FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fukare su juce prekinule popodnevni trening i igracima jos jednom JASNO stavili do znanja za koji klub igraju i kako treba da se ponasaju na terenu...zamoljeni su od igraca da im se da jos malo vremena da poprave igru i zalaganje za crveno crni dres....nema vise labavo 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tanki ste vi, i vi ste jedna tipična domaćinska ekipa, u gostima kao da nikad fudbala niste igrali kao i većina klubova u ovoj ligi, znate kad se ispadne mnogo je teško vratiti se odmah trebaju proći godine i godine.....

Jesi ovo sam uspio sastaviti ? Hajde ispunio si sebi zivotnu zelju da nesto napises, hvala ti sto si nam rekao mozes ici . :ugeek:sodagrad je napisao/la:Tanki ste vi, i vi ste jedna tipična domaćinska ekipa, u gostima kao da nikad fudbala niste igrali kao i većina klubova u ovoj ligi, znate kad se ispadne mnogo je teško vratiti se odmah trebaju proći godine i godine.....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma ne mogu ne ide mi se nikad 10 kolo brate da poigramo lopte......

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sodagrad je napisao/la:Ma ne mogu ne ide mi se nikad 10 kolo brate da poigramo lopte......

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
http://www.kameleon.ba/News.aspx?id=ADW ... E.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
- Probisvjet
- Kontakt:
sodagrad je napisao/la:Tanki ste vi, i vi ste jedna tipična domaćinska ekipa, u gostima kao da nikad fudbala niste igrali kao i većina klubova u ovoj ligi, znate kad se ispadne mnogo je teško vratiti se odmah trebaju proći godine i godine.....

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Neka ste mi vi debeli j*bem vas debelesodagrad je napisao/la:Tanki ste vi, i vi ste jedna tipična domaćinska ekipa, u gostima kao da nikad fudbala niste igrali kao i većina klubova u ovoj ligi, znate kad se ispadne mnogo je teško vratiti se odmah trebaju proći godine i godine.....

Pa kao i da jesmo jer od 2008 godine igrali smo Drugu federalnu nažalost i zato kažem lako je ispasti a mnogo teže se vratiti, nemam ništa protiv vas lično sam drugar sa mnogim navijačima Slobode i s njima sam super išli smo i na fakultet zajedno....poz:)19Tuzla87 je napisao/la:Neka ste mi vi debeli j*bem vas debelesodagrad je napisao/la:Tanki ste vi, i vi ste jedna tipična domaćinska ekipa, u gostima kao da nikad fudbala niste igrali kao i većina klubova u ovoj ligi, znate kad se ispadne mnogo je teško vratiti se odmah trebaju proći godine i godine.....Ušli ste u prvu Federalnu i sad ste sila ,kao da ste Skudeto osvojiili.Haj` ti sinko na svoju temu pa tamo prosipaj svoju filozofiju zvanu lafina!
staragarda je napisao/la:Fukare su juce prekinule popodnevni trening i igracima jos jednom JASNO stavili do znanja za koji klub igraju i kako treba da se ponasaju na terenu...zamoljeni su od igraca da im se da jos malo vremena da poprave igru i zalaganje za crveno crni dres....nema vise labavo
ovi malo iskusniji fudbaleri koji su igrali i vani kazu , kunu se da ova ekipa moze bolje , da je za vrh Premier lige , ALI NE ZNAJU STA IM SE DESILO U STARTU PRVENSTVA , losa igra neocekiani kiksevi , momci kazu da u prava klapa i da zele malo strpljenja , VJERUJU DA CE SE VRATITI U PL VEC OVE SEZONE !!! uglavno i kod njih vlada velika nevjerca i tuga , zele nas usreciti i to ce pokusati vec i Livnu GDJE IDU NA POBJEDU !!!
JA MOGU RECI SAMO JEDNO , VOLIM SLOBODU VISE NEGO IKAD U ZIVOTU , LEDJA NECU OKRENUTI NIKAD , TAKO MOLIM I VAS , AKTIVIRAJTE SVE SVOJE PRIJATELJE FUKARE BODRIMO SLOBODU VISE NEGO IKAD , JER BEZ NASE PODRSKE NECE MOCI ... NECEMO BITI CKAPI PA ODUSTATI VEC U 4 KOLU ... SMAO JAKO , NAJBOLJE TEK DOLAZI !!
svaka cast za ovo ne pamtim da je do sad bilo ovakvih posjeta treba ovo i slicne posjete cesce raditi...MakeTZ je napisao/la:http://www.kameleon.ba/News.aspx?id=ADW ... E.facebook
a sad idemo da probijemo led na gostovanjima vakat je vise

respkt za ovo stvarno me dirnulo dabogda pobijedili u livnuMakeTZ je napisao/la:http://www.kameleon.ba/News.aspx?id=ADW ... E.facebook

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ona naša pjesma:
..HOĆEMO POBJEDE,HOĆEMO TITULE,HOĆEMO TITULU JOŠ OVE GODINE

- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno ove godine!19Tuzla87 je napisao/la:ona naša pjesma:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
U livnu ćete teško do boda a još teže do pobjede,mi se dižemo a vi ste koliko ja vidimu rasulu.Troglav je napaljen od prve minute i sve će napraviti da Vas pobjedi jer smo dosada previše prosuli a imamo odličnu ekipu i ovaj bod iz Lukavca za to nam daje nadu.
Moramo i mi negdje pročepiti ..u tim se vraća Babala, tako da se nadam osvajanju tri bobe
Ipak, Jackson, Mešić, Babala, Stana, Muminhodžić, vjerujem da mogu napraviti dosta toga u ofanzivi. Idemo hrabro i po tri bobe. No, stvar je jasna ..bude li borbenosti, biti će i bodova, ne bude li je, nema bodova ..kao niti sa prošla dva gostovanja, kao i na meču protiv Čapljine.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako, ako ne pobjede pozdrav PL. Zato moraju izginuti. Dosta su nam donjeli razocaranja i sramote!JTS je napisao/la:Moramo i mi negdje pročepiti ..u tim se vraća Babala, tako da se nadam osvajanju tri bobeIpak, Jackson, Mešić, Babala, Stana, Muminhodžić, vjerujem da mogu napraviti dosta toga u ofanzivi. Idemo hrabro i po tri bobe. No, stvar je jasna ..bude li borbenosti, biti će i bodova, ne bude li je, nema bodova ..kao niti sa prošla dva gostovanja, kao i na meču protiv Čapljine.

Moram istaći da naša odbrana djeluje dobro (izuzev kornera). U Gračanici smo dobili gol iz korenera, u Sanskom Mostu smo dobili gol iz kornera, na Tušnju protiv Goražda dobili smo gol iz kornera, a i gol protiv Čapljine, došao je nakon kornera, ali u nastavku akcije, kada su nakon odbijanca zabil gol. Ne znam da li je bio autogol ili ne, ali nije ni bitno. Glavno je da niti jedan gol nismo primili iz akcije, to je stvarno ohrabrujuće. Nadam se da će tako biti i u Livnu, a i da će se popraviti u odbrani, kada su korneri.
P.S. Ako im daju plate do tekme, ne sumnjam u pobjedu
A vidjeti ćemo da li ima istine u tome da su im neki obećali premije za svaku pobjedu na strani.
P.S. Ako im daju plate do tekme, ne sumnjam u pobjedu

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne smijete tako lahko odustat od titule, tek je 6 kolo, mozete vi do kraja prestic i gracanicu i sve konkurente, samo da vam se igraci malo vise potrude !!
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9
Mislis uprava da se malo potrudi oko ljudi u crnomSiouux je napisao/la:Ne smijete tako lahko odustat od titule, tek je 6 kolo, mozete vi do kraja prestic i gracanicu i sve konkurente, samo da vam se igraci malo vise potrude !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.