Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zizu1991 » 14 sep 2012, 13:47

redarmy0 je napisao/la:Sta znate o Admira Terzica, igrac drugog tima Dortmunda? Jel ima neki potencijal za mlade reprezentacije?
Vjeruj mi, da za tog igrača prvi put čujem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 sep 2012, 13:49

http://www.transfermarkt.de/de/admir-te ... 51570.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim mlad je ima 19 godina,mozda moze i izgraditi kakvu solidnu karijeru.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 sep 2012, 16:49

Najveci nas problem je to da kad vidimo da neki igrac igra u nekoj imalo jacoj ekipi,odmah pisemo da ga treba zvati ovo ono,bez obzira na njegov statss u klubu! Npr. Vrancic je pozivan u Muzurevicevoj eri kao igac koji je odigrao tad dviej utakmice za Mainz,a sad vidiimo gdje igra.Sjetimo se Dzake/sta reci sjedio na klupi u finalu Lige Prvaka...Po nekima bi tad trebao biti ispred Baljica :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 sep 2012, 16:51

zizu1991 je napisao/la:
redarmy0 je napisao/la:
Cajic se preselio na klupi Teplica nazalost :cry:
Jarane moj, malo je imao šanse da zaigra za repku i kada je igrao za prvi tim, zbog selektora ( množina ) šteta za njega, al eto.
Odlicno poznajem situaciju u Teplicama jer mi priajtelj igra tamo ima 6-7 mjeseci....Mogu reci da je to postao managerski klub,po prijmjeru nekakvog Albanca sto igra tamo dv anasa momka su u neprilici zbog toga ukljucujuci mog prijatelja....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 sep 2012, 20:40

Koja golcina Zukanovica iz slobodnog udarca protiv Briza. Treba ga Pape pod hitno pozvati na sljedece okupljanje!

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 14 sep 2012, 20:43

Ermin Zukanovic. lijevicom k'o Rivaldo! :D E, moj Pape, nek si ti Vrancica prob'o!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 14 sep 2012, 20:54

Mulder je napisao/la:Ermin Zukanovic. lijevicom k'o Rivaldo! :D E, moj Pape, nek si ti Vrancica prob'o!
zaista je smijesno da Vrancic igra u reprezentaciji, lik sjedi na klupi u drugoligasu dok je Zukanovic standardan ali ipak to nije dovoljno, sam Pape istice da svaki igrac mora biti standardan kako bi dobio poziv medjutim kod papeta postoje i izuzeci...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 21:26

Mulder je napisao/la:Ermin Zukanovic. lijevicom k'o Rivaldo! :D E, moj Pape, nek si ti Vrancica prob'o!
Ma sta ce Zukanovic ...ha ja..Moze mu kosa zasmetati i eto nam gola...Neka se ugleda na Vrancica i osisa kao covjek , hocu reci kao kuglaski cunj...... :roll:
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 sep 2012, 21:30

Razočarao sam se,nema još eleganta da napiše "i šta sad ako je dao gol,on je stoper a taj gol ne znači ništa u vezi njegove igre u defanzivi,okanite se Safet da misli da je kvalitetan pozvao bi ga,uostalom koliko puta ste ga gledali samo nešto pričate a niste ga ni gledali,pomirite se da ga Safet nije pozvao i gotovo." :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 sep 2012, 21:31

Zukanovicevi rezultati se vise ne smiju zanemarivati!!!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 14 sep 2012, 21:33

Daj sta zapinjete za Vrancica Susic pozive salje ne Vrancic a Zukanovic pogodio iz slobodnog i nista vise neprimjetan a da primjeti ga u 5etercu karate kid

nanek

Post Postao/la nanek » 14 sep 2012, 21:38

Zna li neko kako doci do onog naseg kvazi selektora, da mu pokaze ovu veceras igru.Kako covjek igra protiv prve ekipe u Belgiji, fkt je masina.

KVAZI SELEKTOR!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 14 sep 2012, 21:48

Cuj Zukanovic. :lol:
Za njega je Torlak Chielini,stamina,pregled igre,dug korak,covjek je pravi igrac za nasu drzavnu selekciju. 8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 sep 2012, 21:56

Zukanovićev gol. Haj'mo sad, kontranapad na ove što su zagovarali njegov poziv :?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 sep 2012, 21:59

gollum je napisao/la:Zukanovićev gol. Haj'mo sad, kontranapad na ove što su zagovarali njegov poziv :?
Sl kakav je to štoper, koji daje golove, a ne umije sačuvati vlastiti? :mrgreen:

Btw. meni bi bilo drago da ga Pape pozove, al' nije kraj svijeta ako ne bude računao na njega.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 22:00

gollum je napisao/la:Zukanovićev gol. Haj'mo sad, kontranapad na ove što su zagovarali njegov poziv :?
Pa sta ti gledas kakav njegov gol...Pa covjek se umalo nije razgulio da stigne loptu i onda savim sa druge strane gdje je neko pustio igraca dolazi ciko i daje gol...Jedino da kloniraju Zuaknovica pa da cuva sve i lijevo i desno...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2012, 22:03

Arnelinho je napisao/la:
Sl kakav je to štoper, koji daje golove, a ne umije sačuvati vlastiti? :mrgreen:

Btw. meni bi bilo drago da ga Pape pozove, al' nije kraj svijeta ako ne bude računao na njega.
Sukrivac za primnjeni gol :mrgreen:
Ne fakat,fino je to sto zabija,ali u repci nam trebaju stabilni defanzivci a ne rodjeni strelci,ionako ne znamo ni gdje cemo sa ovim sto imamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 sep 2012, 22:06

gringobih je napisao/la:
Pa sta ti gledas kakav njegov gol...Pa covjek se umalo nije razgulio da stigne loptu i onda savim sa druge strane gdje je neko pustio igraca dolazi ciko i daje gol...Jedino da kloniraju Zuaknovica pa da cuva sve i lijevo i desno...
Da je imao bolje kretanje, ne bi se razgulio. Uopšte me ne zanima ova priča "za i protiv" Zukanovića, ali pogledaj kako se kretao prije nego što je protivnički igrač uputio loptu prema 16.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 sep 2012, 22:09

E raja, hajmo jos par postova napisat o tome da je Zukanovic zabio gol i o tome da nije dobio poziv dok Vrancic jeste.

Ima javna tajna ovog foruma, ako se uspije vise od 25 slicnih postova napisati u vezi Zukanovica u roku od jedne(1) minute vase zelje ce se pretvoriti u stvarnost.

Hajmo vidjet mozemo li.. 8-)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 22:27

AÐ_Official je napisao/la:E raja, hajmo jos par postova napisat o tome da je Zukanovic zabio gol i o tome da nije dobio poziv dok Vrancic jeste.

Ima javna tajna ovog foruma, ako se uspije vise od 25 slicnih postova napisati u vezi Zukanovica u roku od jedne(1) minute vase zelje ce se pretvoriti u stvarnost.

Hajmo vidjet mozemo li.. 8-)
Ko je su tvoje zelje, da se odvoji RS izgleda...Vidim BiH repka ti znaci nesto samo zbog idola...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], feniksptica, HariTz, Micron, Zglavkar i 34 gosta.