GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2012, 17:36

Evo par zanimljivih citata/razmišljenja o današnjem "GNK-u":
Ja sam se zahvaljujući svojim godinama naučio na Dinamove poraze i loše europske sezone kao magarac na batine. Međutim, ono prošle godine je bilo puno gore od toga. Puno gore od standardne frustracije jednom lošom europskom sezonom. Napisao sam ti zašto u prošlom postu. Dinamo je gubio, ali je imao srce. Dinamo je gubio, ali je imao ponosa. Dinamo je gubio, ali je imao časti. Dinamo kojeg ja poznajem, uz koji sam odrastao, koji me razveselio mnogo puta i ubio u pojam još i više, s kojim sam se mogao povezati i sroditi, više ne postoji. Umro je dugom i teškom bolešću. Prošla europska sezona je samo bila kulminacija agonije. Dobra je stvar što će se možda ponovo roditi. Nadam se, jednog dana.
Samo što sam svih tih godina bio iskreno potresen kada su se te stvari događale, a na ovo sada postajem ravnodušan. Da li zato što znam da je taj klub, cijela nelegalna liga i stadion za kunu tek paravan "eto vidite da se igra nogomet" da se ima pokriće za pljačku; da li zato što moj klub u inozemstvu u koje je meni zabranjeno ići kao navijaču, predstavljaju Ante Ustaša, Suki Sunara i MĐ; ili što do sada nitko kao MĐ, nije tako otvoreno i bahato prisvojio klub kao svoju kravu muzaru; da li zato što se ta izvještačena tvorevina koja si traži navijače za 1 kn a ostale satire policijskom batinom, zatvorila u svoju tvrđavu umjetnih parola i ogradila žicom i zaštitarima - ne mogu se odlučiti.
Ali nekaj je puklo u meni da nemam više (su)osjećanja za njih. Jedva i za igrače. Čak niti kad se igra LP i trebali bi se svi hrustati u željnom iščekivanju.
**** vas kontinuitet, da vas ****. govorimo o klubu kojeg mrze ljudi koji su ostavili mladost na Maksimiru.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 01:33

Bećiraj zabio 2 gola za Crnu Goru u visokoj pobjedi od 6:0 protiv San Marina.
U petak dočekujemo na Maksimiru Osijek, pobjeda je jako važna za zadržavanje prvog mjesta na ljestvici u ligi i donijela bi mir pred dvoboj s Portom u 1.kolu LP
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

RSBL
Kontakt:

Post Postao/la RSBL » 12 sep 2012, 16:59

SirAlexFerguson je napisao/la:Bećiraj zabio 2 gola za Crnu Goru u visokoj pobjedi od 6:0 protiv San Marina.
U petak dočekujemo na Maksimiru Osijek, pobjeda je jako važna za zadržavanje prvog mjesta na ljestvici u ligi i donijela bi mir pred dvoboj s Portom u 1.kolu LP
Sta mislis hoce li Dinamo igrati u najjacem sastavu il ce se cuvati neki igraci za LP. Imaju li povrijedjenih igraca, atmosfera?

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 20:15

U ČETVRTAK počinje prodaja paketa ulaznica za utakmicu 1. kola Lige prvaka između Dinama i Porta koja se igra na Maksimiru.

Iz Dinama su izvijestili kako je zbog velike zainteresiranosti za pakete ulaznica za Ligu prvaka došlo do promjene količine paketa koju će navijač moći kupiti. Jedna osoba će u regularnoj prodaji moći kupiti četiri paketa ulaznica, umjesto dva.

Vodstvo kluba odlučilo je nastaviti svoju politiku da je pri kupnji svakog paketa potrebno predočiti važeći osobni dokument, a za djecu rodni list.

Cijene paketa ulaznica: Sjever 399 kuna, Istok 699 kuna, Zapad gore 699 kuna, Zapad dolje 999 kuna. Od četvrtka svi navijači u regularnoj prodaji mogu kupiti svoje pakete ulaznica.

Iz Dinama napominju kako će u slučaju da klub ne proda sve pakete, prodaja pojedinačnih ulaznica biti organizirana na dan utakmice od 18:45 h na blagajnama Jakićeva, Maksimirska, Zapad. U tom slučaju, cijene pojedinačnih ulaznica iznosit će: Zapad dolje 400 kn, Zapad gore 300 kn, Istok 300 kn, Sjever 200 kn
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 22:11

Za Halilovića se već sada zanimaju Real i Manchester. Nadam se da će ostat u Dinamu i da će biti bolji od Modrića, kako u Dinamu tako i u Hrvatskom dresu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2012, 22:16

Suplja prica, cim je potpisao za Dinamo profi ugovor znaci da nema sanse da ode ca. Zasto bi ga prodali kad imamo love a siguran sam da Real ili Mutd nece dati 20mil za njega. Ovaj ce ostat do 20 godine u Dinamu, ubiljezit do tada koji nastup za repku (ako je doista dobar onda ce to biti taman prije Brazila 2014) i onda ce otici za slicnu lovu kao i Modric.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 22:18

Tritolone je napisao/la:Suplja prica, cim je potpisao za Dinamo profi ugovor znaci da nema sanse da ode ca. Zasto bi ga prodali kad imamo love a siguran sam da Real ili Mutd nece dati 20mil za njega. Ovaj ce ostat do 20 godine u Dinamu, ubiljezit do tada koji nastup za repku (ako je doista dobar onda ce to biti taman prije Brazila 2014) i onda ce otici za slicnu lovu kao i Modric.
Imao sam ga priliku ljetos gledati uživo, gledao sam zapravo Dinamove juniore koji su gledaniji od prve momčadi, vidi se da mali ima vica, poteza mali milijun. Bit će paklen igrač. Od juniora mi se još jedino sviđa Špehar, i on je klasa i bit će od njega nešto. Na proljeće to počet ubacivati u prvi tim
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2012, 22:26

Ja ga nisam gledao uzivo ali gleda sam par utakmica na nekom od programa max tv-a (prenosili su par utakmica juniorske lige) i stvarno mi djeluje obecavajuce. "Poznavajuci" Mamica on ga je sigurno vezao za Dinamo, repku i prvenstveno sebe, bilo bi mi nekako glupo da sad ode u neki od stranih klubova pa da nebudemo u mogucnosti barem jednu sezonu gledat njega i Kovacica u prvoj momcadi. Ima tu jos dobrih igraca, onaj napadac (neznam mu sad ime) je jako dobar, barem je bio dobar u repci do 19 godina.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 22:33

Jel misliš na Pavičića? U juniorima imamo dosta potencijala, dobro je što se juniori šalju u Radnik, klub inače u 2.ligi, tamo stječu dragocjeno iskustvo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 sep 2012, 22:37

Je mislim da je to taj momak, znam da je u par navrata bio strijelac za reprezentaciju i hvalili su ga. Dao Bog da jedan dan stasaju u prave igrace (nadam se da ce to biti u Dinamu) i da ce biti sta manje Janjetovica i slicnih.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 22:40

Tritolone je napisao/la:Je mislim da je to taj momak, znam da je u par navrata bio strijelac za reprezentaciju i hvalili su ga. Dao Bog da jedan dan stasaju u prave igrace (nadam se da ce to biti u Dinamu) i da ce biti sta manje Janjetovica i slicnih.
Mislim da je dao euro gol Srbima na Euru u19. Ima dosta potencijalnih zvijezda, samo ih ne treba uzdizati u nebesa. I Kova je još junior po godištu, pa ova trojica što smo ih spomenuli. Imaju i braća Leko, iz Gruda su inače
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 sep 2012, 22:46

S mladima se radi odlično, imamo dosta dobru školu. Kampove organiziramo po cijelom svijetu, ne znam znaš li @tritolone ali u klub su došla 3 Australca(našem porijekla naravno, uzor im je Joe legenda), ztim jedan mladi Norvežanin kojem je tac Hrvat, mama Norvežanka, sve to 97. ili 98. godište. Ti momci se već sada ističu u svojoj generaciji, budući da je prvenstvo počelo, već sada dominiraju.
Zatim je došlo 5-6 igrača iz Hajduka, vjerovao to ili ne, jednostavno su ih roditelji doveli u srednju u Zagreb, tu ih upisali i nameću se u Dinamu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2012, 00:28

Pratio sam ja to sve preko jednog Dinamovog foruma kojeg nazalost vise nema, pisali su o mlađim narastajima, a i procitam Zidaka nekad (iako je ishlapio i on) i on zna nekad pisati o tim igracima koji nadolaze, treba biti oprezan, samo da ne polete i onda nestanu. Sjecam se onog Ivora Horvata, pisalo se o njemu kao o jednom od najboljih obrambenih igraca u svijetu u toj generaciji, isao iz Dinama u Ajax i sad je u Istri, vjerojatno nece biti igraca od njega. Imamo bezbroj takvih primjera, ali eto i to se polako mjenja sa dolaskom Jozaka na mjesto direktora skole nogometa.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 sep 2012, 00:48

Imam mlađeg rođaka koji trenira u Želji i generacija je kao taj mali Halilović i kaže da je nedavno bio neki turnir ja mislim u Čakovecu i uglavnom igrali su omladinci Želje protiv omladinaca Dinama.Kaže da je taj Halilović strašan igrač,ali da ima još bolji mali koji je sam uništio Želju,ali nažalost ima astmu.Zna li neko o kome je riječ?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2012, 01:06

Hm....stvarno neznam o kome bi mogla biti rijec...ali astma danas i nije neki problem i Badelj je ima isto (barem je Zidak tako pisa :mrgreen: )

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 sep 2012, 13:04

JAKA kiša koja od sinoć neprestano pada u Zagrebu nije spriječila Dinamove navijače da od ranog jutra s kišobranima u rukama dežuraju pred blagajnama na kod južne tribine stadiona Maksimir, gdje je počela prodaja paketa ulaznica za Ligu prvaka.

Naravno, gužva i red bili su neusporedivo manji nego što bi bili da u Zagrebu već 15-ak sati ne vlada "pasje vrijeme", ali "svako zlo za neko dobro": Oni koji su s kišobranom i (najmanje) 400 ili (najviše) 1000 kuna u lisnici došli do Dinamovog stadiona, danas se iz prve ruke mogu uvjeriti kako će izgledati posjet nekoj od zagrebačkih utakmica Lige prvaka, ako ove jeseni bude jesensko vrijeme, jer kao što je poznato, nijedna tribina Maksimira nije natkrivena.

Paketi za sve tri Dinamove domaće utakmice (Porto, PSG, Dinamo Kyiv) koštaju: Sjever 399 kuna, Istok 699 kuna, Zapad gore 699 kuna, Zapad dolje 999 kuna.

Iz Dinama napominju kako će u slučaju da klub ne proda sve pakete, prodaja pojedinačnih ulaznica biti organizirana na dan utakmice od 18:45 h na blagajnama Jakićeva, Maksimirska, Zapad. Cijene pojedinačnih ulaznica iznosit će: Zapad dolje 400 kn, Zapad gore 300 kn, Istok 300 kn, Sjever 200 kn.

Kako u Dinamu kažu, zbog velike zainteresiranosti za pakete ulaznica za Ligu prvaka, došlo je do promjene količine paketa koju će navijač moći kupiti. Jedna osoba će u regularnoj prodaji moći kupiti četiri paketa ulaznica, a ne dva, kao što je do sada bilo pravilo.

Vodstvo kluba odlučilo je nastaviti svoju politiku da je pri kupnji svakog paketa potrebno predočiti važeći osobni dokument, a za djecu rodni list, što je prije mjesec dana izazvalo ogorčenje navijača kojima su, tada po "pasjim žegama", u redu za ulaznice djeca padala u nesvijest, jer je papirologija na blagajnama Maksimira bila poput one koja vlada u ostalim institucijama hrvatskog birokratskog pakla.

U utakmici protiv Osijeka u petak Dinamo će zaigrati s dva debitanta, potvrdio je trener Ante Čačić, koji se još dvoumi što i kako s umornim reprezentativcima.

Zbog utakmice s Portom u prvom kolu Lige prvaka Dinamo će prvenstvenu obvezu odraditi prije vikenda. U Maksimiru će dočekati Osijek, a prema riječima trenera Ante Čačića, priznat će se samo osvojena tri boda.

"Dovoljno je se sjetiti finala Kupa da budemo oprezni uoči ove za nas jako bitne utakmice. Osijek dolazi potpuno rasterećen, 'živi' su i znaju igrati te ćemo morati uložiti sebe da bismo zadovoljili. Osim tri boda, nas u ovoj utakmici ništa ne zanima", rekao je Čačić koji želi i atraktivnu igru kako bi Modri privukli navijače utakmicu protiv portugalskog prvaka.

Osijek je, kaže Čačić, u posljednje vrijeme gledao preko televizije i tvrdi da ga neće ničim posebno iznenaditi:

"Poznavajući svog prijatelja Stanka Mršića, oni će nas pokušati iznenaditi brzim kontrama nakon kvalitetnog bloka u koji će biti postavljeni. Uostalom, za to i imaju igrače. S druge strane, čeka nas tipična utakmica za domaće prvenstvo u kojoj ćemo kroz kontinuirani napad morati imati dovoljno strpljenja, ali i brzine te učinkovitosti. Naravno, ako dobro otvorimo utakmicu onda će nam biti puno lakše, ali isto tako ćemo morati paziti na njihove protuudare."

Minutažu će dobiti i debitanti, čileanski reprezentativac Bryan Carrasco, te veznjak Marcelo Brozović koji je privukao poglede iz Maksimirske svojim igrama u Lokomotivi:

"Carrasco je dobro fizički pripremljen i unatoč nekim problemima koje smo imali dobit će svoje minute, kao i Brozović koji ima iskustvo igranja na Maksimiru, dobro poznaje igrače iz Lokomotive i mlade reprezentacije", obrazložio je strateg Zagrepčana.

U sastav se vraća Mateo Kovačić, Ivan Tomečak još je na rehabilitaciji. Par riječi Čačić je posvetio reprezentativcima Ivanu Kelavi, Josipu Šimuniću, Domagoju Vidi i Fatosu Beqiraju:

"Vida, Šimunić i Kelava su bili već u srijedu na treningu, no Beqiraj je došao tek popodne i trebamo vidjeti u kakvom su stanju. Činjenica što su Vida i Šimunić u odličnoj formi itekako veseli jer će u utakmicama Lige prvaka dosta toga ovisiti o igri naših obrambenih igrača tako da to svakako diže optimizam."
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 sep 2012, 21:08

Tomecak vrlo vjerojatno ozljeđen na duze vrijeme :roll: pa bolje se rodit bez one stvari nego bez srice.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2012, 01:12

Prvo ga sjebe Mamić (neigranje iz dobro poznatih razloga),a sad i ozljeda.Bojim se da je gotovo,teško će ovako ispunit potencijal. :(

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2012, 16:47

http://www.badblueboys.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; :!: :!:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 sep 2012, 16:52

Jedva se čeka vol. 2.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []