Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DANTES
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la DANTES » 12 sep 2012, 15:06

braoolyo je napisao/la:Sve odlično samo Janković mora dobiti poziv i igrati umjesto Tošića. Čovjek i ovako carini loptu ko Borha a sad je najstariji u toj ofanzivnoj liniji pa valjda osjeća da treba što više preuzimati odgovornost, solirati ili šta već.
A kao Janković bi bio bolji?! :cry:
Pa dečko je glumio CR7 u stArijoj ekipi, a sada bi bio najstariji napadač, stariji i od Tošića... Šta hi tek tada radio? Prije bih zvao Žigić da ga imamo na klupi kad ne ide u zadnjih 20 minuta... I definitivno ubaciti Subotić umjesto Bisevca ili Nastasica...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 sep 2012, 15:35

@ DANTES

Dobar je Bosko, uvijek je korektno igrao za reprezentaciju! Ima mooda, lucidan je i moze rijesiti utakmicu u svakom trenutku...Svakako da mu treba priziti sansu, pogotovo u ovakvom sistemu gdje dosta igramo po krilu... ;)

Dalje, ne bih volio Zigica, mozda samo u slucaju nuzde, kad stvarno ne ide iz igre, pa ga ubacivati s klupe poslednjih 10-ak min. i bunariti u 16 m. Na taj nacin je korisniji od Lekica u svakom slucaju.
Ovako igramo bas lijepo sa Tadicem, Djuricicem, Markovicem i co. gore, jer su svi oni brzi i mogu pretrcati ili izbaciti protivnika i non stop vrsiti presing na njihovu poslednju liniju... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2012, 16:05

Izuzetno sam prijatno iznenadjen igrom koju su odigrali nasi momci.Odlicno je to izgledalo na terenu protiv nejakog Velsa.
Za razliku od prethodnih meseci ovo je fenomenalno,ali opet ima nedostataka i vise nego sto sam rezultat pokazuje.

Par je razloga ovolikog rezultata je ocajan Vels,pa uzivo odavno nisam gledao nepismeniju reprezentaciju sa boljim imenima.Bale trci po terenu kao muha bez glave,valjda zeli da nadomesti indolentnost ostalih fudbalera,nista nije pokazao.Ramsey u nedostatku kreacije mora da se vrati pred svoj gol po loptu da kreira akciju i onda opet da trci kao navijen u zavrsnicu napada.Pa nema sanse da moze u tom ritmu celu utakmicu da igra.Odbrana zbunjena totalno,cim nema Collinsa kao lidera te odbrane i ostali se ponasaju kao raspustena banda.Kada tome dodamo i Collemana koji mi se nikako nije svideo kako vodi sa klupe reprezentaciju dobijemo ono sto sam par puta spomenuo pred pocetak kvalifikacija a to je da je Vels najlosija reprezentacija grupe.Sasvim opravdano.

Drugi razlog je sto je Mihajlovic konacno skapirao stvari,brza igra,brza igra i samo brza igra.Cim se uspori napad mi tu nemamo neke ideje,zbog toga je mnogo lepse kada se Tosic udvaja od strane fudbalera Velsa jer tada i on shvata da ne moze proci pa produzava loptu.Cim on ima 1 na 1 sa bekom znaj da ce da ga lomi i u velikom broju slucajeva izgubi loptu ili se zabije negde pa uspori napad.

Treci razlog je izuzetna,ali izuzetna borbenost,ni ono odavno nije vidjeno,Kolarov,Bane,Ignjovski,gore Markec,Tadic...svi su izginuli za svakom loptom.

Svidja mi se ovaj put reprezentacije.Nadam se da ce Mihajlovic sada da ispravi greske koje su bile sinoc,da ce uvideti da nam ipak pored 6 komada nedostaje klasicni centarfor ili da bar Markeca gurne celu utakmicu u spica a ne da njega stavlja na krilo,a Djuricica u centar.Isto tako nadam se konacno vracanju Kuzmanovica u reprezentaciju,treba nam on.Treba nam sredisnja kreacija,ne mogu to Fejsa i Ignjovski kreirati iako su fenomenalno odigrali sinoc u defanzivi.Dakle sa jednim klasicnim napadacem i sa igracem koji ce u oba pravca biti itekako od koristi na mestu centralnog veznjaka ovo ce biti jos bolje.

Stojkovic na golu izuzetno los.Ova utakmica i utakmica sa Skotskom dva sveta.Gol i pored odlicnog suta definitivno ide njemu na dusu,katastrofalan zivi zid a pri tome i on lose postavljen,lopta jeste imala boze sacuvaj putanju ali ipak moglo je mnogo vise da se uradi.Ispucavanja sacuvaj me Boze. :roll: Konacni dojam je da smo sinoc mogli i bez golmana igrati,jer em Vels nije osutao ka golu ozbiljnije,em ono sto je Stojkovic odigrao mogao je i bilo ko sa tribina Karadjordja.

Kolarov fenomenalan,izuzetno borben,odlican u defanzivi,odlican u napadu,jedna izuzetno nadahnuta utakmica.

Ivanovic isto tako odlican,do ludila je doveo njihovu levu stranu sto defanzivno sto ofanzivno.

Nastasic me odusevio sinoc,kakva lakoca smirenost,sve laganica.Kako je samo onde kod linije okrenuo Churcha cini mi se, u prijemu lopte.U tandemu sa Bisevcem odlicno deluje,ako budu ovako igrali taj tandem ne treba menjati bez obzira sto na klupi imamo jednog Subotica pa cak i Lukovica.

Bisevac Nije me bas odusevio kao Nastasic ali ipak u tandemu sa njim odlicno deluje.Nije imao neke greske,siguran dosta ali valjda od njega sam navikao na dobre partije pa me i ne iznenadjuje sve to za razligu od malog Nastasica.Odlicno se nadopunjuje sa njim a taj tandem opet odlicno pravi trougao sa Ignjovskim odnosno lepo se nadopunjuje sa bekovskim tandemom Kolarov-Ivanovic.

Ignjovski Svugde ga ima,ako treba kvariti igru na petercu protivnika on ce biti tu,ako treba izaci na tribine da pokvari igru i tamo ce ga biti,odlicna defanzivna partija u tandemu sa Fejsom,ali kao sto rekoh gore njihovom ofanzivom nisam zadovoljan.

Fejsa On je bio malo blazi od Ignjovskog,nije puta lutao sa pozicije i pokrivao je izlete Ignjovskog.Lepo je to bilo ali nisam siguran da li nam je on za prve postave.

Tosic je uvek isti,on ce probiti 10 puta odbranu i napraviti priliku,ali ce 10 puta dovesti do toga da mu se pozdravlja keva.Igrac koga svi navijace vole sto ga imaju u reprezentaciji,a opet i koga svi psuju jer previse pegla loptu.Ipak neka njega uvek je koristan.

Tadic Uradio veliki deo posla ali opet nije to onaj nivo na kome ja zelim da ga vidim.Daleko je od klupse igre koju on pruza.Mozda je razlog tome sto iskreno ima neku nedefinisanu poziciju poluspica u reprezentaciji.Dosta se izvlaci na desnu stranu i sa Tosicem pravi "guzvu" na toj strani,jos kada se prikljuci Ivanovic tri igraju deluju tamo.To je rekao bih jedna ispravna zamisao Mihajlovica,jer stvaranjem te guzve desno otvara se autoput po levoj strani za Kolarova i Markeca gde mogu da rade sta hoce.

Markovic me takodje odusevio.Steta sto nije postigao gol da krunise igru sinoc.Vrsi konstantni pritisak na odbranu tera jednostavno njihove igrace da predaju loptu nasima.Imao par puta lepe zamisli ali nazalost nisu sprovdene u delo do kraja sto do njega,sto do saigraci koji nisu to lepo ispratili.

Djuricic Pocetak nije bio obecavajuci.Ali ipak sve mu se otvorilo kada je postigao gol.Nekako je delovalo mlak,iznosili su ga Velsani lagano ali kao sto rekoh kada je postigao gol tada se i on dosta rastrcao na terenu.Problem je sto je ovo za njega sve novo,jos nije naviknut ni na poziciju ni na reprezentaciju.Bice on jos bolji u nastavku.

Sulejmani Nije mi bas bilo drago sto je usao.Obicno svi treneri pri ovakvim rezultatima vade rovite igrace,a Mihajlovic uvodi bas takvog.Vidi se u njemu da je jos "mrtav" da nema snage i da ne ulazi 100% u duele,ali ipak postigao je gol,dobra partija.

Mijailovic Malo pokazao za malo vremena,dobro ce mu doci ipak jos ovih par minuta u kvalifikacijama za iskustvo.

Lekic zeli da se dokaze.Oteo je 2-3 lopte blizu naseg kaznenog prostora i odma' trk prema napadu.Imao jednu ekstra zamisao kada je pokusao da je sa 60-ak metara gurne u prostor za Markeca ali spreci odbrana Velsa to nekako.Za trud ide cista desetka.

Realno gledajuci zadovoljan sam igrom,itekako rezultatom i ponasanjem cele ekipe na celu sa Mihajlovicem.Kada pogledamo ove dve utakmice mora se biti zadovoljan prema prikazanoj igri i odnosom bodova.Sasvim je realno da smo uzeli 4 boda iako ostaje velika zal sto nismo pobedili u Skotskoj sada bi to bilo jos lepse.U oktobru imamo Belgiju kuci i Makedoniju u gostima,sada bih i ja kao Mihajlovic bio zadovoljan sa 4 boda. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2012, 18:08

Jos malo pa igraju Srbija B i Metalac na otvaranju stadiona u Gornjem Milanovcu.Prenos na Areni Sport 1 od 18:30. ;)

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 12 sep 2012, 18:25

Glupost je da Subotić, koji je definitivno najbolji srpski stoper, sjedi na klupi.
YNWA!

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 12 sep 2012, 19:08

Devil je napisao/la:Jos malo pa igraju Srbija B i Metalac na otvaranju stadiona u Gornjem Milanovcu.Prenos na Areni Sport 1 od 18:30. ;)
Gledao sam malo, bas lijep stadio, nije perverzija i ne kosta 100 miliona ali sa oko 3mil evra napravili stadion na koji je ljudima lijepo otici na utakmicu, igraci imaju dobre uslove(svlacionice, teren...) a i oni placljivci novinari sad imaju gdje da se uvale u fotelju u pres lozi :lol: Jos da se vrate u PLS i Milanovac ce da cvjeta :)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 12 sep 2012, 21:27

HOPLIT je napisao/la:Glupost je da Subotić, koji je definitivno najbolji srpski stoper, sjedi na klupi.
Veliko je to pitanje da li je najbolji srpski štoper u ovom momentu ;) to prije svega....
Drugo,za reprezentaciju ništa naročito do sada nije odigrao, osim one utakmice na Farskim ostrvima. U svakom slučaju naša je sreća što na toj poziciji imamo nekoliko momaka i nema zime za nas....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 sep 2012, 22:20

Ne treba da nas zavara ovaj rezultat, a cenim da se po medijima upravo tako govori i narod to pusi opet. :roll:
Nasa ekipa je bolno limitirana i Mihajlovic je samo uspeo da pronadje resenja na nekim mestima, ali ne i na svim, jer nema igrace za tako nesto. Ljudi, mi spica nemamo. Bilo koja jaca odbrana ce pojesti Djuricica i Markovica.
Tosic je i dalje obican ballhog, Tadic je vec druga prica i moze biti nas najbolji igrac.
Mihajlovic je pogodio sa Ignjovskim, konacno 1 korektan zadnji vezni koji nije drvo, niti grubijan.
Odbrana je nesigurna, a Bisevac-Nastasic sigurno nisu top stoperski par u nas.
Fali Bosko Jankovic, mozda i Zigic za poslednjih 10ak minuta, Kuzmanovic da podeli neku loptu i tako to.
Kolarov man of the match. Glavni utisak je da konacno igramo brzo. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 sep 2012, 23:27

To jeste najbolja stvar... Igramo brzo... Ostalo je sve stvar momenta... Naravnoda Nastasić i Bisevac nisu top stoperi... Prvi je zelen, talentovan, takvi su skloni svačemu. A drugi je uvijek bio sklon svačemu... Subotić ima iskustvo, a nije samo odigrao dobro protiv Farana... Sjetite se samo kako je briljirao na SP protiv Njemaca... Antara se grdno zezno što ga nije forsirao cijelo vrijeme...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 sep 2012, 23:38

MaGiCa je napisao/la:Ne treba da nas zavara ovaj rezultat, a cenim da se po medijima upravo tako govori i narod to pusi opet. :roll:
Nasa ekipa je bolno limitirana i Mihajlovic je samo uspeo da pronadje resenja na nekim mestima, ali ne i na svim, jer nema igrace za tako nesto. Ljudi, mi spica nemamo. Bilo koja jaca odbrana ce pojesti Djuricica i Markovica.
Tosic je i dalje obican ballhog, Tadic je vec druga prica i moze biti nas najbolji igrac.
Mihajlovic je pogodio sa Ignjovskim, konacno 1 korektan zadnji vezni koji nije drvo, niti grubijan.
Odbrana je nesigurna, a Bisevac-Nastasic sigurno nisu top stoperski par u nas.
Fali Bosko Jankovic, mozda i Zigic za poslednjih 10ak minuta, Kuzmanovic da podeli neku loptu i tako to.
Kolarov man of the match. Glavni utisak je da konacno igramo brzo. ;)
Šta ti znači to limitirana? Kako momci od 18,19.20... godina mogu biti limitirani?
Slažem se i za Tošića i Tadića i Ignjovskog i Boleta i Žigu a Kuzma će sigurno igrati umjesto Fejse kad se oporavi.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 12 sep 2012, 23:43

Ne znam što mnogi pljuju Zorana Tošića????
Čovjeka koji je ruku na srce za reprezentaciju uvijek ginuo i kada je išlo i kada nije,solira? Pa bože moj posjeduje određen kvalitet i samopouzdanje,ne ide svaku tekmu pa šta.... Solirali su i ranije Stanković,Koroman i svi ostali a daleko manje donosili prevagu.... (Deki je veličina,već čisto radi nekih sjećanja na partije). Tošić treba ovom timu Srbije,baš kao i Lane,baš kao i Boško Janković.... I da Magica kako može biti limitirana ekipa koja ima 5 momaka od 19 godina u postavi?! Vjerovatno si mislio na limitiranost pojedinaca.

I ljudi Belgija nije bauk.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 sep 2012, 23:55

Za sledece 2 utakmice zvati Boska umjesto Lazovica, a njega i Maksimovica vratiti u mladu da pomognu u barazu za EP... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 12 sep 2012, 23:58

Ja nikako da provalim sto sada nije zvao Boska...lik igra dobro u Genoi, cak i kapiten nije moguce da nema mjesta za njega tu :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2012, 00:30

samoradnik je napisao/la:Ne znam što mnogi pljuju Zorana Tošića????
Čovjeka koji je ruku na srce za reprezentaciju uvijek ginuo i kada je išlo i kada nije,solira? Pa bože moj posjeduje određen kvalitet i samopouzdanje,ne ide svaku tekmu pa šta.... Solirali su i ranije Stanković,Koroman i svi ostali a daleko manje donosili prevagu.... (Deki je veličina,već čisto radi nekih sjećanja na partije). Tošić treba ovom timu Srbije,baš kao i Lane,baš kao i Boško Janković.... I da Magica kako može biti limitirana ekipa koja ima 5 momaka od 19 godina u postavi?! Vjerovatno si mislio na limitiranost pojedinaca.

I ljudi Belgija nije bauk.
Pljuvanje i kritike su dve apsolutno razlicite stvari koje treba da se razgranice.A ti si ih pomesao. ;)

Inace kako se i ocekivalo Srbija B je remizirala u Gornjem Milanovcu na otvaranju stadiona.Steta je sto nisu to dali na kladionici.Strelci za Srbiju Binic i Adamovic,za Metalac Sedlar i Zivadinovic.Utakmica prava revijalna,tesko je prepoznati kvalitet na ovakvom mecu ali mi se svidja da je B selekcija aktivna i za nadati se da ce biti jos ovakvih provera protiv drugih reprezentacija.

Za nas danas nastupali Aleksic,Gasic,Miljkovic,Djuric,Momcilovic,Krmar,Gogic,Ristovic,Perovic,Adamovic,Binic.Kasnije usli:Lukac,Novakovic,Josimovic,Mutavdzic,Pavkovic,Kovacevic,N.Adamovic,Stojanovic i Vulicevic

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 sep 2012, 11:43

pročitah danas u press-u, prosjek godina prvih jedanaest koji su počeli meč u Novom Sadu je 21 godina. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 13 sep 2012, 13:42

Прес по " " $ ;) & је " $ & 23 ;) % је опет ".

" ' $ & $ је " ? за & ' ? " ? & ? " ¥ ;)

$ & ' са ? на " - " ? ".

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 sep 2012, 15:24

Imao sam vremena i pogledao neko stanje u evro fudbalu kada su u pitanju stranci u ligama... I?
Pa jedan prosto frapantan podatak ------- SRBIJA IMA NAJVEĆU BAZU OD SVIH REPREZENTACIJA EVROPE!
I opet se molimo da učestvujemo na velikom takmičenju! Ko je kriv? Vjerovatno na ovo pitanje ne postoji univerzalan odgovor niti bilo kakva stručna analiza. Ali Srbija je najveći izvoznik fudbalera u Evropi i to ne u one slabe lige,već u one navjveće! U tu brojku nisu uračunati igrači mladji od 18 godina koji su u raznim evropskim školama,timovima.

Dakle, sjeća li se ko onih kvalifikacija za SP 2006? Tada je baza srpske reprezentacije bila Ukrajina,Rusija,Poljska,te domaće snage, danas zapravo na svakom dijelu Evrope imamo itekako jake baze od Rusije,Italije,Njemačke do Španije. Ali evidentno ili selektori nemaju hrabrosti ili je neka druga stvar u pitanju,naravno nisu to sve igrači top klase,niti zvijezde,ali baza postoji i to vrlo jaka, sa evidentno sigurnim stavom da će srpska reprezentacija već za kvalifikacije za EP 2016 imati zasigurno još daleko veću bazu, otprilike 15-ak novih mladih igrača u najjačim evropskim ligama... To nema niko u Evropi,u svijetu ima samo BRAZIL.

Pa dakle u tu bazu trenutnu sam uvrstio profi igrače iz onih jačih liga i klubova,bez Stankovića iz Intera,Pantelića iz Olimpijakosa, svi uvršteni su mladji od 32 godine..... Inače onako odokativno u najjačim fudbalskim takmičenjima Evrope (prvim ligama) igra preko 400 srpskih fudbalera (što nema nijedna zemlja u Evropi,ovde naravno ne spadaju igrači u sopstvenim ligama).U broj baze za reprezentaciju su ušli i momci iz domaće lige koji će vjerovatno već od januara igrati u najjačim ligama Evrope (isto tako nisu ušli mladići iz mlade reprezentacije).

Dakle šta imamo?

GOLMANI:

Željko Brkić (Udinese)
Denis Petrić (Istres)
Bojan Jorgačević (Club Brugge)
Damir Kahriman (Tavria)
Vladimir Stojković (Partizan)
Branimir Aleksić (Spartak)

ŠTOPERI:

Nemanja Vidić (Manchester United)
Matija Nastasić (Manchester City)
Neven Subotić (Borussia Dortmund)
Slobodan Rajković (HSV)
Milan Biševac (Olympique Lyon)
Nemanja Pejčinović (Nice)
Milan Vilotić (Grashopers)
Vujadin Savić (Dinamo Dresden)
Uroš Ćosić (Pescara)
Milan Milanović (Palermo)
Uroš Radaković (Bologna)
Milan Stepanov (Mersin)
Nikola Maksimović (Crvena Zvezda)

LEVI BEKOVI

Aleksandar Kolarov (Manchester City)
Ivan Obradović (Zaragoza)
Duško Tošić (Gencerbirligi)
Marko Lomić (DInamo Moskva)
Aleksandar Luković (Zenit)
Nikola Leković (Rad)
Milan Rodić (OFK Beograd)

DESNI BEKOVI

Branislav Ivanović (Chelsea)
Antonio Rukavina (Valladolid)
Pavle Ninkov (Toulouse)
Nikola Aksentijević (Vitesse)
Miroslav Radović (Legia)
Dušan Basta (Udinese)
Nenad Tomović (Fiorentina)
Miroslav Vulićević (Vojvodina)

ZADNJI I CENTRALNI VEZNI

Aleksandar Ignjovski (Werder Bremen)
Zdravko Kuzmanović (Stuttgart)
Slobodan Medojević (Wolfsburg)
Ivan Radovanović (Atalanta)
Ljubomir Fejsa (Olympiacos)
Radosav Petrović (Gencerbirligi)
Srđan Mijailović (Crvena Zvezda)
Nemanja Gudelj (NAC Breda)
Nemanja Matić (Benfica)
Aleksandar Stevanović (Werder Bremen)
Gojko Kačar (HSV)
Nenad Krstičić (Sampdoria)
Djordje Lazić (Metalurg D.)

LIJEVA KRILA

Milan Jovanović (Anderlecht)
Boško Janković (Genoa)
Adem Ljajić (Fiorentina)
Filip Kostić (Groningen)
Filip Đuričić (Herenveen)
Aleksandar Simčević (Mordovia)
Nemanja Tomić (Partizan)
Stefan Babović (Zaragoza)
Nemanja Pavlovski (OFK Beograd)

DESNA KRILA, OFANZIVCI

Dušan Tadić (Twente)
Predrag Stevanović (Werder Bremen)
Filip Malbašić (Hoffenheim)
Alen Stevanović (Torino)
Miloš Krasić (Fenerbahce)
Miloš Ninković (Dinamo Kiev)
Zoran Tošić (CSKA)
Darko Lazović (Crvena Zvezda)
Miloš Krstić (Thun)

NAPADAČI

Miralem Sulejmani (Ajax)
Danko Lazović (Zenit)
Dejan Lekić (Gencerbirligi)
Lazar Marković (Partizan)
Nikola Žigić (Birmingham)
Marko Šćepović (Partizan)
Filip Djordjević (Nantes)
Dalibor Veselinović (Berschoot)
Dragan Mrđa (Sion)
Vojo Ubiparip (Lech)

Ima još itekako puno talenata do 18,tj igrača koji bi mogli u naredne dvije godine biti igračine. Ovo što mi imamo nema niko,doduše napadači su evidentno najslabiji dio tima. Svi ostali rivali u grupi nemaju ovoliku bazu,biće da imaju ono drugo - atmosferu u ekipi.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 sep 2012, 16:32

Kao prvo svaka cast za istrazivanje i ulozeni trud,ali...
Svi ovi koje si nabrojao su prosecni ili cak ispodprosecni igraci od kojih je retko ko nosioc u svom klubu(ma u kojoj god da se taj klub ligi nalazio,a ja top ligama smatram samo Premier,Primeru,Bundes,Ligu 1,Eredivise i Rusku.Sa takvim igracima se ja ne bi hvalio niti bi sta ocekivao od njih.Svaka od ostalih reprezentacija moze uzeti nabrojati isto tako neke anonimuse(a siguran sam da su Belgijancima Petric,Vulicevic,Ubiparip,Radakovic i ostali nista drugo nego fudbalski anonimusi).
Tako da ne treba to uzimati kao refenrencu koja bi nam navodno morala da garantuje neke uspehe.

Sa ovog tvog spiska u TOP igrace ili one koji po meni mogu to da postanu ili su blizu toga,a samo takvi nam u reprezentaciji trebaju su:

Golmani: Niko nije TOP,ali za ovakvu reprezentaciju su Stojkovic i Brkic dovoljni.Ostali su puki prosek

Odbrana:Vidic(ali se oprostio),Nastasic,Bisevac,Kolarov,Ivanovic,Subotic,Pejcinovic,Ninkovc,Aksentijevic,Lukovic

Sredina: Ignjovski,Kuzmanovic,Fejsa,Micko,Matic,Gudelj,Jankovic,Djuricic,Ljajic(ako sredi glavu),Tadic,Malbasic,A. Stevanovic,Zoran Tosic,

Napad: Sulejmani,L. Markovic,Zigic,Danko Lazovic.

Naravno iz godine u godinu se pojavljuju nova imena na nasoj sceni poput Mudrinskog,Mitrovica,Kostica....Uvek ce neko od njih iznenaditi i postati igrac za reprezentaciju.Daj boze da ih bude sto vise i da kvalitetom mogu da odgovore vrhunskom fudbalu,

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 13 sep 2012, 22:05

' ? & % " - о овој $ " " $?

¥ ' за овог & " ",? за ову $ ". ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2012, 00:02

mehmedovic je napisao/la:' ? & % " - о овој $ " " $?

¥ ' за овог & " ",? за ову $ ". ;)
Predrag i Aleksandar Stevanovic 21 odnosno 20 godina.Na zalost nisam ih gledao na delu osim YT klipova a to nije bas relevantno.Gledao ih je jedan moj poznanik dok su igrali za RW Essen kao klinci ali je to bgm bilo poprilicno davno.Nakon toga su presli u Schalke gde se nisu uspeli nametnuti i tada prvo jedan pa drugi prelaze u Werder.Aleksandar je ovo leto trenirao jako sa prvim timom i Schaaf je bio zadovoljan sa njim,ali je na jednom treningu u duelu sa Eliom nastradalo rame i jos uvek odsustvuje zbog te povrede.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.