pravirealinjo18 je napisao/la:Zmajevac ti si ba bolestan tip,ako ti odgovara nesto velicas to na sav glas ako ti ne odgovara kudis na sva zvona.ajd malo se ti saberi i reci jel ok to tvojoj djeci.ako nemoze proci tu ide gdje moze budi ba realan to sto pljujes po trenerima nema nikakve svrhe smijenili su trenera za kojeg si boga molio da ga smijene,pa ti ne valja ni ovaj drugi pa ni onaj prosli,ni onaj iz skole fudbala uzmi as-u pa ih ti treniraj to ti je najbolje.da se razumijemo ljudi znam ko je ovaj zmajevac i ovaj sto se uvijek javi poslije njega,ofk gradinu ne omalozavam cak stavise raduje me uspjeh svih ekipa ali na posten i sportski nacin,medjutim tempo nije dio toga gradina jeste oni su premijer liga postavili su stvari na svoje mjesto,i vidite zmajevac posto nije moga sugerisati trenerima gdje ce njegova djeca igrati pridruzio se tempu i gradini i neka je nemam nista protiv ali ne glumi ovde navijaca zvijezde uzmi pa sam procitaj svoje postove ispocetka tebi ba niko ne valja zapitaj se valjas li sam sebi i svojoj djeci.govorim ovo jer znam te kolege smo iz firme nadam se da ces jednog dana doci tobe...pozdrav as-u
Ti si jarane polupo loncice,kaka moja djeca.Ja sam samo glas naroda koji vama dovodi djecu da ih nesto naucite,a vi optereceni samnom.Sta se sikirate i bunite ako ispravno radide.Imaju rezultati rada,tabele,osvojena prvenstva,velik broj proizvedenih igraca koji igraju sirom Pl.Ovo je bolan meni rekreacija,a ako nevaljas smijenice te onaj sto te placa necu te ja smijenit.I brate mili mogo si bit malo orginalniji nadit sebi kako drugo ime narusio si autorska prava i mislim da sam ti lijepo sve objasnio u proslom postu,a ti brate osvoji prvenstvo sa svojom ekipom kakav rezultat napravi pa onda mozes i mene zajebavat.I da se primjetiti da se stari forumasi uopste vise ne javljaju sve jedne te isti valjaju gluposti,a mozda i jedan,a i ja se pomjeso sa njima.