FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 15 sep 2012, 10:29

Nesto sam razmisljao pa da vidim imal kakva šansa da to na neki nacin prođe, a mozda je ideja i losa vi bi to trebali ovdje bolje znati. Organizovanje udruzenja za spas Slobode, ne navijacko udruzenje vec udruzenje koje ce imati za cilj svojim radom i vizijom da izdigne Slobodu. Glavna poluga udruzenja bi bilo nekih 20 momaka koji bi cinili glavni odobr udruzenja i proglasili presjednika i zamjenika tog udruzenja .Sastav tog udruzenja bi cinili nr 3-5 glavnih ljudi iz skupine Fukare koji bi donosili misljenje i ideje iz skupine, 10 do 12 momaka koji vole Slobodu i radili bi džaba za spas Slobode i dali sve od sebe da izdignu Slobodu. To bi bili inetelektualci,uspjesni studenti za vizijom i idejom, ljudi koji su postovani i cijenjeni radi svojih uspjeha na intelektualnom planu,koji ce na sastanku sa nacelnikom il upravom biti nadmocni sa svojim govorom i vizijomu odnosu na ove sramne legende i nacelnika. Ovih ostaligh 5 clanova glavnog odobra moze biti saroliko npr osobe iz diaspore il vec neko drugi neki stari navijac itd. I onda da se pocne radit napisat tekst ili plan za spas Slobode,poslat ga svim medijima nacelniku , kako naseg presjednika ubacit u upravu i onda organizovat razne akcije prikupljanja novca koje bi ubacili u klub i moglo bi se dosta stvari uradit.Znaci ne navijacko udruzenje nego udruzenje pametnih ljudi koji bi iskljucivo radili za dobro Slobode i narvano vecina od tih momaka mora biti cista u pogledu dosija i krivicnih djela, tako da nacelnik i legende nebi mogli prozivat te ljude pogrdnim imenima. Nravno ostatg clanova udruzenja bi cinila ostala raja grada koja zele Slobdu i bili bi pasivni clanovi. Sve da se radi transparentno i otvoreno, i svaki korak i potez udruzenja da se objavljuje u medije. Moglo bi se dosta uradit al neznam bil to uspjelo pa da vidim sta vi mislite

raci
Kontakt:

Post Postao/la raci » 15 sep 2012, 10:38

RUDARSKA2 je napisao/la:
raci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:od sutrasnje tekme ne ocekujem ama bas nista...znaci ponovo poraz 1 0....jos kad sam saznao da jaha nijew otputovao,da se ovako igraju i z.a.j.e.b.a.j.u sa igracima sta ocekivat..realno..nama bod nista ne znaci jer smo prosuli 2 kod kuce..igra nam samo pobjeda a to ce biti vrlo,vrlo tesko izvojevati s obzirom na stanje u i oko ekipe i uprave....neka im je dole Bog na pomoci..trebat ce im..
Nadam se pobjedi, očekujem poraz-najvjerovatnije!Igrači ako neće da igraju, žale se na plate, pa nek bojkotuju kao Jaha i sretno-prijatno.Bolje i to nego da nas i dalje brukaju.Ibraković po meni ne zaslužuje da vodi naš tim.Podržavam Sadikovića, malkočevića, Memiševića, ali njega NIPOŠTO!

Neki se previše uzdižu! Sloboda i kad je bila najjača nikada nije ništa osvojila! Niti prvenstvo, niti kup.Sloboda je bila svakome ljut i žilav protivnik,iznjedrila dosta kvalitetnih fudbalera, ali se takođe i odrekla mnogih (kao papeta jer je imao navodna kokošija prsa) i mnogih drugih.Sloboda je takođe kupovala utakmice i sudije, ali i prodavala titule, jer ne može me nitko ubijediti da je igrala 8 (ja mislim) finala kupa, a niti jedan pehar nije osvojila !Sada je kulminiralo i odbija se od glavu sve ono po pitanju gore navedenih stvari ...

SLOBODA DO GROBA!

drug SLOBODA je u bivsoj drzavi osvojila jedan KUP , to je tad bio kao neki kup prvoligasa , nesto slicno kao engleski CARLING KUP , nije bio mnogo bitan trofej , ali eto za one koji ne znaju sloboda je osvojila taj kup , nedugo za tim taj KUP je ukinut ...

na vjecnoj listi bodova bivse drzave SLOBODA ZAUZIMA VISOKU poziciju , cak smo ispred Sarajeva po toj nekoj tablici , imao sam onu knjigu SLOBODA i to sam nekad davno procitao , sad ne mogu da nadjem tu knjigu nigdje , dali neko ima i dali bi prodao ???
Drug, ja mislim da si ti isuviše mlad da bi sa mnom diskutovao o bivšoj državi i fudbalskoj ligi !

Govorim ti za poslijeratni period, da naznačim, ne poslije II svjetskog, nego poslije 1995 godine.O prijeratnom knjigu ispričati.Sloboda je bila najčešće 6 ili 13.Imam i tu knjigu RSD Sloboda 80 godina, kao i ovu zadnju (od prošle godine).Posjedujem stotine slika, članaka i td. Da ne dužim više ... Za vječnu listu, pa da ti kažem, prvo nepostoji ta vječna lista.Drugo, Sarajevo je ipak bilo prvak bivše države, kao i Željezničar, prema tome, ne zanosi se tim stvarima.Sloboda je pred rat ispala iz 1 lige, ali je ostala zahvaljujući hrvatskim klubovima koji su istupili iz lige (predratno stanje).Slobodini su igrači, prvi šećer, čak i pijani igrali utakmice, ali su bili neprikosnoveni na terenu.Šećer nabaci, meske glavom zabije.Šećer je mesketa napravio.Safeta Sušića nitko u bivšoj državi nije mogao čuvati i zadržati, osim jednog Slobodinog fudbalera.Znaš li njegovo ime? U pitanju je Hadžić Ismet.Legenda koja je završila u Zagrebu na ulici, kao prosjak !!! Čitam prethodne tekstove, omalovažava se Bratsvo iz Gračanice. Slobodini fudbaleri su karijeru završavali u Gračanici, a mnogi su nam i dolazili iz Gračanice ;) Da se ne bunite, tuzlak sam
Zadnja izmjena: raci, dana/u 15 sep 2012, 10:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Freedom

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 10:40

TRUST je napisao/la:Nesto sam razmisljao pa da vidim imal kakva šansa da to na neki nacin prođe, a mozda je ideja i losa vi bi to trebali ovdje bolje znati. Organizovanje udruzenja za spas Slobode, ne navijacko udruzenje vec udruzenje koje ce imati za cilj svojim radom i vizijom da izdigne Slobodu. Glavna poluga udruzenja bi bilo nekih 20 momaka koji bi cinili glavni odobr udruzenja i proglasili presjednika i zamjenika tog udruzenja .Sastav tog udruzenja bi cinili nr 3-5 glavnih ljudi iz skupine Fukare koji bi donosili misljenje i ideje iz skupine, 10 do 12 momaka koji vole Slobodu i radili bi džaba za spas Slobode i dali sve od sebe da izdignu Slobodu. To bi bili inetelektualci,uspjesni studenti za vizijom i idejom, ljudi koji su postovani i cijenjeni radi svojih uspjeha na intelektualnom planu,koji ce na sastanku sa nacelnikom il upravom biti nadmocni sa svojim govorom i vizijomu odnosu na ove sramne legende i nacelnika. Ovih ostaligh 5 clanova glavnog odobra moze biti saroliko npr osobe iz diaspore il vec neko drugi neki stari navijac itd. I onda da se pocne radit napisat tekst ili plan za spas Slobode,poslat ga svim medijima nacelniku , kako naseg presjednika ubacit u upravu i onda organizovat razne akcije prikupljanja novca koje bi ubacili u klub i moglo bi se dosta stvari uradit.Znaci ne navijacko udruzenje nego udruzenje pametnih ljudi koji bi iskljucivo radili za dobro Slobode i narvano vecina od tih momaka mora biti cista u pogledu dosija i krivicnih djela, tako da nacelnik i legende nebi mogli prozivat te ljude pogrdnim imenima. Nravno ostatg clanova udruzenja bi cinila ostala raja grada koja zele Slobdu i bili bi pasivni clanovi. Sve da se radi transparentno i otvoreno, i svaki korak i potez udruzenja da se objavljuje u medije. Moglo bi se dosta uradit al neznam bil to uspjelo pa da vidim sta vi mislite

Postupak osnivanja/registracije udruženja i fondacija

PONEŠTO O UDRUŽENJIMA I FONDACIJAMA
Zakonom o udruženjima i fondacijama („Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine“, broj: 45/02 ), uređeni su uslovi i postupak za osnivanje, unutrašnju organizaciju, registraciju, prestanak udruženja i fondacija.

Udruženje je svaki oblik dobrovoljnog povezivanja više fizičkih ili pravnih lica radi unapređenja i ostvarivanja nekog zajedničkog cilja ili općeg interesa u skladu sa Ustavom i Zakonom, a čija osnovna svrha nije sticanje dobiti.

Fondacija je pravno lice koje nema svoje članstvo, a cilj njenog osnivanja je upravljanje određenom imovinom u općem ili zajedničkom interesu.

Udruženja i fondacije samostalno utvrđuju svoje ciljeve i djelatnosti, u skladu sa Ustavom i Zakonom.

NAZIV I SJEDIŠTE

Naziv udruženja i fondacije mora biti na jednom od službenih jezika Bosne i Hercegovine. Naziv udruženja i fondacija može se upisati u Registar u prijevodu na jednom ili više stranih jezika, s tim što naziv na službenom jeziku mora biti upisan na prvom mjestu.
Uz puni naziv, može se koristiti i skraćeni naziv koji mora sadržavati oznake po kojima se razlikuje od drugih udruženja i fondacija .
Udruženja i fondacije mogu imati i svoj znak pored naziva ali se on mora jasno razlikovati od drugih udruženja i fondacija

U naziv udruženja ili fondacije ne mogu se unositi slijedeći nazivi:

Bosna i Hercegovina – bez odobrenja nadležnog organa Bosne i Hercegovine
Federacija – bez odobrenja federalnog organa uprave koji vrši nadzor nad zakonitošću rada udruženja/fondacije
Naziv kantona – bez odobrenja kantonalnog organa u čiju nadležnost spada oblast na koju se odnosi djelatnost udruženja/fondacije
Naziv grada i općine – bez odobrenja gradonačelnika odnosno općinskog načelnika

OSNIVANJE UDRUŽENJA
Udruženje se osniva donošenjem osnivačkog akta.
Osnivačka skupština donosi osnivački akt, statut udruženja i imenuje organe upravljanja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 10:45

raci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:od sutrasnje tekme ne ocekujem ama bas nista...znaci ponovo poraz 1 0....jos kad sam saznao da jaha nijew otputovao,da se ovako igraju i z.a.j.e.b.a.j.u sa igracima sta ocekivat..realno..nama bod nista ne znaci jer smo prosuli 2 kod kuce..igra nam samo pobjeda a to ce biti vrlo,vrlo tesko izvojevati s obzirom na stanje u i oko ekipe i uprave....neka im je dole Bog na pomoci..trebat ce im..
Nadam se pobjedi, očekujem poraz-najvjerovatnije!Igrači ako neće da igraju, žale se na plate, pa nek bojkotuju kao Jaha i sretno-prijatno.Bolje i to nego da nas i dalje brukaju.Ibraković po meni ne zaslužuje da vodi naš tim.Podržavam Sadikovića, Malkočevića, Memiševića, ali njega NIPOŠTO!Jednostavno, lik nema rezultata iza sebe.Gdje god je bio ostavio je kršljuz.Zapališe mu 2x auto u Zenici.On je običan splektaroš koji je jak trener samo u slučaju kada ima iza sebe osobe koje će plaćati sudije ! Svi nas na njega upozoravaju, a mi isto debili. Usporedite njegove rezultate i rezultate našeg soka?Sa sokom smo bili najjači, a ona prijašnja garnitura ga sj.eba, dovede Glavaša (koji nas je takođe tužio), zatim Vojvodu (konja), a na karaju šlag na tortu koji je pokušio keš, a rezultat ispadanje iz lige.Još ga ostavimo da nas i dalje vodi.Pa gdje to ima? Trener sa kojim si ispao iz lige, nastavlja svoj rad.Nebitno jel bio 1, 5 ili 10 utakmica.Prihvatio se je posla i kiksao.Sretno-prijatno i hvala ti !!!

Neki se previše uzdižu! Sloboda i kad je bila najjača nikada nije ništa osvojila! Niti prvenstvo, niti kup.Sloboda je bila svakome ljut i žilav protivnik,iznjedrila dosta kvalitetnih fudbalera, ali se takođe i odrekla mnogih (kao papeta jer je imao navodna kokošija prsa) i mnogih drugih.Sloboda je takođe kupovala utakmice i sudije, ali i prodavala titule, jer ne može me nitko ubijediti da je igrala 8 (ja mislim) finala kupa, a niti jedan pehar nije osvojila !Sada je kulminiralo i odbija se od glavu sve ono po pitanju gore navedenih stvari ...

SLOBODA DO GROBA!
Pa ko drzi trenera, sefa strucnog staba nego predsjednik i rukovodstvo kluba. Greske Ibrakovica onda snose jednim djelom Meske i ostali. Oni mu daju podrsku oni mu uskracuju podrsku, odnosno daju otkaz. Ne zaboravimo da riba smrdi od glave! Znaci krivica za rezultate ide od vrha (predsjednika) najmanje kriv je (ekonom) :mrgreen: .
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

raci
Kontakt:

Post Postao/la raci » 15 sep 2012, 10:53

Probisvjet je napisao/la:
raci je napisao/la:
Nadam se pobjedi, očekujem poraz-najvjerovatnije!Igrači ako neće da igraju, žale se na plate, pa nek bojkotuju kao Jaha i sretno-prijatno.Bolje i to nego da nas i dalje brukaju.Ibraković po meni ne zaslužuje da vodi naš tim.Podržavam Sadikovića, Malkočevića, Memiševića, ali njega NIPOŠTO!Jednostavno, lik nema rezultata iza sebe.Gdje god je bio ostavio je kršljuz.Zapališe mu 2x auto u Zenici.On je običan splektaroš koji je jak trener samo u slučaju kada ima iza sebe osobe koje će plaćati sudije ! Svi nas na njega upozoravaju, a mi isto debili. Usporedite njegove rezultate i rezultate našeg soka?Sa sokom smo bili najjači, a ona prijašnja garnitura ga sj.eba, dovede Glavaša (koji nas je takođe tužio), zatim Vojvodu (konja), a na karaju šlag na tortu koji je pokušio keš, a rezultat ispadanje iz lige.Još ga ostavimo da nas i dalje vodi.Pa gdje to ima? Trener sa kojim si ispao iz lige, nastavlja svoj rad.Nebitno jel bio 1, 5 ili 10 utakmica.Prihvatio se je posla i kiksao.Sretno-prijatno i hvala ti !!!

SLOBODA DO GROBA!
Pa ko drzi trenera, sefa strucnog staba nego predsjednik i rukovodstvo kluba. Greske Ibrakovica onda snose jednim djelom Meske i ostali. Oni mu daju podrsku oni mu uskracuju podrsku, odnosno daju otkaz. Ne zaboravimo da riba smrdi od glave! Znaci krivica za rezultate ide od vrha (predsjednika) najmanje kriv je (ekonom) :mrgreen: .
Zašto ga drže? Zapitaj se, pa se onda malo "nasmiješi" :D ? Pitaj ih da li su oni za njega i šta misle o njemu.Hoćete da nam ljudi vode klub, odgovaraju u slučaju kraha, a vežemo ljudima ruke, ucjenjujemo, prijetimo i td.nbt.došli smo do toga da mi postavljamo "stručnjake". Ne bih o tome na ovom mjestu ! Problematika u Slobodi je dosegla vrhunac, a vi se i dalje smiješite, budite pametni i "dobri" poznavaoci Slobode :evil: Ja sam samo za kvalitet i rezultate, a imena, stranke i ostalo me ne interesuje.Ako neko vodi klub, nbt da li finansije, pravne stvari, da li je šef stručnog štaba, TAJ ČOVJEK MORA IMATI REZULTATE I NEUKALJAN OBRAZ ! jbm se i za mesketom, ja sam i za Memiševića, Cvijana Miloševića, Rizaha Meškovića, Kostića i td. i td.....
Zadnja izmjena: raci, dana/u 15 sep 2012, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
Freedom

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 10:58

Izgleda da u Slobodi nije bilo insana od '80. Rat i pare su pokvarili sve. Al ni meni nije jasno zasto se to sve dopusta i zasto se smijesimo? :twisted: Prvo treba otjerati nacelnika u p i.z d u materinu, a onda sve njegove poltrone da krenu sa njim. Unistenje sporta je krenulo dolaskom Jasmina Imamovića Faraona samozvanog-samoproglasenog pisca! :twisted: Ma goni ga u 100 PM i njega i njegove poltrone. Ljudima je vec sve jasno!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 11:28

kralj_je_mrtav je napisao/la:Raci na ovom forumu nema prijetni i nadam se da ce administracija reagovati. Pjesnik je unistio sve sto se moglo unistiti, ostala je jos Sloboda, a ovakvi kao Raci su mu vjetar u ledja, samo naprijed. Sta kazu legende, plata nejma, kad ce biti, ne znamo. Kako Pjesnik vesla raju, cuj legende :lol:
Ko izbrisa post sa prijetnjom, admin ili...?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2012, 11:28

ljudi nisu dobili plate mjesecima...jaha prvi nije hjeo ic u livno zbog toga jer im je i zaprijeceno od strane Fukara da ako su problem pare da bolje ne igraju nego da se setkaju..momak je samo to i ispostovo...ovdje neko nekog opasno laze jer drug meske zvoni po svim rezimskim medijima da su igraci isplaceni do zadnje marke...pa kako onda kapiten ne ode na utakmicu..jel sad treba da povjerujemo da su dobili pare a da se jahi digo k.u.r.a.c i iz cistog hira nece da igra...mislim,halo :roll: ...i ja sam svakim danom sve sigurniji da se ide na gasenje Slobode a da u gradu tu njenu ulogu preuzme proleter recimo...nemoze to odma..ici ce to selektivno i polako ce ljude na to navikavat..provlacit tu ideju kroz usi i medije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 11:33

staragarda je napisao/la:ljudi nisu dobili plate mjesecima...jaha prvi nije hjeo ic u livno zbog toga jer im je i zaprijeceno od strane Fukara da ako su problem pare da bolje ne igraju nego da se setkaju..momak je samo to i ispostovo...ovdje neko nekog opasno laze jer drug meske zvoni po svim rezimskim medijima da su igraci isplaceni do zadnje marke...pa kako onda kapiten ne ode na utakmicu..jel sad treba da povjerujemo da su dobili pare a da se jahi digo k.u.r.a.c i iz cistog hira nece da igra...mislim,halo :roll: ...i ja sam svakim danom sve sigurniji da se ide na gasenje Slobode a da u gradu tu njenu ulogu preuzme proleter recimo...nemoze to odma..ici ce to selektivno i polako ce ljude na to navikavat..provlacit tu ideju kroz usi i medije
Samo pitanje je hoce li ostati oni koji hoce gasenje Slobode, mozda mi njih ugasimo prije nego oni Slobodu. Mozda vec 07.10. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 sep 2012, 18:20

iz penala gol primamo...iz kornera, penala samo primamo golove
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 sep 2012, 18:25

Novi poraz :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 15 sep 2012, 18:28

JTS je napisao/la:Novi poraz :lol:
Šta je smiješno. idi gledaj svoja posla. :arrow:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 sep 2012, 18:28

Na stranu sva navijacka prepucavanja i rivalstva ali ovo sto se kod vas desava je kriminalno. Tuzno je to sto igraci Slobode ne dobijaju po nekoliko plata, samo sebe stavi ma tu poziciju da nemas od cega zivjeti i kuci donjeti novce za porodicu, rezije, troskove zivota.

To se isto desavalo Zelji do prije par godina, sve je to zbog "losih" ljudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 18:30

Elegant je napisao/la:Na stranu sva navijacka prepucavanja i rivalstva ali ovo sto se kod vas desava je kriminalno. Tuzno je to sto igraci Slobode ne dobijaju po nekoliko plata, samo sebe stavi ma tu poziciju da nemas od cega zivjeti i kuci donjeti novce za porodicu, rezije, troskove zivota.

To se isto desavalo Zelji do prije par godina, sve je to zbog "losih" ljudi.
Haj ba, zakucace i vama sejtan na vrata. Upravo kuca!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 15 sep 2012, 18:32

JADNI SMO!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 sep 2012, 18:33

djulba je napisao/la:
JTS je napisao/la:Novi poraz :lol:
Šta je smiješno. idi gledaj svoja posla. :arrow:
Druže, ja sam navijač Slobode. Ali, ne pada mi na pamet da se nerviram, jer je ovo smiješno, presmiješno. Da se nerviram zbog gov*na koja neće ili ne znaju da igraju, ne pada mi na pamet. Duša me boli za Slobodom kao i sve navijače Slobode, ali ponavljam, ne pada mi na pamet da se nerviram. Stoga, samo se smijem bolidima ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 18:34

Rekose da stvaraju evropsku Slobodu! :roll: :oops:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 sep 2012, 18:34

zbog ovih kretene koji su u klubu i igraca se ne treba nervirati ljudi, djaba samo poludit nego treba ih docekat veceras i prebit i cao
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2012, 18:36

rekol ja :roll: :roll:
tacno cu na nase sljedece gostovanje 100 kerma stavit na rezultat 1 0 :roll:
nista..to je to sto se PL tice...okrenut se borbi da se ne ugasi klub i to je to za narednih par godina :? :roll: ...
BIT CE BOLJE,J.E.B.I.G.A...SAMO DA KLUB SPASIMO :(
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2012, 18:37

staragarda je napisao/la:rekol ja :roll: :roll:
tacno cu na nase sljedece gostovanje 100 kerma stavit na rezultat 1 0 :roll:
nista..to je to sto se PL tice...okrenut se borbi da se ne ugasi klub i to je to za narednih par godina :? :roll: ...
BIT CE BOLJE,J.E.B.I.G.A...SAMO DA KLUB SPASIMO :(
Ne mozemo mi spasiti ono sto oni mogu unistiti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.