FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.
Sport je lijek za tijelo i duh.
To je 30 minuta posla kod profesionalaca, a složit' ćemo se da u BHT-u nema ni P od profesionalca.storm_raider je napisao/la:Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.
Za vrijeme SFF-a neki strani novinari došli i misleći da je onaj BHTeov kombi( onaj veliki ružni) neki izložbeni primjerak iz muzeja ulazili slikali se...voltron30 je napisao/la:To je 30 minuta posla kod profesionalaca, a složit' ćemo se da u BHT-u nema ni P od profesionalca.storm_raider je napisao/la:Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ko naša lokomotiva na istoku.ipetm je napisao/la:Za vrijeme SFF-a neki strani novinari došli i misleći da je onaj BHTeov kombi( onaj veliki ružni) neki izložbeni primjerak iz muzeja ulazili slikali se...voltron30 je napisao/la:To je 30 minuta posla kod profesionalaca, a složit' ćemo se da u BHT-u nema ni P od profesionalca.storm_raider je napisao/la:Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
[quote="tm_ludak"]Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli
[/quot
jel ovo samo meni il nema prenosa ni na herc...live.com??
Ma zayebava se, nema prijenosa.Amar TM'87 je napisao/la:tm_ludak je napisao/la:Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli[/quot
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma nema kreten e za*****Amar TM'87 je napisao/la:tm_ludak je napisao/la:Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli[/quot
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
Amar TM'87
- Kontakt:
ne znam sta je fazon zahebavat raju za prijenos, jos je mescini jedan od nas 
- Ultras1921
- Kontakt:
Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.
NO PYRO NO PARTY
Željezničar: Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.ceze je napisao/la:Znal neko sastav bar ?
- plava grbavica
- Kontakt:
koji je link radio prenosa, hvala
- Ultras1921
- Kontakt:
Uuuuu ovo je nesto nove. Nema AdilaBuu je napisao/la:Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Antolović Čolić Kvesić Kerla Vasilić Zolotić Svraka Bekrić Bešlija Zeba Selimović
DRUG NEBI TI PUNCA
Nema gaplava grbavica je napisao/la:koji je link radio prenosa, hvala
NO PYRO NO PARTY
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;plava grbavica je napisao/la:koji je link radio prenosa, hvala
de malo sami trazite , nece vam otpasti ruke
Hoće Amar da igramo brže i od noge do noge, ako će to bit tako onda je ovo dobra stvar. Svakako ako zapne imamo Adilovića, Jamaka i Brkovića koji mogu napravit dosta toga.Ultras1921 je napisao/la:Uuuuu ovo je nesto nove. Nema AdilaBuu je napisao/la:Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.
EDIT: Korner i šut Zolotića, ne brane se naši. IDEMO PO POBJEDU !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- champions1921
Dzaba ti kad ne prenose.. Ja vise ne placam pretplatu ovim aharima..cera1 je napisao/la:http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;plava grbavica je napisao/la:koji je link radio prenosa, hvala
de malo sami trazite , nece vam otpasti ruke
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Helemnejse i 45 gostiju.