pa crvena zvezda je tema prosinečki im bio trenernerminh74 je napisao/la:da nisi pogresio temuNedimko je napisao/la:kako je sad stanje bez prosinečkog u cz
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Koliko sam ja upucen Robi nije igrao kosarku 

Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
a da nije tema KK Crvena Zvezda BeogradNedimko je napisao/la:pa crvena zvezda je tema prosinečki im bio trenernerminh74 je napisao/la:da nisi pogresio temuNedimko je napisao/la:kako je sad stanje bez prosinečkog u cz
ono KK stoji za KOSARKASKI KLUB
i zadnji trener im je bio bosnina (da preciziram KK Bosna) legenda svjetislav "kari" pesic, a prosinecki nikada nije ni usao u taj klub

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
on je bio neki ofanzivni vezni sklon napadu po sredini dobar igrač kažu vidio sam na yutubu golove samo tad imao dugu kosuskeva je napisao/la:Koliko sam ja upucen Robi nije igrao kosarku
izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja
tobe jarabi pa ti i neznas ko je robert "zuti" prosinecki, da ti pokusam objasniti, ono sto je radio beckham e pa to je prosinecki radio 20 godina ranije samo mu je povreda ligamenata smanjila karijeruNedimko je napisao/la:on je bio neki ofanzivni vezni sklon napadu po sredini dobar igrač kažu vidio sam na yutubu golove samo tad imao dugu kosuskeva je napisao/la:Koliko sam ja upucen Robi nije igrao kosarku
a sada nazad na temu koja je ponavljam KK Crvena Zvezda Beograd
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Cim si los u kosarKi, pretpostavljam da si odlican u kosarciNedimko je napisao/la:izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja
Za zivot cijeli!
drzite se teme da se ja ne raspistoljamThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Cim si los u kosarKi, pretpostavljam da si odlican u kosarciNedimko je napisao/la:izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja

Neki portali su vec prenijeli da je nas novi plej Damarkus Nelson. Odlican igrac, univerzalac, poenter ali i razigravac. Moze odigrat i keca i dvojku.... Znaci roster koji ce iznijeti ovu sezonu je:
1. Nelson, Covic, Cvetkovic
2. Rakocevic, Radivojevic
3. Simonovic, Almond, Lazic
4. Savovic, Subotic, Mitrovic
5. Braun, Katic
Tu su jos i Milanovic i Smiljanic i mislim da je to to sto se tice ekipe za ovu sezonu. Postoji opcija da Cvetkovic ode u filijalu ali mislim da se to ipak nece desiti.
Sta reci, tim za velika djela, dosta se stvari treba poklopiti, ali imamo tim za za F4 ABA lige kao i za polufinale Uleb kupa, a ako se Partizan ekstremno ne pojaca i za titulu u Srbiji. Za nesto vise mislim da traba stvoriti kontinuitet rezultata. Sve u svemu, odrzati trend rasta budzeta, prisustvo sponzora i raditi na menadzmentu kluba. Sve u svemu, prosle godine smo bili u ambisu a pogledajte nas sada
Sretno nasim momcima u svim takmicenja i nadam se da ce nas konacno obradovati!
1. Nelson, Covic, Cvetkovic
2. Rakocevic, Radivojevic
3. Simonovic, Almond, Lazic
4. Savovic, Subotic, Mitrovic
5. Braun, Katic
Tu su jos i Milanovic i Smiljanic i mislim da je to to sto se tice ekipe za ovu sezonu. Postoji opcija da Cvetkovic ode u filijalu ali mislim da se to ipak nece desiti.
Sta reci, tim za velika djela, dosta se stvari treba poklopiti, ali imamo tim za za F4 ABA lige kao i za polufinale Uleb kupa, a ako se Partizan ekstremno ne pojaca i za titulu u Srbiji. Za nesto vise mislim da traba stvoriti kontinuitet rezultata. Sve u svemu, odrzati trend rasta budzeta, prisustvo sponzora i raditi na menadzmentu kluba. Sve u svemu, prosle godine smo bili u ambisu a pogledajte nas sada

Sretno nasim momcima u svim takmicenja i nadam se da ce nas konacno obradovati!

Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
DeMarcus Nelson i sluzbeno u Zvezdi,roster izgleda strasno,ali trebat ce vremena da se uigraju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Nekom strasno, a nekom "strasno". Vrlo elastican prilog.Android je napisao/la:DeMarcus Nelson i sluzbeno u Zvezdi,roster izgleda strasno,ali trebat ce vremena da se uigraju
-
- Kontakt:
a da nije tema KK Crvena Zvezda Beograd
i zadnji trener im je bio bosnina (da preciziram KK Bosna) legenda svjetislav "kari" pesic, a prosinecki nikada nije ni usao u taj klub
[/quote]

$ ? $ ? ? " " ".
Sigurdsson je napisao/la:a da nije tema KK Crvena Zvezda Beograd

dobro malo me prenelo svetislav

Nelson, Čović, Cvetković
Rakočević, Lazić, Radivojević
Simonović, Almond, Smiljanić, Milutinović
Savović, Subotić, Mitrović
Brown, Katić, Milovanović
To je to. Tim za ovu sezonu, jedan od petorke Čović, Cvetković, Lazić, Radivojević, Mitrović će morati svaku utakmicu pauzirati, ali ima dovoljno utakmica za sve. Smiljanić i Milovanović će vjerovatno uskakati samo u slučaju više povreda, Milutinoviću se traži klub - hoće ga Partizan ali nemaju toliko novca.
Sad je sve na Laziću.
Rakočević, Lazić, Radivojević
Simonović, Almond, Smiljanić, Milutinović
Savović, Subotić, Mitrović
Brown, Katić, Milovanović
To je to. Tim za ovu sezonu, jedan od petorke Čović, Cvetković, Lazić, Radivojević, Mitrović će morati svaku utakmicu pauzirati, ali ima dovoljno utakmica za sve. Smiljanić i Milovanović će vjerovatno uskakati samo u slučaju više povreda, Milutinoviću se traži klub - hoće ga Partizan ali nemaju toliko novca.
Sad je sve na Laziću.
Otkud ti ovo?Milutinoviću se traži klub - hoće ga Partizan ali nemaju toliko novca.
Na poziciji 3 imamo Bertansa,Lucica,Cakarevica
Na poziciji 2 imamo Bogdanovica,Andjusica,Milosavljevica.
Ne vidim gde bi se on mogao uklopiti i da ga trazimo,a ne trazimo ga.
Pa imate i 4 centra, Gordona, Đekića a i Lučić može na 4, pa će opet doći još jedan visoki igrač. Koliko sam malo upratio sa ovih utakmica, ne bi me čudilo ni da dođe do rastanka sa Čakarevićem. U svakom slučaju, Andreja neće u Partizan.
Rekoh ti nece,jer ga Partizan nece.Da bi dosao negde valjda je prvi uslov da ga taj neko trazi.
Koja 4 centra imamo?Gagic,Musli i...?Na Besovica se ne racuna ozbiljno(verovatno pozajmica ili raskid ugovora) dok ce Milutinov igrati za mladi tim.Ja bi iskreno voleo da Cakarevic ode,ali pitanje je koliko je to izvodljivo,za raskid su opet 2 strane potrebne.
Koja 4 centra imamo?Gagic,Musli i...?Na Besovica se ne racuna ozbiljno(verovatno pozajmica ili raskid ugovora) dok ce Milutinov igrati za mladi tim.Ja bi iskreno voleo da Cakarevic ode,ali pitanje je koliko je to izvodljivo,za raskid su opet 2 strane potrebne.
Poraz od grckog giganta 70-64 na turniru u Bugarskoj.REzultat je mogao da bude mnogo bolji ali i dosta gori s obzirom da smo mi imali ocajno sutersko vece i previse individualnih gresaka a da su Grci imali i nekih 17 prednosti.Ja sam po vidjenome zadovoljan utakmicom,odigrati na 6 poena sa Panathanaikosom u ovome trenutku je fenomenalno pa iako je PAO promenio skoro celi tim i trenera ovo leto.Za razliku od meceva u Vizuri koje sam posmatrao uzivo,ovde se dogodilo nesta suprotno,Brown izuzetno dobar,odlican,imao problema sa Sofom ali ko to jos nema sa njim problema.Vuk takodje veoma dobar,a prijatno me iznenadio i Almond.Nakon sto sam ostao bez nekog misljenja o njemu nakon onoga turnira ovde se videlo da se polako pocinje uigravati sa ostatkom ekipe.
Razocaran sam nastupom na ovoj utakmici onih koji su bili veoma dobri u Vizuri,a to su Savovic,Simonovic i narocito Rakocevic.Tu su oni aktivni u napadu,ali jednostavno danas mnogo vise gresaka nego koristi u samom napadu.Bice to bolje ipak.
Odbranom sam zadovoljan,ali napad u ovoj utakmici je bio poprilicno tanak.Cini mi se da je statistika na kraju pokazala 4/21 za tri poena mada nisam siguran.Covica ne treba ni spominjati,sta je sve ukenjao danas,konacno mora da se preseli bar na tribine ako ne van Beograda.
Razocaran sam nastupom na ovoj utakmici onih koji su bili veoma dobri u Vizuri,a to su Savovic,Simonovic i narocito Rakocevic.Tu su oni aktivni u napadu,ali jednostavno danas mnogo vise gresaka nego koristi u samom napadu.Bice to bolje ipak.
Odbranom sam zadovoljan,ali napad u ovoj utakmici je bio poprilicno tanak.Cini mi se da je statistika na kraju pokazala 4/21 za tri poena mada nisam siguran.Covica ne treba ni spominjati,sta je sve ukenjao danas,konacno mora da se preseli bar na tribine ako ne van Beograda.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Poraz od Lukoila 85-75.Nisam gledao mec posto sam isao gledati Rad,pa se ne usudjujem dati bolji komentar.Koliko vidim po nekoj statistici Cvetkovic ponovo sjajan.
Ipak ova dva poraza mi se itekako svidjaju da se odredjene stvari vrate na svoje mesto.
Ipak ova dva poraza mi se itekako svidjaju da se odredjene stvari vrate na svoje mesto.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.