Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
kod mene je Cookie, k'o neka razlika
neću ti ništa reći za Xperiu, ako ti se sviđa, uzmi
a već nekad objasnih (ali ću ponoviti) da mi je lakše uzeti mobitel u Telecomu radi plaćanja na rate...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TheVerminator
- Kontakt:
Meni je rekao covjek, u mojoj zgradi ima radnju, uzimaj ili SE ili Samsung ništa više od mobitela ne valja..anonimni je napisao/la:kod mene je Cookie, k'o neka razlikaneću ti ništa reći za Xperiu, ako ti se sviđa, uzmi
a već nekad objasnih (ali ću ponoviti) da mi je lakše uzeti mobitel u Telecomu radi plaćanja na rate...
Ako ćeš u Telecomu, onda ti je ovaj najbolji, jer kako sam shvatio ti si preko UltraPlus
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Samsung nisam im'o, al' ti mogu potvrditi ovo za Sony Ericsson, im'o sam K750i nekad, brat ga nosio godinu i po, ja ga nosio još tol'ko, razvalio mu sve tipke
i radio je
yap, al' ja tu Xperiu ne vidim na stranici (ili je pod drugim imenom
)
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TheVerminator
- Kontakt:
Nema je u Telecomu, to je ova: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... o-3734.php" onclick="window.open(this.href);return false;anonimni je napisao/la:Samsung nisam im'o, al' ti mogu potvrditi ovo za Sony Ericsson, im'o sam K750i nekad, brat ga nosio godinu i po, ja ga nosio još tol'ko, razvalio mu sve tipkei radio je
)
Imao sam i ja SE K310i, šta sam mu sve radio, a on i sad može posluziti
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
e ništa onda
i ovaj bi mog'o da znam gdje je, samo ako su ti mali prsti
i ovaj bi mog'o da znam gdje je, samo ako su ti mali prsti
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bio je Neo V u ponudi, mozda nemaju na web stranici, nazovi i pitajTheVerminator je napisao/la:Nema je u Telecomu, to je ova: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... o-3734.php" onclick="window.open(this.href);return false;anonimni je napisao/la:Samsung nisam im'o, al' ti mogu potvrditi ovo za Sony Ericsson, im'o sam K750i nekad, brat ga nosio godinu i po, ja ga nosio još tol'ko, razvalio mu sve tipkei radio je
)
Imao sam i ja SE K310i, šta sam mu sve radio, a on i sad može posluziti
Jel istina da nokia polako propada? Neki dan pricamo u mobitelima i rece prijatelj nokia propada.
Po meni je samsung najjaci.. Cujem apple se zalio na njih da ne smiju izbaciti s III u prodaju dok oni peticu ne izbace na trziste kao oni ukrali neku njihovu ideju.. Sto se mene tice samsung je generaciju ispred njih.
Po meni je samsung najjaci.. Cujem apple se zalio na njih da ne smiju izbaciti s III u prodaju dok oni peticu ne izbace na trziste kao oni ukrali neku njihovu ideju.. Sto se mene tice samsung je generaciju ispred njih.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nokia ne propada i ne propada, napustili su svoj OS koji je ima najvise korisnika, prije toga su i najavili gašenje platforme, tako da su ogromne usere ostavili na cjedilu, naravno neki su presli na Appleov iPhone i ostale telefone s Androidom, dosao Stephen Elop koja je to njegova krivica i jos uzeo Windows Phone OS kao primarnu platformu, vidjet cemo sad 5. oktobra sta ce Nokia predstavtiti, ako im ne uspije to, kazu da imaju plan B pa cemo vidjeti.
neke stranice sa aplikacijama igricama i ostalim za telefon osim mobile9

DRUG NEBI TI PUNCA
mobile24,zedge i kume koji si mobitel uzeo ??bagrcavi je napisao/la:neke stranice sa aplikacijama igricama i ostalim za telefon osim mobile9![]()
![]()
Eh, treba mi jedan da se razumije oko ovih launchera na androidu, al jedan strucniji xd
na pp
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
E ovako.Imam ovaj Samsung

I do prije 2 mjeseca sam mogao normalno pristupiti na internet putem Wi-Fia il preko kredita.No sad ne uspijevam te mi samo izbaci DNS Failed ili prestane ucitivati stranicu.Kako da rijesim to?Da prijevim ponovo net il?
Btw.Da li postoji nacin kako da ovom istom mobitelu updatujem softwere?

I do prije 2 mjeseca sam mogao normalno pristupiti na internet putem Wi-Fia il preko kredita.No sad ne uspijevam te mi samo izbaci DNS Failed ili prestane ucitivati stranicu.Kako da rijesim to?Da prijevim ponovo net il?
Btw.Da li postoji nacin kako da ovom istom mobitelu updatujem softwere?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Treba mi pomoc oko androida
naime, kad skidam nesto sa google marketa, neku aplikaciju il igricu od recimo 20 MB, i instaliram je, i kasnije izbrisem, da li mi negdje u telefonu ostaje ta instalacija od 20mb il se i ona odma brise sa aplikacijom ? Jer kad idem na g. market, prvo moram nesto skinuti pa tek onda instalirati..nadam se da ste skontali bit pitanja 
Hvala unaprijed..
Hvala unaprijed..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ti kad skines s marketa ujedno ti se i instalira igra, kad je izbrises ostane ti samo folder od te igre, al velicine 0 mb, to mozes izbrisati kad uudjes u file manager i odma ces naci taj folder
a drugo je ako skines .apk file recimo igra od 20 mb, instaliras, kasnije izbrises, ostace ti taj .apk file u telefonu
mozda te skontao najbolje
a drugo je ako skines .apk file recimo igra od 20 mb, instaliras, kasnije izbrises, ostace ti taj .apk file u telefonu
mozda te skontao najbolje
- Papastathopoulos
- Kontakt:
skontao sam druze, hvala ti 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ko zeli jednu pravo kul aplikaciju za Android neka mi se javi na pp,nece pozalit' 
- moustapha
- Kontakt:
U cemu je poenta da je dijelis putem pp-a kad mozes ovdje postviti link.alacious je napisao/la:Ko zeli jednu pravo kul aplikaciju za Android neka mi se javi na pp,nece pozalit'
#divovi
De stavi ovdje ako nije problem, ako jeste posalji na pp..alacious je napisao/la:Ko zeli jednu pravo kul aplikaciju za Android neka mi se javi na pp,nece pozalit'
Nije free apk
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alemsa, MaroonBjelave, PingoFTW, samoposmatram i 43 gosta.