Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Medunjanin je sa 24 godine jako iskusan igrac,uostalom momak igra u tako jakoj ligi i samo lud moze sumnjati u njegove kvalitete! Plus je bio evropski prvak sa Holandijom,a svi znamo kakvi igraci igraju u toj reprezentaciji!
Ciro je pokazao da je vrhunski strucnjak,jer od ovoga igraca reprezentacija ce imati koristi narednih 10 godina,cak mislim da ce biti nosioc nase igre u buducnosti,zajedno sa Pjanicem i Dzekom!
Ciro je pokazao da je vrhunski strucnjak,jer od ovoga igraca reprezentacija ce imati koristi narednih 10 godina,cak mislim da ce biti nosioc nase igre u buducnosti,zajedno sa Pjanicem i Dzekom!
- majestic24
- Kontakt:
Da se sad njegova forma jako popravi i da predje npr u Sevillu,Valenciu il neki engleski klub,vjerovatno bi dobio poziv za Holandsku repku...bas me zanima da li bi izabrao Bosnu (ljiljane)ili Holandiju(lale)???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
momak je kvalitet, u to nema sumnje a i zeli da igra za BiH sto je jos bitnije, sve ostalo sto je bilo prije je nebitno! Ovaj kvalitet zelim vidjeti u BiH reprezentaciji, svi oni koji razmisljaju drugacije a vole BiH su totalno kontradiktorni
Medunjanin je buducnost, ode li BIH u Afriku i on ce tamo biti
Decko je u stali a Pandza ce ti biti za godinu dvije nezamjenjiv u repci pa ti sam sebi postavljaj pitanjaahmic je napisao/la:Decko ,slusaj ...Ko si ti da na taj nacin postavljas nama pitanja ...I malo se priberi,odrasti...Primjer cu ti navesti ,Pandza je drugi igrac koji mi se ne svidja i realni nije neki kvalitet ...

Za to odrasti ne provaljuj se kad nemas ni pojma ko sam i sta sam.Uostalom da pratis ovaj forum cesce takav lapsus nebi napravio.Uostalom gdje su ti zamjene za njih.....Radeljic mozda

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Kako je ime onom malom sto je nedavno otisao u Arsenal?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Sead Hajrovicpirotehnik je napisao/la:Kako je ime onom malom sto je nedavno otisao u Arsenal?
E ljudi interesuje me na kojoj poziciji igra ovaj Medunjanin i na kojim još može da igra? Koga bi npr. mijenjao iz naše prve postave ili više njih? 

Muratovic-a Tako bih barem ja radio...heheh AL NISAM JA CIROAlucard je napisao/la:E ljudi interesuje me na kojoj poziciji igra ovaj Medunjanin i na kojim još može da igra? Koga bi npr. mijenjao iz naše prve postave ili više njih?
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine prisustvovat će sutra na sarajevskom groblju Bare sahrani tragično stradalog Vedrana Puljića. Selektor Blažević, kao i svi naši reprezentativci duboko su potreseni ovim događajem te su jednoglasno odlučili da idu odati posljednju počast dvadesetčetvorogidšnjem Vedranu.
"Niko ne može ostati imun na nesreću koja se dogodila u Širokom Brijegu. Zato će naši igrači, zajedno sa mnom, prisustvovati sahrani Vedrana Puljića. To je najmanje što možemo uraditi u ovom trenutku. Svaka riječ je suvišna u ovakvoj tragediji." izjavio je selektor Blažević.
http://www.****
"Niko ne može ostati imun na nesreću koja se dogodila u Širokom Brijegu. Zato će naši igrači, zajedno sa mnom, prisustvovati sahrani Vedrana Puljića. To je najmanje što možemo uraditi u ovom trenutku. Svaka riječ je suvišna u ovakvoj tragediji." izjavio je selektor Blažević.
http://www.****
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kenan Hasagić se vratio. Šest mjeseci nakon posljednje utakmice naš reprezentativni golman konačno je zdrav. Ne baš potpuno, ali dovoljno.
- Još uvijek imam problema u ispucavanju lopte. Tada osjećam bolove, ali što se ostalog tiče, sve je uredu. Mislim da sam spreman, ali konačna odluka je na selektoru - kaže naš golman.
Selektor je navodno već odlučio - u Estoniji će braniti Hasagić. Kenan se zaželio gola, naročito reprezentativnog.
- U posljednjih nekoliko navrata dolazio sam samo da bi se konstatiralo da sam povrijeđen. Bilo mi je neprijatno zbog toga, kao da sam došao biti zabavljač, a ne braniti za reprezentaciju - priča Hasagić.
Za to vrijeme na golu je bio Nemanja Supić, koji zbog kartona nema pravo nastupa u Talinu.
- Nemanja je odlično odradio posao. Baš sam komentirao njegove nastupe protiv Belgije, a nedavno i Turske. Pokazao je da je pravi golman i da je u velikoj formi. BiH konačno ima širok izbor čuvara mreže - govori Hasagić.
Uoči meča u Estoniji, naš golman upozorava da prvi meč sa selekcijom baltičke zemlje nije bio realan pokazatelj snaga na terenu.
- Očekuje nas težak meč. Prva naša utakmica nije baš bila realna, jednostavno se poklopilo da ih tako pregazimo. Međutim, Estonci sigurno silno žele prikazati se u boljem svjetlu. Ipak, vjerujem u nas i naše mogućnosti, ali moramo se dobro paziti. Propustili smo jednu priliku da ovjerimo baraž, onu protiv Turske, ovu ne bismo smjeli - kaže Hasagić.
Turci vjeruju da ćemo kiksati u Estoniji
Hasagić nam prenosi razmišljanja i stavove iz Turske nakon remija u Zenici.
- Znam dosta ljudi kojima je drago zbog nas. Ne može se reći da nam zamjeraju, ali oni jednostavno i dalje vjeruju da mogu u baraž. Vjeruju da ćemo kiksati u Estoniji - kaže Hasagić.
Novina u Fahre
- Još uvijek imam problema u ispucavanju lopte. Tada osjećam bolove, ali što se ostalog tiče, sve je uredu. Mislim da sam spreman, ali konačna odluka je na selektoru - kaže naš golman.
Selektor je navodno već odlučio - u Estoniji će braniti Hasagić. Kenan se zaželio gola, naročito reprezentativnog.
- U posljednjih nekoliko navrata dolazio sam samo da bi se konstatiralo da sam povrijeđen. Bilo mi je neprijatno zbog toga, kao da sam došao biti zabavljač, a ne braniti za reprezentaciju - priča Hasagić.
Za to vrijeme na golu je bio Nemanja Supić, koji zbog kartona nema pravo nastupa u Talinu.
- Nemanja je odlično odradio posao. Baš sam komentirao njegove nastupe protiv Belgije, a nedavno i Turske. Pokazao je da je pravi golman i da je u velikoj formi. BiH konačno ima širok izbor čuvara mreže - govori Hasagić.
Uoči meča u Estoniji, naš golman upozorava da prvi meč sa selekcijom baltičke zemlje nije bio realan pokazatelj snaga na terenu.
- Očekuje nas težak meč. Prva naša utakmica nije baš bila realna, jednostavno se poklopilo da ih tako pregazimo. Međutim, Estonci sigurno silno žele prikazati se u boljem svjetlu. Ipak, vjerujem u nas i naše mogućnosti, ali moramo se dobro paziti. Propustili smo jednu priliku da ovjerimo baraž, onu protiv Turske, ovu ne bismo smjeli - kaže Hasagić.
Turci vjeruju da ćemo kiksati u Estoniji
Hasagić nam prenosi razmišljanja i stavove iz Turske nakon remija u Zenici.
- Znam dosta ljudi kojima je drago zbog nas. Ne može se reći da nam zamjeraju, ali oni jednostavno i dalje vjeruju da mogu u baraž. Vjeruju da ćemo kiksati u Estoniji - kaže Hasagić.
Novina u Fahre
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e pogledajte malo bolje i vidite da Safet Nadarevic i Dominic Purcell(jedan od glavnih likova iz prison break-a) veoma liuce

ja đe ti nađe sličnost matere ti?????????
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
pa pogledaj malo facu,a i da si gledao ovu popularnu seriju znao bimahalas je napisao/la:ja đe ti nađe sličnost matere ti?????????

- neko_iz_mase
- Kontakt:
LjeŠvi je nas Sajo 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Pobjedaa..
:ugeek: :ugeek: :ugeek:

Theofanis GEKAS 9
Wayne ROONEY 9
Edin DžEKO 8
Miroslav KLOSE 7
David VILLA 7
Wayne ROONEY 9
Edin DžEKO 8
Miroslav KLOSE 7
David VILLA 7
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Poslije Spanije:Željovac je napisao/la: Theofanis GEKAS 9
Wayne ROONEY 9
Edin DžEKO 8
Miroslav KLOSE 7
David VILLA 7
Edin DžEKO 11
Theofanis GEKAS 9
Wayne ROONEY 9
Miroslav KLOSE 7
David VILLA 7
100% sportski i krajnje opušten potpis
Gekas danas , odnosno jučer zabi 4 gola. Ona Grčka ima ogromnu sreću, i naravno sudije sa nepostojećim penalima. Ne znam za danas, ali i dalje mi je u sjećanju utakmica protiv njih u Zenici i one kriminalne odluke sudije koji nas je oštetio u svim mogućim segmentima igre.
Da i ja se sjecam te jadne utakmice. Uopste nismo bili slabiji od Grcke tada ali nas je ruski sudac totalno upropastio.Rz88 je napisao/la:Gekas danas , odnosno jučer zabi 4 gola. Ona Grčka ima ogromnu sreću, i naravno sudije sa nepostojećim penalima. Ne znam za danas, ali i dalje mi je u sjećanju utakmica protiv njih u Zenici i one kriminalne odluke sudije koji nas je oštetio u svim mogućim segmentima igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.