Ja sam narucio isti ovakav preko jedne stranice, kvalitetom nije los, nije kao original, ali jbg vrijedi ovih para s obzirom da je original 80€ i jos original u nike shopu nema 30 sul campo, scudetto patch moras sam lijepiti, nema seria A patch, ima 2 zvijezdice i nema imena i br.delpiero20 je napisao/la:http://www.****/artikal/3953989/dres- ... -m-l-i-xl/
Kako vam se cini ovo...ajmo savjet kakav, nemam se gdje drugo posavjetovat, a ovdje nas ima dosta
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Oduzila ova pauza bez utakmica voljenog nam kluba. Bice zanimljivo vidjeti nastup protiv Genoe koja uvijek igra odlicno protiv Juventusa. Mada ne sumnjam u pobjedu, al' ocekujem oprez...
Onda Chelsea, jos jedan uzitak za Juventine
. Lijep osjecaj ce biti ponovo vidjeti Juve tamo gdje pripada:)
Forza Juve
Onda Chelsea, jos jedan uzitak za Juventine

Forza Juve

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Najbitnije je od početka uspostaviti kontrolu nad utakmicom, ne dozvoliti Genoi da se razmaše i rezultat neće izostati.
Idealno bi bilo riješiti utakmicu u ranoj fazi kako se igrači ne bi previše umorili za Chelsea.
Nadam se da će nam postotak realizacije biti mnogo bolji nego u prošloj tekmi na Marassiju.
Idealno bi bilo riješiti utakmicu u ranoj fazi kako se igrači ne bi previše umorili za Chelsea.
Nadam se da će nam postotak realizacije biti mnogo bolji nego u prošloj tekmi na Marassiju.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trebalo bi kad povedemo aBd izvesti Pirla i nek se odmara trebace mu za Chesea a ubaciti Maronea ili Pogbu.Nadam se rutinskoj pobjedi ovdje i zelim sto prije vidjeti Islu na djelu da ulazi umjesto Lichsteinera a nije onaj retard Padoin.A sad mi recite iskreno plašite li se Borigola 

-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/jovetic ... juve/87756" onclick="window.open(this.href);return false;
Debil, ne mora ionako je Mirko bolji

Valjalo bi da ih odmah rano ''otvorimo''. Prošla tekma mi je uzela živaca i živaca... nadam se da neće ova toliko
Čuj Borrigol... Barza i Boni će da ga strpaju u pađe aBd pa nek' tamo gladi brke...

Čuj Borrigol... Barza i Boni će da ga strpaju u pađe aBd pa nek' tamo gladi brke...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Chiellini je spreman... Bit ce to dobro pojacanje..A jesam se pozelio gledati Juveta...
Jedva čekam i ja... Stara Dama opet pleše... još u iduću srijedu protiv Chelsea... ufff
- SoloJuve26
- Kontakt:
NIsmo mogli dobiti goreg pocetak u LS, al nema veze mi smo Juventus i bio bi zadovoljan s X u londonu.. Valjda ce im Vucinic opet dati lekciju 

Neka ... odmah prvo pa muško... neriješenim bih bio zadovoljan.. ali mi smo Juve tako da ni tri bobe ne bi bile iznenađenje, nije da nema iskustva u igranju lige prvaka - Pirlo, Buffon, Vučinić, Chiellini, Giovinco... eh kako je Seba onda dobro odigrao kad ga Ranko uvede u revanšu - mada kasno... imamo dugova sa Chelskiyem... valja ih probati naplatiti 

-
- Kontakt:

@mdss odigraj ss.ba ligu
eo malo talijanske stampe:
Vialli: Juve je savršen za Ligu prvaka, i bez Drogbe...
Bendtner nije prevarant, mora biti strijelac
Juve: Sviđa nam se Jovetić, čekamo januar za Llorentea
Marotta: Spremni smo poboljšati momčad
Capello: Biti će manje teško za Juve, u Italiji su im rivali Napoli i Roma

Vialli: Juve je savršen za Ligu prvaka, i bez Drogbe...
Bendtner nije prevarant, mora biti strijelac
Juve: Sviđa nam se Jovetić, čekamo januar za Llorentea
Marotta: Spremni smo poboljšati momčad
Capello: Biti će manje teško za Juve, u Italiji su im rivali Napoli i Roma

Znaš sta ja uradim sa ovim igračima barem na PES-u jer im u stvarnosti ne mogu ni prići dovedem ih na master ligi i sljedece 4 godine u treceoj postavi provedugojzerica je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/jovetic ... juve/87756

- Burberry46
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Capitano!
Capitano!
1946
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovo je bilo par dana nakon što mu je otac umro, čim sam vidio o kojoj se utakmici radi znao sam.
Šteta što na kraju ovaj gol nije bio vrijedan titule, Juventus je jedini klub na svijetu koji svoje odlučujuću utakmicu za titulu mora igrati u bazenu.
Utakmicu protiv Genoe će nam suditi Gianluca Rocchi. U napadu vjerovatno Vučinić i Giovinco. Isla, Asamoah i Vidal nisu prisutovali jutrošnjem treningu.
Šteta što na kraju ovaj gol nije bio vrijedan titule, Juventus je jedini klub na svijetu koji svoje odlučujuću utakmicu za titulu mora igrati u bazenu.
Utakmicu protiv Genoe će nam suditi Gianluca Rocchi. U napadu vjerovatno Vučinić i Giovinco. Isla, Asamoah i Vidal nisu prisutovali jutrošnjem treningu.
Željezničar ale!
Kovačević izlazi... dobar gol Capitana... Kovačević nekada igrao kao tenk... kako je zmijicama utrpao dva komada ... smajlikojirazbijačašuopod 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Rocchi nam sudi protiv Genoe ... što je baš zanimljivo jer nam je on sudio onu utakmicu protiv njih u Genoi kad smo izgubili 3:2 ... crveni karton Camoranesi dobio, klasika kad je on u pitanju, bio nervozan od samog starta, mrsko mu bilo igrati. Thiago Motta nam zabio 2 i Palladino jedan ...i to skroz pred kraj nekad. Prenos gledao na DigiSportu, rumunskom, u jednom kadru kamera pacovčinu prikazala kraj klupa za rezervne igrače.
btw. Jovetić ono nije izjavio, ne znam ko upošljava ove naše novinare da prevode s italijanskog, ali je ovo potpuno netačno ... momak je izjavio da smo ga htjeli dovesti i da smo inzistirali na tome cijelo ljeto, ali da je Della Valle odlucio da ga ne proda. Samo je dodao da mu je na kraju krajeva sasvim dobro i u Fiorentini i da ih u ovom trenutku nije mogao izdati jer Della Valle gradi dobar tim. Što je logično da će izjaviti zbog navijača i odnosa s njima. Kad su ga upitali dal ovo znači da nikad neće preći kod nas, rekao je kako nema potrebe da se sad o tome priča.
btw. Jovetić ono nije izjavio, ne znam ko upošljava ove naše novinare da prevode s italijanskog, ali je ovo potpuno netačno ... momak je izjavio da smo ga htjeli dovesti i da smo inzistirali na tome cijelo ljeto, ali da je Della Valle odlucio da ga ne proda. Samo je dodao da mu je na kraju krajeva sasvim dobro i u Fiorentini i da ih u ovom trenutku nije mogao izdati jer Della Valle gradi dobar tim. Što je logično da će izjaviti zbog navijača i odnosa s njima. Kad su ga upitali dal ovo znači da nikad neće preći kod nas, rekao je kako nema potrebe da se sad o tome priča.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Težak je takmac Genoa, nama je uvijek bilo teško dole igrati. Bit će svega u nedjelju, samo da ne bude povreda.
Sjećam se da smo i sa Ferrarom čini mi se imali odličan start i u trećem kolu remiziramo protiv Genoe.
Dosad smo prije prvog kola Lige šampiona uglavnom pobjeđivali, znali smo ponekad i remizirati.
Sjećam se da smo i sa Ferrarom čini mi se imali odličan start i u trećem kolu remiziramo protiv Genoe.
Dosad smo prije prvog kola Lige šampiona uglavnom pobjeđivali, znali smo ponekad i remizirati.

Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Lupoli staje uz Bendtnera
Bivši saigrač iz Arsenala Arturo Lupoli je uvjeren da će Nicklas Bendtner ostaviti svoj trag u Juventusu.
Dovođenje danskog napadača na kraju transfer tržišta nije impresioniralo navijače Stare Dame.
"Znam Danca jako dobro i on je vrlo jak napadač.", bivši igrač Arsenala, Lupoli je rekao za TuttoJuve.
"Nemojmo zaboraviti da je on još uvijek mlad. Bendtner se stvarno može poboljšati u Italiji. Nika je centralni napadač koji voli lutati okolo po krilima."
"Kao napadač rekao bih da je on atipičan, jer je vrlo jak u zraku ali je također jako dobar i sa loptom u nogama."
"Bendtner neće imati problema da se privikne na talijanski život.", dodao je napadač Grosseta.
"Siguran sam da će on pokazati šta on može napraviti. On ima poteze šampiona i može biti jako dobar u Juventusu."
Gianluca Rocchi nam nije sudio skoro godinu dana. Posljednji put je to bilo u pobjedi nad Laziom u gostima od 1-0. U totalu nam je sudio 18.utakmica. Kada nam je on sudio pobjedili smo 13.utakmica. Tri puta smo remizirali. A dva puta smo poraženi. Riccardo Di Fiore i Michele Giordano će Rocchiu biti pomoćnici. Fabiano Preti će biti četvrti sudac. Sudije na linijama će biti Antonio Damato i Piero Giacomelli.

[youtube][/youtube]Merkel:“Last year we came close to victory against Juventus and we will try again this time around. They are strong in every department and have great players. We can beat Juve, but we need a great game played by all. Will I play? I don't know, the Coach will decide.We suffered defeat to Catania last time out and we can't repeat the mistakes we made against them.I know Borriello well.This year we will have the chance to play well together, starting with a bang on Sunday!”

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.