KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la nerminh74 » 14 sep 2012, 00:21

sasagmp je napisao/la:E ali ta tehnika ga svakako razlikuje od puke sirovine :D

Bacanja 75% uspesnosti prosle sezone u ABA ligi.Pogodio 33 od ukupno 44.Po meni za centra odlican procenat.

Ne kazem da je odlican igrac,ali da je odlican potencijal(po meni veci od Muslija) svakako jeste.Ima predispozicije da postane odlican centar.
pa upravo ovo ja tvrdim
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 14 sep 2012, 22:10

„$ &“ у ?
14 сеп, 2012

slika
" ' – & 68:64 (14:10, 25:21, 16:7, 13:26)

" ': ' 4, ' 11, ? 12, ", ? 3, $ 6, " 17, ", ", " 2, " 2, $ 11.

&: ? 19, $ 2, Ројц, ? 12, " 8, " 3, ? 12, ? 8, ", ?, ?.

" ' - " ? " у ?. Црно-? су у ? ", & је & $ " / гостује у ? &, $ & " Новог '.

У $ & " ? " " " $ је ? $ & - $ сусрета, пре свега у $. ", у $ $ $ ¥ $ " је ? у $, а $ " ? су $ ? " $ $ ? пораз.

За прве " " " ' је $ ' $ ? " ' 38 поена. У $ " све ? ¥ & " " " ?, ? ¥ $ је $ ?. & је " / $ 18 ? $ - $.

У " ? $ $ се " ? ? " је " ¥ " на ' центра. " & " га је ", Ђорђе ", " је $, а $ је % ? / $ $ & на % $ " " " $ 20 поена. ", $ је " са 17. $ " % ? " је " $.

" - сутра у ? " са $ ' " – ".

" $ " - & " у ? $ у $ " " & са " " $.
Nikola Milutinov :o

Znao sam da je decko talentovan,ali ovo sto je veceras pruzio protiv iskusnih Pavica i Lalica je za veliki naklon.Smem da se usudim da kazem da ce decko ako mu Bog podari zdravlja i srece uz pravilan razvoj i trud za 3,4 godine biti u top 3 centara Evrope.Bravo mali

Vredni pohvale skakcki dobar i poenterski Gagic,solidni Gordon 11p i mislim 10ak skokova,Leo sa par veoma lepih minijatura.

Sutra finale protiv verovatno Himkija u 20:30,prenos na RTRS-u.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 00:00

Upalim stream sasvim slucajno kad Dule se unosi u facu sudiji.To mi je nedostajalo u proteklom vremenu. :lol: 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 sep 2012, 10:44

Solidna igra protiv Krke,danas je msm finale sa Himkijem u Laktašima,nadam se da će RTRS prenositi finale.
Definitivno najveća boljka prošle godine su bili ti centri,ove godine evidentno dobar je roster napravljen. Očekujem jednu zanimljivu tekmu protiv Himkija i pobedu naravno da se ovo gostovanje u Republici Srpskoj završi na najbolji mogući način i da se niko ne povredi.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2012, 13:24

underPFC je napisao/la:Solidna igra protiv Krke,danas je msm finale sa Himkijem u Laktašima,nadam se da će RTRS prenositi finale.
Definitivno najveća boljka prošle godine su bili ti centri,ove godine evidentno dobar je roster napravljen. Očekujem jednu zanimljivu tekmu protiv Himkija i pobedu naravno da se ovo gostovanje u Republici Srpskoj završi na najbolji mogući način i da se niko ne povredi.
Nije ovo zavrsetak gostovanja po RS.Ima jos utakmica protiv Igokee u Visegradu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 sep 2012, 13:34

Devil je napisao/la:Upalim stream sasvim slucajno kad Dule se unosi u facu sudiji.To mi je nedostajalo u proteklom vremenu. :lol: 8-)
Nedostajalo, verovatno kao što će meni ista radnja nedostajati od strane Pešića na domaćim parketima,imajući u vidu da je više vremena provodio na terenu od nekolicine prvotimaca tokom utakmice.... :)

U pravu si Devil, ima još ta pripremna u Višegradu.
Dule sinoć izjavio jednu vrlo zanimljivu stvar, pravo me obradovalo njegovo mišljenje,jer on ne daje olako hvalu nikome,pa ni svojim momcima... " Izuzetno verujem u ovaj tim, on će biti ozbiljan i na evropskom nivou". :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 15 sep 2012, 13:55

underPFC je napisao/la:
Nedostajalo, verovatno kao što će meni ista radnja nedostajati od strane Pešića na domaćim parketima,imajući u vidu da je više vremena provodio na terenu od nekolicine prvotimaca tokom utakmice.... :)
Jedan je Kari... :lol:

slika
I think I'm a pussy one.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2012, 14:12

Jedan i najbolji!!Kvale bez poraza.Kad cujem ovdje gluposti nije dao Nedovicu da igra,unistio ga ,bla ,bla..Ti isti neka pogledaju prosjek Njemacke repke,i rezultat.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 sep 2012, 15:31

A Njemacka je istina igrala u super teskoj grupi gdje je morala biti bolja od cak velesila kao sto su Azerbejdzan i ostali. A i prosle godine se proslavio sa Zvezdom, gdje ga je Vlada Jovanovic potopio u finalu. Vlada Jovanovic. Ili dvije sezone prije kad je Dule bio bolji.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2012, 16:41

Nemoj Karija sa tim trenerima da poredis, molim te!!Covjek se sa Njemackom osvojio E.P; :!: :!: Sa Srbijom sjebao Dream Team...Covjek ucini sto je ne moguce..P.S Nedovic ni kod Dusana nije igrao,razlog je svima poznat.Dobar si ti,ali nekad uvelicas igrace ,kao n.p Savanovic,Velickovic su bolji od Mirze ;) Tvoje rijeci ili ne :?:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 sep 2012, 17:01

Sa Srbijom sjebao Dream Team
Kapa dole Pesicu za sve uspehe,ali daleko je ono od Dream Team-a.Mi smo u tom trenutku za Amere bili Dream Team.

Koji je to razlog svima poznat?Zbog cega nije igrao?

Nedovic nije igrao zbog Covinog malog,ocigledno je to bio deo dogovora kada se ugovor zakljucivao.Kakva god da mu je odbrana,gora od Coviceve sigurno nije i vise je mogao da doprinese od pomenutog,pa cak napadacki vise i od B.Popovica,a i od tada tek oporavljenog Radivojevica.Zasto braniti nesto neodbranjivo?

To bi bilo isto kao kada bi ja uzeo da branim ziherastvo Vlade Jovanovica koji je drzao 2 godine malog Bogdana na klupi i time usporio njegov razvoj.

Veliki treneri nisu i bezgresni to shvati,a njegov greh svakako jeste Nemanja Nedovic.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2012, 17:30

sasagmp je napisao/la:
Sa Srbijom sjebao Dream Team
Kapa dole Pesicu za sve uspehe,ali daleko je ono od Dream Team-a.Mi smo u tom trenutku za Amere bili Dream Team.

Koji je to razlog svima poznat?Zbog cega nije igrao?

Nedovic nije igrao zbog Covinog malog,ocigledno je to bio deo dogovora kada se ugovor zakljucivao.Kakva god da mu je odbrana,gora od Coviceve sigurno nije i vise je mogao da doprinese od pomenutog,pa cak napadacki vise i od B.Popovica,a i od tada tek oporavljenog Radivojevica.Zasto braniti nesto neodbranjivo?

To bi bilo isto kao kada bi ja uzeo da branim ziherastvo Vlade Jovanovica koji je drzao 2 godine malog Bogdana na klupi i time usporio njegov razvoj.

Veliki treneri nisu i bezgresni to shvati,a njegov greh svakako jeste Nemanja Nedovic.

Ja ne znam ,kako mozemo pomisliti da je trebao uzeti tilulu sa Zvezdom pored Partizana :?: Partizan ima dosta bolji tim,kod Zvezde igraci nisu platu primili kako treba..Taj Partizan uzima titule,sa Duletom ili bez:

Nedovic je odigrao za juniore Srbije,posle toga nista.Odlazak u Litvaniju je jos jedan korak unazad.Za mene ce da bude novi Tripkovic,navikan,uzvikan pa izgubljen.

Posle Karija nije bas bilo medalja za Srbiju ;) Svabe sam vec spomenuo,(Sve to je bilo davno prije Dirka)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 sep 2012, 17:35

Nisi mi odgovorio na pitanje,qoute-ovo si mene,a ispricao neku pricu o Partizanovim titulama :mrgreen:

Zasto to Nedovic nije igrao?I da li mislis da su Covic,Popovic,Radivojevic kvalitentiji igraci od Nedovica?

Bilo je medalja za Srbiju i posle Pesica,dobar je trener to ne sporim,ali je imao i dream team sa kojim su se medalje ocekivale i pre samih takmicenja.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2012, 17:41

sasagmp je napisao/la:Nisi mi odgovorio na pitanje,qoute-ovo si mene,a ispricao neku pricu o Partizanovim titulama :mrgreen:

Zasto to Nedovic nije igrao?I da li mislis da su Covic,Popovic,Radivojevic kvalitentiji igraci od Nedovica?

Bilo je medalja za Srbiju i posle Pesica,dobar je trener to ne sporim,ali je imao i dream team sa kojim su se medalje ocekivale i pre samih takmicenja.

Nije toliki kvalitet,odbrana,disciplina 'Nekad nije dovoljno i ako ti je Misko gazda,(Kari je Kari)
U vilnusu ce da se naigra,jer tamo Misko gura svoje..

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 sep 2012, 17:51

:lol: :lol: :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2012, 17:56

sasagmp je napisao/la::lol: :lol: :lol:

;) Gledaj iducu sezonu i ocekujem pljuvanje isto kao po Teodosicu''Divljak ,Solira nikome neda loptu'....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 15 sep 2012, 17:58

I Cveletu i Nikoliću isto tako fali odbrane i discipline? Pogotovo u odnosu na Juniora i Jao Mileta?
lumani je napisao/la:
Partizan ima dosta bolji tim,kod Zvezde igraci nisu platu primili kako treba..
Ne lupaj.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 sep 2012, 17:59

@lumani, cisto da se zna da u Partizanu nema plate od marta mjeseca. Zadnjih godina Kari gdje god je radio samo je pravio neuspjehe. Zao mi je, ali je tako. Iz Dinama ga najurili, u Zvezdi u prvom navratu imao ekipu koja je bila blizu Partizanove, i tu ga dobili. Prosle godine covjek nista nije napravio. Ali bukvalno nista. Samo mi reci jedan dobar potez od prosle godine i ja cu reci ok. Nedovica je zaledio na klupi i momak je izgubio sve sto je imao. Covica i Popovica gurao stalno, Cvele se susio. Haj sve to na stranu, nemas napadacki potencijal, ali ni u odbrani nista nisu igrali. Tako da, Kariju svaka cast na svim bivsim uspjesima, ali Kari danas jednostavno nije vise covjek koji uzima titule.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2012, 18:39

braoolyo je napisao/la:I Cveletu i Nikoliću isto tako fali odbrane i discipline? Pogotovo u odnosu na Juniora i Jao Mileta?
lumani je napisao/la:
Partizan ima dosta bolji tim,kod Zvezde igraci nisu platu primili kako treba..
Ne lupaj.

Nije bio strajk prosle godine :?: Ok,ako nije lupetam.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 15 sep 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2012, 18:42

neno#4 je napisao/la:@lumani, cisto da se zna da u Partizanu nema plate od marta mjeseca. Zadnjih godina Kari gdje god je radio samo je pravio neuspjehe. Zao mi je, ali je tako. Iz Dinama ga najurili, u Zvezdi u prvom navratu imao ekipu koja je bila blizu Partizanove, i tu ga dobili. Prosle godine covjek nista nije napravio. Ali bukvalno nista. Samo mi reci jedan dobar potez od prosle godine i ja cu reci ok. Nedovica je zaledio na klupi i momak je izgubio sve sto je imao. Covica i Popovica gurao stalno, Cvele se susio. Haj sve to na stranu, nemas napadacki potencijal, ali ni u odbrani nista nisu igrali. Tako da, Kariju svaka cast na svim bivsim uspjesima, ali Kari danas jednostavno nije vise covjek koji uzima titule.

ok..kako vi kazete..Kari nije sposoban,Kari hladi igrace bez razloga..Nemoj samo da se iznenadite,ako Svabe doguraju dalje nego Srbija,Bosna,Hrvatska.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.