1:0 čini mi sedamirfile je napisao/la:Koji je rezultat bio ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Danas da nisu pobjedili Amar bi ih kaznio, slušao ih ja šta pričaju na zagrijavanju. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
hvala.SamoZeljo je napisao/la:http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;damirfile je napisao/la:Koji je rezultat bio ??
http://www.fkzeljeznicar.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
jesu li opet nosili ljubičaste dresove ? 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Igrali u macron trening dresovima od prošle sezone.
Željezničar ale!
čudo nisu opet bile viole
stvarno bi se nešto trebalo učiniti po pitanju dresova, i oni Legeini od prije 2 sezone su bolji bili od ovih...
stvarno bi se nešto trebalo učiniti po pitanju dresova, i oni Legeini od prije 2 sezone su bolji bili od ovih...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma Legea ispade mila majka na kraju... Daj bilo sta samo da mi biramo izgled... 
ma ne moramo ni birati, nije meni to bitno, al' nek' se to bar odradi kako treba, na plavim boja grba nije valjala, ljubičastim grb na bubregu, pa bar to uradi kako treba...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Fudbaleri Famosa, člana Druge lige RS, poraženi su od aktuelnog prvaka BiH, ekipe Željezničara rezultatom 0:1 u prijateljskoj utakmici koja se igrala u Vojkovićima.
Domaćinu nije falilo motiva da odigra najbolje što zna, dok su gosti imali solidnu provjeru pred derbi sa Zrinjskim koji igraju u Mostaru. Prva ozbiljnija prilika desila se u 11. minutu. Nemanja Šešlija je odlično proigrao Petra Živkovića na lijevoj strani šesnaesterca, ovaj sa desetak metara snažno šutirao, a Semir Bukvić paradom izbacio loptu van terena. Minut kasnije Josip Čutuk je bio u sličnoj situaciji, ali na drugoj strani terena, a ovaj put na golu je bio siguran Dušan Remić. U 17. minutu Elvir Čolić je iskosa s lijeve strane gađao donji bliži ugao, a golman Remić još jednom paradom sačuvao mrežu. Željezničar je do kraja prvog poluvremena diktrirao tempo igre, ali je odbrana Famosa funkcionisala besprijekorno.
Amar Osim je u drugom poluvremenu uveo drugu ekipu, a u 47. minutu Zajko Zeba je uposlio Mirsada Bešliju, a njegov šut je s gol linije izblokirao štoper Famosa Đorđe Ćeha. U 58. minutu Denijal Brković je bio usamljen pred golom Famosa, ali je Remić odbranio. Nermin Jamak je u 62. minutu tukao sa par metara, a Remić ponovo dobro intervenisao. Jamak se za ovaj promašaj iskupio u 73. minutu kada je sa nekih trinaest metara pogodio donji desni ugao za 0:1. Novo uzbuđenje pred domaćim golom desilo se u 75. minutu kada je Zeba iz slobodnog udarca pogodio stativu. Golman Remić je jedan od najzaslužnijih što domaćamreža nije bila punija, a u 83. minutu odbranio je i udarac Brkovića iz idealne pozicije.
Vladimir Drinjak, trener Famosa
- Bilo nam je zadovoljstvo da smo ugostili šampiona države. Pružili smo dostojan otpor, pa čak imali i par prilika. Mojim momcima čestitam na borbenosti i ovaj rezultat nam može biti podstrek za bolje igre u našem prvenstvu.
Amar Osim, trener Željezničara
- Igrali smo na odličnom terenu i već sad mogu reći da ćemo sljedeću prvenstvenu pauzu iskoristiti za novi meč s Famosom. Ovo je bila odlična trening utakmica pred derbi sa zrinjskim, a za protivnika smo imali jednu mladu i borbenu ekipu kojoj želim mnogo uspjeha u njihovoj ligi.
FAMOS - ŽELJEZNIČAR 0:1 (0:0)
Strijelac: 0:1 Jamak (73).Stadion: SC "Famos". Gledalaca 100. Sudija: Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo). Pomoćnici: Goran Muharemović (Istočno Sarajevo), Slavko Gavrilović (Trnovo). Žuti kartonI: Šešlija, Remić (Famos)
FAMOS: Remić, M.Tešanović, Koprivica, Kenjić, Ćeha, Šešlija, Živković, Šehovac, T.Lalović, Vitković, Samardžija. Igrali su još: Papaz, Blažić, N.Tešanović, Ruljić, Mičić, V.Lalović, Prorok, Berjan, Josipović. Trener: Vladimir Drinjak.
ŽELJEZNIČAR: Bukvić, Stanić, Jošida, Čutuk, Bogičević, Svraka, Zolotić, Bekrić, E.Čolić, Ramić, Pehilj. Igrali su još: Karić, Kvesić, B.Čolić, Vasilić, Jamak, Tomić, Brković, Zeba, Bešlija, Adilović. Trener: Amar Osim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
prvo sto sam napisao nakon sto sam saznao za kaznu je da kupimo kartu kako bi pomogli klubu a onaj debil sto je poveo navijanje bi trebao da ide po gradu i da prodaje karteDzoleZeljo je napisao/la:Apsolutno PORDZATI OVO!Nikica je napisao/la:Mi bi trebali kupiti karte iako ne možemo biti na ove dve utakmice domaće, u inat svima i tako bi pomogli klubu neka budu one obične kao nekad za prijateljske i po 5 kerma svako od nas da kupi jednu ili dvije i tako ćemo koliko toliko biti od koristi klubu ako ko ima tamo blizak klubu da to predloži i da se malo navijači alarmiraju.
Cisto radi Amara!
Bravo Nikice, u INAT SVIMA!
- Ultras1921
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/cetrdeset-godin ... skog-kupa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nisam bio tu zadnjih 7 dana, ali sam cuo da su nam fiknuli momacku kaznu.
Prva misao mi je bila, kao sto vidim iznad sebe nisam jedini hvala Bogu, da lijepo nasi odstampaju neki vid ulaznica i da mi lijepo to na dan utakmice pokupujemo i podrzimo svoj klub. Iako nisam ja niti nas velika vecina kriva za ovo, mi kao grupa smo krivi i moramo se oduziti klubu. Imam godisnju i fakticki su me ovi usijani ostetili, ali cu prvi otici i kupiti barem jednu ulaznicu.
Eh sad, ako mi zbog pravila nemozemo stampati ulaznice kao takve, jer smo kaznjeni, treba se razmisliti o nekoj varijanti da se ulaznice odstampaju kao neka nagradna igra tipa (sto bi se trebalo prijaviti drzavi zbog poreza) i da nagrada bude dres iz bilo koje sezone, salovi itd itd. cisto da se opravdamo da nisu ulaznice ako nemozemo stampati ulaznice za utakmicu koju smo kaznjeni.
Prva misao mi je bila, kao sto vidim iznad sebe nisam jedini hvala Bogu, da lijepo nasi odstampaju neki vid ulaznica i da mi lijepo to na dan utakmice pokupujemo i podrzimo svoj klub. Iako nisam ja niti nas velika vecina kriva za ovo, mi kao grupa smo krivi i moramo se oduziti klubu. Imam godisnju i fakticki su me ovi usijani ostetili, ali cu prvi otici i kupiti barem jednu ulaznicu.
Eh sad, ako mi zbog pravila nemozemo stampati ulaznice kao takve, jer smo kaznjeni, treba se razmisliti o nekoj varijanti da se ulaznice odstampaju kao neka nagradna igra tipa (sto bi se trebalo prijaviti drzavi zbog poreza) i da nagrada bude dres iz bilo koje sezone, salovi itd itd. cisto da se opravdamo da nisu ulaznice ako nemozemo stampati ulaznice za utakmicu koju smo kaznjeni.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- champions1921
Nova kolekcija jesen-zima
(malo sfuserena
)

Da se utalimo pa da im nabavimo bolje dresove kada vec ove iz uprave boli briga...

Da se utalimo pa da im nabavimo bolje dresove kada vec ove iz uprave boli briga...
BUDI ŽELJO !!!
Malo offtopica!

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Jamak: Poželio sam igrati i opametio sam se...
Opametio se čo'jk, daj Bože.
- SarajlijaTM
To se mora zaliti Jamacevoltron30 je napisao/la:Jamak: Poželio sam igrati i opametio sam se...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mislis da vec nijeSarajlijaTM je napisao/la:To se mora zaliti Jamacevoltron30 je napisao/la:Jamak: Poželio sam igrati i opametio sam se...
Opametio se čo'jk, daj Bože.![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Utakmicu mozete pogledati na Mojoj TV u besplatnom rezimu ili za korisnike ADSL-a BH Telecoma na portalu odnosno Moja Web TV iz prve ruke! 
Jel sta organizovano za starMo, zna li iko ista!?
-
adis_macak
- Kontakt:
Kolko ti je tacna ta informacija kralju?enelinho je napisao/la:Utakmicu mozete pogledati na Mojoj TV u besplatnom rezimu ili za korisnike ADSL-a BH Telecoma na portalu odnosno Moja Web TV iz prve ruke!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Cwirek, ExBlueone, Hamagara, Laudrup, mirza_it, MukiBek, Railwayman30, Tatamata1946, TefalTava i 166 gostiju.