Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 sep 2012, 15:14

3 za 3 :roll:
slika

http://www.betexplorer.com/soccer/boliv ... 72&where=0" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 12 sep 2012, 15:35

Hokej NLA
Sri,19:45 Zurich - Tigers 1 @ 1.60 expekt

*Pocinje nova sezona nacionalne lige ili NLA kako to svicarci zovu.Utakmica koja otvara novu sezonu igra se u Zürcher Hallenstadionu a sastaju se doamci ZSC protiv Langnau Tigersa.

*ZSC je prosle sezone u play off usao sa 7 pozicije,a na kraju osvojio ligu.Pva dva kola play off serije dobio je 4:0,Biel i Zug,a u finalu su igrali protiv Berna.Ta serije odlucila se u 7 utakmici,a domacin je bio Bern,no Steve McCarthy golom u 59 minutu donosi titulu svom timu posle 3 sezone suse.Ono zbog cega je doveden Bob Hartley,a to je titula,on je i ispunio,a kada je dosao poziv da se vrati u NHL i preuzme Calgary to nije mogao odbiti.Na mjesto trenera doveden je Marc Crawford,covjek koji ima dosta iskustva u NHL-u,a prosle godine vodio je tim Kanade na Spengler kupu,gdje su i ostvareni kontakti između njega i Zuricha.

Kada su u pitanju igraci,i transferi istih,mogu reci da ZSC nije puno trgovao.Otisli su Sven Ryser(desno krilo),Thomas Ziegler(centar),Blaine Down(centar/lijevo krilo),Juraj Kolnik(desno krilo),Cory Murphy(odbrana).Ne znam sta je sa Steve McCarthyem,covjekom koji im je donio titulu prosle sezone.On jos pregovara sa upravom oko novog ugovora.John Gobbi također se spominje u rubrici odlazci,a pominju se Lugano i Ambri.Domenic Pittis,jos jedan vazan igrac ovog tima,ne zna sta ce sa sobom.Spominjao se Zug kao novi klub ovog igraca,ali cini se da ce Pittis opet u Zurich,no trenutno je bez ugovora.
Od novih igraca tu su Ryan Shannon(centar,desno krilo) koji je dosao iz Tampe,a prosle godine odigrao je 45 utakmica(4+8) za taj tim.Roman Wick pojacao je oba krila,jer moze igrati na obje strane a dosao je iz Klotena.Matt Lashoff(odbrana) dosao je iz AHL ekipe Toronto Marlies,a Gilbert Brulé(centar/desno krilo) dosao je iz Phoenixa,a prosle godine za kojote odigrao je 33 utakmice(5+9).

U vecerasnjoj utakmici Crawford nece moci racunati na Severin Blindenbachera(odbrana,prosle godine 40gp,5+17) i Andri Stoffela(odbrana,prosle godine 49gp,0+1).Sezona za ZSC pocela je jos 12 Avgusta,u okviru European Trophy kupa koji su otvorili pobjedom na Ingolstadtom nakon penala 4:3.Uglavnom oni su igrali taj kup,ali i neke prijateljske utakmice.Ukupno su odigrali 13 utakmica,od cega su dobili 8 utakmica.Mjesec Septembar su otvorili porazom od Zuga 4:2,a onda su nanizali 3 pobjede,Visp 5:3,Adler Mannheim 3:2 i Kloten 4:2.

*Langnau je proslu sezonu zavrsio na 10 mjestu,tako da je igrao play out.Dobili su odma Ambri u seriji sa 4:0 tako da su se spasili od ispadanja.John Fust je prosle sezone bio cas prvi trener,cas pomocnik,a ove sezone cini se da se izborio za status prvog trenera.Bice njima tesko i ove godine,sumnjam da mogu u play off ali duga je sezona tako da se nikad ne zna.

Sto se tice transfera,iz momcadi su otisli Urban Leimbacher(golman) koji je prosle godine odigrao svega 14 utakmica,tako da njegov odlazak nije znacajan.Stefan Flückiger(odbrana) odigrao je 11 utakmica prosle sezone u okviru regularnog dijela sezone,ali igrao je kasnije u play outu,mada ni njegov odlazak nije nesto znacajan.Anton Gustafsson,mladi svedski centar,vratio se u svoju drzavu,a ove sezone nastupati ce za Asplöven u Allsvenskan.Prosle godine odigrao je 26 utakmica(3+3) za Langnau.Vojtech Polak(lijevo krilo) prosle sezone odigrao je svega 12 utakmica za Langnau,ali bio je sasvim solidan imao je 8 poena(4+4),a dosao je iz Klotena na samom kraju sezone gdje je igrao puno bolje.Od dolazaka spomenuo bi Adrian Brunnera(centar) dosao iz Berna,Arnaud Jacquemet(desno krilo) dosao iz Klotena i mogao bi biti pojacanje za ovu momcad,i golmana Jaroslav Hübla,koji je dosao iz Mlada Boleslav,mada on je na try out ugovoru.

I oni su odigrali vecinu meceva u mjesecu Avgustu.Poceli su protiv Severstala i normala izgubili,kao i protiv Lokomotiv Yaroslavla.Prijatno me iznenadila pobjeda nad Metallurg Novokuznetskom,kao i Grizzly Wolfsburgom.U Septembru su odigrali samo mec protiv Kolner Haiea i izgubili su sa 2:1.Dakle,odigrali su 7 pripremnih meceva i od toga su pobijedili u 3.

Trener Fust veceras nece moci racunati na Thomas Bäumlea(golman) koji je dosao iz Ambria ove sezone.Pored njega daleko bitniji je izostanak Simon Mosera,koji moze igrati na poziciji lijevog/desnog krila.Prosle sezone odigrao je 50 utakmica(18+16) i bio jedan od najboljih igraca momcadi.

*Kladim se na pobjedu ZSC-a jer su po meni jaca ekipa.Iako su ostali bez Pittisa,i dalje su tu Tambellini,Ambühl,Cunti,a ne treba zaboraviti dva dobra pojacanja iz NHL-a.Gosti nisu mijenjali puno u odnosu na proslu sezonu,McLean,Pelletier,Haas,i dalje su tu,ali Moser je bitan igrac u ovoj momcadi a veceras nece igrati.Prosle godine u 4 odigrana meca između ovih ekipa sve je dobio ZSC,mada je dva dobio nakon regularnom dijela utakmice.Prvi mec moze biti tezak,ali obzirom da je ZSC vec duze vremena u trenaznom procesu,uz to igrali su puno utakmica prije ove premijere u ligi,mislim da su se bolje spremili za istu.Svaka cast gostima,ali moje je misljenje da ce u ovoj utakmici izgubiti.

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 12 sep 2012, 15:44

dr.van nostrand je napisao/la:3 za 3 :roll:
slika

http://www.betexplorer.com/soccer/boliv ... 72&where=0" onclick="window.open(this.href);return false;
što znači 3 za 3?
hvala

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 12 sep 2012, 15:55

nista licno eto kakvih pitanja ima na forumu zbog toga je potrebna separacija tema pa ce se znati sta znaci i kako :D ;)

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 12 sep 2012, 15:57

Evo danas par novih parova, nadam se malo uspješnije nego jučer:

GrIFK - Honka II over @ 1,42
Bryne - Bodo Glimt over @ 1,45
Švicarska - Italija odg @ 1,60
Prestatyn - TNS over @ 1,40
Beck - Mladenović 1 @ 1,55
Lubbecke - Magdeburg 2 @ 2,00
Pfadi - Kadetten 2 @ 1,35

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 sep 2012, 16:14

Evo lik me fura na fb da ima dojavu. Kaze da mu posaljem 1e prije mece i 15e poslije, ako dojava prodje. A ja na wwinu samo 1,5e :lol: Ako je neko zainteresovan evo link http://www.facebook.com/profile.php?id=100004160531013" onclick="window.open(this.href);return false;
(cisto sumnjam da je dojava)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 sep 2012, 16:54

Atletico MG-Sao Paulo 1 1,80
Domaci ce biti bez Jo napadaca. Trenutno su u vrhu i u borbi za titulu.
Gosti imaju nesto vise izostanaka:
Denilson suspendovan, fale jos Rhodolfo, Luis Fabiano, Fabrício i Canete.
Lucas Moura je upitan jer je bio sa reprezentacijom.
Jako lijepa sansa za domace, ekipu najboljeg domacina u Brasileirao.
Domaci su favoriti i trebali bi iskoristiti dobru domacu formu (iako ih je u pretproslom kolu zeznula Ponte Preta kasnim golom upred sami kraj ut. pa su na kraju remizirali) i pobijediti uz solidan value.
Sao Paulo je u zadnje tri ut. zabio samo jedan gol, doduse i primili su samo dva, jednostavno imaju problema u formi a danas i u sastavljanju ekipe.
--------------------------------------

Santos-Flamengo 1 1,70
Obje ekipe su u losoj formi. Ali Santosu se vracaju vazni igraci Arouca, Juan, Rodrigo i Neymar.
Flamengo je u krizi. Ito mozda u najvecoj u cijeloj historiji kluba.
Ogranicen izbor igraca i finansijska kriza su uzrokovali da su trenutno 5 ut. bez pobjede i u nizu su od 3 poraza.
Ima Santos izostanaka, 3-4 vazna i dobra igraca fale, Edu Dracena, Fucile, Henrique.
Gosti su bez:
Gonzales, Caceres, Airton i Abreu.
----------------------------------------
Sport Recife-Bahia 3+ 2,00
Obje ekipe igraju u posljednja 3-4 kola dosta dobro.
U proslom kolu Bahia razbila Vasco u gostima 0:4. Navijaci ocekuju i veceras nesto slicno.
Bodovi su potrebni objema ekipama, trenutno su se oparavili od slabih rez. gladni su bodova pa stoga je ocekivati otvoren susret sa golovima.
Prosla ut. u prvom dijelu je bila sa golovima:
17.06.12, Bahia - Sport Recife 2 : 1
Value jako dobar pa sto ga ne uzeti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 12 sep 2012, 16:56

Bolje mu je sta odavde da prepise mozda i zaradi mozda ove tipove nase salje hhaha ;) :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2012, 17:03

E slusajte me sad dobro. :mrgreen:
Otvoricu nove teme za sportove kao sto ste i trazili,ALI ako ne budu bile aktivne u prvih mesec dana sve cu da pobrisem.Takodje te teme ce da sluze samo za kvalitetne analize,sve sto bude bespotrebno na toj temi cu da brisem,ionako jos uvek ne radim pa imam vremena.Ova tema i dalje ostaje kako jeste i na njoj i dalje sve brisem osim kratkih predloga i tiketa za taj dan(napismeno bez slika tiketa).

Dakle,ovde idu samo predlozi i sugestije sa maksimalno 1-2 recenice kako zasto,na teme analiza idu analize sve ostalo ide na temu Chat.
Nemojte da me mucite vise bespotrebno. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

igorrasic
Kontakt:

Post Postao/la igorrasic » 12 sep 2012, 17:13

Edin TM87 je napisao/la:Lugo - Santander 1/2 10,0
Muller - Nastsi 1 1,05
UE Llagostera dg1 1,08
Cadiz dg1 1,08
Villarreal - Ponferadina 1x 1,03

12,61
kako ti je ovako malan koef na lugo santander, ja gledam sad na supersport i 31 je.. ili ja dobro ne vidim?? :S

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 12 sep 2012, 17:21

nikos je napisao/la:
što znači 3 za 3?
hvala
I mene zanima
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahahhaha

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 12 sep 2012, 17:27

Zna li neko u kojoj kladionici nije blokiran prelaz 1/2 Lugo - Racing :?:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2012, 17:27

Jel' se sprdate il' stvarno ne znate sta znaci 3 za 3 ? :oops: :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 sep 2012, 17:31

deno_TM87 je napisao/la:Zna li neko u kojoj kladionici nije blokiran prelaz 1/2 Lugo - Racing :?:
evo ja sam na bet-at-home uplatio. Kvota 15 :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 12 sep 2012, 17:36

Evolution87 je napisao/la:
deno_TM87 je napisao/la:Zna li neko u kojoj kladionici nije blokiran prelaz 1/2 Lugo - Racing :?:
evo ja sam na bet-at-home uplatio. Kvota 15 :D
dobro to, mislim na domaće kladionice ;) .
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2012, 17:37

nikos je napisao/la:
slika

što znači 3 za 3?
hvala
ovi kad daju 3 gola, znaci da i ovi drugi moraju dati isto 3 gola, znaci samo pucaj 3+
Za zivot cijeli!

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 12 sep 2012, 17:40

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
nikos je napisao/la:
slika

što znači 3 za 3?
hvala
ovi kad daju 3 gola, znaci da i ovi drugi moraju dati isto 3 gola, znaci samo pucaj 3+
ahahaha
to znaci da trebas igrat keca :D
pogledaj sliku vidit ces prethodne rezultate
vidit ces da uvijek domacin pobjedjuje
znaci treba probati keca ovde
ili sta bude u prvom duelu ove dvije ekipe odigrati isti znak i u drugom ako me kontas

zasto se ne osjecam pametno sad ?? :D
FK Sloboda Tuzla

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 sep 2012, 17:45

igorrasic je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Lugo - Santander 1/2 10,0
Muller - Nastsi 1 1,05
UE Llagostera dg1 1,08
Cadiz dg1 1,08
Villarreal - Ponferadina 1x 1,03

12,61
kako ti je ovako malan koef na lugo santander, ja gledam sad na supersport i 31 je.. ili ja dobro ne vidim?? :S
Pa pala kvota totalno, sad ga vise nema, ne znam za supersport, al' ovdje u Premieru je bila jucer 27, jutros 15, kad sam ja uplatio 10 (i mor'o dodat jos 4 para) i sad je nema vise :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 12 sep 2012, 17:45

Najbolje ti je da se ne zajebajes sa 3za3 tekmama.
Skinut ces jednu sa kvotom 9 ili 10, a onda ces se navuci ko malo dijete na lizalo.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2012, 17:46

nece proci ta dojava, cim svi uplacuju
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []