FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobili smo u Vojkovićima 1:0.
Za nas zabio Jamak koji je bio najbolji, a najlošiji je bio Brković koji je promašio 3 zicera.
Kerla i Selimović trenirali odvojeno, ali će biti spremni za Zrinjski.
Za nas zabio Jamak koji je bio najbolji, a najlošiji je bio Brković koji je promašio 3 zicera.
Kerla i Selimović trenirali odvojeno, ali će biti spremni za Zrinjski.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
kako amar moze da ima bilo kakvo dobro misljenje o nama nakon sto smo mu uradili sve ovo?!
nama treba klub da zabrani ulazak na tribine a ne savez... sramota je ovo...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Sve se slažem , ali ništa ne možemo uraditi što je bilo nema povratka, idemo naprijed.tm84 je napisao/la:kako amar moze da ima bilo kakvo dobro misljenje o nama nakon sto smo mu uradili sve ovo?!
Majstor Karatea
Bolje vam je da odete lijepo do fan shopa za vrijeme utakmice i kupite nešto za 5-10 km, tako ćete pomoći klubu a i sebi ćete kupiti neki suvenir.2 u 1 
DRUG NEBI TI PUNCA
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Posalji poruku na fb PR-u kluba i nek proba nesto uraditi po tom pitanju.Nikica je napisao/la:To je svakom 3 kafe sedmično da ne popije u gradu, a puno bi značilo Amaru i ostali bi imali puno ljepšu sliku o nama kao navijačima, imamo facebook, imamo ove sportske portale, klix. ba i ostale pa zamoliti da to malo razglase objave i naprave sebi prostor za tekst i nama uslugu za reklamu o kupnji karata...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
jel utakmica u nedelju kao sto pise na ss.ba ili je u subotu kako pise na fkzeljeznicar.ba ? 
ne brini mama sve je uredu
Na slikama na SportSportu su Legea.bagrcavi je napisao/la:Kakvu ba Legeu, gdje si to "primjetio" ?Pirke je napisao/la:Sad sam primjetio da vam igraci nose Legeu...
Jeste li to opet promjenili dresove?
Edit: Nista nista, otisao sam na website Novog Pazara da vidim slike treninga, i nosite Patrick.
SORIIII!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Aktuelni prvak BiH, Željezničar danas je u Vojkovićima odigrao prijateljsku utakmicu protiv Famosa, inače člana Prve lige RS.
Tim sa Grbavice je slavio sa 1:0, a za pobjedu je pogodio Nermin Jamak, kojem je očito prijala kazna od tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona protiv Borca. Podsjetimo, veznjak plavih je bio strijelac i protiv Novog Pazara (2:2).
Ovo je plavima bila uvertira pred nedjeljni okrašj protiv Zrinjskog u sklopu 6.kola BHTelecom Premijer lige BiH.
Znam da nije tema, ali da li neko zna zbog cega nema na ARENI prenos utakmica ovog kola nase lige?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako nema, pa Sarajevo vs. Velez prenose..tm8782 je napisao/la:Znam da nije tema, ali da li neko zna zbog cega nema na ARENI prenos utakmica ovog kola nase lige?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 12 sep 2012, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nije, jutros bilo nesto o Zelji na pocetnoj i bila je ova slika:bagrcavi je napisao/la:To si ti vidio igrače Želje na treningu reprezentacije.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
stara slika, to je garnitura iz sezone 2010/11, valjda vidiš Lazu 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ova garnitura u poredbi sa trenutnom je SJAJNA...
Bolja od one koju nosi reprezentacija.nime_tm87 je napisao/la:Ova garnitura u poredbi sa trenutnom je SJAJNA...
DRUG NEBI TI PUNCA
ista je garnitura koju sad nosi repka , samo boje se razlikujubagrcavi je napisao/la:Bolja od one koju nosi reprezentacija.nime_tm87 je napisao/la:Ova garnitura u poredbi sa trenutnom je SJAJNA...
ne brini mama sve je uredu
Nije ista.Noviji dresovi LEGEA koriste kao logo igrača koji si vidi na ovoj slici Željinih dresova, dok reprezentativci nose dresove sa starim logom.
Pogledaj logo kod Salihovića na ramenu i kod Zebe ili Bešlije. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Jeste li kompletni u Mostaru?Tekma prebačena sa nedjelje na subotu u 19,30.Koliko će manijaka biti pod BB?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.