Salt sva sreca pa nisi ovdje inace bi poludio od ovih govana! Mozes misliti kako je meni koji sam nekada igrao u Slobodi '80 i koji pratim Slobodu preko 40 godina. U 100 pi.zdi materini nek idu svi. Nekada bi Tuzla digla Yugoslaviju zbog ovoga, a ne Tuzlu. Nije mi jasno kako ljudi samo nijemo posmatraju i cutke gledaju unistavanje Slobode. Svi su mislili kada sam govorio prije sest-sedam mjeseci da se Slobodi sprema isti scenario kao i Diti da do toga nece doci. Ako budemo ovako samo posmatrali FK Sloboda je gotova!SaltCityAttack je napisao/la:brate ko mu ebe mater lopov, ali mislim meni je bolji golmsn bio od Dedica..ja ga se sjecam dok je branio 1994,1995 i bio najbolji golman u ligi pored Hrustanovica iz Celika...ebiga ali da je lopov lopov je treba im pocet noge lomit.classic je napisao/la:Ovo sto je Zona reko je sve tacno ni rijec nije slago, Mirza Hadzic dok je bio direktor omladinskog pogona uzimo je brdo para od roditelja da bi njihova djeca igrala zajedno sa pojedinim trenerima.
Ovo govorim jer sam ja proso cijelu skolu fudbala FK Slobode.
Isto tako znam da prosle sezone je Hadzic doveo Milutinovica i Čuklea u Slobodu, uzeo od njihovih menadjera pare.
Mirza nije nikakav strucnak, on je kao neki trener golmana a za njega je Mirsad Dedic izmislio tu poziciju i kao igrac i kao trener, a eto Deda ne moze bit tu zbog doticnog "strucnjaka"
ma treba im ako nista auta pocet lupat da znaju da im je neko za vratom da se opamete majku im ebem nenormalnu lopovsku...dabogda sve sto su zaraidli preko Slobodinih ledja, potrosili na ljecenje najmilih svojih majku im ebem
Sta Tuzla ceka vise, nije nas ostalo valjda desetak koji vole FK Slobodu?!