Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Momak solidno odigro obadve utakmice,nije messi al nije ni taraba ko sto neki ovdje navode.
Kod gola su ispali u jedan i drugi..Reci mi koga je cuvao Vranjes?? Na usporenom snimku obojica stoje jedan pored drugog dok im igrac Latvije postize gol..A ja mislim da je Coca na stoperu bolji od Vranjesa,al eto..Ko da se nasa nesto pika..O Avdiji sam rekao sve sto sam imao..Denizmare je napisao/la:Vranjes je odigrao odlicno protiv Latvije,ako imas objasnjenje da nije bio na nivou volio bih cuti (kod gola je ispao Lulic,ne Vranjes kako negdje procitah),a Cocalic garantovano nije bolji od njega. I pustite malo Avdiju,da nisam gledao tekmu mislio bih da je bio ocajan,lijeva strana mu ocito ne lezi,ali je ginuo za svaku loptu,ne trpajte svoje ljubimce u repku na konto nekih drugih.Rios je napisao/la:@bosnaaa
Cocalica je naveo @zamorano a ne ja..I ja sam se cudio zasto je to uradio..Usput garantujem da nije slabiji od Sunjica i Vranjesa na stoperu,naprotiv,bolji je..
@zamorano
Sa Avdijom do Brazila..Kad on pristavi Zlatnu dzezvu u Riu aBd,ma hajde..![]()
Bice Avdija u repki jos neko vrijeme,ne brinite nista,ali svjesni ste i vi iz Zenice da momak nema kvaliteta i da ima boljih..Na desnom krilu to su Stevanovic i Visca,na desnom beku to su Mujdza i Vranjes..O lijevoj strani da i ne pricam,tamo se ne snalazi momak nikako..Ne znam lijevom ni u samoposlugu uci,vec zakoraci desnom vjerovanto
![]()
Haj nek nam je Avdo ziv i zdravm ipka igra za nasu BiH,pa kakav god da je..A los je![]()
Po meni ko eventualno dolazi u obzir je Zukanovic,a ostali, li la....
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
@Rios jedina razlika izmedju Cocketa i Vranjesa je da ovaj prvi igrao u Zelji a drugi u Borcu.Zato ti je Cocke i bolji.Da je obrnuto tipovao bi na Vranjesa milion posto.
Ali ovo nije tema PL klubovi i klubovi za koje se navija,vec tema o reprezentaciji.A to je sasvim druga prica.Znaci nema mjesanja klubskih,subjektivnosti,emocija i objektivnosti.
Sto se tice Vrsketa toliko je bio los,da smo zahvaljujuci s njim ostvarili najgori rezultat ikada u prva dva meca kvalifikacija
Ali ovo nije tema PL klubovi i klubovi za koje se navija,vec tema o reprezentaciji.A to je sasvim druga prica.Znaci nema mjesanja klubskih,subjektivnosti,emocija i objektivnosti.
Sto se tice Vrsketa toliko je bio los,da smo zahvaljujuci s njim ostvarili najgori rezultat ikada u prva dva meca kvalifikacija

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I samo se pitam kad je zadnji put Cocalica gledao. Vjerovatno u Zelji, pa misli da je bolji.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Treba biti realan, Vrsajevic (barem trenutno) nije igrac za repke, prosle sezone frajer igrao u nasoj PL, i sad odjednom dodje na reprezentativno okupljanje (prvi put) i igra odigra dvije tekme, jednu cijelu i pola druge. Nema potrebe pricati koliko boljih i perspektivnijih igraca na njegovoj poziciji imamo. Stoga vas jos jednom molim da ga ne "branite" navedenim parolama. Usput, molio bih sve vas koji mislite da Vrsajevic treba igrati u repci, da mi navedete sta je to korisno uradio u ove dvije tekme. Unaprijed hvala i pozdrav svima.
Treba biti realan, Vrsajevic (barem trenutno) nije igrac za repke, prosle sezone frajer igrao u nasoj PL, i sad odjednom dodje na reprezentativno okupljanje (prvi put) i igra odigra dvije tekme, jednu cijelu i pola druge. Nema potrebe pricati koliko boljih i perspektivnijih igraca na njegovoj poziciji imamo. Stoga vas jos jednom molim da ga ne "branite" navedenim parolama. Usput, molio bih sve vas koji mislite da Vrsajevic treba igrati u repci, da mi navedete sta je to korisno uradio u ove dvije tekme. Unaprijed hvala i pozdrav svima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koliko boljih i perspektivnijih igraca imamo da mogu igrati lijevo i desno krilo i beka?
Celik!3,2,2.
Al ti je jak odgovor u pmAllGunsBlazing je napisao/la:I samo se pitam kad je zadnji put Cocalica gledao. Vjerovatno u Zelji, pa misli da je bolji.

@harise
Vjeruj mi da se ja ne vodim tim klupskim motivima..Pa ja sam prvi rekao da Svraka nema sta traziti u repki a moj zamjenik kapitena..Pricao sam o pozicijama stopera,koja je prirodna za Cocu a ne za Vranjesa..Al elem..
A za Avdiju..Ma nema,da ne bi njega nigdje nas ne bi bilo..Momak je donio kljucnu prevagu,golovi,ass,prodori,driblinzi..Ma hajde..Definitivno je on ono sto nam je falilo da napravimo ovaj historijski start..

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 13 sep 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Koji su to bolj i perspektivniji na njegovoj poziciji? Odigrao je dvije utakmice zbog povreda i koga bi ti u onom trenutku umjesto Lulica uveo?AdidasOldSchool je napisao/la:Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Isto tako mozes imati kontra pitanje i navesti,sta je Vrsajevic tako crno i zlo uradio u ove dvije tekme.AdidasOldSchool je napisao/la:Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Ocito da nisi upucen u istoriju repke BIH bilo a selekcije ili U-21 koja je isto tako povezana.
Avdija nije tek onako prvi put pod BIH grbom.Momak je igrao u mladoj repci sa generacijom Salihovica,Vede,ibricica i to vrlo dobro.Znaci momak nije od jucer.
Nije fazon braniti ali isto ni napadati momka,jer fakat ma koliko ko htio da docar da je ovaj napravio nesto katastrofalno u igri repke tokom ova dva meca.Tesko da ce to uciniti.
@Rios otkuda je Cocketu prirodna pozicija stoper pa i u Zelji je igrao zadnjeg veznog.Ocito ga cestito nisi ni pratio

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stevanovica u A tim, ovaj ispada
cak i Visca ide ispred njega..

Na poziciji desnog krila to su Stevanovic i Visca..Obojica mladji dosta od njega,bolji u ofanzivi,tehnicki podkovaniji,bolji 1-1,opasniji po protivnicke golmane..Znaci Stevanovic krilo a Visca njegova zamjena..ZOI84 je napisao/la:Koji su to bolj i perspektivniji na njegovoj poziciji? Odigrao je dvije utakmice zbog povreda i koga bi ti u onom trenutku umjesto Lulica uveo?AdidasOldSchool je napisao/la:Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Na poziciji desnog beka-Mujdza neprikosnoven,Avdija mu nije ni do clanaka..Mujdzina zamjena Vranjes koji je po vokaciji desni bek a ne stoper i na toj poziciji bolji od Avdije..
Na poziciji lijevog krila-Lulic i kraj price..Visca takodjer moze uskociti tu,pa donekle i Sejo...
Na poziciji lijevog beka-nemamo nikoga..Krpe Sejo i Lulic..Po meni logicnije je traziti pravog LB nego ga krpiti sa momkom koji je losiji od ovih prvih zakrpa i to dosta losiji..
Da sumiramo,Avdija nema sta traziti na lijevoj strani,jednostano tamo se ne snalazi,desnjak je klasicni i to smo vidjeli..Ostaje znaci desna strana..Tamo ima paklenu konkurenciju i igrace koji su i kvaliteniji i mladji od njega..
Vidim i @haris je replicirao,pa da i njemu odgovorim..Coca je bio za tvoju info klasicni vezni igrac do dolaska u prvi tim Zelje,pa onda zadnji vezni i epizodu u Zelji je zavrsio kao stoper..Ino karijera mu je cijela u znaku stopera..Toliko o tome da nisam pratio..

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ja takodjer nisam vidio nista lose u njegovoj igri, naprotiv! momak je pruzio sasvim solidnu partiju.
jedino je mogao bolje da ga je safet stavio na desnu stranu - u tom slucaju bismo govorili o perfektnom debiju u reprezentaciji(necu racunati tekmu protiv amatera).
jedino je mogao bolje da ga je safet stavio na desnu stranu - u tom slucaju bismo govorili o perfektnom debiju u reprezentaciji(necu racunati tekmu protiv amatera).
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ok @Rios znaci bit ce od njega nesto za deset godina.Kad more Avdo,vrnut ce se i Cocke.
Nemamo sta brinuti za Buducnost................. iz Banovica.
Nemamo sta brinuti za Buducnost................. iz Banovica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Kakav bek druze, on ne moze beka igrat', ono sto je odigrao protiv Latvije na toj poziciji pola sata je bilo iz razloga sto je Salihovic ofanzivno bolji od njega 100x, a sto se tice krilnih pozicija Stevanović i Višća su i bolji i perspektivniji.AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko boljih i perspektivnijih igraca imamo da mogu igrati lijevo i desno krilo i beka?
Na prvo pitanje sam ti vec odgovorio iznad, a sto se tice drugog, je l' to Susic znao da ce se Lulic povrijediti pa je pozvao Vrsajevica da ga moze zamijeniti?ZOI84 je napisao/la:Koji su to bolj i perspektivniji na njegovoj poziciji? Odigrao je dvije utakmice zbog povreda i koga bi ti u onom trenutku umjesto Lulica uveo?AdidasOldSchool je napisao/la:Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Ja hocu da kazem da frajer nije igrac za repke i da ga ne treba zvati na reprezentativna okupljanja uopste.
harishp je napisao/la:Isto tako mozes imati kontra pitanje i navesti,sta je Vrsajevic tako crno i zlo uradio u ove dvije tekme.AdidasOldSchool je napisao/la:Nisu mi jasni ovi forumasi koji "brane" Vrsajevica i njegove nastupe za repku parolom "Ma dobar je, bori se, igra srcem, ginuo je za svaku loptu, . . ." i sl. Pa valjda je ta borba i igra srcem duznost i obaveza svakog igraca - profesionalca kad igra za svoj klub, a o utakmicama za nacionalni tim nema potrebe pricati. Borio bih se i ja, (nadam se i svaki od vas), kad bi me selektor stavio da igram, to je valjda logicno.
Ocito da nisi upucen u istoriju repke BIH bilo a selekcije ili U-21 koja je isto tako povezana.
Avdija nije tek onako prvi put pod BIH grbom.Momak je igrao u mladoj repci sa generacijom Salihovica,Vede,ibricica i to vrlo dobro.Znaci momak nije od jucer.
Nije fazon braniti ali isto ni napadati momka,jer fakat ma koliko ko htio da docar da je ovaj napravio nesto katastrofalno u igri repke tokom ova dva meca.Tesko da ce to uciniti.
Cuj nije nista negativno uradio, pa je l' to trebao zabiti autogol da bi ti rekao da je los bio. Covjece, svaku loptu koja je isla na njega ili je izgubio u duelu, ili je otisla u gol-aut, o centar-sutevima i namjestanju na desnu da ne govorim. Kakve veze ima to sto je igrao za mladu repku, ako sad nije igrac za A reprezentacije. Igrao je i Stilic za mladu i jos dosta igraca, pa ih sad nema na okupljanjima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ispade Avdija jedini igrac koji se stima na odredjenu nogu. Uostalom niste pratili zna covjek igrati i lijevom. Koliko toliko. A to da nije bek
govori koliko ga pratis.

Celik!3,2,2.
pape je prezadovoljan avdijom i on ostaje u reprezentaciji a cocalic ce da zaigra kad mu kosa naraste ili kad amaw bude selektor
Kad Bosnjo navali na nekoga ne zna da stane. Samo nije li igrac dovoljno cool , ne prsa se Bosanstvom , nema zalizaka i frizurica .. Samo zato i zbog brzine mi je Avdija postao drag igrac. Momak usao na pogresnu stranu bez pogovora trcao borio se . Lakse je prodirao nego I lulic i Salihovic , loopta iz ledja sprint i to je to. Jednostavnost fudbalske igre .. al neka buducnost ce sve pokazati ...
Uglavnom jedan od jacih poteza Safeta Susica sigurno, uvodjenje ovih brzih momaka u repku.
Uglavnom jedan od jacih poteza Safeta Susica sigurno, uvodjenje ovih brzih momaka u repku.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 13 sep 2012, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- LarryDavid
- Kontakt:
potpis...kimbo je napisao/la:Kad Bosnjo navali an nekoga ne zna da stane. Samo nije li igrac dovoljno cool , ne prsa se Bosanstvom , nema zalizaka i frizurica .. Samo zato i zbog brzine mi je Avdija postao drag igrac. Momak usao na pogresnu stranu bez pogovora trcao borio se . Lakse je prodirao nego I lulic i Salihovic , loopta iz ledja sprint i to je to. Jednostavnost fudbalske igre .. al neka buducnost ce sve pokazati ...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Avdija je odigro kako zna najbolje...Nije kao Messi,al je Messi za Viscu,Cocalica,Svraku,Bekrica cak i za Amawa je igracina
Jedino je od njeg bolji Bogicevic 

::::SAMO ČELIK::::
A jesi lud u p*zdu materinuzamorano je napisao/la:Avdija je odigro kako zna najbolje...Nije kao Messi,al je Messi za Viscu,Cocalica,Svraku,Bekrica cak i za Amawa je igracinaJedino je od njeg bolji Bogicevic

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.