Ako nista Begovic izdominirao ovu, kad nije Dzeko.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeko za 3 minute napravi vise nego Blabloteli za 90
.
skoro dao gol presla lopta begovica i na gol crti jedva je izbi neki likGoalgetter je napisao/la:Sta je uradio Dzeko ne gledam utakmicu?
Lobovao Begovica iz pravo teske situacije a sa gol linje izbacio igrac stokeaGoalgetter je napisao/la:Sta je uradio Dzeko ne gledam utakmicu?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
yebo li mu balotelli mamu zabari zabarski
Rece tako neki dan vrli trener Amar, Mancini je upravu, drugi zaslužuju igrati ispred Džeke. Kako dragi Amare, rezultat neopvoljan, ovi na terenu ocito ne igraju dobro, on Džeku koji je u zadnjih nekoliko utakmica dao 6 golova uvodi u 91. kako dragi Amare?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Baloteli je u potpunosti zasluzio da igra 90 minuta
lobovao begovica sa 20 metara i jedan majmun izbi s linijeGoalgetter je napisao/la:Sta je uradio Dzeko ne gledam utakmicu?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
E moj Dzeko. Zbog toga sto si u tri minute pokazao vise od Balonje valja ti opet na klupu 
sto ne mogu ove nepravde svaka cast djeki pa moze biti ovako smiren davno bi se ja njima mama sjetio.
pa kakav je kreten ovaj Mancini... ja tog covjeka nikad necu shvatiti, izvodi teveza a uvodi barry-a ,a ko fol ganja rezultat, pa mu od prve minute igraju tri debitanta od kojih je jedan zabio go al su svi odigrali smijesno, balotelli koji nista ali nista apsolutno nije napravio igra 90 min da bi onda dzeko usao ko popisan 3 min prije kraja.... evo usao je i umalo da ga zabije odnosno vise srece nego pameti su imali ovi iz Stoke-a. Smijesno stvarno, to je 0 od trenera, NULA !!!
A uz to bih da pozdravim jos jednu trenersku velicinu AMARA OSIMA.
A uz to bih da pozdravim jos jednu trenersku velicinu AMARA OSIMA.
Zadnja izmjena: index_, dana/u 15 sep 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
drago mi je sto je begovic izdominiroindex_ je napisao/la:pa kakav je kreten ovaj Mancini... ja tog covjeka nikad necu shvatiti, izvodi teveza a uvodi barry-a ,a ko fol ganja rezultat, pa mu od prve minute igraju tri debitanta od kojih je jedan zabio go al su svi odigrali smijesno, balotelli koji nista ali nista apsolutno nije napravio igra 90 min da bi onda dzeko usao ko popisan 3 min prije kraja.... evo usao je i umalo da ga zabije odnosno vise srece nego pameti su imali ovi iz Stoke-a. Smijesno stvarno, to je 0 od trenera, NULA !!!
Ekipa ti igra protiv neke prosjecne ekipe 1:1, napadaci ne opucaju na gol do 70.-te minute, a svaki normalan strucnjak bi uveo napadaca u igru mnogo ranije, a ne u 90.-toj minuti.
Mancini parmak, panj...
Mancini parmak, panj...
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 15 sep 2012, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Idi moj Dzeko dok nije kasno, idi gdje god znas ako ti karijera ista znaci....
Why dzeko didn't get longer il never know
I quite like the aerial threat Javi Garcia gives but I agree with Buka Dzeko is what is needed against Stoke
Dzeko should have come on a lot fucking earlier than he did. The guy is on a hot streak and gets dropped to the bench and given a couple minutes at the end. No wonder he isn't happy.
Have to agree,maybe the boss can explain......
Didnt play well at all, strange subs, Dzeko way too late, but even in two minutes he did more than Balotelli in 85 minutes...
It is sad if Dzeko is only fourth choice between strikers behind Balotelli. He scored 4 goals in international matches. He scored before that in City amtches. Next to Tevez he is in the best form Agüero just coming back from injury...
Sending Dzeko in in 90th minute was shameful really.. boy has nerves from steel.
Jedan tipicni bosanski komentarTotally agree with this. 2 minutes at the end of the game is a piss take tbh. Barry for Tevez was very strange as well.
Don't get me wrong.. but easily
Manchini = IDIOT
Maicon = to old for 3rd league, for PL an CL what a waste of money
Garcia = Looks OK
Sinclair = Same shit as AJ
DZEKO= In 3 minutes better than Balotelli in 90 Minutes
Haters gonna hate... but dzeko is still your best forward... I love dzeko and dzeko is a world class player.. as much as you hate him we love him GO EDIN!!!
I bloody hope dzeko plays against Real Madrid, because i'd be mad if he didn't. 3 fucking minutes, are you serious?
Mrsko mi viseBizarre substitutions today. I wouldnt have blamed Dzeko if he told Mancini where to go when he was asked to come on for the last 3 minutes. Not Dzeko's biggest fan but getting increasingly pissed off with Balotelli,no doubt he has the talent in there somewhere but havnt seen it nearly enough over the last 2 years.
Zadnja izmjena: neo, dana/u 15 sep 2012, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ovakvi scenariji su realnost Dzeke ove sezone,to se znalo odmah..Bez obzira sto Baloteli za 90 minuta ne napravi bukvalno nista bice ispred Edina..Tevez i Augero kad se opravi pogotovo..Ono sto sam ja najavljivao je da ce mu i ta 4 mjesto u napadu doci u pitanje dolaskom ovog Sinclaira,evo danas smo vidjeli da je tako..Sinclair poceo a Dzeko na klupi..Nek je Bog na pomoci i njemu i nama koji ga volimo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovo je dno dna?
Bas me interesuje hoce li ikako igrati protiv Reala ?! 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Al ako nastave ovako igrati, ja mislim da ce ipak Manciniju trebati pomoc Boga, a Džeko u ovakvoj formi , pa i lošijoj bi kod svakog normalnog trenera u ovakvoj utakmici usao barem u 60Rios je napisao/la:Ovakvi scenariji su realnost Dzeke ove sezone,to se znalo odmah..Bez obzira sto Baloteli za 90 minuta ne napravi bukvalno nista bice ispred Edina..Tevez i Augero kad se opravi pogotovo..Ono sto sam ja najavljivao je da ce mu i ta 4 mjesto u napadu doci u pitanje dolaskom ovog Sinclaira,evo danas smo vidjeli da je tako..Sinclair poceo a Dzeko na klupi..Nek je Bog na pomoci i njemu i nama koji ga volimo..
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Navijaci su prizivali Dzeku najmanje od 70. minuta, znaci svima je bilo jasno sta se treba uraditi osim Manciniu.
Protiv ovakve ekipe kao sto ti je Stoke moras imati barem jednog jakog igraca u 16 metara, koji zna se "potuci" za loptu i skociti, a ne blablonju.
Protiv ovakve ekipe kao sto ti je Stoke moras imati barem jednog jakog igraca u 16 metara, koji zna se "potuci" za loptu i skociti, a ne blablonju.
- majestic24
- Kontakt:
neo je napisao/la:plavi mjesecDzeko should have come on a lot fucking earlier than he did. The guy is on a hot streak and gets dropped to the bench and given a couple minutes at the end. No wonder he isn't happy.
daj mi link od tog cityjevog foruma
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, Cwirek, FerdinandF, Goalgetter, Kaunas, MostarNeretva, Normus90, Proximic, zikerrz21 i 51 gost.