NK Zvijezda Gradačac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 sep 2012, 14:43

Tkanton je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Benjo a to juniorima i kadetima netrebaju dobri uvjeti djeca mogu svakako
U nazad nekih 10-12 godina sa sigurnoscu mogu tvrdit da zvijezdina trava nije nikad ovako izgledala, dok su bili i u najnizim rangovima trava je bila odlicna i uvijek se zaljevala tokom ljeta
Zalijeva se i u nas, ali nedovoljno. Ne branim naše, ovo je katastrofa, i ovo je velika realnost za nas.

E pa očigledno nekima u nas u klubu i nije stalo do juniora i kadeta, to ti mogu na pm objasniti tu neću pisati ništa, i skorašnje izjave u vezi juniora i kadeta ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 12 sep 2012, 15:05

Zmajevac druže hebeš li ti šta kod kuće. Ti vječito nezadovoljan. Jarane uloži nekoliko stotina hiljada maraka u klub i onda radiš po svom kolko te volja

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 sep 2012, 15:06

nego znali neko hoceli biti neka prijateljska dana ili sutra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 sep 2012, 16:43

dilber je napisao/la:Zmajevac druže hebeš li ti šta kod kuće. Ti vječito nezadovoljan. Jarane uloži nekoliko stotina hiljada maraka u klub i onda radiš po svom kolko te volja
Hahahha ja sam se cudio sto je za ramazan bio ovakav pa reko cojku fali se x-a, ono ramazan prodje a zmajevac opet isti :D :D :D znaci nije do toga bice nesto drugo.... jbg ljubomornog svijeta vazda bilo i bice al takvi su dokaz da se nesto dobro radi, neka njih

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 sep 2012, 19:20

samo trenutno nikakvih informacija iz kluba.zabranjeni treninzi za gledatelje .mislim da je ovaj lik na mom avataru sve uradio da dode do ovoga da svima bude zabranjen pristup stadionu.internet stranica nam ne funkicionise mislim da je ovo sramota al et valjda poslije par dobrih rezultata sve dode na svoje i mi simpatizeri budemo malo vise informisani
kunta dani na mom avataru su ti odbrojani :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 sep 2012, 21:11

Stojanac vracen nazad u zemun jer nije zadovoljio struku!Od povrijedjenih samo je ostao Husic ostali treniraju bez ikakvih problema !Sto se tice golmana svi su ok pa i kovacevic tako da se i tu konkurencija pojacala!Inace se nista possebno i ne desava osim da su se treninzi pojacali!Eto bar neki info. sto sam uspio podabrat pozz!
A sto se zmajevca tice da mu javim jos sam povrijedjen :lol: :lol: :lol: !

pravirealinjo18
Kontakt:

Post Postao/la pravirealinjo18 » 12 sep 2012, 21:18

Zmajevac ti si ba bolestan tip,ako ti odgovara nesto velicas to na sav glas ako ti ne odgovara kudis na sva zvona.ajd malo se ti saberi i reci jel ok to tvojoj djeci.ako nemoze proci tu ide gdje moze budi ba realan to sto pljujes po trenerima nema nikakve svrhe smijenili su trenera za kojeg si boga molio da ga smijene,pa ti ne valja ni ovaj drugi pa ni onaj prosli,ni onaj iz skole fudbala uzmi as-u pa ih ti treniraj to ti je najbolje.da se razumijemo ljudi znam ko je ovaj zmajevac i ovaj sto se uvijek javi poslije njega,ofk gradinu ne omalozavam cak stavise raduje me uspjeh svih ekipa ali na posten i sportski nacin,medjutim tempo nije dio toga gradina jeste oni su premijer liga postavili su stvari na svoje mjesto,i vidite zmajevac posto nije moga sugerisati trenerima gdje ce njegova djeca igrati pridruzio se tempu i gradini i neka je nemam nista protiv ali ne glumi ovde navijaca zvijezde uzmi pa sam procitaj svoje postove ispocetka tebi ba niko ne valja zapitaj se valjas li sam sebi i svojoj djeci.govorim ovo jer znam te kolege smo iz firme nadam se da ces jednog dana doci tobe...pozdrav as-u

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 sep 2012, 21:42

pravirealinjo18 je napisao/la:Zmajevac ti si ba bolestan tip,ako ti odgovara nesto velicas to na sav glas ako ti ne odgovara kudis na sva zvona.ajd malo se ti saberi i reci jel ok to tvojoj djeci.ako nemoze proci tu ide gdje moze budi ba realan to sto pljujes po trenerima nema nikakve svrhe smijenili su trenera za kojeg si boga molio da ga smijene,pa ti ne valja ni ovaj drugi pa ni onaj prosli,ni onaj iz skole fudbala uzmi as-u pa ih ti treniraj to ti je najbolje.da se razumijemo ljudi znam ko je ovaj zmajevac i ovaj sto se uvijek javi poslije njega,ofk gradinu ne omalozavam cak stavise raduje me uspjeh svih ekipa ali na posten i sportski nacin,medjutim tempo nije dio toga gradina jeste oni su premijer liga postavili su stvari na svoje mjesto,i vidite zmajevac posto nije moga sugerisati trenerima gdje ce njegova djeca igrati pridruzio se tempu i gradini i neka je nemam nista protiv ali ne glumi ovde navijaca zvijezde uzmi pa sam procitaj svoje postove ispocetka tebi ba niko ne valja zapitaj se valjas li sam sebi i svojoj djeci.govorim ovo jer znam te kolege smo iz firme nadam se da ces jednog dana doci tobe...pozdrav as-u
Ti si jarane polupo loncice,kaka moja djeca.Ja sam samo glas naroda koji vama dovodi djecu da ih nesto naucite,a vi optereceni samnom.Sta se sikirate i bunite ako ispravno radide.Imaju rezultati rada,tabele,osvojena prvenstva,velik broj proizvedenih igraca koji igraju sirom Pl.Ovo je bolan meni rekreacija,a ako nevaljas smijenice te onaj sto te placa necu te ja smijenit.I brate mili mogo si bit malo orginalniji nadit sebi kako drugo ime narusio si autorska prava i mislim da sam ti lijepo sve objasnio u proslom postu,a ti brate osvoji prvenstvo sa svojom ekipom kakav rezultat napravi pa onda mozes i mene zajebavat.I da se primjetiti da se stari forumasi uopste vise ne javljaju sve jedne te isti valjaju gluposti,a mozda i jedan,a i ja se pomjeso sa njima.

pravirealinjo18
Kontakt:

Post Postao/la pravirealinjo18 » 12 sep 2012, 22:03

zmajevac je napisao/la:
pravirealinjo18 je napisao/la:Zmajevac ti si ba bolestan tip,ako ti odgovara nesto velicas to na sav glas ako ti ne odgovara kudis na sva zvona.ajd malo se ti saberi i reci jel ok to tvojoj djeci.ako nemoze proci tu ide gdje moze budi ba realan to sto pljujes po trenerima nema nikakve svrhe smijenili su trenera za kojeg si boga molio da ga smijene,pa ti ne valja ni ovaj drugi pa ni onaj prosli,ni onaj iz skole fudbala uzmi as-u pa ih ti treniraj to ti je najbolje.da se razumijemo ljudi znam ko je ovaj zmajevac i ovaj sto se uvijek javi poslije njega,ofk gradinu ne omalozavam cak stavise raduje me uspjeh svih ekipa ali na posten i sportski nacin,medjutim tempo nije dio toga gradina jeste oni su premijer liga postavili su stvari na svoje mjesto,i vidite zmajevac posto nije moga sugerisati trenerima gdje ce njegova djeca igrati pridruzio se tempu i gradini i neka je nemam nista protiv ali ne glumi ovde navijaca zvijezde uzmi pa sam procitaj svoje postove ispocetka tebi ba niko ne valja zapitaj se valjas li sam sebi i svojoj djeci.govorim ovo jer znam te kolege smo iz firme nadam se da ces jednog dana doci tobe...pozdrav as-u
Ti si jarane polupo loncice,kaka moja djeca.Ja sam samo glas naroda koji vama dovodi djecu da ih nesto naucite,a vi optereceni samnom.Sta se sikirate i bunite ako ispravno radide.Imaju rezultati rada,tabele,osvojena prvenstva,velik broj proizvedenih igraca koji igraju sirom Pl.Ovo je bolan meni rekreacija,a ako nevaljas smijenice te onaj sto te placa necu te ja smijenit.I brate mili mogo si bit malo orginalniji nadit sebi kako drugo ime narusio si autorska prava i mislim da sam ti lijepo sve objasnio u proslom postu,a ti brate osvoji prvenstvo sa svojom ekipom kakav rezultat napravi pa onda mozes i mene zajebavat.I da se primjetiti da se stari forumasi uopste vise ne javljaju sve jedne te isti valjaju gluposti,a mozda i jedan,a i ja se pomjeso sa njima.
kao rpvo ja ne vodim nikoga mogu samo se organizovati sa svojim iz firme pa da igramo na radnickim pa ako sta osvojimo,drugo zvijezda nije opterecena rezultatima u omladinskom pogonu bar koliko ja znam dok svi ostali u regiji jesu,trece ne glumi budalu reko sam ti procitaj svoje postove unazad.ti si limitiran covjek razumijes dzaba ti skola,i nisam ja polupao loncice znas ti dobro o cemu ja pricam.ne ukljucujem se na temu zvijezde cesto ali kad neko pise gluposti onda moram jer ja sam bio tu kad je bilo najteze...pazi brato,najteze,zlatni ljiljan i pazi ubuduce sta pises da...jasno?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 sep 2012, 22:53

pravirealinjo18 je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
kao rpvo ja ne vodim nikoga mogu samo se organizovati sa svojim iz firme pa da igramo na radnickim pa ako sta osvojimo,drugo zvijezda nije opterecena rezultatima u omladinskom pogonu bar koliko ja znam dok svi ostali u regiji jesu,trece ne glumi budalu reko sam ti procitaj svoje postove unazad.ti si limitiran covjek razumijes dzaba ti skola,i nisam ja polupao loncice znas ti dobro o cemu ja pricam.ne ukljucujem se na temu zvijezde cesto ali kad neko pise gluposti onda moram jer ja sam bio tu kad je bilo najteze...pazi brato,najteze,zlatni ljiljan i pazi ubuduce sta pises da...jasno?
Sve si ti samo nisi zlatni ljiljan i nevrijedjaj ljude oni ne lazu i ne rade u firmi ko ti.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 sep 2012, 07:59

zmajevac je napisao/la:
Nece niko da se javlja zbog tebe, procita tvoje ime i odma izadje :lol: :lol: :lol: tebe su haman kao dijete samo kritikovali i niko nije bio zadovoljan tvojim ponasanjem pa ti poceo da samo kritikujes.... zbog takvih kao ti drago mi je drago sto je dole gotov sve zatvoreno za javnost...

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 13 sep 2012, 09:32

Sta je ovo ljudi svi daju prednos Radniku? ? ? ? Kako nas se svi zele rijesiti trn u oku je cudo.... ccccc :evil:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 sep 2012, 09:40

Gradacac je napisao/la:Sta je ovo ljudi svi daju prednos Radniku? ? ? ? Kako nas se svi zele rijesiti trn u oku je cudo.... ccccc :evil:
pa radnik je to bolan ta cemo mi :mrgreen: mislim da je tako i bolje, neka nas i igraci radnika podcijene i bice dobro... naprijed zvijezdo samo jako 8-)

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 13 sep 2012, 09:41

Ej moj drug ne volim ti ja to nikako jer evo pratim vec dugo zvijezdu i vidim da smo svima trn u oku cak i nasem svijetu znas na koga mislim!!!! Zasto uvijek taok mora biti?
IDEMO ZVIJEZDO SAMO NAPRIJED

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 sep 2012, 09:46

upravu si tu,kada smo vezali 4 poraza nasa tema je bila najposjecenija pogotovo od nasih sugradana koji su na sve nacine pljuvali i klub i grad i upravu igrace i trenere i sportskog direktora i omladinski pogoni sve a nakon samo jedne pobjede nigdje ni jednog pljuvaca.neznam samo sta ce biti u slucaju nase pobjede u bijeljini :mrgreen: :D al eto tjesim se nas klub je uvijek imao svojih odanih i vjernih izmedu 500 i 1000 simpatizera i naravno navijaca koji su tu odpocetka koji su tu uvijek i kada ide i kada ne ide i ponosim se tim ljudima...volim te zvijezdo

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 13 sep 2012, 12:28

Gradacac je napisao/la:Sta je ovo ljudi svi daju prednos Radniku? ? ? ? Kako nas se svi zele rijesiti trn u oku je cudo.... ccccc :evil:
Pola forumasa prognoze daje po stanju na tabeli ne znajuci stvarno stanje,a i bolje tako samo bi volio da nas i bijeljinci podcijene!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 sep 2012, 15:27

Kvota je napisao/la:
Pola forumasa prognoze daje po stanju na tabeli ne znajuci stvarno stanje,a i bolje tako samo bi volio da nas i bijeljinci podcijene!
Upravo ovako :) Ali dobivate vi u nedjelju lagano, bar bi trebali, iskustvo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 sep 2012, 16:26

3.85 kvota na vas.

au primamljive kvote :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 sep 2012, 20:30

Iako nema veze sa Zvijezdom, reci cu da ce mo nakon 10-ak i vise godina imati cast ponovo gledati u dresu RK Gradacca nasu legendu Damira Doborca!
DOBRODOSAO KUCI I NAJDRAZI KLUB!
slika

" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijaci bi trebali pokusati izgladiti odnose sa upravom rukometnog kluba i dati bezrezervnu podrsku nasim rukometasima, da pozdravimo Damira i nase momke kako i zasluzuju, da napravimo atmosferu u Skenderii kakva je bila nekada.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 sep 2012, 20:32

Bosanski zmaj je napisao/la:Iako nema veze sa Zvijezdom, reci cu da ce mo nakon 10-ak i vise godina imati cast ponovo gledati u dresu RK Gradacca nasu legendu Damira Doborca!
DOBRODOSAO KUCI I NAJDRAZI KLUB!
slika

" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijaci bi trebali pokusati izgladiti odnose sa upravom rukometnog kluba i dati bezrezervnu podrsku nasim rukometasima, da pozdravimo Damira i nase momke kako i zasluzuju, da napravimo atmosferu u Skenderii kakva je bila nekada.
pa dobrodosao majstore znaci moramo opet u evropu :mrgreen: mislim da ce nasi rukometasi imati punu skenderiju svaku utakmicu kao nekad davno kada je damir igrao za nas i postizao svaku utakmicu preko 10 komada

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.