Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Baloteli je u potpunosti zasluzio da igra 90 minuta
Rece tako neki dan vrli trener Amar, Mancini je upravu, drugi zaslužuju igrati ispred Džeke. Kako dragi Amare, rezultat neopvoljan, ovi na terenu ocito ne igraju dobro, on Džeku koji je u zadnjih nekoliko utakmica dao 6 golova uvodi u 91. kako dragi Amare?
Kako iskrivljujete covjekove rijeci, covjek bi rekao da je Amar dehidrirao koliko je pljuvacke potrosio na Edina.
Koliko god Mancini bio ignorantan Dzeko je znao sta ga ceka ako ostane u Cityu. Niko mu nije kriv sto je izabrao pare ispred minuta.
Rios je napisao/la:Ovakvi scenariji su realnost Dzeke ove sezone,to se znalo odmah..Bez obzira sto Baloteli za 90 minuta ne napravi bukvalno nista bice ispred Edina..Tevez i Augero kad se opravi pogotovo..Ono sto sam ja najavljivao je da ce mu i ta 4 mjesto u napadu doci u pitanje dolaskom ovog Sinclaira,evo danas smo vidjeli da je tako..Sinclair poceo a Dzeko na klupi..Nek je Bog na pomoci i njemu i nama koji ga volimo..
Al ako nastave ovako igrati, ja mislim da ce ipak Manciniju trebati pomoc Boga, a Džeko u ovakvoj formi , pa i lošijoj bi kod svakog normalnog trenera u ovakvoj utakmici usao barem u 60
Slazem se ja s tobom..Dzeko je danas trebao uci minimalno oko 60 min umjesto Balotelija koji nista nije napravio..Mozda cak i poceti umjesto Sinclaira koji je napadac koliko ja znam..Al eto,bolje nam je da se navikavamo na razocarenja koja nam servira Mancini..
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Baloteli je u potpunosti zasluzio da igra 90 minuta
Rece tako neki dan vrli trener Amar, Mancini je upravu, drugi zaslužuju igrati ispred Džeke. Kako dragi Amare, rezultat neopvoljan, ovi na terenu ocito ne igraju dobro, on Džeku koji je u zadnjih nekoliko utakmica dao 6 golova uvodi u 91. kako dragi Amare?
Kako iskrivljujete covjekove rijeci, covjek bi rekao da je Amar dehidrirao koliko je pljuvacke potrosio na Edina.
Koliko god Mancini bio ignorantan Dzeko je znao sta ga ceka ako ostane u Cityu. Niko mu nije kriv sto je izabrao pare ispred minuta.
Nije li Amar rekao otprilike da Mancini svaki dan gleda Džeku i valda zna sta je najbolje, zatim ako igra pet minuta valjda je neko drugi zasluzijo da igra vise i blla bal.a.ispravi me ako grijesim. Eto nek nam objasni kako je Džeko danas zaslužio 3min
Dzeko should have come on a lot fucking earlier than he did. The guy is on a hot streak and gets dropped to the bench and given a couple minutes at the end. No wonder he isn't happy.
Garant je subjektivan! U tim velikim klubovima rade treneri skloni takvim stvarima. Inače to tako ide. Staviš nekog koji ne voli Bosance, ne voli muslimane, ne voli crnce... I takav ima 5-6 miliona eura godišnje. Baš takve stave. Da se s njihovim novcem igraju. Njegov trener je bio vrhunski igrač, trenirao velike klubove i fudbal ima u malom prstu. A Džeku svaki dan gleda. U oči. Šta jede, šta radi... I ako ga stavi da igra pet minuta, znači da je neko zaslužio da igra više.
Evo te scene Dzeko-Begovic u zadnjoj sekundi meca...
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Bolji rezultat za Dzeku a gori za Mancinija nije moglo biti bolje.
Jos jedan ovakav kiks ni seiku nece biti svejedno.
U redu je odmarati Dzeku do 60 minute radi reprezentativnih obaveza ali ga stavljati u 90 minuti je notorna glupost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu