Postao/la F.G.R. HARMANI » 14 sep 2012, 12:23
S trenutnim stanjem mi necemo u subotu dobiti Gorazde. Kako i mogi od vas misle,a i od igraca, glavni krivac za prokockane bodove je trener Nermin Karac. Bio je jedan od najboljih igraca Jedinstva u historiji, slazemo se, ali kao trener se bas i ne snalazi najbolje. Znaci, njegov pristup prema igracima je uzasan i brutalan. Samo tuca i psovka.
Ja sam bio svjedok kada je protiv Kaknja udario Milosa Galinog, nakon cega je ovaj rekao da vise nece trenirati. Po ulasku u autobus Cizmicu je rekao da pokupi stvari da ide za Sarajevo i da se vise ne vraca. Pojedini igraci su najavili da ce bojkotovati trening.
Ako cemo realno, igraci nisu nista daleko. Karac je u nekim stvarima u pravu, jer je njihovo zalaganje i igra protiv Rudara bila ravna katastrofi.
Sva ta desavanja, tako je to kod nas uvijek bilo, nista ne moze bez amaterizma. Ionako smo amateri i igramo amatersku ligu. Ako se sve realno sagleda ovakav scenarij je bio ocekivan kad-tad jer kod nas ljudi nisu sposobni ni za sta. Sto je rekao Sutko u Cliu "Mi Biscani nismo ni za cega nego za pive i da nam svira Zippo"
Bihac i Biscani hitno moraju rascistiti neke stvari u svojim glavama, jer ovaj grad tone u sve dublju dubiozu, na svim poljima.
Da li neko od vas zna s kakvim je ciljevima izasla uprava u javnost ili smo mi sami sebi procjenili da imamo ekipu koja moze da bude favorit. Ocigledno je neko ovdje lud ili se pravi lud. Nama dodju dva igraca i mi sebe vec proglasimo premijerligasima, pa se onda natovarimo na forume.
A to sto se tice te stranice, meni je stvarno zao, bila je korisna. Moje misljenje u vezi toga: Cijenim Alju i Stambija. Stambi se narocito u nekoliko navrata pokazao kao ljudina, u to sam se uvjerio, ali da se ne uvrijede zbog ovoga. Malo ko danas ista radi iz ljubavi. Sumnjam da su radili besplatno, a da nisu imali neki interes od te stranice.
I na kraju, uvijek pricamo o ljubavi, a jedva se desetak ljudi iskupi da da 15km za gostovanje u Kakanj. I onda se desava da nas pet policajaca prebija i povlaci pistolje, i da nas tjeraju sa stadiona, da nam psuju majku autonomasku. A drugi sjede za netom, cekaju rezultat, napisu statuse i naravno onda odose u grad sa tih istih 15km i naliju se na betonu. Ne daj boze koju subotu propustiti. Propade svijet.
Pozdrav Biscanima, navijacima i igracima Jedinstva.
nadamo se da ce se sve rascistiti na najbolji nacin.
MENI MOJE, A VAMA VASE