KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Bijeljinacity
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la Bijeljinacity » 06 sep 2012, 15:58

KK iduca sezona vec placu!!!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 06 sep 2012, 18:27

Bijeljinacity je napisao/la:KK iduca sezona vec placu!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAH!! :lol:
Jos jedan padobranac.

Ne znam ja ko place po novinama, i za tebe info da vise nismo KK Sledeca Sezona vec KK Drzavni Projekat u vasim izjavama, ali kazem ja ovde mnogi idu kako vjetar duva. ;)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 06 sep 2012, 18:39

[youtube][/youtube]

Zufer Avdija jedna od najvecih igrackih legendi KKCZ o Partizanu i Zvezdi.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 06 sep 2012, 23:52

У праву је Зуфер,? у ".... $ " у % " је % " уважаван,& је $, & - " " у $.То паре не &!

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 09 sep 2012, 22:19

Partizan pobedio MZT, debitovao Tomas
Košarkaši Partizana odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za predstojeću sezonu, i pobedili. Crno-beli su savladali šampiona Makedonije MZT i tim koji će se takmičiti u ABA ligi naredne sezone, rezultatom 81:69 (23:22, 16:17, 24:16, 18:14).

Trener Duško Vujošević je na proveru stavio mogućnosti novog pojačanja Torija Tomasa, američkog pleja koji je debitovao za novi klub. Na svom debiju Tomas je zabeležio 11 poena, Gordon je upisao 16, a Gagić 14. U redovima gostuju najefikasniji bio je doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Uroš Nikolić sa 26 poena.

Prvu petorku srpskog šampiona činili su Gordon, Čakarević, Vesterman, Milutinov i Bogdanović. Podsećamo da je MZT dan ranije poražen i od kragujevačkog Radničkog u hali "Jezero".

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 10 sep 2012, 11:38

Gagić opet dvocifren... Nadam se da će nam Dule dati još jednog krštenog centra za reprezentaciju. Jedva čekam EL da ga vidim na delu protiv najboljih. Na svakoj pripremnoj je imao dvocifren broj poena.
I think I'm a pussy one.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 10 sep 2012, 19:48

Ma u Gagiću i Vestermanu smo dobili dva sjajna igrača,ne mogu dočekati taj oktobar i početak sezone.... Stvarno sam ubeđen da Partizan sa ovako dosta kvalitetnim sastavom može uspešno igrati na svim frontovima,iako isto tako sam još ubeđeniji da će ovaj tim tek sezone 2013/2014 doći do svog potpunog sjaja....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 sep 2012, 19:51

Mada , dobro bi dosao pod kosem neki kapitalac.
4 il 5 , nebitno.

Novica bi bio naravno najbolje rijesenje.
a Westerman je covjek na zadatku i mislim da ce u naredne dvije godine biti lider ovog novog Partizana.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 sep 2012, 23:09

Texi je napisao/la:Gagić opet dvocifren... Nadam se da će nam Dule dati još jednog krštenog centra za reprezentaciju. Jedva čekam EL da ga vidim na delu protiv najboljih. Na svakoj pripremnoj je imao dvocifren broj poena.
prepostavljam da mislis na srpsku reprezentaciju pa me zanima poslje krstica (koji nije potpuno produkt duleta) koji je zadnji kapitalni centar kojeg je dule proizveo za srbiju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 sep 2012, 00:57

Mislim da idete iz krajnosti u krajnost.

Na pocetku je bilo sumnje oko Gagica da ce biti u 12,a sada ocekujete novog Pekmena.Mnogo ce on muke imati sa faulovima,rano ce ulaziti u problem i ne ocekujte 20p i 10sk svaku tekmu,bice tu oscilacija losih partija.Tek one tamo sezone se moze od njega ocekivati neka konstantnost.Jos jednom pojacanje pod kosem ce sigurno doci,kada videcemo...
prepostavljam da mislis na srpsku reprezentaciju pa me zanima poslje krstica (koji nije potpuno produkt duleta) koji je zadnji kapitalni centar kojeg je dule proizveo za srbiju
A ciji je Krstic to produkt jos?

Zadnji neka bude Kosta Perovic,u prosloti Vlade Divac....pa i Pekovic bi bio nas da nije bilo odcepljenja CG.

Nego ti to sumnjas u Duletov rad sa visokim igracima ili?

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 11 sep 2012, 11:34

nerminh74 je napisao/la:
Texi je napisao/la:Gagić opet dvocifren... Nadam se da će nam Dule dati još jednog krštenog centra za reprezentaciju. Jedva čekam EL da ga vidim na delu protiv najboljih. Na svakoj pripremnoj je imao dvocifren broj poena.
'' Nadam se da će nam Dule dati još jednog krštenog centra za reprezentaciju. '' nije bilo u smislu Dule nam je već dao ( iako jeste ), nego jednog već imamo, nadam se da ćemo dobiti i drugog. Može i Kari, Robija, Džikić, Jovanović, Vlada Vukoičić ( :lol: ), nebitno je... Bilo koji naš trener, ali samo da dobijemo još jednog centra.

A Dule ima materijala u vidu Gagića i Muslija, i što je najbolje može da izvuče najbolje iz ove dvojice. ;)
I think I'm a pussy one.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 12 sep 2012, 13:15

Videćemo mi u kakvoj je formi Musli. Nesumnjivo da je veliki talenat bio,ali se bojim da ga je Španija baš stagnirala i da je dosta izgubio,nadam se da ipak uz veliki trud može opravdati očekivanja.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 sep 2012, 13:25

underPFC je napisao/la:Videćemo mi u kakvoj je formi Musli. Nesumnjivo da je veliki talenat bio,ali se bojim da ga je Španija baš stagnirala i da je dosta izgubio,nadam se da ipak uz veliki trud može opravdati očekivanja.
Dule će sve da uradi, samo je na Musliju da to isprati ...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2012, 22:19

DANTES je napisao/la:
underPFC je napisao/la:Videćemo mi u kakvoj je formi Musli. Nesumnjivo da je veliki talenat bio,ali se bojim da ga je Španija baš stagnirala i da je dosta izgubio,nadam se da ipak uz veliki trud može opravdati očekivanja.
prije ce gagic isplivati, pogotovu sto je tip kakve dule voli tj. balvan koje on onda fino brusi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 sep 2012, 04:10

Nermine koliko si puta gledao Gagica?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 sep 2012, 21:34

sasagmp je napisao/la:Nermine koliko si puta gledao Gagica?
4-5 sve u dresu hemofarma, malo u aba malo u srpskoj ligi
zesca sirovina (ne glup), ali jak kao bik i borben, tehnika nikakva, ali mi se cini da je veoma voljan uciti

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 13 sep 2012, 23:04

DANTES je napisao/la:
Naravno,ali ne treba zaboraviti da je Dule u onom najuspešnijem delu svoje trenerske karijere zadnjih godina kao svoje pomoćnike imao Džikića i Jovanovića,danas njih nema,tu je Vujke i neki novi ljudi. ;) Ne sumnjam da Gagić želi učiti da postane bolji pitanje je samo da li ima zaista ogroman potencijal ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 sep 2012, 23:16

nerminh74 je napisao/la:
zesca sirovina (ne glup), ali jak kao bik i borben, tehnika nikakva, ali mi se cini da je veoma voljan uciti
Mislim da gresis ili da jednostavno je pruzao lose partije u tim utakmicama.

Prosao je skolu Crvene Zvezde i po meni je skolovaniji igrac od Muslija(za kojeg bi pre rekao da je sirovina),kada kazem to mislim da ima bolji ledjnu tehniku.U Zvezdi nije dobio adekvatnu sansu i nakon toga odlazi u Mornar,posle i Hemofarm(gde je takodje imao manju minutazu sve do pred kraj prvenstva u kojoj je nagovestio svoj fizicki prvenstveno potencijal).
Cuo sam da je u glavi (bio) tanak da je voleo da popije koju vise,medjutim po istim tim pricama to je sada iza njega i jako se posvetio basketu,treningu pogotovo sto ima mogucnost kod Duleta da postane zver.Ima telo,ima tehniku i solidnu brzinu(sto u tranziciji,sto u samoj igri 1 na 1) i ima strucnjaka za izbacivanje kvalitetnih visokih igraca.Na njemu je da uci,trenira i da talenat pretoci u suvi kvalitet koji ce doneti rezultate kako Partizanu tako i reprezentaciji Srbije.

Ponavljam ne treba sada od njega previti ne znam sta niti previse ocekivati.Bice tu mnogo nerviranja nas navijaca,brzih ulazaka u probleme sa faulovima,ali na nama je da damo podrsku i da istrpimo ne samo njega nego i Muslija,Bogdana,Lea,Andjusica,Bertansa i druge.Posle Koste Perovica i njegovih bravura sa loptom nista mi nece padati tesko,kad sam njega istrpeo istrpecu sve :mrgreen:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 sep 2012, 23:24

sasagmp je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Mislim da gresis ili da jednostavno je pruzao lose partije u tim utakmicama.

Prosao je skolu Crvene Zvezde i po meni je skolovaniji igrac od Muslija(za kojeg bi pre rekao da je sirovina),kada kazem to mislim da ima bolji ledjnu tehniku.U Zvezdi nije dobio adekvatnu sansu i nakon toga odlazi u Mornar,posle i Hemofarm(gde je takodje imao manju minutazu sve do pred kraj prvenstva u kojoj je nagovestio svoj fizicki prvenstveno potencijal).
Cuo sam da je u glavi (bio) tanak da je voleo da popije koju vise,medjutim po istim tim pricama to je sada iza njega i jako se posvetio basketu,treningu pogotovo sto ima mogucnost kod Duleta da postane zver.Ima telo,ima tehniku i solidnu brzinu(sto u tranziciji,sto u samoj igri 1 na 1) i ima strucnjaka za izbacivanje kvalitetnih visokih igraca.Na njemu je da uci,trenira i da talenat pretoci u suvi kvalitet koji ce doneti rezultate kako Partizanu tako i reprezentaciji Srbije.

Ponavljam ne treba sada od njega previti ne znam sta niti previse ocekivati.Bice tu mnogo nerviranja nas navijaca,brzih ulazaka u probleme sa faulovima,ali na nama je da damo podrsku i da istrpimo ne samo njega nego i Muslija,Bogdana,Lea,Andjusica,Bertansa i druge.Posle Koste Perovica i njegovih bravura sa loptom nista mi nece padati tesko,kad sam njega istrpeo istrpecu sve :mrgreen:
pa sada si napisao opsirno ono sto sam ja htjeo reci, sem cinjenice da ima tehniku jer ono nekoliko partija nisam je vidio, a slobodna su mu bila :o , a znam da je bio zvezdino djete tj. procitao sam, a procitao sam da ga je zvezda pokusala i vratiti

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 sep 2012, 23:49

E ali ta tehnika ga svakako razlikuje od puke sirovine :D

Bacanja 75% uspesnosti prosle sezone u ABA ligi.Pogodio 33 od ukupno 44.Po meni za centra odlican procenat.

Ne kazem da je odlican igrac,ali da je odlican potencijal(po meni veci od Muslija) svakako jeste.Ima predispozicije da postane odlican centar.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.