FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stanite malo... Svi su nas vec optuzili a niko nema vizualan dokaz da su to bili Zeljini navijaci!
Svi mi ovdje imamo svoje teorije, vecina se slaze da se politika umjesala, kao sto i ja mislim. Drugi pak misle da je ovo samo jedna u nizu huliganski carski koje se u posljednje vrijeme drasticno eskalirale. Jedina pozitivna stvar po FK Zeljeznicar jeste, da se ovo nije dogodilo na stadionu, ostaje jos enigma tko su zapravo ti momci?
Svi mi ovdje imamo svoje teorije, vecina se slaze da se politika umjesala, kao sto i ja mislim. Drugi pak misle da je ovo samo jedna u nizu huliganski carski koje se u posljednje vrijeme drasticno eskalirale. Jedina pozitivna stvar po FK Zeljeznicar jeste, da se ovo nije dogodilo na stadionu, ostaje jos enigma tko su zapravo ti momci?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 sep 2012, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
old school je napisao/la:samo mi recite kako bi ovo moglo biti politicki izrezirano?? jel oni nose zastave SDA,SDP,HDZ,SNSD?? kojim oni dijelom reklamiraju politicku partiju ovdje,ne budite smjesni nego nasjedate na medijske istupe,ako oni kazu tako onda se raja samo primi..kaze daj da vidim salove,dresove na slikama,pa kad se upada u drugi grad nije niko lud da ide u tom fazonu,nego se ide bez obiljezja,stvarno se pitam jeste li vi normalni sta pisete
Ja sam cekam da neko napise da je ovo napad na hrvate i "hrvatski Mostar".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Čuj kasno im bilo, vjerovatno je BHT u pitanju, jedino je njima enigma kako prebaciti reportažna kola iz Sa do Mostara i postaviti kamere u roku od 24h.THC je napisao/la:voltron30 je napisao/la:E jbg, sad i to. Odakle ti info?TMovac je napisao/la:nista od prenosa.Kasno su se dogovorili,tako da prenosa nazalost nece biti
Zrinjski tražio više novaca, pa je sinoć oko 18:00 htio prihvatiti što je bilo kasno ovima što trebaju da realizuju projekt.
Možda su i navijači Veleža ko zna, ali svakako nije uredu ko god da je, ako budu naši navijači onda bi amar trebao podnijeti ostavku jer nije lud da ga se dovodi u vezu sa klubom za koji navijaju ovakvi navijači, čim ga vidim to ću mu predložiti što mu to treba koji đavo.DzoleZeljo je napisao/la:Stanite malo... Svi su nas vec optuzili a niko neko vizualan dokaz da su to bili Zeljini navijaci!
Majstor Karatea
Dali moze netko potvrditi za one koje je policija privela da su navijaci Zelje i li Veleza ...
Ko god da je ovo uradio treba ga nalupati i dobro kazniti, pojedinačno naravno pa nek opet pomisli!
Pa čovječe zbog ovog večeras nemamo podrške i Zrinjski će biti maksimalno nabrijan i daj bože i bod da izvučemo, i oni se zovu navijačina, bagra maloumna!
Doduše još nigdje ne vidjesmo da su to naši, vidjet ćemo šta će biti na kraju...
Pa čovječe zbog ovog večeras nemamo podrške i Zrinjski će biti maksimalno nabrijan i daj bože i bod da izvučemo, i oni se zovu navijačina, bagra maloumna!
Doduše još nigdje ne vidjesmo da su to naši, vidjet ćemo šta će biti na kraju...
Ti prelaziš u dosadu s tim potenciranjem Amarove ostavke. Nisu Amara navijači ni doveli, a neće ga ni otjerati. Tu autodestrukciju koju želiš Želji, sačuvaj za kuće.Nikica je napisao/la:Možda su i navijači Veleža ko zna, ali svakako nije uredu ko god da je, ako budu naši navijači onda bi amar trebao podnijeti ostavku jer nije lud da ga se dovodi u vezu sa klubom za koji navijaju ovakvi navijači, čim ga vidim to ću mu predložiti što mu to treba koji đavo.DzoleZeljo je napisao/la:Stanite malo... Svi su nas vec optuzili a niko neko vizualan dokaz da su to bili Zeljini navijaci!
Elegant je napisao/la:old school je napisao/la:samo mi recite kako bi ovo moglo biti politicki izrezirano?? jel oni nose zastave SDA,SDP,HDZ,SNSD?? kojim oni dijelom reklamiraju politicku partiju ovdje,ne budite smjesni nego nasjedate na medijske istupe,ako oni kazu tako onda se raja samo primi..kaze daj da vidim salove,dresove na slikama,pa kad se upada u drugi grad nije niko lud da ide u tom fazonu,nego se ide bez obiljezja,stvarno se pitam jeste li vi normalni sta pisete![]()
![]()
![]()
Ja sam cekam da neko napise da je ovo napad na hrvate i "hrvatski Mostar".
Jesi li neku noc gledao emisiju kad onaj levat iz SNSD-a kaze kako navijaci Zelje naconalisticki i Fasisticki vrjedjaju a pitanje je bilo sta bi ona uradio kad bi dosao na vlast zstvarno smo dali ovim dusmanima materijala
- champions1921
To su ti isti oni koji ubacuju baklje na teren, pale zastave, uzvikuju kojekakve parole.. Nije valjda da te iznenadilo?? To su ti stetocine i na zalost sve dok smo mi misevi koji ih posmatramo a ne reagujemo oni ce nam kolo voditi.. Nadam se da ce se posle izbora promjeniti situacija jer pomalo je cudno da se sve ovo desava u ovom periodu..DzoleZeljo je napisao/la:Stanite malo... Svi su nas vec optuzili a niko neko vizualan dokaz da su to bili Zeljini navijaci!
BUDI ŽELJO !!!
Haj kad ga vidis reci mu da sam ga pozdravio preko qrca.Nikica je napisao/la:Možda su i navijači Veleža ko zna, ali svakako nije uredu ko god da je, ako budu naši navijači onda bi amar trebao podnijeti ostavku jer nije lud da ga se dovodi u vezu sa klubom za koji navijaju ovakvi navijači, čim ga vidim to ću mu predložiti što mu to treba koji đavo.DzoleZeljo je napisao/la:Stanite malo... Svi su nas vec optuzili a niko neko vizualan dokaz da su to bili Zeljini navijaci!
Keep it simple! ;)
Sine dragi kako ti nije mrsko da se predstavljas kao navijac Zelje.Jel ti toliko dosadno u zivotu pa izdrkaj **** ga ti, manje ces i bubuljica imati.Nikica je napisao/la:Možda su i navijači Veleža ko zna, ali svakako nije uredu ko god da je, ako budu naši navijači onda bi amar trebao podnijeti ostavku jer nije lud da ga se dovodi u vezu sa klubom za koji navijaju ovakvi navijači, čim ga vidim to ću mu predložiti što mu to treba koji đavo.DzoleZeljo je napisao/la:Stanite malo... Svi su nas vec optuzili a niko neko vizualan dokaz da su to bili Zeljini navijaci!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- KosevskoHill
- Kontakt:
Bezveze samo mlatite praznu slamu na ovom forumu jer nikad ništa se ovdje neće postići niti se postiglo.Može se svaki levat registrovati ako poželi, ne znate skim pričate i nema svrhe ! Dajte da pričamo o drugim stvarima koje se tiču Želje, danas je utakmica majka mu stara...
p.s. Zna li neko koliko su kadeti i juniori danas igrali ?
Željezničar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mozda, i to sto kazem, mozda su isli na onu staru zavidi pa vladaj, ali sve ovo sto mi pricamo su nadaganja. Meni u glavu ne moce uci kako samo narod olako povjeruje u svu ovu pricu. Isto kao da su svi zene (po mahali, cujte, fata mi rekli ovo, ono), smijesno, zar ne?Nikica je napisao/la:Možda su i navijači Veleža ko zna, ali svakako nije uredu ko god da je, ako budu naši navijači onda bi amar trebao podnijeti ostavku jer nije lud da ga se dovodi u vezu sa klubom za koji navijaju ovakvi navijači, čim ga vidim to ću mu predložiti što mu to treba koji đavo.DzoleZeljo je napisao/la:Stanite malo... Svi su nas vec optuzili a niko neko vizualan dokaz da su to bili Zeljini navijaci!
Sto se Amara tice, tu se ne mogu sloziti bas sa tobom. Pa sta bi tek trebao Mamic raditi u Dinamo? Nema Amar sta odlaziti bar dok ne vrati svoje ulozene para. Ostalom on je dosao da pomogne Zelji, a ovakve stvari su samo prolazne na putu. Problem je sto su se razno razni klanovi pocele mjesati u svemu ovome. Ako je istina da su naci navijaci, treba klub od mupa traziti spisak privedenih osoba, pa traziti od sipe da se sprovede dublja istraga jer se vec ovakva sranja dogadaju duze vrijeme...
Hajde ti meni objasni zasto je jadno reci POLICIJO LOMI u ovakvim situacijama? "Kao da se radi o neprijateljima" nego sta nego se radi o neprijateljima, kao prvo neprijateljima nekog javnog reda i mira, pa kluba pa kasnije i nas samih kao pojedinaca koji ce otici na godisnji i fasovat od slicnih "nalozenih" samo sa drugim klubom u srcu a ti samo otisao da se okupas u Neumu ili slicno. Evo nasi nalozeni na furke engleza od prije 50god. ce povuci sa sobom i druge nalozene u drugim krejevima BIH i sl. i neko ce da plati glavom. Svi mislimo na direktne posljedice a rijetko ko misli na indirektne koji za godinu dvije pet mogu nekog kostati zivota itd.. Znaci policijo lomi polomi popravi ih pa opet ih polomi!!!old school je napisao/la:tek sad vidim kakva djeca pisu ovdje,cuj izdegenici ih murijo,kao da se radi o neprijateljima,a ne momcima sa tribine koju djelimo,e moja djeco..ne odobravam ovo,ali tako da pisete to je zalosno
Posveceno samoproglasenim frajerima (ne vezano za komentar old schoola) DOBRO VAS JE VISE!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- MinjonKocka
- Kontakt:
Iako ne opravdavam, ovdje dosta ljudi ne konta taj navijacki svijet. Upasti nekom u grad, demolirati im pub se u tom svijetu smatra uspjehom. Kada je bio belaj sa Torcidom, vecinom Ultrasi i ostale navijacke skupine iz Hercegovine su pokusale isto. Tako obrukas neku navijacku skupinu. Vi ste se ovdje raspisali ko kakve babe, ko da je 15 ljudi poginulo. Nedavno navijaci Arsenala ubiju navijaca Liverpoola, to se svugdje desava. Samo se kod nas stavlja nacionalni prefiks. Kazem, ne podrzavam ovo, ali ne pravite bauk od ovog.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Da te citiramKosevskoHill je napisao/la:Bezveze samo mlatite praznu slamu na ovom forumu jer nikad ništa se ovdje neće postići niti se postiglo.Može se svaki levat registrovati ako poželi, ne znate skim pričate i nema svrhe ! Dajte da pričamo o drugim stvarima koje se tiču Želje, danas je utakmica majka mu stara...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Potpuno si u pravu da ce Amaru ovo sve dojaditi sto je normalno jer ova desavanja prelaze sve granice,zasto bi covjek ulagao novac,rad i znanje a da mu se kreteni pisaju na sve to.Zahvaljujuci imbecilima prvo nemozemo gledati domace utakmice(klub ostaje u ovoj besparici i bez to malo para od karata,o kaznama da ne govorim) a sada ce poslije ovoga danas vjerovatno komitet ponovo zabraniti dolazak gostujucim navijacima.Ovi izborni huligani(htjeli mi to priznati ili ne ovdje je politika duboko umjesana) koji bi mater prodali a ne klub za sitne pare ovo rade svjesno i dirigovano od nekoga kome ovo odgovara.Najtuznije je da zbog tih stotinjak jadova i bijednika ispasta klub i hiljade ostalih navijaca.Na utakmice cu uvjek dolazati ali mislim da ce Grbavica biti sve praznija i praznija,klub moze mnogo toga u saradnji sa mupom uraditi da se ovim desavanjima stane u kraj kada su domace tekme u pitanju a sto se tice gostovanja neka nista u ime kluba ne organizuje.Alipasino je napisao/la:Smirite se ljudi zar nevidite da nam neko opasno ubacuje iskre sto u klub sto u navijace.Samo jos fali da Osim digne ruke i eto nam sudbine Slobode iz Tuzle.Ovo mora stat inace nam se nepise dobro ovo neko namjerno pravi ali ko u tom je fazon.Ovo ti je isto kad kafana dobro radi ali u njoj svaku noc belaj i sta se desi dodje do zatvaranja iste.Neko se opasno zajebaje sa Zeljom ako se ne zaustavi najebasmo svi tj i klub i mi navijaci .Grantujem ako se jos i jednom sta desi da ce Osim dic ruke mutne su ovo radnje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Objasni vam curaMinjonKocka je napisao/la:Iako ne opravdavam, ovdje dosta ljudi ne konta taj navijacki svijet. Upasti nekom u grad, demolirati im pub se u tom svijetu smatra uspjehom. Kada je bio belaj sa Torcidom, vecinom Ultrasi i ostale navijacke skupine iz Hercegovine su pokusale isto. Tako obrukas neku navijacku skupinu. Vi ste se ovdje raspisali ko kakve babe, ko da je 15 ljudi poginulo. Nedavno navijaci Arsenala ubiju navijaca Liverpoola, to se svugdje desava. Samo se kod nas stavlja nacionalni prefiks. Kazem, ne podrzavam ovo, ali ne pravite bauk od ovog.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Cura objasni, ali cura mora da zna da je BiH posebna drzava, mora da zna da kod nas navijacki svijet je na niske grane, da se kod nas pistolji, bombe i nozevi povlace, da momci ginu, a ubice slobodno hodaju. Da mala iskra moze dovesti do katastrofe.admirone je napisao/la:Objasni vam curaMinjonKocka je napisao/la:Iako ne opravdavam, ovdje dosta ljudi ne konta taj navijacki svijet. Upasti nekom u grad, demolirati im pub se u tom svijetu smatra uspjehom. Kada je bio belaj sa Torcidom, vecinom Ultrasi i ostale navijacke skupine iz Hercegovine su pokusale isto. Tako obrukas neku navijacku skupinu. Vi ste se ovdje raspisali ko kakve babe, ko da je 15 ljudi poginulo. Nedavno navijaci Arsenala ubiju navijaca Liverpoola, to se svugdje desava. Samo se kod nas stavlja nacionalni prefiks. Kazem, ne podrzavam ovo, ali ne pravite bauk od ovog.
NO PYRO NO PARTY
imal stream za utakmicu??
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot] i 62 gosta.