pazi da se ne izbori, moze dobiti koju minutu ali sto je najgore, Dzeko mu je donio titulu.... Mancini bi dobio otkaz da su eventualno zijanili prvenstvo a svi znamo koliko su bili blizu...HOPLIT je napisao/la:Ne bih ja reakao da je izabrao pare. Prije će bit da se čovjek nije spreman predati i hoće da se izbori za svoje mjesto u ekipi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Bolji je Dzeko za te tri minute bio nego Baloteli za citavu utakmicu. To ti sve govori o njegovoj igrimandraX je napisao/la:Pa zašto ga je ikako ubacivao u igru žabar 'talijanski u 90-toj minuti![]()
Nisam gledao tekmu, kakav je Balotelli bio?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Pa nek onda niko ne kaze da su ovi ostali bolji izbor,jer kad te neko sputava i izbacuje iz ritma i kad ti se gleda svaki pas,primanje i potez,onda nije ni cudo koliki pritisak Edin prolazi.Da je samo malo rastereceniji ,bio bi odlican.Prolazi covjek isto sto je i Shevchenko u Chelsea,svaki su mu potez gledali.Divim se Edinu kako sve izdrzi.Zao mi je sto nije tisao da pokaze smetljaru koliko je dobar.Nadam se da ce se sve okrenuti i da ce Manchini slaviti DZeku i zaklinjati se u njega,ili ce lagano vidjeti vrata u Citiyuharishp je napisao/la:Bolji rezultat za Dzeku a gori za Mancinija nije moglo biti bolje.
Jos jedan ovakav kiks ni seiku nece biti svejedno.
U redu je odmarati Dzeku do 60 minute radi reprezentativnih obaveza ali ga stavljati u 90 minuti je notorna glupost.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Šteta... valjalo je da uđe ona u zadnjoj minuti...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Buraz Dzeko bio bolji u ove 3 minute sto je odigro nego baloteli u 90 minuta.Nema se sta vise pricatmandraX je napisao/la:Pa zašto ga je ikako ubacivao u igru žabar 'talijanski u 90-toj minuti![]()
Nisam gledao tekmu, kakav je Balotelli bio?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ogromno poniženje, baš mi ježao Džeke, ok nema veze što nije igrao od početka, al ga ubaciti u 90toj, a žovjek u formi, zabio 6 golova u zadnje 4 tekme....Totalno sputavanje igrača u formi...
Baloteli nije imao šut na gol u 90minuta, ej šut na gol, i vadi ga tek u 90-toj minuti...
Ovakvo sputavanje se desilo i u prošloj sezoni, NIKADA, NIKADA nisam vidio da je nekog drugog napadača ubacivao poslije 88minute, a to je Džeki uradio 5-6 puta....
Ovo ej veliki udarac za Džeku, mislim da je bio u formi, mislim da mu je pravo teško....
Baloteli nije imao šut na gol u 90minuta, ej šut na gol, i vadi ga tek u 90-toj minuti...
Ovakvo sputavanje se desilo i u prošloj sezoni, NIKADA, NIKADA nisam vidio da je nekog drugog napadača ubacivao poslije 88minute, a to je Džeki uradio 5-6 puta....
Ovo ej veliki udarac za Džeku, mislim da je bio u formi, mislim da mu je pravo teško....
- delpiero20
- Kontakt:
Mancini ***** te takvog retardiranog...
Koja budala majko moja...
Koja budala majko moja...
Malo prelista engleske portale, uglavnom kao i mi ovdje misle i cudom se cude Mancinijevom taktickom potezu u 91min..al mi vjerovatni ne znamo, znaju Mancini i Amar 
Niko ne pljuje Amara, samo se ne slažem s njegovim mišljenjem i ova utakica je demantovala neke njegove recenice.
Nije Edin kriv sto se bavi poslom gdje se toliko zaraduje, pa je smjesno da u prvi plan stavljamo novac i njegovu platu. Edin je toliko toga do sad dobrog postigao i nije fer da brojimo njegov bankovni racun i govorimo da je zbog novca u Cityu. On se jednostavno na posten nacin želi izbriti za svoju minutažu, ali nekad ni trud ni rezultati ti nisu dovoljni, danas je to bilo ocito. Svaka cat Amaru, ali on sa svojim rezultatima nije usao ni u historiju BH lge koja je 100 i neka , a Edin je svojim trudom, znanjem, zalaganjem usao u historiju dviju liga petice
Nije Edin kriv sto se bavi poslom gdje se toliko zaraduje, pa je smjesno da u prvi plan stavljamo novac i njegovu platu. Edin je toliko toga do sad dobrog postigao i nije fer da brojimo njegov bankovni racun i govorimo da je zbog novca u Cityu. On se jednostavno na posten nacin želi izbriti za svoju minutažu, ali nekad ni trud ni rezultati ti nisu dovoljni, danas je to bilo ocito. Svaka cat Amaru, ali on sa svojim rezultatima nije usao ni u historiju BH lge koja je 100 i neka , a Edin je svojim trudom, znanjem, zalaganjem usao u historiju dviju liga petice
Ima i Džeko rezultat, bio je prošle god .drugi strijelac, a i trenutno je drugi strijelac Citya po broju postignutih golova.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ne voli ga Mancini, u pravu si, slazem se s tobom i to zato sto je Musliman. Covjek smatra da je on peti napadac, zna to i Dzeko, ali je ostao tu. Zasto? Mancini ima rezultat, i dok je tako Ed pusi.ZOI84 je napisao/la:Niko ne pljuje Amara, samo se ne slažem s njegovim mišljenjem i ova utakica je demantovala neke njegove recenice.
Ti si sa takvim razmisljanjem gori od Mancinijadelpy je napisao/la:Zao mi ga je i bolji je od Bale, ali sam je krojio svoju sudbinu, prece mu bile pare od minuta..
dosta gluposti se ovdje pise.pa ljudi fudbaleri su robovi kako vam nije jasno.i nemoze dzeko otici u drugi klub kad on hoce tu se city pita.njegovo je da suti i radi imat ce prilike igrati duga je sezona a i city igra na vise frontova tako da ce prilike biti to je sigurno.lahko je nama ovdje na forumu pricat bolan dzeko mora ici jesti kad mu kazu a komoli nesto drugo.zato popustite covjeka 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako je iko digao bunu, onda je bio to Tevez, pa je li prodan? Amar spominje ugovor koji Džeko mora postovat, pa taj se ugovor mora postovati i kad hocs promjeniti klub. I zar toliko malo da cijnimo Džeku , pa da ga saljemo u manji klub, a ne neki "veliki" sa trenerom koji ce na osnovu prikazanog na terenu sastavljati momcad,a ne na osnovu ko zna cega
meni je iskreno drago sto onAJ lob nije usao.Takodje volio bi da dzeko nije dao onaj gol u 92" kojim su dosli do titule, jer bi manchini dobio nogu i iskreno se radujem svakom kiksu citya( nema veze sto sam unitedovac) ovo govorim iz razloga sto mi se toliko omrzao manchini kao insan i trener da to nije normalno
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
1. Drago mi je sto je Begovic odlicno branio
2. Drago mi je sto je Dzeko usao u 90' i za 3 minute vise pokazao nego Tevez i Balotelli skupa
3. Drago mi je sto je Dzeko odlican potez napravio, ali i sto nije uslo
4. Drago mi je sto Dzeko ne zabi Begovicu i neponisiti mu trud i bod
5. Drago mi je sto Dzeko ne zabi i opet izvuce Mancinia, jer bi bilo Manco pogodio sa izmjenom
Previse je puta Dzeko vadio Mancinia!
Nek Dzeko fino igra za sebe do polusezone i digne sidro!
2. Drago mi je sto je Dzeko usao u 90' i za 3 minute vise pokazao nego Tevez i Balotelli skupa
3. Drago mi je sto je Dzeko odlican potez napravio, ali i sto nije uslo
4. Drago mi je sto Dzeko ne zabi Begovicu i neponisiti mu trud i bod
5. Drago mi je sto Dzeko ne zabi i opet izvuce Mancinia, jer bi bilo Manco pogodio sa izmjenom
Previse je puta Dzeko vadio Mancinia!
Nek Dzeko fino igra za sebe do polusezone i digne sidro!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
da je danas Dzeko igrao od pocetka znao bih da nece igrati u utorak u Madridu ali ovako mislim da bi mogao poceti od prve minute.
I sa tobom teska srca se moram slozitiharishp je napisao/la:Bolji rezultat za Dzeku a gori za Mancinija nije moglo biti bolje.
Jos jedan ovakav kiks ni seiku nece biti svejedno.
U redu je odmarati Dzeku do 60 minute radi reprezentativnih obaveza ali ga stavljati u 90 minuti je notorna glupost.
Da je dao onaj gol nabio bi mu zabar epitet koji je imao Solskjaer "vjecni joker sa klupe", bolje od danasnje scene nije moglo biti...
Pokazao je da zna ali mu treba vise vremena u igri...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Zenichanin
- Kontakt:
evo na sportklubu ima snimak utakmice 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Al nema dzeke opet
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Kako ih je Spahic izlomio veceras,i Bary ce na tekmi da dominiracalcio je napisao/la:da je danas Dzeko igrao od pocetka znao bih da nece igrati u utorak u Madridu ali ovako mislim da bi mogao poceti od prve minute.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu