FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@HzSm
Znas kad moze biti kad osvoji trofeja koliko je Zeba. Kad bude najbolji asistent lige i uz to proglasen najboljim igrace lige. Do tada ti mozes samo u svojoj kuci sanjati da je najbolji, naravno s Sesarom.
Znas kad moze biti kad osvoji trofeja koliko je Zeba. Kad bude najbolji asistent lige i uz to proglasen najboljim igrace lige. Do tada ti mozes samo u svojoj kuci sanjati da je najbolji, naravno s Sesarom.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- Crni gavran
- Kontakt:
Da se i ja malo ubacim u temu Huseinovic vs Zeba
Huseinovic je fudbaler koji je ostvario najbolji tranfer iz bilo kojeg kluba u PL Sloboda (Tuzla/
Werder/BREMEN/. Sa 18 godina bio je najbolji igrac Slobode i kapiten Slobode. U to doba Ciro je bio selektor i bio je kandidat i za A selekciju, dakle strasan talenat i veliki igrac. E sad vjerovatno mu je slava udarila u glavu, nesportski zivot ovo ono udebljao se 15 kg i to ga je sputavalo d abi u Bunes ligi mogao ista da pokaze. Medjutim u ovoj PL je i takav jedan od boljih igraca.
Zajko Zeba je ubjedljivo proteklih godina najbolji igrac bez premca, igrac poteza, vjest u duel igri, slobodnjake izvodi perfektno. Jad gledam igrace iz A selekcije, nista losiji od Ibricica, a sigurno je bolji od Svrake i Sesara.
E sad ko je bolji tesko je reci, Said je jaci fizicki, ko tenk je probija protivnicke odbrane ko od sale(tako i Zeljinu)
, Zajko Zeba je sa druge strane bolji tehnicar, moje misljenje je ovdje nerjeseno

Huseinovic je fudbaler koji je ostvario najbolji tranfer iz bilo kojeg kluba u PL Sloboda (Tuzla/

Zajko Zeba je ubjedljivo proteklih godina najbolji igrac bez premca, igrac poteza, vjest u duel igri, slobodnjake izvodi perfektno. Jad gledam igrace iz A selekcije, nista losiji od Ibricica, a sigurno je bolji od Svrake i Sesara.
E sad ko je bolji tesko je reci, Said je jaci fizicki, ko tenk je probija protivnicke odbrane ko od sale(tako i Zeljinu)

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Evo covjek pokusao objasniti fino. Dzaba to ti njima pises. Kazu Said u reprezentaciji. Gledam sad ove dvije tekme i vidim kako trci Misimovic, Pjanic i sjetim se Saida kad ne moze da hoda poslije 35 minuta. Da umres od smijeha. Kaze ovaj gore dominira ligom. Cijeli Prijedor dosao samo da njega gleda. Zamisli PrijedorCrni gavran je napisao/la:Da se i ja malo ubacim u temu Huseinovic vs Zeba![]()
Huseinovic je fudbaler koji je ostvario najbolji tranfer iz bilo kojeg kluba u PL Sloboda (Tuzla/Werder/BREMEN/. Sa 18 godina bio je najbolji igrac Slobode i kapiten Slobode. U to doba Ciro je bio selektor i bio je kandidat i za A selekciju, dakle strasan talenat i veliki igrac. E sad vjerovatno mu je slava udarila u glavu, nesportski zivot ovo ono udebljao se 15 kg i to ga je sputavalo d abi u Bunes ligi mogao ista da pokaze. Medjutim u ovoj PL je i takav jedan od boljih igraca.
E sad ko je bolji tesko je reci, Said je jaci fizicki, ko tenk je probija protivnicke odbrane ko od sale(tako i Zeljinu), Zajko Zeba je sa druge strane bolji tehnicar, moje misljenje je ovdje nerjeseno
![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma Said je ****, ne znam fakat sta ovakva taraba radi u FKS. Treba ga sutnut 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@ pile haj ti objasni nama kako ono lopta prelazi crtu pusti se ti Saida i Sarajeva. Ti i pranoični nama objasnite sve da skontamo mi koji pojma nemamo kako sve ovo funkcioniše pošto smo mi glupi i samo čekamo šta ćete nam vi reći.
Utakmica. Nekako su mi najdraže utakmice sa Veležom u ovoj ligi i svaki put se radujem njihovom dolasku na Koševo kako njih tako i njihovih navijača. Šteta je što su u situaciji da preživljavaju ali sam siguran da će izaći iz ove krize koja ih drma godinama.
Uvijek se sjetim njihove generacije Tuce, Kajtaz, P. Jurić i toplo mi oko srca, to je bila simfonija
Rodjeni dobro došli na Koševo
Utakmica. Nekako su mi najdraže utakmice sa Veležom u ovoj ligi i svaki put se radujem njihovom dolasku na Koševo kako njih tako i njihovih navijača. Šteta je što su u situaciji da preživljavaju ali sam siguran da će izaći iz ove krize koja ih drma godinama.
Uvijek se sjetim njihove generacije Tuce, Kajtaz, P. Jurić i toplo mi oko srca, to je bila simfonija
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ako ti ja pokusam objasniti kako je lopta presla liniju, onda ces i ti meni objasniti kako je Hamzic dobio crveni i od kad je ono penal.hearts je napisao/la:@ pile haj ti objasni nama kako ono lopta prelazi crtu pusti se ti Saida i Sarajeva. Ti i pranoični nama objasnite sve da skontamo mi koji pojma nemamo kako sve ovo funkcioniše pošto smo mi glupi i samo čekamo šta ćete nam vi reći.
Ne zanima me uopce to, kao ni ta linija.
Evo ja cu ti objasnitiParanoja je napisao/la:Ako ti ja pokusam objasniti kako je lopta presla liniju, onda ces i ti meni objasniti kako je Hamzic dobio crveni i od kad je ono penal.hearts je napisao/la:@ pile haj ti objasni nama kako ono lopta prelazi crtu pusti se ti Saida i Sarajeva. Ti i pranoični nama objasnite sve da skontamo mi koji pojma nemamo kako sve ovo funkcioniše pošto smo mi glupi i samo čekamo šta ćete nam vi reći.
Ne zanima me uopce to, kao ni ta linija.
A direct free kick is awarded to the opposing team if a player commits any of the following seven offences in a manner considered by the referee to be careless, reckless or using excessive force:
• kicks or attempts to kick an opponent
Namjera da se napravi prekršaj se tretira potpuno jednako kao i sam prekršaj i dosuđuje se DIREKTNI slobodan udarac.
A prema Pravilu broj 14, kazneni udarac se dosuđuje ukoliko se ispuni bilo koji od 10 uslova za DIREKTNI slobodan udarac, unutar šesnaesterca.
A penalty kick is awarded against a team that commits one of the ten offences for which a direct free kick is awarded, inside its own penalty area and while the ball is in play.
http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... _12_en.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Stranica 34, Pravilo 12 - Prekršaji
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- HannahMontana
- Kontakt:
Pametnom dosta!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Kakva bolan pravila, golman nije ni taknuo igraca. Prvo sto nije crveni to nema sanse, a penal nek bude do sudije i moze i ne moze. Samim davanjem crvenog kartona za nista ste dobili sansu da pobijedite i opet su vam ljudi mogli dati gol da je onaj u 88 min. bio prisebniji. Uglavnom razvalili vas drugo poluvrijeme.
I sta je sad vasa poenta ovdje i sta hocete da kazete. Da zbog one linije se stima Zelji, a ja bih prije rekao da se vama to radi. Ali hele-nejse nebitno.
I sta je sad vasa poenta ovdje i sta hocete da kazete. Da zbog one linije se stima Zelji, a ja bih prije rekao da se vama to radi. Ali hele-nejse nebitno.
Paranoja je napisao/la:Kakva bolan pravila, golman nije ni taknuo igraca. Prvo sto nije crveni to nema sanse, a penal nek bude do sudije i moze i ne moze. Samim davanjem crvenog kartona za nista ste dobili sansu da pobijedite i opet su vam ljudi mogli dati gol da je onaj u 88 min. bio prisebniji. Uglavnom razvalili vas drugo poluvrijeme.
Bogami Fifina,dalje nisam citao jer bi ti izmisljao toplu vodu i postavljao neka nova pravila.Inovatoru.

A sudija je vidovnjak, pa zna šta je golman htio. Nije htio uzeti loptu, čudno, jer golmani obično loptu žele.
Namjera se odnosi na nešto drugo, a ne obični start. Sada bi svako uklizavanje golmana i pad igrača prije toga bila namjera golmana da ga sruši.
Namjera se odnosi na nešto drugo, a ne obični start. Sada bi svako uklizavanje golmana i pad igrača prije toga bila namjera golmana da ga sruši.
Zadnja izmjena: papir, dana/u 13 sep 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jesi ti lud Boga ti. Uzmi snimak i pogledaj da ga nije dotako. Znaci ja sad ulazim u sesnesterac i padnem pored golmana iako me nije dotako to je penal. Jel to pravilo Fife? Ne pisi gluposti pravila, uzmi snimak postavi ovdje da zajedno pogledamo.SA1946 je napisao/la:Paranoja je napisao/la:Kakva bolan pravila, golman nije ni taknuo igraca. Prvo sto nije crveni to nema sanse, a penal nek bude do sudije i moze i ne moze. Samim davanjem crvenog kartona za nista ste dobili sansu da pobijedite i opet su vam ljudi mogli dati gol da je onaj u 88 min. bio prisebniji. Uglavnom razvalili vas drugo poluvrijeme.
Bogami Fifina,dalje nisam citao jer bi ti izmisljao toplu vodu i postavljao neka nova pravila.Inovatoru.
Namjera da se napravi prekršaj se tretira potpuno jednako kao i sam prekršaj i dosuđuje se DIREKTNI slobodan udarac.Paranoja je napisao/la:Pa jesi ti lud Boga ti. Uzmi snimak i pogledaj da ga nije dotako. Znaci ja sad ulazim u sesnesterac i padnem pored golmana iako me nije dotako to je penal. Jel to pravilo Fife? Ne pisi gluposti pravila, uzmi snimak postavi ovdje da zajedno pogledamo.SA1946 je napisao/la:Paranoja je napisao/la:Kakva bolan pravila, golman nije ni taknuo igraca. Prvo sto nije crveni to nema sanse, a penal nek bude do sudije i moze i ne moze. Samim davanjem crvenog kartona za nista ste dobili sansu da pobijedite i opet su vam ljudi mogli dati gol da je onaj u 88 min. bio prisebniji. Uglavnom razvalili vas drugo poluvrijeme.
Ocito da si ti malo zatupio.

Postavi ovdje klip. Ja ne znam postavio bih.
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 13 sep 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- HannahMontana
- Kontakt:
Sta smaras bolan vise!? Lik ti dao detaljno objasnjenje, stranicu, ako ne znas engleski kucaj GT i dobar ti, dobri mi......Aaaa lika neumornog1
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Samo nije objasnio gdje je bila namjera
Pa isao u Saidove noge,to je namjera da napravi prekrsaj,druga je stvar sto je ovaj pametan i preskocio,sacuvao noge,donio nam go a njima crveni.Sta ces,odavno je poznato da za Sarajevo pored fudbalskih sposobnosti moras imati i odredjeni vid inteligencije.papir je napisao/la:Samo nije objasnio gdje je bila namjera

Slažem se. Bjelica očigledno ima inteligenciju potrebnu za Sarajevo. Zar je tako teško reći, bila je greška???SA1946 je napisao/la:Pa isao u Saidove noge,to je namjera da napravi prekrsaj,druga je stvar sto je ovaj pametan i preskocio,sacuvao noge,donio nam go a njima crveni.Sta ces,odavno je poznato da za Sarajevo pored fudbalskih sposobnosti moras imati i odredjeni vid inteligencije.papir je napisao/la:Samo nije objasnio gdje je bila namjera
Sve kontam da uskočim u diskusiju, al' mi se nešto ne da. Baš me zanima, kako volje imate uvijek?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
I da nije bila namjera onemogucio ga je da dodje do lopte koju je Said vec prebacio preko njega (ne prejako, mogao je stici) i to je to.Penal kao sunce. Nije mu trebo dati crveni mozda ali penal cist ko suza.SA1946 je napisao/la:Pa isao u Saidove noge,to je namjera da napravi prekrsaj,druga je stvar sto je ovaj pametan i preskocio,sacuvao noge,donio nam go a njima crveni.Sta ces,odavno je poznato da za Sarajevo pored fudbalskih sposobnosti moras imati i odredjeni vid inteligencije.papir je napisao/la:Samo nije objasnio gdje je bila namjera
Trenutno korisnika/ca: admir1946, PeppermintSA, sarajevo19461987 i 17 gostiju.