FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
sahrana je u cetvrtak na groblju bare,a od toga da li ce lesinari doci na sahranu ili nece,vaznije je to da su svi do jednoga na sajtu lesinara osudili pucanje policije po nenaoruzanim ljudima,ne ulazeci u to ko je prvi poceo,ko je kriv,itd,itd.....
Nego citam da iz NS BIH prijete Stojnicu?
mozda je i dobro da konacno prelomi,ili selektor ili nas trener stopostotno angazovan u klubu....
mozda je i dobro da konacno prelomi,ili selektor ili nas trener stopostotno angazovan u klubu....
i svaka im cast na tome,tako i treba...a istraga ce da pokaze ko je poceo i sve ostalo...sad je bitno da se to osudjuje i nikad ne zaboravi...Schlager je napisao/la:sahrana je u cetvrtak na groblju bare,a od toga da li ce lesinari doci na sahranu ili nece,vaznije je to da su svi do jednoga na sajtu lesinara osudili pucanje policije po nenaoruzanim ljudima,ne ulazeci u to ko je prvi poceo,ko je kriv,itd,itd.....
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
To za Stojnica sam i ja danas procitao u novinama pise da Dominkovic lobira kod ostalih da izglasaju nepoverenje Stojnicu zbog toga sto je bez icije dozvole napustio repku u Welsu i dosao da vodi Borac protiv Rudara.Schlager je napisao/la:sahrana je u cetvrtak na groblju bare,a od toga da li ce lesinari doci na sahranu ili nece,vaznije je to da su svi do jednoga na sajtu lesinara osudili pucanje policije po nenaoruzanim ljudima,ne ulazeci u to ko je prvi poceo,ko je kriv,itd,itd.....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:To za Stojnica sam i ja danas procitao u novinama pise da Dominkovic lobira kod ostalih da izglasaju nepoverenje Stojnicu zbog toga sto je bez icije dozvole napustio repku u Welsu i dosao da vodi Borac protiv Rudara.Schlager je napisao/la:sahrana je u cetvrtak na groblju bare,a od toga da li ce lesinari doci na sahranu ili nece,vaznije je to da su svi do jednoga na sajtu lesinara osudili pucanje policije po nenaoruzanim ljudima,ne ulazeci u to ko je prvi poceo,ko je kriv,itd,itd.....
ako je istina to za stojnica, ne da je dobro nego je nuzno, pa ne moze se klub kao sto je bor4ac, i sa ambicijama kakve su borceve, voditi nako tezgaroski.Schlager je napisao/la:sahrana je u cetvrtak na groblju bare,a od toga da li ce lesinari doci na sahranu ili nece,vaznije je to da su svi do jednoga na sajtu lesinara osudili pucanje policije po nenaoruzanim ljudima,ne ulazeci u to ko je prvi poceo,ko je kriv,itd,itd.....
Da se razumijemo, stojnicu kapa dole za ono sto radi u borcu, ali nije borac ekipa da se vodi pride , nit se pored njega moze nesto vodit pride
Prije nego sto svi poletite da ga razduzite obaveza prema reprezentaciji, Sliskovic je uspjesno vodio i reprezentaciju i Zrinjski u isto vrijeme i bio jednako uspjesan. U17 reprezentacija se sastaje jednom u 3 mjeseca tako da nema nikakvog opravdanja da to utice na njegov rad u Borcu. Svaka cast Stojanicu i trebamo ga u reprezentaciji jednako koliko i u Borcu.
& га у ", а & га " " у &, " & " " навео & је ? $ " реп. " ?, ? % $ се $ ? $ се ? & ' ? " ". % $???Dado je napisao/la:Prije nego sto svi poletite da ga razduzite obaveza prema reprezentaciji, Sliskovic je uspjesno vodio i reprezentaciju i Zrinjski u isto vrijeme i bio jednako uspjesan. U17 reprezentacija se sastaje jednom u 3 mjeseca tako da nema nikakvog opravdanja da to utice na njegov rad u Borcu. Svaka cast Stojanicu i trebamo ga u reprezentaciji jednako koliko i u Borcu.
$ $ " " савеза ' " " % " ". А за то " " " & па ? $ ",а ' " уговор са & за " $ ?. " " ' $ $ & " " $ " " " ?, " % &, & је " & % " тренера " $ на $ ?...
"" ПУТ ""
Ma kolega, oni u Savezu su jasni i Bogu i vragu..." je napisao/la:& га у ", а & га " " у &, " & " " навео & је ? $ " реп. " ?, ? % $ се $ ? $ се ? & ' ? " ". % $???Dado je napisao/la:Prije nego sto svi poletite da ga razduzite obaveza prema reprezentaciji, Sliskovic je uspjesno vodio i reprezentaciju i Zrinjski u isto vrijeme i bio jednako uspjesan. U17 reprezentacija se sastaje jednom u 3 mjeseca tako da nema nikakvog opravdanja da to utice na njegov rad u Borcu. Svaka cast Stojanicu i trebamo ga u reprezentaciji jednako koliko i u Borcu.
$ $ " " савеза ' " " % " ". А за то " " " & па ? $ ",а ' " уговор са & за " $ ?. " " ' $ $ & " " $ " " " ?, " % &, & је " & % " тренера " $ на $ ?...
Sve goli lopov, propali politicar i pokoja dobra cka-pi da im sjedi u krilu...
A Stojnicu svaka cast i za repku i za Borac, samo naprijed Velimire, nemogu ti papci nista.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
a evo sta kaze stojnic na tu situaciju copy/paste iz nezavisnih novinaackeey je napisao/la:Ma kolega, oni u Savezu su jasni i Bogu i vragu..." je napisao/la:& га у ", а & га " " у &, " & " " навео & је ? $ " реп. " ?, ? % $ се $ ? $ се ? & ' ? " ". % $???Dado je napisao/la:Prije nego sto svi poletite da ga razduzite obaveza prema reprezentaciji, Sliskovic je uspjesno vodio i reprezentaciju i Zrinjski u isto vrijeme i bio jednako uspjesan. U17 reprezentacija se sastaje jednom u 3 mjeseca tako da nema nikakvog opravdanja da to utice na njegov rad u Borcu. Svaka cast Stojanicu i trebamo ga u reprezentaciji jednako koliko i u Borcu.
Sve goli lopov, propali politicar i pokoja dobra cka-pi da im sjedi u krilu...
A Stojnicu svaka cast i za repku i za Borac, samo naprijed Velimire, nemogu ti papci nista.
Nekome smeta naš uspjeh
Datum: 06.10.2009 23:10
Autor: Vladimir Grbić
Trener banjalučkog Borca i selektor kadetske reprezentacije Velimir Stojnić vratio se iz Velsa prije nego što je kadetska ekipa odigrala svoj zadnji meč, sa Islandom (1:1), pa su se pojavile spekulacije da bi zbog toga mogao biti sankcionisan od F/NS BiH.
Stojnić je sjedio na klupi Borca u subotu na gostovanju kod Rudar Prijedora.
"Zbog obaveza u klubu morao sam da se vratim. Nakon dva odlična rezultata, zajedno sa svojim pomoćnicima sam razradio taktiku za treći meč i igračima objasnio kako treba da se postave na terenu, u potpunosti sam organizovao utakmicu. Igrače u reprezentaciji sam ja pozvao i logično je da imam potpuno povjerenje u njih i stručni štab. Bio sam ubjeđen u povoljan rezultat, a i telefonom sam se čuo sa svojim pomoćnicima", rekao je Stojnić i dodao da je morao da brine za svoju egzistenciju i da nije napustio reprezentaciju:
"Moram da gledam od čega ću da živim i pošto primam platu i zaposlen sam u Borcu, morao sam da se vratim i radim svoj posao. U reprezentaciji nisam plaćen, iako bi po ugovoru trebalo da dobijem određeni honorar, koji nisam dobio odavno, a razlog tome ne znam. Nisam napustio reprezentaciju, to je teška riječ. Morao sam da odem zbog obaveza u klubu."
Reprezentacija se kao drugoplasirana ekipa sa tri boda plasirala na završni turnir, a ovo je ukupno treći put da se pod vođstvom trenera Borca ostvario odličan uspjeh.
"Nekome očigledno smeta uspjeh koji treću godinu zaredom pravim sa ovim momcima. Ovakav uspjeh na našim prostorima je za Nobelovu nagradu. Niko iz Saveza me nije nazvao da mi čestita. Kad su momci bili povrijeđeni, niko nije zvao da pita kako su i kako teče oporavak", izjavio je trener Borca i dodao da nije još stupio u kontakt za ljudima iz Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH:
"Nisam uspio da telefonski stupim u kontakt sa njima jer je do njih teško doći. Mislim da sam uradio svoj posao, a neka onda oni odluče šta će dalje raditi."
Trener "crveno-plavih" se zatim osvrnuo na žrijeb osmine finala Kupa RS u kome je naredni protivnik trebinjski Leotar.
"Borca izgleda prati peh. Nakon što u Kupu BiH za protivnika imamo najjaču ekipu i u Kupu RS smo dobili jakog protivnika, ekipu Leotara. Utakmica će biti odigrana u Trebinju i biće to veoma težak meč. U utakmicu ćemo da uđemo maksimalno ozbiljno i uz dodatni napor pokušaćemo da prođemo dalje", rekao je Stojnić i dodao:
"Radimo na oporavku ekipe, želimo da je opet podignemo na noge. Želimo da povrijeđene igrače vratimo u trenažni proces i da što jači uđemo u nastavak sezone. Imamo 15 dana da se oporavimo u potpunosti i da napunimo baterije. Što se tiče Nemanje Bilbije, on trenira sa ekipom, a da li će nastupiti, to ćemo da odlučimo pred utakmicu."
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Jel istina da Branimir Tulic preuzima Borac od nove godine????
Okud ti to?Ne vjerujem,ovo sto je Stojnic napravio sa Borcem nije niko...Zasto bi ga pustili da ode!Jack_Daniels je napisao/la:Jel istina da Branimir Tulic preuzima Borac od nove godine????
Treci put castimo
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ovo za Tulica je vise provjereno i tacnije a pretpostavljam da je manje tacnije da je razlog sto je Stojanic dobio ponudu od nekog njemackog drugoligasa....Tako se prica u nogometnim vodama....tatamata je napisao/la:Okud ti to?Ne vjerujem,ovo sto je Stojnic napravio sa Borcem nije niko...Zasto bi ga pustili da ode!Jack_Daniels je napisao/la:Jel istina da Branimir Tulic preuzima Borac od nove godine????
Ako ih Tula preuzme ( u sta cisto sumnjam), ne samo de nece biti prvaci, nego nece ni Evrope vidjeti! Pa covjek nema pojma, u anale ce uci da je uspio izgubiti od Luksemburga!
' & ?,& ' " $ $ & " ? $ ' ? ".Наравно,' $ $ " $ - " " " $ $,? & ' & не & $ га $,$ је то ?.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Spekulacije,nista vise...Stojnic ostaje na klupi 
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
pitanje za navijace borca. cuo sam da planiraju navijaca borca doci sa dva autobusa u sarajevo na sahranu vedrana puljica, kao navodno trazili dozvolu, sta li, pa rekoh da provjerim jel neka patka ili ce se to stvarno desiti.
juce si mogao da procitas da su lesinari svi do jednog na svom forumu, popljuvali policiju zbog pucnjave na goloruke ljude.yoda je napisao/la:pitanje za navijace borca. cuo sam da planiraju navijaca borca doci sa dva autobusa u sarajevo na sahranu vedrana puljica, kao navodno trazili dozvolu, sta li, pa rekoh da provjerim jel neka patka ili ce se to stvarno desiti.
neko je cini mi se akiHZ napisao na jednoj temi da mu je neko rekao da su lesinari zvali i pitali da li mogu da dodju na sahranu, i da im je dozvoljeno i primljeno od HZ sa zadovoljstvom.
Medjkutim, ja nisam bas siguran da je to tako lako izvodljivo a da bude bezopasno.
Ko tim momcima moze garantovati sigurnost, kad dodju u sarajevo bez pratnje policije sa svojim obiljezjima u kojima je srpska trobojnica.
Ne znam, zaista nisam siguran da je to pametno, specificna je to situacija.
pa sahrana je.... nece im faliti dlaka sa glave... dobrodosli su na sahranu... joj jovane samo nabijas tenzije na ovom forumu... dodjes fino kao covjek neprovociras i nece ti nista biti... pa nismo ni mi sarajlije babaroge... nikom nije falila dlaka sa glave kad je doalzio u sarajevo...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
nisi shvatio stari, ne nabijam ja tenzije, samo govorim o objektivnim rizicima.adnan_hz je napisao/la:pa sahrana je.... nece im faliti dlaka sa glave... dobrodosli su na sahranu... joj jovane samo nabijas tenzije na ovom forumu... dodjes fino kao covjek neprovociras i nece ti nista biti... pa nismo ni mi sarajlije babaroge... nikom nije falila dlaka sa glave kad je doalzio u sarajevo...
Jeste sahrana,al su i uzavrele emocije nakon ovog dogadjaja , siguran sam da bi vecini ljudi bilo drago da vidi lesinare na sahrani ( ja bi prvi volio da ih vidim) ali cinjenica je da ako doklaze kao organiozovana grupa lesinari i ako to bude istaknuto njihovim simbolom, on u sebi bem li ga ima trobojku, a to neko moze smatrati provokacijom, i da neka nesmotrena budala moze izazvati incident, upravo tamo gdje se ne bi smio desiti.
U stvari ja ne znam, kako ce se dolaziti na tu sahranu navijacke grupe, dal sa simbolima grupa ili ne , ali ako ti momci budu ddolazili kao lesinari, onda s njima ide i nesto sto ih takvim oznacava.
E sad ja ne znam, ptretpostavljam da ako budu dolazili da ce se to izorganiozovati da se izbjegnu svimoguci rizici.
ja sam ih samo napomenuo kao moguce.
- Stone Island
- Kontakt:
Kakve zastave spominješ ? Neće niko nositi nikakve zastave sem možda Hordi.
Ostalima će biti dovoljan šal oko vrata samo da se zna da prisustvuju navijači i iz drugih grupa.
Ostalima će biti dovoljan šal oko vrata samo da se zna da prisustvuju navijači i iz drugih grupa.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 07 okt 2009, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.