FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 11 sep 2012, 14:53

merdanovic je napisao/la:
underPFC je napisao/la:Čak 18 igrača koji su licencirani za LE je izdanak partizanove škole,sa time se nijedan klub iz LE ne može pohvaliti! :)
Eh,da ostali imaju ograničenja u registriranju.Da moraju više poraditi na omladinskoj školi Partizan bi bio mnogo uspiješniji.
Pa postoje ogranicenja prilikom registracija. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 12 sep 2012, 13:13

U prijateljskom meču u Šapcu Mačva je pobedila izmenjeni sastav Partizana sa 2-1. Utakmica je odigrana u predivnom ambijentu.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2012, 18:28

Opet Proleter. :roll: Pa do kada vise. :lol:
Ovo je treci put u poslednjih pet godina cini mi se da sa njima igrate u kupu.

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 13 sep 2012, 18:34

Tole :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2012, 20:15

Jednom nas umalo izbacise...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 13 sep 2012, 23:02

Nije Proleter nimalo naivan rival,tim pre što se igra jedna utakmica,gde je sve moguće. ;)
Apsolutno ozbiljno shvatiti ovaj meč i nebi trebalo biti problema da se prva prepreka u kupu Srbije prebrodi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 00:25

Partizan doveo Zarka Tomasevica na mesto stopera.Zarko je vec bio u omladinskim kategorijama Partizana,ali je pre prelaska u prvi tim otisao u omladince Mornara odakle prelazi u portugalski Nacional a onda na pozajmicu u Madeiru.
22 godine ima.

Ovaj mi se potez bas i ne svidja preterano jer sa njegovim dolaskom stvara se ogromna konkurencija Ostojicu za mesto pored Ivanova jer sada su tu i Tomasevic i Sretenovic,a tu je i Stankovic. :(

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 sep 2012, 10:41

Ostojić da je normalan kao što nije sam bi shvatio da on nije kvalitet za Partizan.
Toliko je grešio da je to strašno,mladost, pa dobro mlad je i Savić bio pa je dokazao klasu. Partizan doveo još jedno solidno rešenje za štopera,s tim što ćemo videti kako će to izgledati ko će uz najboljeg štopera lige Ivanova biti u paru.
Sledi nam utakmica sa kulskim Hajdukom,pa onda paklen raspored utakmica na tri fronta.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 sep 2012, 10:52

Šampion dočekuje Kuljane, meč će obeležiti povratak Marka Šćepovića, ali i start za nekolicinu mladih igrača koji će biti osnova tima u narednim godinama.

Crno - beli u četvrtak počinju evropsku jesen, ali Nefči neće skrenuti fokus sa utakmica sa Kuljanima.

Kako reče Vladimir Vermezović juče, rival se mora poštovati, a nije najbolji trenutak da se igra protiv Hajduka.

"Promenili su trenera, to može da samo po sebi predstavlja pomak i da se povoljno psihološki odrazi na tim", komentarisao je juče trener crno - belih.

Njegov tim protiv Hajduka otpočinje seriju mečeva u domaćim takmičenjima i Evrop, praktično igraće tri utakmice nedeljno. To nameće princip rotacije, a danas će navijači Partizana videti nekoliko momaka kojima pripada budućnost.

Pre svih tu je Džigi Ninković koji je već pokazao u dresu mlade reprezentacije koliko vredi, ali i Mitrović koji će danas početi meč u samom špicu. Na klupi je mesto rezervisano za Marka Šćepovića, oporavio se od povrede kolena, posle desetak meseci ponovo bi mogao da se nađe na terenu, u finišu meča.

Još je neizvesno hoće li Vermezović mešati karte u odbrani, ako se odluči za takav potez debi čeka i novajliju Sretenovića. U timu neće biti Nemanje Tomića zbog povrede.

Kuljani su redovna mušterija Partizana, u poslednjih deset mečeva, jednom su osvojili bod, a tri i po godine crno - belima nisu dali gol.

Meč se igra u večernjem terminu, od 21 čas, prenos je na "Areni sport".

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 15 sep 2012, 11:55

Evo prilike da vidim tog Sretenovića u odbrani :D i ako bog da oporavljenog Marka Šćepovića..Pa da na osnovu njihove igre,naročito oovog prvog zaključim kako ćemo proći u LE :mrgreen: :lol: Sretenović mi je zadnja nada da odbrana može izgledati bolje neg što je dosad izgledala 8-)
Mens sana in corpore sano.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 13:15

underPFC je napisao/la:Ostojić da je normalan kao što nije sam bi shvatio da on nije kvalitet za Partizan.
Toliko je grešio da je to strašno,mladost, pa dobro mlad je i Savić bio pa je dokazao klasu. Partizan doveo još jedno solidno rešenje za štopera,s tim što ćemo videti kako će to izgledati ko će uz najboljeg štopera lige Ivanova biti u paru.
Sledi nam utakmica sa kulskim Hajdukom,pa onda paklen raspored utakmica na tri fronta.
Ostojic je meni izuzetan potencijal,samo treba fino da se izbrusi.Da je Stanojevic ostao mislim da bi to bila druga prica.Mnogo vise u sebi ima materijala nego npr.Stefan Savic(ovaj koji je trenutno u Partizanu,a koji se navodi kao super talenat).

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 15 sep 2012, 13:27

Ma Ostojić mali ima neviđeni potencijal,samo treba nastaviti da se radi sa njim,možda će i ova konkurencija njemu značiti dobro,jer će morati da se dokazuje i da nastavi sa jakim treninzima,da se ne umisli kao pola njih.Pravi primjer mu treba biti Nastasić,koji je prvenstveno izborio status prvotimca u Fiorentini da bi mu to uz dobre igre dalo šansu da se dokaže u A timu Srbije,što je momak na veoma dobar način i iskoristio i doveo sebe u poziciju da igra za jedan od najboljih svjetskih klubova.Nadam se da će i Ostojić krenuti njegovim putem,jer bi to mnogo značilo za naš fudbal.
$ ? $ ? ? " " ".

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 sep 2012, 13:31

Nigde nisam rekao da je Ostojić katastrofa,već da su njegove partije sa početka sezone očajne,mnogo početničkih grešaka,neiskustvo i da u ovom trenutku ne može pomoći Partizanu na pravi način. Valjda mu neće pasti samopouzdanje gledajući tekme sa tribina ili klupe,jer sigurno u ovom momentu ne zaslužuje mesto startera....

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 sep 2012, 13:36

Sigurdsson je napisao/la:Ma Ostojić mali ima neviđeni potencijal,samo treba nastaviti da se radi sa njim,možda će i ova konkurencija njemu značiti dobro,jer će morati da se dokazuje i da nastavi sa jakim treninzima,da se ne umisli kao pola njih.Pravi primjer mu treba biti Nastasić,koji je prvenstveno izborio status prvotimca u Fiorentini da bi mu to uz dobre igre dalo šansu da se dokaže u A timu Srbije,što je momak na veoma dobar način i iskoristio i doveo sebe u poziciju da igra za jedan od najboljih svjetskih klubova.Nadam se da će i Ostojić krenuti njegovim putem,jer bi to mnogo značilo za naš fudbal.
Iskreno porediti Matiju sa Ostojićem nema smisla, Matija daleko veći potencijal u omladinskoj školi... O tom Saviću koga devil spominje takođe. Jedina dva momka koja su kroz omladinsku a kasnije i na pozajmicama zaslužila da dobiju pravu priliku a nisu dobili su Jojić i Brašanac. I toliko mi je krivo što evidentno se ne ceni trud i rad sve ove godine tih momaka....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 13:54

Savic je '94 godiste tako da jos ni u planu nije njegovo posudjivanje nekome.Ove sezone je bio sa prvim timom,ali je odluceno da se vrati medju omladince,dakle ne ni u Teleoptik.

Veceras utakmica Hajdukom u 21:00.Ako ne bude neka kisa balila moglo bi se to i otici.Bice dosta golova.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 23:52

Izuzetna sprdacina od utakmice.Od samog pristupa igre kod obe ekipe,do gledalaca.Jbt opet ni 3000 na tribinama. :roll: :oops:
Partizan trpao i onda stao,to najvise mrzim kod nasih ekipa.Trpaj bre do kraja kada ti se nudi protivnik a ne da stajes.S.Scepovic odlican,na kraju stao i na gol nakon crvenog Petrovica.Pre toga gol i asistencija.Jojic mali odlican,Mitrovic sasvim pristojan.

Igrom Partizana bas i nisam zadovoljan i tesko da iko moze i biti ko planira titulu i nesta vise u EL.Ali realizacijom se svakako mora biti zadovoljan tacnije prezadovoljan.

Hajduk sa druge strane psihicki totalno odsutan iz utakmice.Cak i u vreme dok je Dzomba pustao Partizan nisu delovali ovakvi.Definitivno se vidi da su katastrofalni ove sezone,da je odlazak nekih kljucnih igraca prosle sezone itekako primetan,da nisu zamene dosle,da je odlazak Kaplanovica bio u pogresnom momentu,te da Delic njegov pomocnik koji je vodio Hajduk u ovome mecu jos uvek nije zreo za takav poduhvat.Morace oni koliko u ponedeljak-utorak da nadju novog sefa inace im se ne pise dobro.Do sada ekipa koja je ponajmanje pokazala u ovih prvih par kola.Ako ovako nastave nece mi biti nimalo zao da ih gledam u Prvoj ligi sledece godine.

Poseta katastrofa.Jbt zar nije bilo jos ljudi koji su kao ja ocekivali kisu golova,a jos pri tome kada se znalo da svaki kupljeni komplet ulaznica za EL donosi besplatan ulaz za ovaj mec.JBt nije moguce da nije vise kompleta kupljeno.Nadam se da gresim. :roll:

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 16 sep 2012, 14:32

? $ " $ 5-2. Важно је ? ову " $ " " ?, $ " $ са " " $ је $ је ' /,а " $ су " $ " $ %.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 sep 2012, 15:01

GT1970 je napisao/la:? $ " $ 5-2. Важно је ? ову " $ " " ?, $ " $ са " " $ је $ је ' /,а " $ су " $ " $ %.

Neka se ponovi Egaleo iz 2004. :D
Mens sana in corpore sano.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 sep 2012, 18:52

& се " :) " теже ?,? по " ? $ него $ .

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 17 sep 2012, 22:47

GT1970 je napisao/la:? $ " $ 5-2. Важно је ? ову " $ " " ?, $ " $ са " " $ је $ је ' /,а " $ су " $ " $ %.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=643920" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []