eto zabi ga i tvoj miljenik ngoo. jos samo da nauci lopte primati mozda i bude nesto od njegaCarlo je napisao/la:realno chelsea nije zaslužio ni ovaj jedan go što su dali.fera je napisao/la:lijep gol adorjana

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
eto zabi ga i tvoj miljenik ngoo. jos samo da nauci lopte primati mozda i bude nesto od njegaCarlo je napisao/la:realno chelsea nije zaslužio ni ovaj jedan go što su dali.fera je napisao/la:lijep gol adorjana
čovjek je majstor. ne znam da iko ima onakvu tehniku, a da je onako visokfera je napisao/la:eto zabi ga i tvoj miljenik ngoo. jos samo da nauci lopte primati mozda i bude nesto od njegaCarlo je napisao/la:realno chelsea nije zaslužio ni ovaj jedan go što su dali.fera je napisao/la:lijep gol adorjana
samo u rezervama i možemo pobjeđivatiHenderson je napisao/la:Što bi bilo lijepo da nam je svaki protivnik Chelsea.
Srijandeep Das @jeremy_LFC
Michael Ngoo's late goal to make it 1-4 was his 18th goal in his last 15 appearances. #NwankwoNgoo
Jedna od pozitivnih stvari u vezi Rodgersa je što će dati priliku mladim igračima.Carlo je napisao/la:samo u rezervama i možemo pobjeđivatiHenderson je napisao/la:Što bi bilo lijepo da nam je svaki protivnik Chelsea.
Srijandeep Das @jeremy_LFC
Michael Ngoo's late goal to make it 1-4 was his 18th goal in his last 15 appearances. #NwankwoNgoo
ja se jedino kanua sjecam, on je bio sjajan sa loptom. ja vjerujem da ce kod rodgersa svi koji zasluze dobiti sansu a i ova nova U21 liga je pravo osvjezenje u odnosu na onu sa rezervama.Carlo je napisao/la:čovjek je majstor. ne znam da iko ima onakvu tehniku, a da je onako visokfera je napisao/la:eto zabi ga i tvoj miljenik ngoo. jos samo da nauci lopte primati mozda i bude nesto od njegaCarlo je napisao/la: realno chelsea nije zaslužio ni ovaj jedan go što su dali.mora naučiti primati loptu to je definitivno, to se dalo primjetiti kada mu je adorjan s desne strane poslao dugu loptu, a on je nije primio kako treba.
uglavnom, odlična utakmica.
moguceHenderson je napisao/la:Čuo sam da je ovo početni sastav danas:
------------Reina--------------
-Kelly-Skrtel-Agger-Johnson-
---Allen--Shelvey--Gerrard---
---Borini--Suarez--Sterling---
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.