FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije ista.Noviji dresovi LEGEA koriste kao logo igrača koji si vidi na ovoj slici Željinih dresova, dok reprezentativci nose dresove sa starim logom.
Pogledaj logo kod Salihovića na ramenu i kod Zebe ili Bešlije. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Jeste li kompletni u Mostaru?Tekma prebačena sa nedjelje na subotu u 19,30.Koliko će manijaka biti pod BB?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Moze se reci da je jedina Amarova greska odabir proizvodjaca opreme. Stvarno su trenutni dresovi ruzni i ne znam na koliko je potpisan ugovor sa Patrickom i postoji li mogucnost promjene garniture ili proizvodjaca opreme.
Pricajte sta hocete, ali dresovi od prosle sezone za mene su bili ubjedljivo najbolji. Odlican dizajn, dresovi krojeni po velicini igraca, odlican font na ledjima itd.
Pricajte sta hocete, ali dresovi od prosle sezone za mene su bili ubjedljivo najbolji. Odlican dizajn, dresovi krojeni po velicini igraca, odlican font na ledjima itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
MaNiJaK 1312 acab
- Kontakt:
jest jest upravu sibagrcavi je napisao/la:Nije ista.Noviji dresovi LEGEA koriste kao logo igrača koji si vidi na ovoj slici Željinih dresova, dok reprezentativci nose dresove sa starim logom.Pogledaj logo kod Salihovića na ramenu i kod Zebe ili Bešlije.
Na dan utakmice lagano svi u fan shop i kupimo nesta od jedno 5 do 10 KM. To bi bilo najjednostavnije uraditi, a svakako bi te pare na kartu daliNikica je napisao/la:Mi bi trebali kupiti karte iako ne možemo biti na ove dve utakmice domaće, u inat svima i tako bi pomogli klubu neka budu one obične kao nekad za prijateljske i po 5 kerma svako od nas da kupi jednu ili dvije i tako ćemo koliko toliko biti od koristi klubu ako ko ima tamo blizak klubu da to predloži i da se malo navijači alarmiraju.
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Koliko znam fan shop nije 1/1 nas i vecina novca ne ide nama (neka me neko ispravi ako grijesim) tako da (ako sam u pravu) to nije bas dobra idejaBlues 11 je napisao/la:Na dan utakmice lagano svi u fan shop i kupimo nesta od jedno 5 do 10 KM. To bi bilo najjednostavnije uraditi, a svakako bi te pare na kartu daliNikica je napisao/la:Mi bi trebali kupiti karte iako ne možemo biti na ove dve utakmice domaće, u inat svima i tako bi pomogli klubu neka budu one obične kao nekad za prijateljske i po 5 kerma svako od nas da kupi jednu ili dvije i tako ćemo koliko toliko biti od koristi klubu ako ko ima tamo blizak klubu da to predloži i da se malo navijači alarmiraju.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
tako je, omjer je čini mi se 70%-30% u korist GONG-a, tako da biste vi trebali potrošiti bar 15-ak maraka da bude isto kao da ste došli na utakmicu 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
Senad_tm87
- Kontakt:
Ko pise ove tekstove o Zelji. Cuj Famos iz Vojkovica 
Famos je iz Hrasnice ili Famos-a, a iz Vojkovica nije 100%.
Ima i Famos iz Hrasnice i iz VojkovicaSenad_tm87 je napisao/la:Ko pise ove tekstove o Zelji. Cuj Famos iz Vojkovica
imas famos-sask napredak oni su iz hrasnice, a imas i famos iz vojkovicaIkos je napisao/la:Ima i Famos iz Hrasnice i iz VojkovicaSenad_tm87 je napisao/la:Ko pise ove tekstove o Zelji. Cuj Famos iz Vojkovica
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovaj Famos je garant iz Famosa
ovi iz Vojkovica su nedavno bili ja mislim nadomak PL ako se ne varam.
Konacno evo u sestom kolu imamo utakmicu bez pritiska zahvaljujuci odlicnom startu u sezonu,sta god u bude u MO nije tragedija tako da je igracima mnogo lakse.Nadam se da ce Svraka i Zola biti na nivou jer Zrinjski ima dobar vezni red.Nadam se da cu prisustvovat tekmi i pored radnih obaveza bio bi to prvi put ove sezone da ih gledam uzivo,stid me rec,ali posao je posao...
Konacno evo u sestom kolu imamo utakmicu bez pritiska zahvaljujuci odlicnom startu u sezonu,sta god u bude u MO nije tragedija tako da je igracima mnogo lakse.Nadam se da ce Svraka i Zola biti na nivou jer Zrinjski ima dobar vezni red.Nadam se da cu prisustvovat tekmi i pored radnih obaveza bio bi to prvi put ove sezone da ih gledam uzivo,stid me rec,ali posao je posao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Danas smo igrali 4-4-2, a i protiv Novog Pazara isto, možda i protiv Zrinjskog zaigramo u toj formaciji.
Iako su istovremeno na terenu bili Bešlija i Zeba, u drugom poluvremenu Jamak nosio kapitensku traku.
Iako su istovremeno na terenu bili Bešlija i Zeba, u drugom poluvremenu Jamak nosio kapitensku traku.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Najbolja formacija kada se igra u gostima!!!GaziHusrevbeg je napisao/la:Danas smo igrali 4-4-2, a i protiv Novog Pazara isto, možda i protiv Zrinjskog zaigramo u toj formaciji.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Nema je u najavi programa u live prenosu samo kao snimak.DzoleZeljo je napisao/la:Kako nema, pa Sarajevo vs. Velez prenose..tm8782 je napisao/la:Znam da nije tema, ali da li neko zna zbog cega nema na ARENI prenos utakmica ovog kola nase lige?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Koji je rezultat bio ??
pa ovaj bht je stvarno katastrofa,kako su oni izabrali rudar-travnik pored zrinjski-zeljo,nikad mi nece biti jasno...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vrte najavu non-stop... Ne znam, mozda su nesto bili promijenili, ali sigurno su vrtili najavu jucer...tm8782 je napisao/la:Nema je u najavi programa u live prenosu samo kao snimak.DzoleZeljo je napisao/la:Kako nema, pa Sarajevo vs. Velez prenose..tm8782 je napisao/la:Znam da nije tema, ali da li neko zna zbog cega nema na ARENI prenos utakmica ovog kola nase lige?
"@3r0X" - BHT ima ugovor sa svim klubovima, po kojem mora svaki tim prenositi jednako. Dakle, nema vise Zeljo samo ili Sarajevo, (doduse mi smo vecinom bili, jer su tako raja trazila, ujedno najveca im gledanost bude kada Zeljo igra)... Jbg, jedino ostaje nada da ce nas ova arenasport prenositi..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 12 sep 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;damirfile je napisao/la:Koji je rezultat bio ??
http://www.fkzeljeznicar.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Protiv Famosa iz Vojkovica se igralo.Nekadasnjeg Bratstva ako ti je lakse.Senad_tm87 je napisao/la:Ko pise ove tekstove o Zelji. Cuj Famos iz Vojkovica
Nisam ni znao da se ta utakmica danas igra,tek veceras mi rodjak rece par stvari o samoj utakmici.
Takodje mi rece da ce usled lose igre na ovome mecu igraci ostati bez nekih premija,jer su nakon samog kraja utakmice fudbaleri Zelje prilazili fudbalerima Famosa i govorili im:"Sto nas niste pustili trebalo nam je vise golova ovde".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, Cwirek, edinedin, izdzezveubrazil, Laudrup, Napapijri i 63 gosta.