Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la AÐ_Official » 14 sep 2012, 22:34

gringobih je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:E raja, hajmo jos par postova napisat o tome da je Zukanovic zabio gol i o tome da nije dobio poziv dok Vrancic jeste.

Ima javna tajna ovog foruma, ako se uspije vise od 25 slicnih postova napisati u vezi Zukanovica u roku od jedne(1) minute vase zelje ce se pretvoriti u stvarnost.

Hajmo vidjet mozemo li.. 8-)
Ko je su tvoje zelje, da se odvoji RS izgleda...Vidim BiH repka ti znaci nesto samo zbog idola...
O cemu to? Kakve veze Republika Srpska ima sa mojim postom? A molim te, ako imas dovoljno mozga za to, objasni mi kako si dosao do tog zakljucka da mi BiH repka nesta znaci samo zbog Papeta i da zelim odcjepljenje Republike Srpske?

Ti zaista nisi normalan. Prvo kazes kako ce nas "Svabe pustiti da pobjedimo"(sa tim postom si potvrdio da nemas pojma o fudbalu) i onda nestanes tj. usutis se ko neka kur*a.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 14 sep 2012, 22:34

Pandza nam je standardni stoper (zasluzeno, tu je vec godinama, borac je itd), pojavljuje se jos jedan stoper koji bude izabran u idealnu postavu Pandzine lige za prethodnu sezonu, ali ne dobija poziv cak ni za pripremnu tekmu, iako nam je ta pozicija jako deficitarna, a pretpostavljam da posto je lijevak isti moze igrati i na poziciji lijevog beka gdje prakticno nemamo nikoga;
E, zamislite ovo: Vedo nam je standarni napadac u repki (zasluzeno, tu je vec godinama, borac je itd), pojavljuje se u Bundeski nas napadac koji bude izabran u idealnu ekipu sezone, a ne dobija poziv ni za prijateljske utakmice.
Eto, mala paralela za one koji ne vide svu logiku u davanju sanse ovom liku.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 22:38

AÐ_Official je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:E raja, hajmo jos par postova napisat o tome da je Zukanovic zabio gol i o tome da nije dobio poziv dok Vrancic jeste.

Ima javna tajna ovog foruma, ako se uspije vise od 25 slicnih postova napisati u vezi Zukanovica u roku od jedne(1) minute vase zelje ce se pretvoriti u stvarnost.

Hajmo vidjet mozemo li.. 8-)
Ko je su tvoje zelje, da se odvoji RS izgleda...Vidim BiH repka ti znaci nesto samo zbog idola...
O cemu to? Kakve veze Republika Srpska ima sa mojim postom? A molim te, ako imas dovoljno mozga za to, objasni mi kako si dosao do tog zakljucka da mi BiH repka nesta znaci samo zbog Papeta i da zelim odcjepljenje Republike Srpske?

Ti zaista nisi normalan. Prvo kazes kako ce nas "Svabe pustiti da pobjedimo"(sa tim postom si potvrdio da nemas pojma o fudbalu) i onda nestanes tj. usutis se ko neka kur*a.
Pa bio ti sa nekim poslije utakmice ;)
Ja rekoh 3-1 za nas protiv svaba nisam puno fulao samo pluvrijeme ;)

A po cemu sam zakljucio... Pa po tom da ti Vrancic i kompanija valjaju na stetu Bih repke...jasnije ili da ti crtam...????
A kad bi malo prolistao U21 temu pojebi to sto si posrao, idolopklonice...Mrzitelju BiH repke...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 sep 2012, 22:42

Mulder je napisao/la:Pandza nam je standardni stoper (zasluzeno, tu je vec godinama, borac je itd), pojavljuje se jos jedan stoper koji bude izabran u idealnu postavu Pandzine lige za prethodnu sezonu, ali ne dobija poziv cak ni za pripremnu tekmu, iako nam je ta pozicija jako deficitarna, a pretpostavljam da posto je lijevak isti moze igrati i na poziciji lijevog beka gdje prakticno nemamo nikoga;
E, zamislite ovo: Vedo nam je standarni napadac u repki (zasluzeno, tu je vec godinama, borac je itd), pojavljuje se u Bundeski nas napadac koji bude izabran u idealnu ekipu sezone, a ne dobija poziv ni za prijateljske utakmice.
Zasluzeno ne dobiva poziv. Njegova krivica i samo njegova. On je, ako se sjecate, prije godinu dao izjavu u novinama i tu blatio selektora, pomocnike, i savez. "sve dok cuko laje, nece daleko od lanca. Cim se nauci da mirno sjedi mozda udje u kucu" ;)

@rajkan..i sta hoces reci sa tim sto si rekao 3-1 za nas? To tebi utjeha sto smo vodili 3-1 samo da bi na kraju svabe vratili u igru.

Opet, pojasni mi kako mrzim BiH repku? To sto kazem da je ok sto je selektor isprobao Vrancica, Svraku, Vrsajevica?

Nemas ti pojma, dijete drago.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 22:50

Mulder je napisao/la:Pandza nam je standardni stoper (zasluzeno, tu je vec godinama, borac je itd), pojavljuje se jos jedan stoper koji bude izabran u idealnu postavu Pandzine lige za prethodnu sezonu, ali ne dobija poziv cak ni za pripremnu tekmu, iako nam je ta pozicija jako deficitarna, a pretpostavljam da posto je lijevak isti moze igrati i na poziciji lijevog beka gdje prakticno nemamo nikoga;
Zasluzeno ne dobiva poziv. Njegova krivica i samo njegova. On je, ako se sjecate, prije godinu dao izjavu u novinama i tu blatio selektora, pomocnike, i savez. "sve dok cuko laje, nece daleko od lanca. Cim se nauci da mirno sjedi mozda udje u kucu" ;)

@rajkan..i sta hoces reci sa tim sto si rekao 3-1 za nas? To tebi utjeha sto smo vodili 3-1 samo da bi na kraju svabe vratili u igru.

Opet, pojasni mi kako mrzim BiH repku? To sto kazem da je ok sto je selektor isprobao Vrancica, Svraku, Vrsajevica?

Nemas ti pojma, dijete drago.
Nemoj da ti rodnim listom klempu opalim... ;)
Naravno da mrzis dok ti je ok da se u kvalifikacijskim utakmicama isporobavaju drugoligaski sjeditelji na klupi i igraci sa obje lijeve noge...
Dok se u prijateljskim isprobavao Rahimic, Medunjanin & Co...
Kome je to ok on mrzi BiH repku i to iz dna duse...
A kad si zapeo za svabe mi da smo imali kolac zakucan na sred gola umjesto Bukovine, svabe nebi dale 4 gola jer im to nije bio nikakav imperativ.
Ljudi dosli bez, primjer: Spahica,Dzeke,Pjanica i Lulica...Kome nije jasno zasto nek se umije hladnom vodom... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 sep 2012, 22:55

gringobih je napisao/la:
Naravno da mrzis dok ti je ok da se u kvalifikacijskim utakmicama isporobavaju drugoligaski sjeditelji na klupi i igraci sa obje lijeve noge...
A kad si zapeo za svabe mi da smo imali kolac zakucan na sred gola umjesto Bukovine, svabe nebi dale 4 gola jer im to nije bio nikakav imperativ.
Ljudi dosli bez, primjer: Spahica,Dzeke,Pjanica i Lulica...Kome nije jasno zasto nek se umije hladnom vodom... ;)
Da, upravu si. Svi koji nemaju isto misljenje kao ti MRZE Bosnu. Bravo.

Pa sto nije Vlado Jagodic stavio kolac na gol? Upravu si, opet. Sva krivica na Bukvica.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 sep 2012, 22:55

znaci gringo je rekao da su nam prijatelji svabe. Sine, pojma nemas
15.10 - 15.06 ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 22:59

skyisthelimit je napisao/la:znaci gringo je rekao da su nam prijatelji svabe. Sine, pojma nemas
Objasni zasto nisu poveli cetri glavna igraca i prizancu da su dosli da nas shebu...???

Inace oni nas mrze samo nam pola stanovnika primili sebi ;)
gringobih je napisao/la:
Da, upravu si. Svi koji nemaju isto misljenje kao ti MRZE Bosnu. Bravo.

Pa sto nije Vlado Jagodic stavio kolac na gol? Upravu si, opet. Sva krivica na Bukvica.
Nije ti znao broj telefona a bio bi kolac sigurno zakucan... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 14 sep 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 sep 2012, 23:01

moj je jedan prijatelj koji je inace igrao u to doba u pomladku jedinstva iz bihaca, prije jos 6-7 godina hvalio zukanovica. upoznao ga je na jednom okupljanju kadetske repke kada su bili okupljeni ovi 1986. godista a zukanovic je bio cak i godinu mladji i bio je daleko najjaci na tom okupljanju.
selam

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 sep 2012, 23:06

gringobih je napisao/la: Objasni zasto nisu poveli cetri glavna igraca i prizancu da su dosli da nas shebu...???
Evo isto pitanje. Zasto su krenuli svim silama po izjadnacenje ako im nista ne znaci. Na sve ili nista s 4 napadaca :roll:
15.10 - 15.06 ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 23:12

skyisthelimit je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Objasni zasto nisu poveli cetri glavna igraca i prizancu da su dosli da nas shebu...???
Evo isto pitanje. Zasto su krenuli svim silama po izjadnacenje ako im nista ne znaci. Na sve ili nista s 4 napadaca :roll:
Opet ti moram crtati ...
1:Znaci selektor Svaba nije znao kojim najacim sastavom raspolaze...
2:Kad su mu ta cetri igraca nebitna zasto ih je uopste pozivao u tim i nakupio 8 pobjeda sa njima?
3:Zasto bas kapitena da ne pozove?
4:Jeli ti mislis da ce on igracima reci "ma pustite ih"?

Covjek nam je olaksao pa sad je bilo na nama da to iskoristimo...Ali mi nismo znali i cao...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 sep 2012, 23:25

gringobih je napisao/la: 1:Znaci selektor Svaba nije znao kojim najacim sastavom raspolaze...
2:Kad su mu ta cetri igraca nebitna zasto ih je uopste pozivao u tim i nakupio 8 pobjeda sa njima?

Covjek nam je olaksao pa sad je bilo na nama da to iskoristimo...Ali mi nismo znali i cao...

U redu je, drago mi je da jos neko vjeruje da postoje humanitarne reprezentacije koji ce poklanjati drugima pobjede, a pri tome za istu zapeti kao da je u pitanju zivot i smrt.
15.10 - 15.06 ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 sep 2012, 23:28

skyisthelimit je napisao/la:
gringobih je napisao/la: 1:Znaci selektor Svaba nije znao kojim najacim sastavom raspolaze...

U redu je, drago mi je da jos neko vjeruje da postoje humanitarne reprezentacije koji ce poklanjati drugima pobjede, a pri tome za istu zapeti kao da je u pitanju zivot i smrt.
Gori sam ja sto pokusavam Sasi Maticu objasniti tajanstveni osmijeh Monalize... :(
U redu pobjedio si....

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 15 sep 2012, 00:11

Evo upravo gledam snimak te tekme, na sportklubu + , haman se zukanovic fura na stojana vranjesa :D a bgm kako ga gledam, nije to klasa kako ga vecina predstavlja. Uredu, moguce da je on bolji, ali veceras nije to to. Ogija ne bih dao za ovakvog ervina. O pandzi da ne govorim. ;)

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 15 sep 2012, 00:13

Trebalo bi ovog Zukanovica pozvat takodje,da se vidi moze li il ne moze,dao je gol anderlechtu,brüggeu,nije to boranija. :ugeek:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 15 sep 2012, 02:20

Opet pitam , moze li mi netko napisati sve bh nogometase u inozemstvu ili ti ga inostranstvu u inbox(i one za koje se misli da bi mogli zaigrati)..hvala jos jednom

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 sep 2012, 05:50

Ovo koliko sam vidio Zukanovica a vidim a prvi put ocitovao bih se na sledeci nacin. Tezak korak i raskorak u puno situacija koje sam vidio na ovom snimku gdje ispada . Cak mi se i Kerla i Cocalic cine mobilnijim , Vranjesa da i ne spominjem. U pravu je izgleda Susic sto ga ne zove za ove kvalifikacione al ga je morao zvati za one profulane prijateljske. I njega i Cocalica i jos par njih.. Ako nista da otkloni bilo kakvu sumnju i dvoumicu. ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 15 sep 2012, 08:50

Majka mu stara paovdje neki pisu tako da imama osjecaj da su Spahic, Pandza i Vranjes u najmanju ruku bolji od Piquea pa Zukanovic nema sanse. Mi umjesto da se radujemo tome sto imamo konacno 6-7 stoper koji su tu negdje po kvaliteti ( Spahic malo odudara a je i najiskusniji) ovdje se sve vodi potpuno pogresna raprava.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 15 sep 2012, 09:59

vendeta87 je napisao/la:Majka mu stara paovdje neki pisu tako da imama osjecaj da su Spahic, Pandza i Vranjes u najmanju ruku bolji od Piquea pa Zukanovic nema sanse. Mi umjesto da se radujemo tome sto imamo konacno 6-7 stoper koji su tu negdje po kvaliteti ( Spahic malo odudara a je i najiskusniji) ovdje se sve vodi potpuno pogresna raprava.
cuj Spahic malo odudara, on je za ostale igrace u reprezentaciji izmislio nogomet ( mislim stopere), ja licno ne mogu zamisliti reprezentaciju bez Spahica u odbrani....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 sep 2012, 10:09

Sto jest jest, ne vidja se cesto stoper koji izvodi slobodne udarce, jos da ih puca tako dobro. Ako i on dobije poziv pola repke su nam specijalisti za slobodnjake 8-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.