Ali vrijedi vidjeti Scireu ovdje na slici pa kako god...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
GaziHusrevbeg je napisao/la:Conte nije dobar ni sekunde.![]()
Prema pisanju današnjeGazzette da bi nakon Islinog potpunog oporavka mogli preći na 3-3-4 formaciju. Ovo mi se nekako čini i logičnim, jer ko je gledao pažljivije utakmice protiv Parme i Udinesea primjetio je kako su krilni igrači (Licht i Asa) skoro pa u svakom napadu igrali u liniji sa Vučkom i Sebom, a često su bili i u protivničkom kaznenom prostoru.
Conte ne odustaje od svoje 4-2-4 formacije i pita, samo će to malo transformirati u 3-3-4. Treba ovo na PES-u probati.![]()
Andrea Agnelli i De la Showu su razriješili sve polemike i smirili situaciju na jučerašnjem ECA samitu, barem do sljedeće utakmice protiv Napolija.![]()
Ja zivim u Tuzli pa mi je blizu...kontam da odem pogledat, posaljem mu poruku i pitam ga gdje zivi da ja to malo vidim na rukuGaziHusrevbeg je napisao/la:Je li ovaj ima još dresova? Ili je samo ovaj jedan?
Meni se čine baš kvalitetnim.
sta kaze kolega, jel zadovoljan ili se osjeca iskoristeno?juventus 0244 je napisao/la:Naručivao je moj kolega sebi dres isto tako i bio je 80 KM (prošle sezone), od Dortmunda. To ti je neka jeftinija verzija, a inače original košta 80 eura (može se kupiti i u nike poslovnicama, pored juvestore). On je sličan kao original, ali u kvalitetu materijala se razlikuje.
A ove slike, to su od orginala, nije ovakav 100%
Pa za tu cijenu je okdelpiero20 je napisao/la:sta kaze kolega, jel zadovoljan ili se osjeca iskoristeno?juventus 0244 je napisao/la:Naručivao je moj kolega sebi dres isto tako i bio je 80 KM (prošle sezone), od Dortmunda. To ti je neka jeftinija verzija, a inače original košta 80 eura (može se kupiti i u nike poslovnicama, pored juvestore). On je sličan kao original, ali u kvalitetu materijala se razlikuje.
A ove slike, to su od orginala, nije ovakav 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.