Ma lošije se igra odbrana kad povedeš u 10 minuti sa 7 razlike...Bosanski zmaj je napisao/la:Puno smo primili golova (34) s obzirom da su golmani skupili zajedno 17 odbrana.Znaci da nam je ekipa u ovoj utakmici slabo odigrala u fazi odbrane, na tome treba poraditi.
Izgleda da bi Kenan Mutapcic mogao biti dobro rjesenje na golu, jer Radulovic i Stojanovic nisu nista pokazali u prosloj sezoni.
Znaci od pocetka utakmice smo uspostavili dominaciju,to mi je drago cuti, da se zna ko je najbolji.lifebook je napisao/la:Ma lošije se igra odbrana kad povedeš u 10 minuti sa 7 razlike...Bosanski zmaj je napisao/la:Puno smo primili golova (34) s obzirom da su golmani skupili zajedno 17 odbrana.Znaci da nam je ekipa u ovoj utakmici slabo odigrala u fazi odbrane, na tome treba poraditi.
Izgleda da bi Kenan Mutapcic mogao biti dobro rjesenje na golu, jer Radulovic i Stojanovic nisu nista pokazali u prosloj sezoni.
Vratio se u rodno gnijezdo da ga ne zaboravimoNixa je napisao/la:a sta je ovo kaze damir igra u gradaccu dok ne pronade novi klub pa je potpiso sta se desaje
U svakom sportu su takvi zive za taj dan da nas povale a za ostale tekme ih jede briga ! jbg realno gledajuci to je bolest ocigledno neizljeciva !Kupi igrace da valjaju i povaljuj sva redom onda kapa do poda a do tadkatapult81 je napisao/la:A ova Gračanica se uvijek napali protiv nas
Što nemogu sranjaKvota je napisao/la:
U svakom sportu su takvi zive za taj dan da nas povale a za ostale tekme ih jede briga ! jbg realno gledajuci to je bolest ocigledno neizljeciva !Kupi igrace da valjaju i povaljuj sva redom onda kapa do poda a do tadkatapult81 je napisao/la:A ova Gračanica se uvijek napali protiv nas
neznam ja o kojim sportovima pričaš , ja nepratim ništa osim rukometa i vazda je bilo korektno u Gr. , zadnjih par utakmica par momaka iz Graadačca dođe i sa nama sjedi , komentariše , urla , zezamo se i sve korektno , jedino možda ste umislili sebi nešto jer ste zadnje 2-3 izgubili ...( Ja završavam polemikuKvota je napisao/la:Dolazio sam na mnogo tekmi u raznim sporovima kod vas neznam sta je cilj svega i tolike mrznje prema gradaccu!Nije ovo cula kazala al je tako!Ako si bio u gradaccu vidio si kako se ponasa!Ovdje su svi dobrodosli ko bolji aferim i niko se ne buni a kod vas jbg pretjerujete iskreno!
a ko je doticiniBosanski zmaj je napisao/la:Jos kad bi i SUPER MARIA uspjeli vratiti, pa gdje bi nam bio kraj.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.