NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

kenanSN1996
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la kenanSN1996 » 13 sep 2012, 19:19

kenanSN1996 je napisao/la:
xxl je napisao/la:Koliko sam ja skupio info momci sto rade sajt su napadnuti iz kluba i valja je ljudima dokipilo a rade to dzaba tako can cuo danas
Istina je da ljudi rade dzaba . Stambi i Aljo vole Jedinstvo i uvijek su svoje pare davali da se stranica odrzi . Cuo sam da je Stambi cak dao Cizmicu nesto para da prezivi prije nekoliko mjeseci :?

xxl
Kontakt:

Post Postao/la xxl » 13 sep 2012, 19:38

i na kraju kako sam ja danas saznao napadnuti su aljo i stambi taj i da su odlucili da vise nista ne rade. sad ne znam jel to istina.

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 13 sep 2012, 19:47

Nista ne objavljuju , nikakvih novosti a na to jos svi sute . A mi navijaci sjedimo i gledamo , nista ne radimo . Ali jbg sta je tu je

xxl
Kontakt:

Post Postao/la xxl » 13 sep 2012, 19:54

kenanSN1996 je napisao/la:Nista ne objavljuju , nikakvih novosti a na to jos svi sute . A mi navijaci sjedimo i gledamo , nista ne radimo . Ali jbg sta je tu je
pa jel to znaci da jedinstvo vise nece imati web stranicu ???? :oops: :oops: :oops:

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 13 sep 2012, 20:06

xxl je napisao/la:
kenanSN1996 je napisao/la:Nista ne objavljuju , nikakvih novosti a na to jos svi sute . A mi navijaci sjedimo i gledamo , nista ne radimo . Ali jbg sta je tu je
pa jel to znaci da jedinstvo vise nece imati web stranicu ???? :oops: :oops: :oops:
Ne znam ja nista dok ne odem na trening i ne raspitam se . Bila je jos jedna stranica jedinstvo.ba ali je ugasena zbog nekog krsenja pravila , nesto tako . Vlasnici ove glavne stranice otpuzili dijete zbog tog krsenja a ono isto to radilo iz ljubavi .

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 13 sep 2012, 21:03

kenanSN1996 je napisao/la:
xxl je napisao/la:
Ne znam ja nista dok ne odem na trening i ne raspitam se . Bila je jos jedna stranica jedinstvo.ba ali je ugasena zbog nekog krsenja pravila , nesto tako . Vlasnici ove glavne stranice otpuzili dijete zbog tog krsenja a ono isto to radilo iz ljubavi .
Znas i sam kenane da je to dijete iznosilo dezinformacije, sture izvjestaje, slike sa utakmica su lose bile, tom djetetu je bilo ponudjeno da radi za glavnu stranicu, ali nije htio...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 13 sep 2012, 21:13

Ma znam sve to . Ono zadnje sto je napisao za onoga crnca nije trebalo biti objavljeno . On je bio na 2 treninga ja mislim i tu je bila pogreska sto je napisao da je na probi a nije bio . Lik nije imao papire niti je smio biti u drzavi i da je neko prijavio to policiji imali bi i mi a i on problema . Dao Bog da se vrati na svoje i da ljudi nastave raditi svoj posao :)

xxl
Kontakt:

Post Postao/la xxl » 13 sep 2012, 21:46

a izgleda da je nesto jako jako veliko u jedinstvo kad aljo i stambi,ljudi kojima je jedinstvo prije svega odustali od web stranice,a jedinstvo je imalo najbolju web stranicu i citavoj ligi.bice mi jako zao,ako je istina da nece raditi sajt nk jedinstvo bihac

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 14 sep 2012, 12:23

S trenutnim stanjem mi necemo u subotu dobiti Gorazde. Kako i mogi od vas misle,a i od igraca, glavni krivac za prokockane bodove je trener Nermin Karac. Bio je jedan od najboljih igraca Jedinstva u historiji, slazemo se, ali kao trener se bas i ne snalazi najbolje. Znaci, njegov pristup prema igracima je uzasan i brutalan. Samo tuca i psovka.
Ja sam bio svjedok kada je protiv Kaknja udario Milosa Galinog, nakon cega je ovaj rekao da vise nece trenirati. Po ulasku u autobus Cizmicu je rekao da pokupi stvari da ide za Sarajevo i da se vise ne vraca. Pojedini igraci su najavili da ce bojkotovati trening.
Ako cemo realno, igraci nisu nista daleko. Karac je u nekim stvarima u pravu, jer je njihovo zalaganje i igra protiv Rudara bila ravna katastrofi.
Sva ta desavanja, tako je to kod nas uvijek bilo, nista ne moze bez amaterizma. Ionako smo amateri i igramo amatersku ligu. Ako se sve realno sagleda ovakav scenarij je bio ocekivan kad-tad jer kod nas ljudi nisu sposobni ni za sta. Sto je rekao Sutko u Cliu "Mi Biscani nismo ni za cega nego za pive i da nam svira Zippo"
Bihac i Biscani hitno moraju rascistiti neke stvari u svojim glavama, jer ovaj grad tone u sve dublju dubiozu, na svim poljima.
Da li neko od vas zna s kakvim je ciljevima izasla uprava u javnost ili smo mi sami sebi procjenili da imamo ekipu koja moze da bude favorit. Ocigledno je neko ovdje lud ili se pravi lud. Nama dodju dva igraca i mi sebe vec proglasimo premijerligasima, pa se onda natovarimo na forume.
A to sto se tice te stranice, meni je stvarno zao, bila je korisna. Moje misljenje u vezi toga: Cijenim Alju i Stambija. Stambi se narocito u nekoliko navrata pokazao kao ljudina, u to sam se uvjerio, ali da se ne uvrijede zbog ovoga. Malo ko danas ista radi iz ljubavi. Sumnjam da su radili besplatno, a da nisu imali neki interes od te stranice.
I na kraju, uvijek pricamo o ljubavi, a jedva se desetak ljudi iskupi da da 15km za gostovanje u Kakanj. I onda se desava da nas pet policajaca prebija i povlaci pistolje, i da nas tjeraju sa stadiona, da nam psuju majku autonomasku. A drugi sjede za netom, cekaju rezultat, napisu statuse i naravno onda odose u grad sa tih istih 15km i naliju se na betonu. Ne daj boze koju subotu propustiti. Propade svijet.
Pozdrav Biscanima, navijacima i igracima Jedinstva.
nadamo se da ce se sve rascistiti na najbolji nacin.
MENI MOJE, A VAMA VASE

AcB
Kontakt:

Post Postao/la AcB » 14 sep 2012, 15:44

Evo moj prvi post ovdje a vec dugo sam na ovom forumu tj.dugo čitam sta se sve ovdje piše.A razlog zasto sam se prijavio je taj da naš forum neće više raditi najvjerovatnije.Ako se vrati forum vraćam se i ja jer smatram da mi trebamo se drzati samo našeg foruma i ako koga zanima neka dodje na naš forum(ako opet proradi) i nek pročita sta ga zanima.Koliko dugo sam ovdje najviše gluposti sam procitao od nasih članova i par ove dječurlije iz ostalih klubova koji se na nesto nabrijavaju sto ni sami ne znaju.Mene znate s Jedinstvovog foruma gdje sam jedino bio aktivan pod istim nickom.Razlog koji ja mislim zbog kojeg je zatvoren forum i stranica je stala s radom je taj sto je nakon utakmice u Kaknju iznešena vijest da je par igrača otislo na kafu s Abicom iz Kaknja i aludiralo se na to kao da su oni prodali utakmicu.Poslije toga mislim da su autori toga napadnuti od strane igrača i trenera i da su zbog toga obustavili svoj rad za koji vjerujem da je bio iz ljubavi i da su ga radili džabe jer ti ljudi vole klub ali i njihov postupak je neprihvatljiv jer ti ljudi predstavljaju NK Jedinstvo.Sto se tiče onog sto mi smeta i sto sam na pocetku pisao je dosta gluposti ovdje napisanih.Nemojte vrijedjati naše igrače preko foruma sportsport nego ako su vam loše odigrali recite loše su danas igrali,a bilo bi zgodnije da te sto vrijedjate kazete momcima u lice jer ovako ispada da mi svi imamo nesto protiv momaka koji se bore za crveno-bijeli dres.Drugo previše ste svi fudbalski stručnjaci i umjesto da svoju snagu usmjerite na tribine kako bi sto bolje pruzili podršku nasim momcima vi ovdje savjetujete "nekome" kako bi trebala izgledati postavka NKJ.Imate i Karača za to i njemu proslijedite vaše pretpostavke a to je gdje koji igrač treba stojati,vjerujem da bi uvazio vaše misljenje.I naravno nemojte prosudjivati i ocijenjivati igrače po osnovu snimka koji traje 30 sekundi.
Jos jednom uslijedite svoju energiju u tribinu i tu svojim savjetima i zalaganjem pomognite momcima koji se trude da predstave ovu grupu najbolje kako mogu i dajte njima do znanja da mogu računati na vas jer od pisanja nema nista,tako da sutra imate priliku slijedi tekma s Goraždem dajte 100%,igrači će dati u ovoj teškoj situaciji 100% uvjeren sam i nadam se da cemo se radovati svi zajedno na kraju.
Sto se tiče utakmice s Goraždem očekuje 3:0 za nas i popravljanje odnosa medju igračima jer im je samopouzdanje skroz loše nakon ovih ruznih dešavanja u Kaknju.Poslusajte me ovo je ekipa za vrh ove lige samo je potrebno da dodje strateg koji ce izvući maksimum iz ove ekipe koja sigurno ima potencijala.
Okupljanje je u 15:00h na Otoci tako da SVI NA ISTOK I FORZA JEDINSTVO!
Stop internet huliganizmu!
Ključanin Benjamin jedan je od nas!

footballfreak
Kontakt:

Post Postao/la footballfreak » 14 sep 2012, 19:06

Zadnja 2 posta ovdje su prva pametna napisana na ovu temu. Poznajem ove momke i slažem se u svakoj riječi koju su ovdje napisali. Ja prvi nisam tip koji ide sa SN-om na tribinu ali sam zato na većini treninga prisutan i pratim JEdinstvo na svakoj domaćoj tekmi ali kao normalan gledaoc znači ne izigravam nekog tamo navijača koji priča da mu je Jedinstvo ispred svega a onda blati isto to JEdisntvo čim rezultati nisu onakvi kakve želimo. Svaka čast momcima iz SN-a koji žive za ovaj klub koji idu na svako gostovanje koji prave transparente i ostale stvari koji daju dio sebe za bolje Jedinstvo a ove ostale koji odu na tribinu svaku 3 tekmu i to ako nemaju pametnijeg posla i odu tamo samo da bi bili kao neki "navijači" molim da ukoliko već toliko vole i prate Jedinstvo neka onda pomognu i ovim momcima i neka se malo više potrude jer nisi navijač ako napišeš status na fb ili forumu , navijač si ako daješ dio sebe i žrtvuješ sebe za dobrobit svoga voljenog kluba - e to je po meni navijač

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 14 sep 2012, 23:34

nadam se pored svih ovih problema u Jedinstvu zbog zadnje utakmice da cemo sutra pobjediti Gorazde...

Zmaj93
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj93 » 15 sep 2012, 01:29

u koliko je sutra utakmica

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 15 sep 2012, 01:36

Zmaj93 je napisao/la:u koliko je sutra utakmica
u 16:30...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Zmaj93
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj93 » 15 sep 2012, 10:21

Mirzoni89 je napisao/la:
Zmaj93 je napisao/la:u koliko je sutra utakmica
u 16:30...
hvala stari

NKJB
Kontakt:

Post Postao/la NKJB » 15 sep 2012, 13:20

16.30h danas svii na stadion vazna tekma za ostanaku vrhu JEDINSTVO-GORAZDE 4-0 a.b.d. pozz ;)

footballfreak
Kontakt:

Post Postao/la footballfreak » 15 sep 2012, 22:17

Napokon proradio naš forum :)

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 15 sep 2012, 22:37

footballfreak je napisao/la:Napokon proradio naš forum :)
ali opet lijepo vas je vidjeti i da ste ovdje na ovom forumu :D

xxl
Kontakt:

Post Postao/la xxl » 15 sep 2012, 22:56

Ma idemo na nas forum sad

NKJB
Kontakt:

Post Postao/la NKJB » 19 sep 2012, 17:05

Nadam se bodu barem iz Viteza i pobjeda kuci nad Bratsvom i u odlicnoj poziciji cemo biti, a i lakse ce biti i igrati ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.