Uz direktan prenos, na BHT1 u full HD rezolucijiHigh je napisao/la:16h.
Sretno Edinu danas!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Uz direktan prenos, na BHT1 u full HD rezolucijiHigh je napisao/la:16h.
Mislim da bi mogao Dzeko zaigrat, jer igraju protiv Stokea. Svi znamo da su zracni dueli njihovo glavno oruzje, a tu Dzeko moze mnogo pomoc.ZOI84 je napisao/la:Mislim nažalost, da ce Edin danas na klupu, jer su Kun i Balo spremni. Voli Mancini odmarati Džeku kad je u formi
ZOI84 je napisao/la:Mislim nažalost, da ce Edin danas na klupu, jer su Kun i Balo spremni. Voli Mancini odmarati Džeku kad je u formi
nemas sta misliti igraju tevez i baloteli potvrdjenomrjasmin je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Mislim nažalost, da ce Edin danas na klupu, jer su Kun i Balo spremni. Voli Mancini odmarati Džeku kad je u formi
Dzeko ce najvjerovatnije igrati, jer se Liga Prvaka igra naredne sedmice i hoce da odmori Kuna
Gdje si ovo nasao ? NA kojoj stranici ?IVICA OSIM je napisao/la:Starting line-upA. Begovic D. Whitehead R. Shawcross R. Huth M. Wilson C. Adam G. Cameron G. Whelan M. Kightly J. Walters P. Crouch SubsStarting line-upJ. Hart P. Zabaleta J. Lescott V. Kompany A. Kolarov Y. Touré J. Rodwell D. Silva S. Nasri M. Balotelli C. Tévez Subs
Naravno, zato i pitam ovoga gore gdje je ovo nasao. Vrijeme je da se ljudi nauceda se pocetni sastav NE ZNA nego tek sat vremena prije pocetka utakmiceCartman je napisao/la:Potvrdjeni sastav izlazi oko sat prije utakmice, vrijeme je da se to nauci.
http://www.goal.com/en-us/match/80846/s ... ty/preview" onclick="window.open(this.href);return false;mrjasmin je napisao/la:Naravno, zato i pitam ovoga gore gdje je ovo nasao. Vrijeme je da se ljudi nauceda se pocetni sastav NE ZNA nego tek sat vremena prije pocetka utakmiceCartman je napisao/la:Potvrdjeni sastav izlazi oko sat prije utakmice, vrijeme je da se to nauci.
Ma nek je stavio Balotellia jednostavno nece se vidit na terenuMrShadow je napisao/la:Dzeko klupa
me nek dobije jedan crveni, vakat mu jelikma23 je napisao/la:Da Bog da Balotelli promasio zicer!![]()
Idemo Beg, idemo Ed
Jašta, nije odavno.ZOI84 je napisao/la:me nek dobije jedan crveni, vakat mu jelikma23 je napisao/la:Da Bog da Balotelli promasio zicer!![]()
Idemo Beg, idemo Ed
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, bosanskizmaj246, bvsic, Cwirek, denza, Goalgetter, Google Adsense [Bot], katalinski, Proximic i 66 gostiju.