Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Moze mi neko rec sta je sa Sanela Jahica?
Nad tobom sunce najljepše sja
lik igra u Turskoj, mislim da se klub zove Karabukspor...pinoglavi je napisao/la:Moze mi neko rec sta je sa Sanela Jahica?
mrsic07 je napisao/la:lik igra u Turskoj, mislim da se klub zove Karabukspor...pinoglavi je napisao/la:Moze mi neko rec sta je sa Sanela Jahica?
da,nije lose igro proslu polusezonu.Ne mogu da vjerujem da ne dobija poziv
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma daj covjece. Kako je Jahic odigrao protiv Irske i Meksika ne bi mu ni rodjena majka dala poziv. Mozda bi mogao Jahic bit zamjena na poziciji zadnjeg veznog, ali meni se cini da je on dosta oslabio zadnjih godina.pinoglavi je napisao/la:mrsic07 je napisao/la:lik igra u Turskoj, mislim da se klub zove Karabukspor...pinoglavi je napisao/la:Moze mi neko rec sta je sa Sanela Jahica?
da,nije lose igro proslu polusezonu.Ne mogu da vjerujem da ne dobija pozivPo meni su on i Spaha najbolji stoperski tandem
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jahić može komotno zamijeniti Džeku ili Ibiševića u napadu.Sjećam se da je zadnju sezonu u Želji bio najbolji strijelac lige

DRUG NEBI TI PUNCA
Pa univerzalacbagrcavi je napisao/la:Jahić može komotno zamijeniti Džeku ili Ibiševića u napadu.Sjećam se da je zadnju sezonu u Želji bio najbolji strijelac lige![]()
Samo na golu nije bio
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Evo glava da bi i Spahic kao napadac bio najbolji strijelac PL BiH.bagrcavi je napisao/la:Jahić može komotno zamijeniti Džeku ili Ibiševića u napadu.Sjećam se da je zadnju sezonu u Želji bio najbolji strijelac lige![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Što je najtužnije Jahić je otišao na polusezoni, a tek pred kraj ga je stigo neki od napadača, tako da je Jahić završio kao drugi strijelac lige iako je po' godine igro za Aris. 
DRUG NEBI TI PUNCA
Et jos 2 godine imat cemo repku,kad ode Spahic gotovo jemrsic07 je napisao/la:cuj Spahic malo odudara, on je za ostale igrace u reprezentaciji izmislio nogomet ( mislim stopere), ja licno ne mogu zamisliti reprezentaciju bez Spahica u odbrani....vendeta87 je napisao/la:Majka mu stara paovdje neki pisu tako da imama osjecaj da su Spahic, Pandza i Vranjes u najmanju ruku bolji od Piquea pa Zukanovic nema sanse. Mi umjesto da se radujemo tome sto imamo konacno 6-7 stoper koji su tu negdje po kvaliteti ( Spahic malo odudara a je i najiskusniji) ovdje se sve vodi potpuno pogresna raprava.
::::SAMO ČELIK::::
Odlicna partija Bicakcica u pobjedi protiv Regensburg-a...Bez greske... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Gledao sam tekmu, Bicakcic strasan igrac.. Emir #2. Podhitno u reprezentaciju
potpis !redarmy0 je napisao/la:Gledao sam tekmu, Bicakcic strasan igrac.. Emir #2. Podhitno u reprezentaciju
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ja nisam gledao utakmicu ali sam bicakcica gledao kada je igrao za stuttgart tj 2-3 utakmice i meni se je on bas bas svidio kao igrac.
on je uz spahica, mujdzu i vranjesa nas najjaci odbranbeni igrac.
PS: a kao defenzivnog veznog bih izabrao zahirovica (jako je igrao protiv letonije) i malog besica.
on je uz spahica, mujdzu i vranjesa nas najjaci odbranbeni igrac.
PS: a kao defenzivnog veznog bih izabrao zahirovica (jako je igrao protiv letonije) i malog besica.
Kolasinac debitovao za schalke
Ma bolje da niko više i ne pita selektora u vezi Kolašinca,valjalo bi slušati novu šalu na njegov račun iz širokog repertoara Safeta Sušića.gruezi je napisao/la:Kolasinac debitovao za schalke
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Principatus
- Kontakt:
Yes, yes.gruezi je napisao/la:Kolasinac debitovao za schalke
Jos samo da odigra nekih 10 godina u BL i onda ce sigurno dobiti poziv. Za U17.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Šteta što je išo guz+icom na dvije stolice,sad je mogo uz Spahića igrat,a vjerovatno bi i bolji klub našo kao Areprezentativac,vjerovatno će on uspjet jer mlad je,al ne vjerujem da će zaigrat za nas..ceze je napisao/la:potpis !redarmy0 je napisao/la:Gledao sam tekmu, Bicakcic strasan igrac.. Emir #2. Podhitno u reprezentaciju
Sta je tacno problem sa Bicakcicem?? Papiri ili ??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Imam provjerenu informaciju da kad bi Bicakcic dobio pozvi od selektora 100% bi igrao i odazavo se pozivu. To je provjereno!!zgembo89 je napisao/la:Šteta što je išo guz+icom na dvije stolice,sad je mogo uz Spahića igrat,a vjerovatno bi i bolji klub našo kao Areprezentativac,vjerovatno će on uspjet jer mlad je,al ne vjerujem da će zaigrat za nas..ceze je napisao/la:potpis !redarmy0 je napisao/la:Gledao sam tekmu, Bicakcic strasan igrac.. Emir #2. Podhitno u reprezentaciju
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Kako će igrati kad nema papire ?
DRUG NEBI TI PUNCA