Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ima je u obje igre ali u PES-u moras skinut patch da bi ti bili pravi igraci, tako je bilo u prethodnim a vjerujem da ce i u ovom biti tako.HammoRSL je napisao/la:Raja , znali iko dali ce biti Bosna u novoj Fifi ? Ako ne znate li dali nas ima u PESu ?
Hvala.
Kako za par godina kada je već sada bolja, a bolja je bila i FIFA 12?!High je napisao/la:FIFA će za par godina biti ozbiljan konkurent PES-u, to je sigurno. Prije je PES bio hiljadu godinama ispred njih, ali sad se ta razlika topi. Dosta stvari mi se sviđa kod FIFE, mnoštvo opcija je ono što ih krasi, kod PES-a je uvijek skoro isto, ML totalno monotona.
Izgleda da ćemo morati čekati full verziju.tarikhordas je napisao/la:@hanniz Jesi li ti rijesio problem izbacivanja iz igre ?
nema u fifi Bosne,ni u ovoj ni u fifa 12 zato sto je Konami uzeo pravo..10DelPiero je napisao/la:Ima je u obje igre ali u PES-u moras skinut patch da bi ti bili pravi igraci, tako je bilo u prethodnim a vjerujem da ce i u ovom biti tako.HammoRSL je napisao/la:Raja , znali iko dali ce biti Bosna u novoj Fifi ? Ako ne znate li dali nas ima u PESu ?
Hvala.
neradi ni na jednom jojstiku(samo XBOX) to dugme osim ona dva ponudjena u opcijama fife 12.eXtr3m3 je napisao/la:Da li neko zna zasto mi ne radi desni analog( onaj za fore) na fifi12? Imam gigatechov kontroler...
dovoljno da ugasim struju u kantonu kad vidim da neko igra ovo smećegojzerica je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.