton... netom nakon što smo primili gol
Upravo to je i Baka rekao, Buki bi neutralisao Gravesena koji nas je pojeo tu utakmicu :cry:
Nije

Ne znam jel počeo, znam da je tad imao onu ludu frizuru :lol: :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 sep 2012, 14:01

Počeo 100%...

a ludu zurku je imao 2004 protiv SiCG i rata sa Miloševićem kad je izdejstvovao od medicinske ekipe da Savi ogrnu ahmediju oko glave ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 sep 2012, 14:09

ramiral je napisao/la:Eh vidiš... nije mi ni na kraj pameti bio... ubili su nas tad Poulsen.. a pogotovo Gravesen... zvijer na sredini...

Misketa tad nije bilo...

Za legendu, Buki ti je bio u U21 97 godine, tako da je 2003 bio malo star da igra petkom. :lol:
Hrgovic nikad nije igrao za U21 BiH. ;)
Dzemo i Grujic su produkt mlade repke.

Spaha je kiksao kod tog gola, jer je njihovo krilo Jorgensen pobjegao Spahi koji je igrao desnog beka i plasirao loptu iza Hasagica.
Tada nas je najvise ubio njihovo desno krilo Gronkjer, koji je za 2 glave visi od Musica, svaki zracni duel je uzeo.

Mi smo tada podbacili, izuzev Hasana koji je bio daleko nas najbolji igrac i strijelca gola Bolica, nismo imali raspolozenih igraca. Tada je Gravesen Sergeja strpao u dzep i tako nam onesposobio sredinu i d atada nismo imali Misketa. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 sep 2012, 14:11

Mislim da je Spaha tada pružio loptu desno Hasanu, on odlično izbacio iz igre protivnika i centirao...

Mislio sam da će se stadion srušiti jbt... 8-) :)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.