FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno veceras bi trebalo biti raje koliko vi mislite da ce biti?High je napisao/la:Samo veselo.
PS vec se prica da ce biti neki spektakl ali niko nece da mi kaze nista kazu da ne bi bilo fino da se sad sazna.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- HannahMontana
- Kontakt:
Mahhh dokazi ti to ovim ovdasnjim klinjama! Nisam ni ja zivio u tom periodu al dovoljno mi je kad mi babuka moj isprica kako je bilo pa da respectujem sistemsekac je napisao/la:EEEEE jedan je bravar sine!

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Hoće li biti prenos na areni?
Neće.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoce 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na kojoj Areni?
- champions1921
TV ARENA BiHalen985 je napisao/la:Na kojoj Areni?
21:00 uživoFudbal
PREMIJER LIGA BiH: Sarajevo - Velez
Obaveštavamo vas da smo krenuli sa emitovanjem posebnog Arena Sport 1 kanala samo za teritoriju Bosne i Hercegovine.
Arena Sport 1 će sada imati poseban sadržaj (razlikuje se od prvog programa sa Srbiju) koji će biti sadrzajima prilagodjen tržistu BiH.
Na linku Arena Sport 1 BiH pogledajte satnicu i raspored prenosa.
Preostala tri kanala imaju identičnu programsku šemu za ceo region - pogledajte ovde
BUDI ŽELJO !!!
koliko ja znam najmanje je pravih sarajlija bilo u bravarovoj kom partiji! a begovske sarajevske porodice su bile po golim otocima i zatvorima jer nisu htjeli odustati od svojih vrijednosti i prihvatiti nove! iz jedne takve sam porodice i to je razlog sto navijam za FCSarajevo a ne za zelju ...polarizacija jaarane nakon rata, tako se to dogodilo!!!!HannahMontana je napisao/la:Ma iako apsolutno ovo nije tema za te gluposti sto si napisao, ne mogu a da ne odgovorim! Nece buraz, nece....Ostat ce ulica po BRAVARU dok je pravih Sarajlija ovdje! Prije ces se ti vratiti u rodni zavicaj! P.S Nisam komunjara!!azizmpj je napisao/la:TRG ALIJE IZETBEGOVICA!!!! nek crknu komunjare!
doce vakat da bravarovu preimenujemo!!!
Sarajevo je obicni komunjarski odnosno udbaski klub i on veze sa sarajevskim begovima ima kao i ja bolivijskim paprikama.... Nije da je i Zeljo begovski klub nego je radnicki, al' nemoj to pisati matereti da je Sarajevo begovski klub neko iz Sarajeva ce ti se samo nasmijati na to..... Kao sto ti se sada ja smijem....azizmpj je napisao/la:koliko ja znam najmanje je pravih sarajlija bilo u bravarovoj kom partiji! a begovske sarajevske porodice su bile po golim otocima i zatvorima jer nisu htjeli odustati od svojih vrijednosti i prihvatiti nove! iz jedne takve sam porodice i to je razlog sto navijam za FCSarajevo a ne za zelju ...polarizacija jaarane nakon rata, tako se to dogodilo!!!!HannahMontana je napisao/la:Ma iako apsolutno ovo nije tema za te gluposti sto si napisao, ne mogu a da ne odgovorim! Nece buraz, nece....Ostat ce ulica po BRAVARU dok je pravih Sarajlija ovdje! Prije ces se ti vratiti u rodni zavicaj! P.S Nisam komunjara!!azizmpj je napisao/la:TRG ALIJE IZETBEGOVICA!!!! nek crknu komunjare!
doce vakat da bravarovu preimenujemo!!!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sad je 20:41 i na istoku sam...ovo je tuga i žalost koliko je malo raje..**** vas arena
YES.WE.DID.
pa gdje si ti bio zadnje 2 utakmice na kosevu, nije ukupno u dvije utakmice ni 3 000 ljudi bilo, sad je malo atraktivniji protivnik, mozda bude 2- 2,5 milje...payton je napisao/la:sad je 20:41 i na istoku sam...ovo je tuga i žalost koliko je malo raje..**** vas arena
-
- Kontakt:
koja arena vas prenosi ??
na areni 1 Partizan prenose a prije pola sata najavili Sarajevo-Velež 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ko je ovaj Takmaci? 

-
- Kontakt:
evo pocela utakmica..ZZtop10 je napisao/la:na areni 1 Partizan prenose a prije pola sata najavili Sarajevo-Velež
Znaci nema nikakav stream ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
na cemu?AboveTheLaw je napisao/la:evo pocela utakmica..ZZtop10 je napisao/la:na areni 1 Partizan prenose a prije pola sata najavili Sarajevo-Velež
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Prenos imate na arena sport 1!old school je napisao/la:na cemu?AboveTheLaw je napisao/la:evo pocela utakmica..ZZtop10 je napisao/la:na areni 1 Partizan prenose a prije pola sata najavili Sarajevo-Velež
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, budzak, Hajdeee, Hamagara, JavierBosnia, johntravolta123, keli, miguelramos, mire971, Posejdon, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, TETRAPAK, UltraSa46, Varijantas8 i 202 gosta.